Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,am scris o tona si din greseala s-a sters...asa ca nu mai reiau...sunt precum oala cu presiune,o scanteie mica trebe ca sa explodez.La inspercotrat a fost o jena totala,NUMAI copiilor li se deconteaza contravaloare biletului de calatorie si acolo doar pentru accelerat clasa 2.Si la proful insotitor.Cazarea la internat,parintii unde vor ei,profii la Hotel Faleza.Dupa discutii avute acolo cu ceilalti parintii si proful insotitor...de rasul curcilor,pe cuvant,am sa plec cu Alex cum am decis eu si vom face cum vrem noi....Pentru 100 roni dati de inspectorat inapoi,prefer sa aleg sa stau confortabil,sa manca ce vreau si sa plec la drum decent...oricum cheltuiala mea va fi cam 800 roni,asa ca pentru cei 100....zic pas si multam',dar nu...Asa ca am deenit oaia neagra a grupului,sunt ignorata total(de-ati sti ce bine imi pare,pe bune)...si vom merge cu programul noastru,nu facut de altii si nu depindem de nimeni.
Cam asta e rezumatul...

Va pup si daca ma calmez incerc sa va dau amanunte...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ana ,intru rapid ,nu stiu cat iti mai foloseste ,am vbt ieri cu o profa din Galatzi ,s-o intreb de cazare ,una ,alta .Mi-a spus ca de obicei se face cazarea la caminele lic.pedagogic si ca-s decente ,chiar f bune (asta mi-a zis ).Eu zic ca macar sa incerci sa vezi cum e ,dar tu stii cel mai bine ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mara,multam' de informatie...la internt stau NUMAI elevii,nu si parintii,deci de ar fi trebuit sa il las pe Alex acolo,tot banul ala era,plateam la fel.Am facut deja rezervarea la hotel...m-am mai si linistit putin,ca stiu programul de urmat si am schema in minte....nu-mi place sa fie ceva nelalocul lui,ca asta inseamna haos si agitatie....deci toate-s in ordine si inima s-a dus din gat inapoi in piept.
Am luat legatura si cu o coleguta de aici de pe forum,galateanca,care m-a uimit,sicer,cat de deschisa este si prietenoasa,drept pentru care abia astept s-o cunosc atat pe ea si pe sotul ei,dar mai ales pe micuta don'soara a familiei.Din cate mi-a povestit mama ei este un fel de Luana trasa la indigo...asa ca avem ce vorbi...Cam asta...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela,, imi pare rau pt. cazatura Silviei. Uite un sa-i treaca. Si asa s-ar putea sa se si intample, ca Silvia sa-si doreascaputin cate putin ca acea camera sa fie numai a ei. A mai crescut, poate vede si la alte fetite ca au camera lor...
Si nu erai de pe insula, nu? Bine ca te-ai descurcat la dialog. Ce punctuali sunt! Au si venit cu masa si scaunele! Sa le stapaniti sanatosi! Incet-incet se aseaza toate la locul lor.

Ana68, mare cheltuiala, mare! Dar poate va fi si ultima. Bine macar ca te intalnesti cu "prietenica". Drum bun si muuuult succes! (Iti zic de pe-acum s-apuci sa citesti.)

Flower, ma bucur ca te-ai simtit relaxata dupa ce ti-ai facut testul.

Mergi la inceput

Ziua buna fete dragi ,
ieri am avut o zi "What a day ,what a day!"In general eu nu cred in superstitii si daca nu pomenea Dana de marti 13,cred ca nici nu asociam .Am avut o tranzactie de incheiat si am umblat toata ziua (stiti voi ,birocratie ,hartogarie ,taxe )...si m-am impiedicat ca tziganul la mal ,ca prea mersesera toate snur ...Noa ,asta-i ,sper sa finalizez intr-o zi sau doua .Si colac peste pupaza cand ajunsei acasa ,intr-un sfarsit, picase si netul .M-am saturat sa-l tot amenint pe-asta ,imi schimb providerul si gata .Ce stiti de RDS?

Ana ,soacra mea -i din Alba ,basca unguroaica ,iti dai seama cum gateste ,pune zahar si-n salata verde ,noroc cu socru-meu ca-i moldovean si o mai tempereaza ,aka daca nu-i place ,pe el nu-l poate convinge ,desi ea incearca.In Tg mures cand am fost ma ameninta cineva sa ma serveasca cu supa "deshalata ".Am crezut ca nu aud bine ,ce putea sa insemne asta ?de fapt era supa de shalata (articulat)Aka de salata verde ...si altele.Sigur ca si mie mi-a lipsit borsul si leusteanul verde ,ei au tarhonul pe care-l folosesc f.mult din cate am vazut ,smantana ,sosuri groase ....Dar pana la urma ,ca in toate ,e chestiune de gusturi .Fiecare poate manca orice atata vreme cat nu incearca sa ma convinga ca-i bun ...

Agho , multam fain ca ma trecui la tineret sperante Pai cum sa ma supar ?
Tu ai retinut ,n-am retinut insa eu c-am mai spus
Nu-i rau ca au opt engl ,eu m-am luptat ca sa poata ei opta pt ce vor si sa nu mai fie alese optionalele de catre duamna ,director sau ...interesele scolii...Ca de-aia ma gandesc ca-s optionale Si nu mi-am racit gura de pomana ...
Da ,mai ,astia-s culmea in 45 -50' tre sa faca si compunerea (caracterizare de persj)si-i mai trece si prin toata gramatica ,pai daca n-ai deja compunerea-n cap n-ai nici o sansa sa iei o nota mai acatarii...Asta este...
Testul mi-a placut ca mi-a zis numai de bine ,m-am distrat un pic ,o sa-ti zic cum dar sa dau drumul cearceafului ...

Miha ,dupa cum am scris cu bucataria ardeleneasco-ungureasca sunt oarecum familiarizata
Parolisti oamenii pe-acolo si in mod sigur mai putin stresati ca pe aici ,imi spunea al meu sot si de nemti si de danezi si de norvegieni...
Deci Silvia (febletea mea )se familiarizeaza cu ambientul S-a lasat cu cucui sau deja i-a trecut (daca pupa mami )
Puteai sa-i spui lui nenea "acum sunt"

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Isa ,nu ai cartea Micul Matematician ? Subiectele-s de-acolo

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mara, eu am RDS, sunt incantata, nu am avut probleme cu NET-ul din cauza lor, se misca repede. Cum este in tara, nu stiu, dar la noi e super. Fata de reteaua de cartier sau alte firme este si ieftin.
Ana, succes lui Alex. Distractie placuta la Galati, tie, ca pentru Alex nu stiu cata distractie o sa poata fi, ca doar e ocupat cu Olimpiada.
Agho, ce sa fac si eu, imi mai aduc aminte uneori...
Mihaela, felicitari pentru suedeza , si sa stapiniti sanatosi mobila, care tocmai a sosit.

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Merci Mihaela de info ,ma tot bate gandul sa trec la ei ,au acum o oferta f .buna la net ,cablu tv si telefonie ,dar am zis sa ma informez sa nu nimeresc din lac in put
Cu amintirile cam pricep ce spui ,insa de ceva vreme am inteles ca ele iti fac rau doar daca le lasi (n-am fost la psiholog ,m-a iluminat o carte si...nu numai)

Ana ,Bafta !Alexului din dotare si musai sa mergeti pe faleza de aveti timp...altceva nu stiu sa-ti prea recomand ,poate Dana ,sau galatzeanca .So ,copiii singuri la internat si profii in alta parte ??? pai cine-i supravegheaza ?Sau se supravegheaza intre ei ?Hai ca nu vreau sa te enervezi mai tare ...Zic doar sa te calmezi si sa-ncerci sa scoti tot ce-i mai bun din situatia data ,daca tot n-ai puterea sa o schimbi .Si stii ce ,uite ,eu iti urez sa tot ai motive de-astea de batai de cap (asta-nsemnand ca ai un baiat super istetz),la centrul de excelenta mai merge ?In canada vazui ca ai de n-au bani de concurs ii sponsorizeaza ei ...Dar sa nu mai comparam ,ca nu e cazul

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Gata si examenele, am dat azi ultimele 2 probe. Marti sau miercuri aflam rezultatele. Io sper sa iau cele 60% minim necesare, desi as vrea sa fie undeva in jur de 80%...dar pasarea malai viseaza.

Da, la nenea i-am zis ca sunt romanca, nu m-am gandit Mara sa-i spun ca acum sunt insulara .

Mara, asa deci cu bucataria ardeleneasca! Da...si mama avea tendinte cand gatea ea(la noi tata era bucatarul) sa puna zahar in mancare, dar cum noua copiilor nu ne placea, a renuntat. Isi pune/punea doar ei in farfurie cand e cazul. Isi mai face macaroane cu nuca si zahar, cu mac si zahar ca sa-si aduca aminte de copilarie. Eu nu gatesc tocmai ardeleneste, am invatat/mostenit de la tata retetele(el nu pot sa spun exact ce fel de mancare gatea, tot ceva ardeleneasca) acum si mama gateste la fel.
Am ras de supa deshalata ...asa se zice si pe la noi. Si eu fac primavara, e foarte gustoasa. Ungurii fac multe supe de fructe, imi plac si mie cateva...cea de agrise in mod special ca e acrisoara.
Silvia are un cucui micutz, o doare cand apasa. Si colac peste pupaza, azi la camin au facut curatenie in sertarele unde isi tin desenele si Silvia a tras prea tare de sertar, i-a cazut pe picior si s-a ales cu o rana. Au "oblojit-o" educatoarele, i-au pus plasture dar mi-au spus ca a plans si a fost suparata, o vreme a umblat pe "cantul" piciorului(sper sa intelegeti ce vreau sa spun , s-a lovit la degetul mare).
Daca mai vrei sa citesti despre Silvia, mai scriu la Nazdravani de aug.sept.2003...mai rar ce-i drept!
Si noi am avut in SM internet de la RDS, timp de 4-5 ani, a fost OK, nu am avut probleme decat foarte rar si au fost promti de fiecare data. Chiar m-au dirijat la tf. o data cand nu stiu ce s-a intamplat de am sters ID-ul si nu-l mai stiam. Eu zic ca sunt OK.

agho, multzam fain!

Mihaela multumesc si tie!

Ana-Maria, drum bun si "distractie" placuta la Galati. Mult succes lui Alex, sa vina cu premiul cel mare de acolo, sa aveti satisfactia asta pentru efortul facut!
Cred ca stiu cu cine te vei intalni, e vorba de o fetita de varsta Silviei cumva? Daca da, e tare shugubeata, mama ei scrie la Nazdravani de aug.sept, fetita e de varsta Silviei. Nu le cunosc personal, dar imi place de ele.

Restul? E vara si soare? Lenevitzi?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Ce-mi place de voi, ca azi ati povestit mai mult!!! (Mihaela, Miha rock si Flower)

Flower, ai un tonus ff optimist. Si tu Mihaela, la fel...M-ati distrat si pe mine cu supa "deshalata"...Merci de explicatii! Am mai auzit de pus salata in ciorbe, dar eu n-am facut niciodata. In schimb am incercat cu putina varza in ciorba cu bors pe langa celelalte legume si verdetzuri si-a iesit delicioasa. Nici eu nu suport mancarurile dulci. Oricum, n-avem ardeleni in casa. Tarhon folosea soacra mea, dar nu mai stiu in ce mancaruri, fiindca-i placea socrului meu. In prezent, nu-mi amintesc daca mi-a placut cu-adevarat.
Flower, inseamna ca mancarurile pe care le gatim au cam acelasi gust din moment ce folosim aceleasi condimente : maghiran, oregano, busuioc, rozmarin (cimbru, mai putin). Si in tava, la cuptor..adaug si vin alb...
Mihaela, ei! mie imi place sa citesc si-aici despre Silvia macar din cand in cand, daca nu se poate tot timpul.
Felicitari pt. examene! Sa fie 80% cum iti doresti tu!
MHLDVRC, ati trecut de vreo teza?...
Sanca, ti-au trecut "piticii" la patinaj?

La noi, e cam asa, eu vorbesc, eu aud sau mai las de la mine...i-am mai lasat pe copii la calculator.

Mergi la inceput