Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Repede,repede!Sunt cu un "picior in prag"cum se spune dar trebuia sa intru sa-i urez Ancai toate cele bune,tot ce-tzi doresti tu draga mea Anca sa tzi se implineasca!La multzi ani!

Mey si voi nu mai asteptatzi sa va scriu cind e cite o zi libera ca stitzi ca am "interdictzie"la pc,impusa de restul membrilor!

O zi minunata si sa uitatzi ca e martzi si 13 pe deasupra!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Asa este, Mara, ai Dreptate!

"Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". Mi-a mancat sufletul 20ani, uneori mi-l mananca si acum (Mi-a zis mie mama....), numai sa nu ma senilizez inainte de vreme .

Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

Azi sunt un pic agitata...ieri m-a sunat doamna de mate si m-a anuntat ca a fost chemata la inspectorat pentru detalii legate de Galati si ca azi la ora 15 trebuie sa ne prezentam cu catel si purcel la doamna inspectoare pentru instructaj....ce inseamna asta?Habar nu am,cert e ca am emotii si nu inteleg de ce,ca nu-s motive...In fine,va spun eu ce a fost,cand ma intorc de acolo...Ideea e ca in urma instructajului asta o sa aflu adresa scolii si alte amanunte si ca va trebui sa-mi fac rezervarea la un hotel,ca la internat sa ma pici cu ceara si nu merg...'Oi fi ciufuta,dar acolo nu merg...

Sa incepem cu sarbatorita noastra draga...LA MULTI ANI!ANCA draga.Sa ai o zi de sarbatoare minunata,cu surprize frumoase,sa fi iubita si fericita si sa te distrezi la maxim!Te pup si te imbratisez cu tot dragul!
PS.Sa pui poze....

Miha...asta cu asteptatul..uuuf!si pe mine ma seaca sa stau si sa astept...si sa pierd timp care nu se mai intoarce...Bine ca ai petrecut cu Diana si n-a fost chiar fara folos.Cu Alex nu am vorbit,dar o sa il intreb,cum ziceai si tu,sa aflu si eu ce si cum e treaba prin clasa....
Asta cu camera proprie,ii dau dreptate Dianei...pe mine ma ofticau surorile cand intrau in camera mea....eu nu mergeam sa le deranjez in camera lor,insa ele aveau mereu impresia ca cine stie ce fac sau ascund la mine si erau curioase si asa ma necajeau...Frumos ca ai lasat fetele sa-si aleaga mobila.Daca ne ajuta Dumnezeu sa ne luam si noi casuta noastra vreodata...asta voi face si eu copiii mei,am sa-i las sa-si aleaga singuri culoarea peretilor,mobila si alte accesorii,ca nu cumva sa aud reclamatii pe urma.

Mara,eu cu boiaua de tot felul...abia am reusit sa ma obisnuiesc cat de cat...in Dobrogea nu se prea foloseste condimentul asta...Cel mai mare soc al meu a fost,ajungand in Banat,sa constat ca astia aici nu gatesc bors,numai supe(la greu) si uneori ciorbe.Si uite asa,pana m-am mai obisnuit,am inceput goana dupa gasit bors,prin piete si magazine.Borsul din magazine e bun,nu zic nu,insa ala din piata,facut de oameni particulari,e parca mai bun...In fine,m-am obisnuit cu multe de-a lungul timpului...De starea drumurilor noi nu prea ne interesam,nu ca nu am vrea,dar nu am facut asta niciodata...Da,daca a intreba la colegi si cunostinte si prieteni despre drumul cutare si cutare daca stiu ceva e a te interesa...atunci asta o facem frecvent,parca e mai simplu asa.Si la randul nostru informam pe altii.Concursul la Galati e sambata dimineata ,in 17 Mai.

Katy,pai si mie mi se intampla ca si Anei tale....ma enervez si ma revars pe cine imi iese primul in cale...apoi ma linistesc...de aia cine ma cunoaste ma lasa in pace,sa ma calmez si p-orma stam de vorba civilizat.Dar pana atunci...n-ai cu cine vorbi!

Dana,spor la treburi....ca sageata albastra esti...

Dragelor,va doresc o zi excelenta si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

"numai sa nu ma senilizez inainte de vreme ".Ei ,aici ai pus punctul pe i. Si ele (socroseniile)au fost nurori la viata lor numai ca au trait intr-o altfel de lume cu fumeia care tre sa taca si sa sufere ,femeea supusa barbatului ,de-astea .Numai ca tre sa avem grija ca traumele noastre sa nu le proiectam asupra copiilor ,in sensul ca ,daca eu am fost traumatizat, eu o sa fiu in fix extrema cealalta .Extremele nu-s bune niciodata plus ca ei ,copiii, n-au nici o vina ca am avut /avem noi astfel de soacre. Iata ce cugetari adanci la ora asta ...matinala.

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Sanca , tot ce iti doresti sa ti se implineasca, multa sanatate si fericire alaturi de ai tai!!!!

Despre fosta mea soacra nu am nimic de comentat(a doua). A fost ca painea calda, pacat ca s-a dus atat de repede dintre noi, eu am cunoscut-o mult prea putin, in curand se implinesc 3 ani de cand nu mai e....

Sunt pe fuga, in pauza la scoala! Va pup, revin seara de acasa.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Mara,
Daca ai subiectele de la Micul matematician poti sa le postezi aici,te rog? Ana nu le are si cum ea mi-a spus ca a rezolvat 4 din 5 vreau sa vedem ce anume nu a stiut. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

LA MULTI ANI, SANCA!!![TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA! SA AI MUUUUULTE BUCURII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Anca ,sa fii sanatoasa,voioasa si la punga groasa!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Katy, are personalitate Ana, nu?...Asa ca ai grija cum te exprimi. Nu stiu cand va veni ziua ca vreunul din copii sa vina acasa si sa se-apuce imediat de teme.

Mihaela, puteti sa-i amenajati camera Dianei pt. ca macar in timpul liber sau cand isi face temele, Diana sa aiba totusi un loc al ei unde sa se retraga, sa-si primeasca prietenele, astfel incat incet-incet si Silvia sa se obisnuiasca. Cine stie, poate si la ea (la S.) vor veni copii de varsta ei, Diana va avea de invatat si fiecare va avea locul sau. Si sa imparta camera Silviei doar pe timpul noptii. Da, chiar ma gandeam daca aveti si pod, dar nu ma gandeam ca poate fi locuit. E frumoasa casutza, asta e acum, cu sau fara subsol/demisol...
Si ai grija pe cine mai astepti data viitoare?...

Flower, eu te-am trecut in randul "pushtimii" si tu nu ma lasi.Dar s-ar putea sa te mai confund.
Felicitari lui Tb. pt. rezolvari 5 din 5!
In scoala lor, nu cred ca se fac optionale de informatica. Si la Ana, si la And, orele de "optional" sunt de lb engleza. Numai in cls a V-a, And. a avut optionalul de "igiena sanitara" (au invatat despre masuri de igiena, diferite boli, cum se manifesta, de ex. hepatita etc si per-ansamblu a fost instructiv pt. ei). Si mi-a placut ca in cls. a V-a au avut un o ora saptamanal de consiliere psihologica (fara note).
Am retinut ca Tb face si info si ca d-na vroia sa ti-l "fure" pt. Oli...

Andra, si eu am avut dreptate cand l-am pistonat pe fi-miu ca sigur le va da si subiect d eliteratura, nu doar de gramataica. El nu si nu. Ca d-na n-are timp intr-o ora sa le dea atat de mult. Si-aseara a inceput cu...:<<Iti spun ce s-a intamplat, dar te rog sa nu spui "Ti-am zis eu!!!"....>>...Cum n-am auzit bine ce-mi spusese...exact asa ceva am spus "Ti-am spus ca iti va da si din literatura???...>> Asa ca am comis-o. Teza a fost cu diverse subiecte din gramatica, iar subiectul din literatura era sa faca rezumatul la "Amintiri din copilarie". Si totul in numai 45 min. Astept si eu cu interes nota. Ufff! Copiii astia!

Sanca, spor la patinat! (pe rotile sau pe gheata?).
Lasa supararile, ca poate n-au fost cu intentie. Se mai intampla.
May, MHLDVRC, ce-ti trecu prin minte sa zici de soacra!...

Dana, bine, am inteles.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna!

Dana, io am uitat...cred ca vineri 13 e mai horor .

agho, e o idee foarte buna. Cam asa ceva ne gandisem si noi, dar sa fie camera de recreere a ambelor fete. Poate ar fi bine sa fie mai mult a Dianei, sa poata petrece acolo timpul liber cat nu sta pe afara sau la tv, cand citeste sau are pe cineva in vizita cum spuneai tu. Insa va trebui sa-i punem si Silviei acolo masutza cu scaun pentru activitatile ei preferate-desenat si pictat...poate asa o vom convinge sa stea mai mult sus. Acum stau amandoua in livingul gol la tv. O sa ne mai gandim, poate e mai bine sa facem camera Silviei pentru copii de varsta ei. Mai nou a zis ca atunci cand va fi gata camera Dianei o va lasa sa se mute la ea, vom mai vedea...

katy cand plecati spre Ro?

Ana-Maria, sa ne spui ce a fost la Inspectorat...ce ai rezolvat cu hotelul?

Mara, ai dreptate ca in Ardeal se gateste cu multa boia, in special in tocanitze...nu stiu daca in sud se mananca tocanitze. E mostenire de la bucataria ungureasca...Insa in mititei nu am vazut niciodata boia de ardei in zona unde am locuit.

Azi ne-a venit masa cu scaunele din sufragerie...ca la ceas! Spusesem cand am platit ca dupa 16.30 suntem acasa(adica eu) si pot veni. La 16.35 erau la noi, cred ca la 16.30 au plecat de la magazin. Inca nu am despachetat, asteptam sa vopsim si sa luam covor si apoi sa le aranjam...

Sunt cam obosita azi, am avut o zi lunga. Iar acum asta mica a cazut si s-a lovit cu capul de scari (noroc ca sunt din lemn), apoi s-a lasat pe spate si a dat cu capul de parchet...noa probleme de prunci mici.

Aaaa, sa va mai spun ceva...azi m-am conversat in statia de autobuz cu un nene...care dupa cateva fraze ma intreaba: asa-i ca nu esti de pe Gotlnad? Deci sesizase nenea ca am un accent ciudat, dar nu stia ca nu sunt din Suedia. Si m-am laudat ca-s romanca!

Hai va pup, mai vin si maine! Somn usooooor!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput