Copii din 1995-1998(19)
Raspunsuri - Pagina 12
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by agho
Ana68, daca Alex stie ca urmeaza sa se mute, probabil ca infrunta cu mai mult optimism problemele cu colegele/colegii.
Sa sti ca ai dreptate...sau mai degraba a inceput sa-i pese prea putin de clasa aia si il cam doare undeva la vreo 5 m in spate de ei....taman pe chestia ca se va muta.Ori,mai exista si posibilitatea asta,sa se fi facut a dracului,ca-n poezia lui Arghezi,sa ii buseasca pe aia in stanga si-n dreapta si sa taca malc,ca oricum se muta si il doare-n paishpe ...dupa el potopul...ai tu dreptate,vezi?la asta nu ma gandeam!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
mihaela_s spune:
Happy Monday dragelor!
Ana-Maria sa stii ca si eu tot la ce zice agho m-am gandit...Alex nu-i mai baga in seama pe colegi avand in vedere ca e atat de sigur de mutare. Prea erau incinse spiritele ca se se calmeze asa rapid...da' ia intreaba-l tu, asa cum stii, despre situatie...
Multzam pentru reteta de mici, inca o data. Am sa incerc cum spui, sa vad cum ies. Boia nu cred ca pun, pe la noi nu e moda.
Patul de la etaj e al Silviei. Ea l-a ales de pe net de la Ikea, tot de acolo e si patul Dianei si dormitorul nostru. Sub patul Silviei am asezat o saltelutza ca loc de joaca(nu e loc de dormit, e pat de o persoana si se poate pune si invers, cu partea de dormit jos) si e tare incantata ca isi poate face cort(pune o patura la exterior si sta acolo uneori si se joaca). Noi o innebuneam cu un pat roz, sa se asorteze cu camera, dar nu a vrut ea. Nuantele pentru patul asta dorit erau doar alb-albastru. Acum mai vrea benzi de tapet(din acelea care se pun la mijlocul peretelui sau sus) cu delfini, tot albastre. Inca ma gandesc unde sa le lipim...poate deasupra patului sau chiar pe pat pe partile albe.
Si patul Dianei e cel ales de ea. Acum urmeaza rafturi, birou, masutza, scaune si o comoda cu sertare. E tare rau ca Silvia inca nu vrea sa doarma singura, o inteleg si pe Diana ca isi doreste camera ei, imi amintesc de mine cat am visat asa ceva si nu am avut niciodata...
agho, uite ca am uitat sa va spun ca am si pod la casa...e mare, s-ar putea face lejer inca o camera acolo. Accesul e mai incomod, e o trapa in tavanul holului de sus de unde coboara scara. Daca e lasata, ocupa mult spatiu. Am vazut la un vecin care are casa ca si a noastra ca are geamuri Velux la pod, probabil el are camera acolo. Ce-mi pare mie rau e ca nu am subsol. Am fost la cateva case cu subsol si aratau tare fain, unele aveau amenajate acolo camere de joaca pentru copii, sala de gimmnastica...altii chiar dormitoare si bai.
Maine soseste masa cu scaune in partea de sufragerie...inca bucataria e in suspans...
Da, oricine cred ca isi doreste sa stea la casa...e un vis al fiecaruia, de asta va doresc din suflet la toate sa vi se implineasac dorinta!
Mihaela multumim mult!
Mara, pe unde ati haladuit ieri?
mQQm din cate imi amintesc eu, katy pleaca in Ro cat de curand...
andra, e super daca va puteti face voi casa! Stiu ca terenurile sunt foarte scumpe, nici nu stiu cum e mai bine sa-l iei...mai scump si cu utilitatile la el sau mai ieftin si sa aduci tu apa, curent, gaz, etc. Noi am luat asa...unul mai ieftin si cand am vazut cata bataie de cap iti dau toate "aducerile" astea pana la casa, mai ales daca sunt departe si la curent iti mai trebuie un stalp...uoooof! Daca ai bani, poate e mai bine un teren cu toate acolo. Noi am fi trebuit sa dam bani pe toate, ca sa construim, imi era tare groaza de mesterii pe care trebuia sa-i supraveghezi, etc. Iti doresc inca o data sa ti se implineasca visul!
dana, hai ca azi ai zi libera, mai povesteste despre voi!
alma, miki, ce mai ziceti?
sanca, cum ati petrecut de ziua mamei?
Ieri am colindat cu Silvia pe malul marii si s-a jucat cu pietre, nisip si alge verzi-a facut mancare-apoi l-am asteptat pe Ovi de la garda care a intaziat mai mult de 2 ore, de am zis ca nu mai fac asta in viata mea...e groaznic sa staaaaai si sa astepti. Macar acasa aveam ce face, asa am pierdut vremea...Problema era ca nu aveam nici autobuz de acolo spre casa, nu aveam nici cum sa-l sun sa vad cat intarzie(ca io inca tot fara mobil sunt!) si uite asa am stat si m-am enervat pe mine cat am fost de fraiera ca am stat acolo...in fine!
Azi am avut ziua libera si au fost si fetele acasa, din motive de cerc pedagogic. Asa ca am fost la cumparaturi-ceva haine mai de vara ca a fost cald zilele astea. Azi s-a mai racit, bate vantul rece si nu sunt mai mult de 10-12 grade. Acum vreau sa mai fac teste la suedeza, abia astept sa treaca maine si poimaine sa scap de coada de morcovi .
V-am pupat, o saptamana superba sa aveti!
vorbe de copil...
Hobby
flower-power spune:
Happy Monday !!!
Ancaaaaaa,unde esti ? Faci vreun sondaj ,ceva ?
Agho ,tinerete zici ? ( Nu va spusei ca trecui la babes? dar te rog,sshht!, sa nu mai spui la nimeni )
N-avusei ce face si mi-am facut si eu testul Dewey ,ce sa va zic mi-a iesit ca-s frumoasa ,desteapta si devreme-acasa ...Nu mai ai de-astea ?Ca fac bine la nervii capului
Super faza cu intersectia
Face si informatica Ana ? TB face optional,voia sa-l selectioneze profa pt olimpiada de info dar am spus pas ,cel putin deocamdata ,mai ales din cauza de alte prioritati dar si fiindca urma sa reprezinte scoala pe banii parintilor (urma sa faca pregatire special pt olimpiada cu profa )
Andra ,ma bucur ca v-ati mai revenit si c-ai avut inspiratia sa nu-l lasi pe Robert sa se duca la teza cu ce credea el .Am ajuns eu asa la concluzia ca ei cred cam ce-i avantajeaza sau le convine ...Nu toti ,ca sa nu generalizam ,(vorba cuiva )dar destui .Sa te distrezi bine in bluza achizitionata si asteptam pozele sa vedem ce-a ales juniorul subiectului
Asa e ,e bine sa mai schimbam rutina zilnica si cand ni se ofera ocazia ...sau daca nu ni se ofera ne-o creem
mQQm deci Mr P haiduceste in tara de obarsie (parca asa imi amintesc ,ca-i nascut in tzara ),meciul cu Clujul l-a prins la fix ,se distreaza ,unde voluntariaza ? Stiu pe cineva al carei baiat a voluntariat la SMURD.
Dana ,lume noua ...,Merci de urari ,asemenea si tie. Bine ca aveti vreme frumoasa si s-o tina tot asa ,ca a fost atat de urat anul trecut,numai cand povesteai ma lua frigul
Miha ,zici sa nu ne gandim la actiune ,doar la decoruri ...La imaginatia mea ...cam greu ...Da stai linistita ca tu nu esti "nevasta doctorului" ,ca aia au sfarsit-o prost din cate-mi amintesc ,mai curand te asociez cu tipa cu fetita ...Faptul ca te simti ca intr-un film e ...minunat .O tara noua ,o casa noua ,noi perspective ,o atitudine pozitiva si ...marea ...
Ana ,al meu sot numai asa face ,chiar de ocolim ,mergem pe o parte ne intoarcem pe alta .Doar ca uneori o mai iei pe unde-i drumul mai bun si-ntotdeauna cand plecam la drum lung se intereseaza de starea drumurilor ori pe site ori pe forumuri .
Boia de ardei sau paprika si-n Ardeal stiu ca se foloseste la greu.Dar nici mie nu-mi displace ,numai sa fie mai soft ca aia iuuute nu-i pe gustul meu ,plus ca-mi plac toate mirodeniile din plante uscate ca-s naturale ,am renuntat de mult la orice maggi ,vegeta...si altele de genul .In schimb cimbru ,oregano ,busuioc ,rozmarin ,maghiran ...la greu .
Cand e concursul la Galati ?
Ia uitati cata cearceaful
Kisses
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Continuarea cearceafului ...
Dap ,am avut concurs ,numai ca s-au idurat de ei si in loc sa-l dea luni in prima zi dupa vacanta i-au mai lasat putin sa-si revina ...si l-au avut joi .La voi nu a fost ?Raportam :5din 5,la ultima probl s-a impiedicat un pic dar e de ...bine .Saptamana viitoare dau testarile finale...
Miha ,nu ne-am dus prea departe ,baietii au comis-o iar la un baschet in parc ,iar eu am stat pe o banca cu o carte in mana (v-o recomand :"Formula Fericirii" de P.Corut) ,ca pensionarii ,la aer curat...Nu ne-am indepartat prea mult pe motive de nori ...
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Fetelor, am intrat sa va urez Happy Monday!!
Am fost ocupata cu musafirii, care-si iau zborul in 2 zile, Mother's Day, a avut grija si socrella sa ma intoarca pe dos...
Maine mi-am luat liber. Ies cu patinele, tur de fortza in jur la Mission Bay sa scot stresul din mine.
Am intrat si am vizitat casa lui Mihaela. arata super.
MqqM- vazut felicitarea facuta de Dedi. E produs mai vechi, anul asta ce ti-a facut?
Nu am avut timp sa citesc pe indelete, am sarit. Maine, nu fac prezenta, dar miercuri intru sa studiez pe indelete si sa prind din urma.
CriPOD spune:
Sanca, anul asta a facut desenul asta, mey, proaspat, fresh, semnat si datat (cred ca-l confunzi cu desenul de anul trecut de ziua mea).
Sa nu-mi uit vorba, ca dupa ora Romaniei e:...
La Multi Ani, Sanca!!!
Sa traiesti multi, multi ani, fericita, sanatoasa, inconjurata de toti cei dragi si sa ti se imdeplineasca toate visele!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
katy spune:
Ahaaaa!Si eu cu urarile repede ca sa fiu pe locul doi
SANCA sa fii fericita si sa ai toate bucuriile de pe lumea asta.Deci asta sarbatoreai tu de fapt cu atatia musafiri!
mqqm plec sa ma intalnesc cu agho la Unirii sau Romana nu mai stiu unde am stabilit.Dar mai stau putin pe aici ca n-a terminat Ana scoala .Nu ca ea n-ar vrea sa plece si maine daca se poate
Azi am avut o partida foarte disputata cu Ana a venit nervoasa de la scoala si nu m-a ascultat sa faca o pauza inainte de teme asa ca a gresit vreo 2 probleme si tot ea s-a enervat cand am corectat-o.Ca cica nu stiu sa ma exprim si ca de fapt erau greseli de neatentie.De parca eu pretinsesem altceva gresise si trebuia sa le refaca.Pana la urma am scos-o la capat adica peste o juma' de ora uitase scena si era foarte cooperanta.Eu in momentele astea o las in general singura sa isi revina altfel ma enervez si nu cred ca ajungem la vreo solutie...
Katy
flower-power spune:
Si eu pe locul 3: Anca ,.Sa fii sanatoasa si fericita !Da-o 'ncolo de soacra le facem pachet ,cu a mea impreuna ,poate si cu a Andrei si le trimitem undeva departe ,departe ...Pan-atunci cred ca cel mai bine e sa le tratam cu ignore .Asa ,du-te si exorcizeaza demonii.Parca te si vad dand ture, ture ...Stii ce mai functioneaza ?Sa bati covoarele si sa-ti inchipui ca-i moaca cuiva "drag"...Is compromisa definitiv in ochii unora dar imaginatia mea ...bolnava ...
Edit ca in loc sa vizualizez apasai trimite ,abia acu-s la cafea
Mara mami de Tibi-Mares
flower-power spune:
Katy ,observ ca folosesti termeninologie sportiva ,partida disputata ,adevaru-i ca nu-i usor deloc cu naparstocii ,stii de ce ? ca-s ai nostri ,ne cunosc si stiu pe unde s-atace (vezi ,tot termeni sportivi )Tu(generic)judeci cu capul tau ,prin prisma consecintelor (,dupa parerea lor),el(tot generic) judeca cum sa incheie mai repede sa-si vada de-ale lui ...Si de-aici ...Bine faci c-o lasi sa decanteze ...Fiecare cu metoda lui ...Important e sa functioneze .Cel mai tare nu le place sa ai dreptate ,sa se convinga ei de asta .De parca noua ne convine sa ajungem in timp sa dam dreptate unuia pe al carui rationament nu dadeam prea multi bani cu niste timp in urma ...Trebuie sa ai metoda cu copiii, asta clar (vorba lu fii-miu )
Mah ,nu-mi faceti pofta ,ca va treziti cu mine in Unirii sau Romana
Mihaela ,aoliiicaaa ,despre morti numai de bine .Ne facem si noi soacre si-om vedea noi ce-om pati daca nu ne purtam cum se cuvine .Aka sa-ti vezi de ciorba ta ...Daca nu ne-o lua D-zeu mintile... Stii tu faze cu nimeni nu-i suficient de buna pt fii-miu ,sau parca n-o trateaza cu suficient respect pe fii-mea
Mara mami de Tibi-Mares