Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, eram in acelasi timp aici...Sa traiesti"stapana casei'!
Da, numai ca acela era film, iar tu chiar traiesti un vis devenit realitate! Te pup din nou ca si mai devreme a fost pt toate si fug la masa de pranz. Poate mai revin sa citesc ce-ai scris in totalitate ca ma "bat" baietii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tot io ca am mai uitat ceva:

Andra, petrecere frumoasa de "ziua motzului". Asteptam sa ne spui ce a ales Edy!

Katy, iarba e verde aici tot anul(desigur daca nu "albeste" de la zapada. Vara o mai uda lumea daca e cald, dar inca nu e cazul . La voi ce temperaturi sunt acum?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, am scris de 2 ori in acelasi timp . Gand la gand cu bucurie!
Pofta buna!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Andra, te rog sa citesti PRINZATORI...C-AM GRESIT CAND AM SCRIS...Wau,wau, wau...

Mihaela, gata si masa. Frumoasa plimbare ati facut ieri! Sa aveti o zi frumoasa ai azi si spor la citit Dianei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bineinteles ca o sa vin cu povesti si filmuletze de la motzul lui Edy.
Azi m-am dat tarziu jos din pat,baietii au facut piata au pregatit masa si eu am fost asa...musafir.
Acum ursu' a plecat la antrenamente cu Robert si a luat-o si pe Maria,la intoarcere dam o raita prin Ikea ca am nevoie de niste sine sa repar sertarul de la patul lui Edy.

Mihaela noi lucram in domeniu, constructii si instalatii ,asa ca ne trebuie terenul ca ne construim singuri si nici materialele nu sunt o problema ca le luam de la magazinul nostru,asa ca spre deosebire de altii avem noroc,sa gasim teren, atata trebuie.

Dana multumesc pt urare,noi nu sarbatorim dar tot e frumos sa-ti ureze cineva de bine.

Mqqm poate ne spui mai multe cand se intoarce Mr P ca sunt sigura ca are muuulte de povestit.Bine ca se simte "bine" la noi

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katy spune:

mqqm om avea si de-aia dar nu stim.M-ai prins

Mihaela e cald sunt peste 70F.Dar n-a mai plouat din februarie sau inceputul lui martie si de aia ziceam ca pe dealuri iarba e uscata.

Eu is franta ca am fost 2 zile la cumparaturi(macar de erau pentru noi), n-am mai cumparat de ani de zile ca acu'.Si greu sa ma decid ca la haine nu stiu marimi si la alte cadouri nu ma pricep deloc.Sper sa nu micsoreze astia limita la bagaze ca m-am ars.

Va citesc din urma si raspund mai tarziu.

KAty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

katy, stii tu disorderul mea cu cititul in diagonala... Unde calatoriti? Cand?

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare fetelor,

In primul rand va doresc sa aveti o saptamana plina de realizari...

Noi am avut un weekend cat de cat plin...in sensul ca sambata am mers la cumparaturi de mancare cu Dunia,numa' noi doo ,asa ca fetele...ce bine,ca nu am avut soacra pe cap sa ne tacane la creier...si dupa-amiaza am fost in oras,ne-am intalnit cu fetele,am baut un suc, o cafea...am intalnit-o si pe Mira,pentru cele care o stiti de aici de pe forum si i-am vazut si puii ei...La Buzias nu am mai ajuns ca s-o intalnesc si pe Nina...nu am putut sa merg.Si pe urma,duminica,am fost cu copiii la o expozitie internationala de catei,la Muzeul Satului...foarte frumos...si am stat pe acolo ceva vreme.Cam asa am petrecut noi weekendul.Marius a lipsit din peisaj,ca e cu mucii cat China,tuseste si n-are nici un chef de nimic.

Mara...e bine ca ai inceput sa te mai relaxezi...eu una ma oftic ca nu pot admira peisajul asa cum imi doresc...eu sunt soferul,Marius nu are permis si nici nu vrea sa aiba.De multe ori ma striga si el si copiii "mama,uite aia sau aialalta" si chit ca le-am tot spus ca nu e voie sa imi distraga atentia,tot nu pricep.Bine ca eu m-am obisnuit si nu mai bag in seama,ca la inceput ma speriau,ca au si un stil de a ma atentiona sa imi arate ceva...pur si simplu tipa...M-am bucurat la ultimul drum de Medias,cand am gasit intre Otelul Rosu si Totesti soseaua asa de goala....de am zis ca merg prin zona crepusculara si atunci am reusit sa admir si eu muntii Retezat care se vad atat de frumos.Apoi la blocajele in trafic in care am stat,tot asa am putut admira peisajul si privelistile...Si sa sti ca si mie imi place foarte mult sa circul,sa sofez,mai ales...pe bune de nu m-as duce pe un drum si m-as intoarce pe altul(asta si fac uneori,dar mereu tre' sa il conving pe Marius).Eu as opri la orice muzeu sau peisaj sau cetate sau...orice e de vizitat,dar n-am cu cine!
Agho...ce aventura cu tramvaiul ala...may,nu te-au premiat aia de la politie?!Glumesc,dar ai admiratia mea pentru curajul tau...probabil ca ai capatat injuraturi la greu,dar cred ca ti se citea pe fata darzenia si nervii...d-aia nu ti-o fi zis nimic nimeni...
Miha...ce frumoasa e casuta voastra!Sincer,mie poza aia in care se vede casuta din fata...mi-a lasat impresia ca parca e casuta piticilor din poveste.Si aveti si curticica...Dormitorul fetelor e tare dragut asa vopsit cu roz si visiniu,o combinatie placuta.Cine doarme in patutul de la etaj?Dormitorul vostru mi s-a parut cam micut,dar daca stau sa gandesc ca acolo doar se doarme,cred ca e suficient pentru voi doi.Bucataria e visul femeilor,pe bune...mare ,spatioasa...livingul e demential...pana il umpleeeeeeti...faceti o miuta,un fotbal-ceva in el...Imi place chestia aia care mascheaza scarile spre mansarda,e de efect.Bravo si s-o stapaniti sanatosi!Reteta de micile...e ce stiu eu.Fiecare,dupa gustul lui,poate amesteca porc cu vita,porc cu oaie sau pur si simplu sa pui numai porc,oaie sau vita,ori toate la un loc.De exemplu,acum doua saptamani in urma,cand am mers la iarba verde,am cumparat mici din carne de mistret si caprioara.Asa...de curiozitate.Eu nu am putut manca,am luat doar o muscatura,am mestecat si am scuipat.Mi s-a facut greata,rau....nu stiu cum sa spun...pur si simplu cand am muscat din micul ala mi-am imaginat caprioara gingasa si un porc mistret putacios si murdar....fiecare cu pasarica lui,asta e!In schimb ceilalti s-au lins pe degete si mai vroiau....au zis ca ceva mai gustos nu mai mancasera pana atunci...Iacs!Asa ca poti face in orice combinatie doresti,cantitatile le pui la ochiometru,nu e musai sa respecti un gramaj...sa ai grija la sare,piper...hehehehehehehe...si alte mirodenii.Mi-am amintit:in Banat,astia aici au o boala sa puna in orice mancare boia de ardei,asa ca toate micile in orice magazin te duci,au boia in ei...e si asta o optiune.
Interesanta chestia cu orintarea turistica...pe vremea mea nu am auzit de asa ceva la Casa Pionierilor...la Cta era totul legat de inot,plaja....etc...ca eram la mare,nu la munte...Cu mutarea lui Alex sunt in stand by...colegul meu mi-a zis ca a discutat ,ca e ok,se rezolva,astept numai verde de la el sa merg sa vorbesc cu directorul scolii.Cu fetele...?Ce sa zic?Ori s-au linistit ele,ori Alex e satul si nu mai baga in seama,ca nu mi-a mai zis nimic de multa vreme.Sloganul zilnic pe care-l aud de la el este:"Abia astept sa ma mut la 16".Cam asta!
Andra,ma bucur ca copilasii tai sunt mai bine..esti de admirat,mamica eroina,zau asa!Mai,ma uitam ca curca-n lemne la subiectele de la de care spui ca a avut Robert...complicat!Ma bucur ca te inveselesc cu scrisul...mai iesi din cotidian,este?
Mqqm....hehehehehehehehehe...pai MR.P are activitate,nu gluma...are parte si de scary movie...ce m-a distrat faza asta,cu oameni scary...Bravo lui ca profita de vacanta!
Dana...odihna placuta si spor la toate!
Chiar Katy,incotro mergeti?

No dragi fete...sa aveti o zi faina!Mai vorbim...pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Happy Mother's Day
Mihaela, foarte frumoasa casuta, ca-n visele mele(nerealizabile, deocamdata), mia placut mult, mult. S-o stapiniti sanatosi, si sa aveti parte de clipe frumoase in ea. pt gradina si noroc de casa noua.
Andra, sanatate copiilor si petrecere frumoasa de motzul lui Edy. Astept cu nerabdare povesti, poze etc.
Agho, bravo, uite-asa raman "incurca trafic" fara munca.
mQQm, ma bucur ca-i place lui Mr.P, in tara, iar pentru voluntariat, bravo lui. Foarte frumos, desenul Dedelinei, mia placut mult.

_

Fetelor, succes copiilor la teze, ca tot e perioada lor!
_

si

mhldvrc Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Buna, dragelor!

Katy, dar ai umblat, nu gluma! Te pregatesti de venirea in vacanta?
Ana68, Mihaela, mhldvrc, v-am distrat, v-am amuzat cu povestirea si ma bucur.
Mihaela, vezi, toate de la bloc, ne cam dorim casutze...Mai vino cu povesti.
Ana68, daca Alex stie ca urmeaza sa se mute, probabil ca infrunta cu mai mult optimism problemele cu colegele/colegii.
mQQm, vazut ulterior desenul for mother! Foarte frumos!
Sanca, happy monday!
Flower, pana la urma ati avut concurs?
Andra, a fost buna cafelutza dimineata?
Mikimih., inteleg ca aveti teze, dar nu ne povestiti cum a fost in cantonament la baschet?

Happy monday!

Mergi la inceput