Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katy spune:

Mihaela foarte frumoasa casa!Mi=a placut la nebunie verdeata din jur.Noi avem deja fun acum, noroc cu irigatiile ce mai tin iarba verde in curte.
Mi-au placut si explicatiile tale in legatura cu mobilatul.Daca era pentru mine eu asa as tine o casa, ca se curata usor.Asta la modul teoretic ca acum 2 zile ghici ce cautam pe internet?Mobila, ca vreau sa imi schimb masa in bucatarie si vreau una de sticla dar aveau colturi drepte si nu vreau,ca n-am chef sa le rotunjesc eu .
Inca o data sa stapaniti sanatosi casa!

Katy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Uuuraaa!I-a venit lu Miha netu'
Vazut casa ,placut ,asta mi-a trecut si mie prin cap ,ce bine-i cand e mai aerisit totul .Eu ma cam lupt sa mentin cat mai aerisit ca tentatii de-a mai lua cate ceva apar .Ce mi-a placut aia cu:'lalele in curtea mea' Ati zugravit dragut si nu te mai justifica atat ,cred ca fiecare stie cum a fost la inceput...
Cu micii daca te decizi sa-ti confectionezi tu (asa facem si noi ca mi-e cam frica sa iau gata pregatiti ,poti sa stii ce-a mai nimerit prin ingredientele puse la tocat?)poti adauga si carne de oaie daca-ti place ,la ceea ce-ti zise Ana ,sau poti pune doar porc si oaie ,am inteles ca unul dintre secrete este zeama de oase cu care se framanta carnea si iarasi f imp sa-i framanti cumva ca pe cozonac sa ajunga suficient aer in ei ,altfel ies gumosi (asta-i inventat de mine )Tre sa aiba si ceva grasime ,asta-i face mai fragezi,da nici prea multa ca se topeste ,ia foc ...si condimente dupa gustul vostru (cimbru ,usturoi ,sare ,piper si...ce va mai place )
Cu copiii cam asa e si pe la noi ...Ieri au scapat mai devreme ca a u fost tezele cu subiect unic la cei mari si atata s-a rugat sa-l lasam la un coleg acasa incat ne-a induplecat (cu tf la el sa ne sune cand ajunge ,cu parinti pe care-i cunoastem dinainte sa fie ei macar in proiect )...,dupa-amiaza ,repriza a doua s-a dus la alt prieten (afara a batut un vant cam naravas si cu schimbarile de vreme din ultimul timp majoritate-s mucosi)Cand nu se duce la prieteni sau nu ies pe maidan cum zic eu ,sunt la noi ,eu le mai dau o idee de jocuri sa nu mai stea atat cu nasul in monitoare ...,le mai fac o pizza ,ceva bun ...Si uite-asa ,socializam...
Ma bucur ca esti iar cu noi ...pe deplin ,nu dupa cum se poate ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

'neatza!

Ma bucur ca v-a placut casutza! Justificarile le-am facut ca sa intelegeti ce si cum vedeti . Da, casa imi place si mie aerisita, numai ca nu putem sta pe jos la tv si manca pe masa de palstic . Nu de alta dar se misca ca la cutremur cand taiem carnea in farfurie . Iar scaunele sunt joase si parca stai la plaja cand vrei sa mananci .

Diana deja a plecat cu 2 prietene si cu tatal uneia dintre ele la cabanutza de la tzara, tatal s-a dus sa taie iarba si fetele sa se joace in aer liber. Noi inca asteptam omu' muncitor sa vina acasa si sa ne facem programul. Daca vrea sa doarma voi pleca cu Silvia la plimbare, e o vreme superba.

V-am pupat, mai viu pe seara.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Ne-am intors si noi din halaiduiala ,de dimineata am fost invitati la un concert pe faleza in care s-a produs Cora ,foarte dragut de altfel ,dupa care am poposit la vernisajul unei alte colege ,noroc []ca au fost oarecum in zona ,ca nu stiu de reuseam sa le onoram pe-amandoo ...Apoi ne-am intors pe jos prin parc ,am mai pus tara la cale amandoi ,am mai luat una ,alta din drum ,iar acu tare bine mi-ar mai prinde un masaj la picioare ,ca de dimineata-s pe tocuri ...Dupa ce vine si omul meu de la treaba(cineva trb sa si munceasca in casa asta ) au programat un baschet dupa-masa daca n-o ploua

Acu ma duc sa pun niste ciupercutze pe gratar (as manca ciuperci dimineata ,la pranz si seara )langa niste piept de pui...
We placut si Happy Mother's Day !pt cele ce sarbatoresc(sper ca n-am reusit s-o supar si pe Anca cu cugetarile mele)pentru restul Happy Europe's Day ! cu intarziere(stiti ca la noi tine 3 zile ca-n povesti)

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, ce surprizzza! Desi v-am mai spus, dar simt nevoia sa repet acum, dupa ce am vazut si pozele : Sa stapaniti sanatosi casa! Sa va bucurati de ea din plin!
Mi-au placut culorile alese din ambele dormitoare, inclusiv nuantele mai inchise de pe fundal. Aveti mult spatiu si la parter, chiar daca mai puntei si canapele etc. tot va mai ramane loc. Si casa e asa cochetzica, de fapt toate de pe-acolo au asa un aer linistitor!!! Curtea neingradita, spatiile deschise...zona verde din mijloc, total diferit de ce-avem in Ro. Foarte frumos! Ca si Flower, am remarcat precizarea "florile din curtea mea".
Ma bucur ca ai mai pomenit si de Silvia (de obrajori)si ca in zona are copilashi de varsta ei! Sa vezi ce-o sa infloreasca si mai mult Silvia. Felicitari si Dianei pt. concursul de orientare! Bravo ei ca e inteligenta si activa social! Felicitari si "omului muncitor" si tie ca ai fost "stapana pe plantatie" si ne-ai prezentat din Visby lucruri minunate! Uite cateva ca sa le rasadeshti in curtea ta.

Katy, nu ne-ai mai povestit de portocal. Si voi, tot asa fara garduri aveti casa?...Cum protejati portocalul daca n-ati avea gard?

Flower, sunteti intr-o efervescenta continua! Tineretea asta! Si ciupercutzele...

Si noi am fost plecati cateva ore in timpul pranzului la prietenii nostri.
Iar stresat una-bucata baiat pt teza...adjectiv, numeral, pronume...(Dom'le, cate tipuri de grade are adjectivul!...)
Apoi, m-a stresat una-bucata-fata pt. o prezentare despre Capitala tarii si sa culegem informatiile de pe net (inca nu are suficienta indemanare la asta).
Au inceput de sapt. trecuta sa se tot duca pe grupuri cu prezentari in PowerPoint la scoala pe diverse teme de stiinte ale naturii. Au calculator si le proiecteaza in clasa. De la experimente, origami etc. au trecut acum la prezentari si e asa o emulatie intre ei, care mai de care sa vina cu noi informatii. Asa ca, Flower, cum sa nu fiu multumita?...Tehnica asta! Cu prezentarile respective au facut recapitulare la stiintele naturii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Dragelor iar scriu la ore mici ca ma luase mai devreme atipeala in pat alaturi de baieti si a venit ursu' de ne-a zburatacit din culcus,baietii in paturile lor si eu daca tot am ramas cu bratele goale si mi-a sarit somnul m-am apucat sa spal vasele,sa intind rufele ,faze d-astea.
Acum astept sa se spele echipamentul lui Robert si am zis sa profit intre timp si sa vad ce ati mai facut,caci rutina zilnica am dat-o astazi pe o dimineata petrecuta la stadion,au avut cateva meciuri amicale si cum Maria s-a trezit si ea devreme am plecat toti trei pe stadion,am stat pana la unu dupa care am dat o raita prin magazine sa-mi iau o bluza ceva ca sambata ii luam motul lui Edy si nah am avut si eu motiv sa ma innoiesc si nici nu ajung bine acasa ca apare si ursu' cu chef de shoping dar el ca ursii shopinguieste d-ale gurii,asa ca mai cu chef mai fara m-am lasat tarata in hipermarket.
Mi-am scos parleala ca de cand cu racelile astea nu prea am iesit din casa decat in ture scurte si rapide.

Maria e mai bine nu mai tuseste asa tare ,nasul aproape nu-i mai curge,si la Edy s-a dus,Robert nu a tras decat 2 zile asa ca nu stiu daca la el se poate numi raceala.
Joi Robert a avut teza la romana si apropo de ce zice Agho am dus o lupta pe "viata si pe moarte" sa-l conving ca nu le va da un singur subiect,respectiv caracterizarea unui personaj,in fine mai cu cir mai cu mir a recapitulat gramatica si inca ceva subiecte de literatura si joi seara imi relata rezolvarile,bineinteles ca nu le-a dat un singur subiect ci 9
1 Sa demonstreze ca Fat Frumos din Lacrima este basm
2 Sa sublinieze si sa explice figurile de stil folosite intr-un fragment
3 Sa faca caracterizarea personajului Praslea cel voinic
4Sa sublineze adjectivele dintr-un text si sa gaseasca sinonime si antonime la acestea
5Sa analizeze complementele
....si uite asa a mai avut inca 4 subiecte tot gramatica de imi venea sa ma pup singura ce inspirata am fost ca am tras de el cu recapitularea.

Agho bafta lui Andreiu la teza.De cea mica ce sa mai zic ca o admiram in poze cat migaleste la diversele ei opere de arta,e fenomenala si ma mir si ma bucur ca exista si copii cu astfel de preocupari.

Ce distractie pe voi Mara ,va plimbati,e solicitat TB ti-am zis eu fetele il vad asa frumos cum am zis ca este.

Mihaela_S mi-a placut mult camera fetelor,incet incet va amenajati voi cuibul,dar aici acest inceput era si mai greu daca nu aproape imposibil la ce pret au casele si terenurile. Ehh intr-o zi visam si noi la casutza noastra pe pamant dar Dzeu stie cand o fi aceasta zi.

Katy tie ce sa-ti spun bafta sa-ti gasesti masutza

Mqqm abia astept sa ne impartasesti impresiile lui Mr P din vacanta.

Ana asa bine imi pare cand ai timp sa scrii mai mult,stilul tau si al Olgutzei e asa ca un tonic pt mine combinat cu buna dispozitie.

Sanca baietii tai ce mai fac,mai ales Elliot ca el e cel cu nazbatiile,si tare mi-s dragi nazdravanii mai ales daca nu is eu mama lor ,e mai amuzant asa

Gata fetele s-a oprit masina asa ca ma duc sa intind inca un rand si apoi ma retrag ca mi-a ajuns pe ziua de azi.
Dimineata aveti voi ce citi la cafea sau ma rog, la ceai

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Happy Mother's Day!!!

Mihaela, parca locuiesti intr-un parculetz. Frumos, so fiti numai fericiti acolo!

Andra, bine ca v-au trecut bolile (aproape).

katy, am crezut c-aveti fan de la "fans".

Sancaaaa...

Agho, flower, bine v-ati plimbat!

Eu n-am nimic de raportat, Dedi merge ceas.

Off-topic, da' mersi de intrebare...
MrP e cum nu se poate mai fericit (si cuminte de nu se poate, dupa mama). Merge la scoala, timp plin, desi ne-am inteles doar la 2 ore pe saptamana initial. A fost si la meci la cluj, iar vineri a fost la un majorat, pe care l-a catalogat cam ca un barmitzvah. Despre Ro zice asa: "nu-i asa de diferit, au infrastructura mai proasta, in rest e cam la fel. Si unii oameni sunt mai scary". Inchei citatul. Toate fetele frumoase au deja boyfriend, dar are prieteni gramezi, vrea sa mai mearga odata cu cortul pana pleaca, se tine de program cu cursul si si-a gasit de voluntariat. Numai de bine pana acum. Mai are inca pe-atat. Ma pregatesc mental in cazul in care mai vrea sa mai stea. Cam asta e, intr-un "nutshell".

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza cu drag tuturor!

Sunt in mare graba dar cum e ziua mamei,nu puteam sa nu va urez tuturor numai bine si o zi minunata !

La noi e de vreo saptamina o vreme superba,parca nici nu-mi vine sa cred,si sper sa nu fie si ultimele in vara asta!

Am vazut poze frumoase,cu calatorii,copii frumosi case minunate,n-am timp sa dezvolt dar am fost alaturi de voi!Succes la teze !

Eu fug la fratele meu astazi si n-am prea mult timp la dispozitzie!Si miine avem liber!Uraaa ca tare obosita ma mai simt!

Un weekend minunat!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziua mamelor fericita ! pentru cine sarbatoreste. Aici vad ca nu e tam-tam, poate nu e la moda .

mQQm, superb desen si dedicatie ti-a facut Dedi. Te invidiez pentru "precizia" cu care merge Dedi! (in sensul bun al cuvantului, desigur). Bravo ei!
Multzam de urari, sa se intoarca si la voi.
Se pare ca mr.P duce o viata boema in Ro...scoala fara obligatii, petreceri excursii. Inteleg ca si munceste, ca si-a gasit voluntariat si se tine si de cursurile canadiene. Sa-i fie la fel de bine si in jumatatea de timp ce i-a ramas.

mara, ati avut o sambata plina...frumos sa participi cu copiii la activitati si mie imi place. Unde mai pui ca "preferata" a fost centrul atentiei, nu? Noroc cu tine, uitasem de Ziua Europei.
Aici fura ieri Rusaliile, motiv de petrecere cu masa si bautura cu rude si prieteni. Cum a fost si vreme buna, lumea a gratarit si s-a adunat in jurul mesei la un pahar cu vin sau bere.

Andra, frumos ati petrecut si voi, Andrei se tine serios de antrenamente si meciuri vad. Foarte bine, inseamna ca va merge in cantonament in vara asta.
Si noi faceam comparatie cu banii si cheltuielile pentru o casa in Ro. Noi ne cumparasem acum 2 ani un teren cu gandul ca daca in cativa ani nu "iese" nimic cu plecatul din Ro, ne hotaram ca ramanem si ne apucam de o casa. Probabil ca la 50 de ani ne-am fi mutat si noi in ea. Incercasem chiar si sa cumparam una, am umblat vreo saptamana acum 2 ani prin case de tot felul...dar la ce conditii aveau si ce preturi cereau am zis mai bine PAS. Eu va doresc din suflet sa reusiti sa aveti casa voastra, daca sotul tau se mai pricepe la una-alta sau are prieteni care sa-l ajute, va va fi mai usor(asta in cazul in care vreti sa construiti).
Wow ce subiecte elaborate primesc copiii la teze! Ma bucur ca ai fost inspirata cu gramatica, a avut Andrei noroc!

agho, multumesc inca o data! Asa e, foarte diferit fata de Ro. Uite, citind postarea ta, mi-am adus aminte de o chestie. Poate ca va fi o comparatie exagerata, dar in mintea mea asa a fost. Cand am ajuns prima data in cartierul asta, a fost cam la o luna dupa ce am ajuns in Suedia, gandul mi-a fugit automat la filmul "Neveste disperate". Nu va ganditi la actiune, ci la felul in care sunt casele aranjate. Tot asa in cerc cumva cu un parculetz in mijloc. Eu nu am vazut filmul, decat putine episoade si majoritatea actiunii se desfasura in studiourile interioare. Dar eu am vazut studiourile exterioare unde s-a filmat, cand am fost in LA la Universal Studios. Parca ma simt intr-un film si eu aici , deh...visatoare ce sunt!
Succes lui Andrei la teza! N-am retinut exact cand va fi, de aceea urez in avans(poate).
Da, azi iar sint stapana acasa , Ovi e de garda peste zi. Noroc ca ieri noapte a apucat sa doarma putin(in garda) si ieri am avut o zi plina impreuna. A fost asa vreme frumoasa ca a zis ca e pacat ca el sa doarma.

Dana, ma bucur ca si la voi e vreme frumoasa, la noi dureaza de vreo 2 saptamani. Si eu ma bucur cu inima putin stransa, sper totusi sa fie vara frumoasa. Anul trecut se plangeau colegii care sunt mai "vechi" in zona ca a plouat foarte mult. Toamna pe care am prins-o noi in schimb, a fost tare frumoasa.

Asaaa, ieri a fost o zi minunata la noi, soare si 25 de grade, fara vant. Foarte placut avand in vedere ca maximele pe aici nu depasesc 30 de grade.Am cumparat pana la urma un gratar pentru terasa si ieri am "gratarit" si noi. Seara am recuperat-o pe Diana de la colega ei cu care fusesera la "tzara" la cabana si am mers pe malul marii. Mai o mare mai linistita, fara pic de valuri, nu stiu daca am mai vazut. Am mers cu gandul sa o "aud" si am auzit numai pasari si oameni . Am stat pe pietre mai in larg(am gasit niste pietroaie mari pe care ne-am asezat) si ne-am uitat cum apune soarele, am "admirat" vietatile din apa si ne-am uitat la lebede, rate si pescarusi. O "ceata" de tineri au venit sa petreaca timpul pe malul marii si pe masura ce trecea timpul deveneau tot mai galagiosi...erau cu bere la ei si asta era motivul. Normal ca m-am intrebat daca si Diana va ajunge asa peste cativa ani....
Pentru azi nu am nimic special, cred ca o plimbare mai dupa pranz sa il asteptam pe Ovi sa iasa de la spital. Azi vad ca bate vantul, poate sunt si valuri.

O duminica placuta, va pup!

ps. Diana iar citeste carti de groaza...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Happy Mother's Day ! tuturor sarbatoritelor.
Sa aveti soare, dar nu in exces si o zi plina cu bucurii si minunatii de la copii!

Dana, sa ai zile libere frumoase si petreci frumos la fratele tau!

Katy, sorry, si eu iti doresc sa gasesti masa visata!
De fapt si Mihaela are nevoie de una.

mQQm, ce stare de bn trebuie sa ai cand nu ai nimic de comentat ref. la copii! Multumim ca ne-ai relatat si despre Mr.P. Si-asa deci, unii sunt mai "scary"...

ANDRA, foarte inspirata ai fost cu insistentele ca sa invete. Si And. l-a avut pe Praslea, pe Fat-Frumos si multe subiecte la gramatica.
In cls. a VI-a, la fel cu multe subiecte mici, dar ii trece prin toata materia. A "scrantit-o" la subiectul in care trebuia sa precizeze ce caracterizeaza opera lirica. A scris esentialul, dar la romana trbeuie sa dezvolti subiectul, nu sa-l "atarni in doua prinzatoare" si gata. (Ca tot ai vorbit tu de intinsul rufelor.) Sa proti sanatoasa bluza si sa va bucurati la urmatorul eveniment! Abia astept sa ne spui ce obiecte a ales Edy de pe tava.

Sanca, asa ocupata esti cu sarbatorirea?!...

Va

Mergi la inceput