Copii din 1995-1998(19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

mQQm

Cum ai putut crede ca am ceva cu tine ?
Punctul meu de vedere :mi-ai placut chiar de la inceput ,de fapt stilul tau ,ai umor ,poti fi si sarcastica ,te iei si singura in balon ,de aia nu mi-a trecut prin cap ca te poti supara ...Simt ca ne poti impartasi lucruri care sa ne foloseasca ,asta e motivul pt care nu te-am slabit o perioada ,eu te-am simtit schimbata ,expeditiva ,parca nu mai aveai chef si... retinuta .Oi fi eu mai senzitiva sau poate ma insel ...Imi pare rau ca ti-am trezit amintiri neplacute dar nu aveam de unde sa stiu ...Eu sunt o fire deschisa , ludica ,nu am avut poate incotro ,lucrand cu copii, ei te simt imediat daca nu esti adevarat si te taxeaza pt asta .Cred ca putem invata unii de la altii,si da ,netul poate distorsiona mult daca nu esti un scriitor experimentat (pt ca nu vezi mimica ,expresia fetei )Eu am citit tot ce ati scris voi de la inceput , poate de aia am impresia ca va stiu de mult ...uite iar imi vine sa fac o gluma ...asa sunt eu cred ca ma conduc prea mult dupa dictonul "Nu lua viata prea in serios ,oricum nu vei iesi viu din ea " Pana la ,parca n-as prea merge ...dar nu se stie niciodata ,nebuni destui pe cararile forumului ,cum spui chiar tu

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor am citit, nu am timp din pacate sa raspund si cum netul acasa inca e mort, am intrat sa va doresc un we minunat, sa aveti soare mult si caldurica sa puteti petrece frumos in aer liber.
Mama pleaca azi si ma simt cam aiurea, mereu in momente din astea am impresia ca nu m-am purtat destul de frumos cu ea, ca nu m-am ocupat destul de ea, alea-alea. Ei, o sa-mi treaca, stiu. Acum vreau doar sa o stiu cu bine acasa, ca are drum destul de lung de parcurs.

Sa ne reauzim cu bine marti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti si de la mine...

Ma bucur ca proasta-n piata ca e vineri si vine vichendul si am o stare de....mi se rupe...de n-aveti idee...Cernobalul e de vina,clar!

M,iaca spun multumesc si aferim ca nu stau la capitala...si oricum in unele parti ale tarii e lux pe sosele....parca ar fi alta lume si alti oameni.Asta vara,in drum de la Paltinis catre Cta,am mers Sibiu-Brasov-Prejmer-Intorsura Buzaului-Slobozia-Autostrada Soarelui(cea mai mare greseala din viata mea)-Constanta.Si la intoarcere a fost Cta-Harsova-Vadul Oii-Urziceni-Ploiesti-Busteni,ca acolo am adastat...deci ocolire cat China,numa' nici macar in treacat sa nu ating Bucurestiul.

Miha...felicitari de examenul luat!Nici nu ma gandeam ca nu vei promova...Cum a fost excursia Dianei?Micile ai putea sa le prepari chiar tu,numai ingredientele sa le gasesti acolo.Iei carne de vita si porc,proportii egale,toci si le amesteci,vezi sa fie si carnita cu grasime,daca nu pui oleaca de slaninuta la tocat,iei usturoi si pisezi si pui acolo,dupa gust si cat de usturoiat vrei tu,piper,tot dupa gust,unii pun si putinel enibahar si cimbru,sare,evident,unii prefera si putin bicarbonat prin compozitie...se umfla micile si nici nu faci gaze sau te balonezi,dar asta cu bicarbonatul e discutabila...si cam atat.Te umezesti pe palme si ii formezi...Bafta in continuare cu scoala si tie si fetelor.

Andra,multa sanatate gorobetilor tai!

Moooaaammmaaa,Agho...intersectie?Dirijare in Bucuresti?...m-ai lasat paf!

Anca...urla hormoneii in cupilasii astia...ce sa facem?Le trece lor...la varsta asta se simt persecutati si neintelesi,nimeni nu le tine partea...ce mai?Un dezastru si un calvar pentru bietii adolescenti...noi n-om fi fost la fel?

Mara...ai cam pus degetul pe rana cu ce i-ai scris Ancai...si eu constat uneori ca reactiile lui Alexandru sunt urmarile actiunilor noastre,ma regasesc in cuvintele exprimate de el...

Alma,bafta si succes in noul post...Bune ciumpercutzele,asa-i?Cu cheltuiala....aveam noi asa,o bafta chioara sa dam de locuri aine si frumoase si ieftine...hihihihihi....

Mqqm......a dracului vorba asta romaneasca cu doo intelesuri...

Gata,va pup si sa aveti week end super!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Katy, iti multumesc frumos pentru precizari! E buna si ideea cu plastifiatul foilor. La voi, fiind deja un obicei, cred si eu ca d-na nu mai e atat de entuziasmata. Iti dai seama, sa primesti an de an albume, cate poti strange?...

In privinta imbracatului, Ana nu are motive sa stea in dubiu pt. ca au un anumit tip de uniforma, sacou rosu, bluza alba, pantalon negru (care a devenit intretimp o pereche de blugi etc) sau sarafan, dar ff rar l-a purtat anul acesta. In alte imprejurari insa, mai comenteaza daca nu-i plac anumite combinatii propuse de mine si facem sa fie bine. Se descurca si singura, e simplu cand alege doar intre anumiti pantaloni si bluze de diferite culori. (Fustele stau degeaba.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Miha ,deja pleaca mama ,atat de brusc ?...Te-nteleg ca esti tristaFelicitari sincere pt invatatul limbiisi pt rezultate ,nici nu ma-ndoiam ca asa va fi
Te-a ajutat sa te detensionezi un pic faza cu schimbul ?,ma refer in timp ce va conversati Stiu ca sunt mai imaginativa cateodata ,dar ce sa fac ,nu ma pot abtine ,e pe principiul 'cainele care latra nu musca'(sper ca nu te-am bagat iar in ceata )

Anca ,zici ca nu-l poti scoate pe Elliot din casa nici cu arcanul? Restul copiilor de varsta lui ies ,sau e generalizata treaba ? Nici sa nu-l mai aduni de pe drumuri nu cred ca ti-ar placea ,dar totusi ...Acum depinde cum stau lucrurile pe-acolo ,in privinta socializarii...Vorba lui Agho ,cred ca se petrec transformari cu ei ,de fapt in mod cert e asa ,si cred ca si ei sunt un pic cam speriati sau debusolati macar .Ascultam la un momentdat doi psihologi discutand despre puberi ,adolescenti ,cat sunt de sensibili in perioada asta ,isi cauta identitatea ,isi pun tot felul de intrebari ...si daca nu au cu cine sa comunice e cam ...Faptul ca sunt berbeci ,ca se incapataneaza ,cred ca e de fapt o masca ,sau e modul lor de a raspunde pretentiilor noastre .Trebuie sa umbli cu ei ca pe sarma la circ ,iti trb mult tact ca sa fie bine ...Si cum noi suntem adultii si realizam consecintele...noi ar trebui sa le intindem mana ...Mi-a placut aia cu 'a-nceput sa se-ntareasca lutu-n el'

Oolong asta cine-i ?Marca sau vreo planta ?Ca n-auzii de el

Ana ,la Sighisoara am fost ,aproape "tarata de par",pe-acolo trecem in drum spre Tg .Mures cand mergem cu TB la control .Deci, am facut cateva drumuri de-acum ,insa eu ,va dati seama ca n-aveam nici un chef de admirat frumusetile patriei ,cum sunt cu emotiile pe mine cat casa sa ajung mai repede sa vad cum stam.Al meu sot are grija sa schimbe traseul sa vedem alte locatii ,dar mie nu-mi prea pasa de asta ,acum m-am mai relaxat ,in anii din urma ,asa ca reusesc sa ma mai uit si-n jur ...si chiar sa ne abatem din drum ,mai ales la intoarcere ...Nu facem decat vreo mie de km dus intors

Mihaela ,nu cred ca am inteles exact ce-ai vrut sa zici ,dar ma prind eu pan la urma ,mai ales daca m-ajuti .

Andra ,bine ca apuci macar sa ne citesti in conditiile date ,multa sanatate 'mucosilor'.Ce ziceai tu de fii-miu ,lasa ca m-am uitat mai cu atentie si la pozele voastre .Are Robert niste ochi migdalati si conturati ca sigur or sa-ti faca fetele coada la usa ...

Agho,cred ca Katy face album in fiecare an fiindca ,din cate stiu eu ,schimba teacher in fiecare an .La ei nu sunt inv 1-4 ,ci inv de 1,de-a 2-a...Aaa ,ca sa va faceti o idee ,fetele din america ,stiti ce carte citesc si traduc copiii mei ?"Miss Daisy is Crazy"Nu stiu de-oti fi auzit de ea dar e tare haioasa si ei asculta cu gura cascata ...
Despre ce test e vorba ,Lusher cumva ? Sunt de acord ,ei sunt oglinda noastra ,uneori chiar ne copie ,dar in tavalugul asta existential nu mai avem timp sa-i auzim ,sa-i ascultam sau sa ne dam seama .

Alma ,felicitari pt luarea in primire a noului post
Cu ciupercile te inteleg perfect ,voi cum le faceti ?Cu accidentele e chiar aiurea la noi .Am vazut si eu o grozavie si ce m-a marcat cel mai tare a fost ca ala tembel care s-a gandit el ca-i mai smecher si a iesit din coloana n-a patit nimic ,in rest in c elelalte doua masini prinse in accident au murit si copii Dar asta se intampla din lipsa autostrazilor .Am facut ceva km pe afara si acolo n-am vazut un accident macar.Al meu sot dupa ultimul drum Br-Arad ,si dupa cateva drumuri pe-afara a zis ca el nu mai pleaca cu masina in tara pana nu se fac autostrazi
Daca va mai exista DC pana atunci nu stiu ,nu ne ramane decat sa speram

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, felicitari pentru examenele luate. Pacat , mama nu mai putea sa stea cu voi?
Mara, nu da , vorbesti mult si frumos despre tarisoara noastra, am zis ca-i faina. Si apoi ca este pacat, ca-i locuita. Apoi am rectificat, nu-mi plac generalizarile, locuita si de anumite persoane care nu fac cinste tarii(hoti, etc.)
mQQm, imi pare rau, inca odata imi cer scuze, asa-s babele, mai inteleg si altceva (eu sunt baba).

, si WE placut ,tuturor!
_

Andra, sanatate celor mici.
_

mhldvrc Tatiana(20.09.1991) Mihai(1.08.1995)

Mergi la inceput

Multumesc pt. precizari!
Te inteleg si cand spui ca nu-ti face placere drumul pana la Tg Mures. Asa e. Oricata frumusete vezi in jur, nici nu mai poti remarca. Tb arata atat de bine, incat nici n-as putea crede ca a trecut prin atatea chinuri. Bucurati-va de el, aveti tot dreptul!
Ramai exuberanta in continuare, asta te va ajuta fff mult. E bn ca ai alaturi un sot care te tempereaza, dar te si sprijina, asadar formati o echipa minunata.
Testul Lusher e simpatic. Din anii de liceu am carticica ('85-'86).
Acum am dat peste o alta interpretare a culorilor, stai ca ma duc sa aduc cartea) - Dewey Sadka - "Teste de personalitate prin alegerea culorilor, Dewey " ,Editura METEOR PRESS Bucuresti 2007.
Daca introduci numele autorului pe google, gasesti un site interesant si cum tu stii engleza, nu mai e nevoie sa cumperi cartea. Asa cred...

mhldvrc, si tie We placut!

La fel si tuturor fetelor! Wekend placut!

Mihaela, drum bun mamei tale! Sa ajunga cu bine! Ma asteptam sa stea mai mult la voi. Nici nu-mi vine sa cred c-a stat apraoape o luna. Ce repede a trecut timpul!

Sanca, ce mai fac "misterii" tai? Si mie mi-a placut fff mult explicatia "cu lutul".

Andra, maine la cafea sau la noapte bazzzai pe-aici? Sa se faca ai tai bine! Fi-miu suferea chipurile de calduri, dar avea picioarele sloi ca gheata si-a stat fara sosete zile-n sir. Cui ii curg ...acum? Lui And. Cine nu putea sa adoarma fara picaturi in nas?...Tooot el.
L-am bombanit din nou cu aceasta ocazie. Caposhi mai sunt "doisprezecishtii" ashtia!

Ana68, salutare pana luni!
Am ajutat un tramvai sa treaca print-o intersectie blocata, postandu-ma cu bratele intinse in fata "hunilor" care-i taiau calea din dreapta.
Motivul? Era tramvaiul cu care vroiam s-ajung mai repede acasa. Era seara, plouase, soferii, lumea era isterizata, tramvaiul nu mai putea sa avanseze si-am cerut vatmanului sa cobor. Initial n-a stiut ce vreau sa fac, dar a priceput repede.
Eu in fata urmatoarei masini, el avansa, si toata asa, pana a carmit-o si la stanga pe alta artera...Intersectie mare (Piata Iancului pt. cunoscatori). Va dati seama ce uluire am putut sa produc in randul soferilor. Cate injuraturi mi-oi fi luat de la soferii opriti?!...
Nu m-am distrat decat pe urma, amintindu-mi mutrele lor sau imaginandu-mi-le.
La coborare, vatmanul (un baiat mai tinerel)mi-a multumit, a fost un gentlemen. Acum ma gandesc ca s-o fi gandit tot drumul ce cuvinte s-aleaga.
La momentul acela eram imbracata cu fusta, cu un trenci, eram si eu ca o "duamna".
L-am lasat paf si pe el si pe toti "musculoshii" din tramvai. Politia si-a facut aparitia dupa ce iesisem cu tramvaiul diin intersectie. I-am lasat sa se descurce cu restul.

Alma, cum e in noul post? Trecura bine cele 2 zile?

May, eu sunt asa apatica...Si ieri se punea de niste invitatii la un seminar (pe malul marii), am fost intrebata daca as dori sa merg? Raspuns: Nu. N-am niciun chef. (Numai cand aud de bagaje si plecari mi se zbarleste pielea.)

O seara buna!

Mergi la inceput

, revin. Daca intri pe site si aplici testul, pt. informatii complete te costa US $ 9.95. Asa ca daca te intereseaza in mod deosebit, iti cumperi cartea (18 lei).

Mergi la inceput

Fetelor am net acasa! Am aflat de dupamasa dar nu am apucat sa scriu. Am condus-o pe mama la aeroport, am ajuns acasa si m-am apucat de spalat(vorba vine, am umplut 2 masini si inca o tura e la uscat), am schimbat florile din ghivece in vase mai mari, am pus niste rasaduri de flori intr-un vas mare pe care l-am asezat in curte deocamdata, apoi am studiat putin semintele pe care le astept sa se faca rasaduri(au inceput deja sa-si scoata timide capsorul) si pe care vreau sa le pun intr-un rondo in fata casei. Noa, probleme de gradinarie...daca nu m-a durut capul, m-am legat . Apoi copii, spalat, culcat si acum imi trag si io sufletul cu voi. Barbat acasa n-am asa ca is stapana pe plantatie . Am avut insa atata timp incat sa pun poze cu casa

Ana-Maria multam de reteta de mititei. Am sa vad daca ma apuca curajul sa fac pasta asta. Eu stiu ca trebuie si ceva carne de oaie, dar nu stiu proportiile.
Excursia Dianei a fost orientare in padure. Aseara i-am dus cu Ovi cu masina bicicleta pana la scoala, pentru ca azi dimineata au facut 6 km de la scoala pana la padure cu bicicletele, toata scoala. Acolo s-au impartit pe clase si pe grupe de 2/3 si au primit harti ca sa se orienteze. Colegii ei stiau din anii trecuti si i-au aratat si Dianei. Trebuiau sa gaseasca "indicii" notate pe harta si sa isi stampileze hartiuta primita pentru concurs ca au gasit indiciul. A fost interesant, tin minte ca si pe mine m-ar fi atras cand eram copil, era la Casa Pionierilor pe vremea aceea un club de Orientare Turistica, poate tii si tu minte. Dar nu stiu de ce nu m-am inscris...cred ca prietenele mele nu erau interesate si am renuntat si eu.
Alex cum se mai descurca cu fetele din clasa? Mai sunt probleme? Ai reusit sa rezolvi ceva cu mutarea la alta scoala?

Katy, interesant cu albumul...ideea e buna dupa mine, numai ca e deja o rutina si de aceea nu mai e asa interesant pentru profa.
M-am distrat de faza cu hotii/discutiile despre comportamentul vis-a-vis de ei...stii de ce? Noi suntem acum cu limba undeva la nivelul unui copil de cl.4-a, a 5-a. Daca luam examenul asta, inseamna ca am terminat primele 6 clase . Nu e de mirare ca avem aceleasi teme cu copiii.

Sanca, greu cu copiii astia! Si eu am multe meciuri cu Diana, uneori se incapataneaza sa faca numai cum doreste ea, incat nu ma mai stresez...ii spun ce consecinte poate avea actiunea dupa mintea ei si o las sa aleaga. Macar sa stie la ce sa se astepte si sa suporte singura consecintele.

Alma, felicitari pentru preluarea postului si mult mult succes!

Mara, normal ca m-am deconectat! Am inteles perfect ce e cu cainele care latra . Imaginatia ta e OK pentru mine, mai astept si alta data idei de deconectare.
Mama nu a plecat brusc, stiam cand a venit ziua in care va pleca,, doar ca nu am mai apucat eu sa vorbesc despre asta, nici nu am avut timp sa ma gandesc...doar cand i-am facut rezervarile la avion de aici pana in Stockholm si la hotelul unde doarme in noaptea asta. Dar a fost chiar la inceput si am si uitat...
Multam de urari, mama a ajuns cu bine si cred ca doarme deja in Stockholm. Maine dimineata pleaca spre Budapesta si ajunge maine pe la miezul noptii acasa. Sper sa ajunga cu bine!

agho, multumesc si tie de urari pentru mama, a trecut tare repede timpul. Ea a venit pe o luna (4 saptamani de fapt), stiam asta de la inceput.
Ce-mi place cum scrii de obrajorii Anei...asa o pupacesc si eu pe Silvia, e asa bucalata! Doar ca nu prea sta... .
Wow, ce intamplare cu dirijarea traficului! Ai fost o adevarata eroina intr-adevar! Ai toata admiratia mea, ai avut o idee nemaipomenita si ai si pus-o in practica.

mQQm ce mai face mr.P? Cat mai sta in Ro? Ce i s-a parut interesant, ce a gasit ca e la "nelocul" lui? E interesant cred sa vezi prin ochi de adolescent tara ta...
Dedi cum se simte fara el? Ii e dor sa vina acasa?

Mihaela multumesc! Mama a venit doar pentru o luna, asa a luat biletele si nu se puteau schimba. In iunie mergem noi in Ro si apoi va mai veni ea in septembrie-octombrie. Pe mine ma apuca asa in momentele astea de plecare ca nu am facut poate tot ce trebuia...apoi imi trece...

Andra, sanatate puilor! Uite ca vei avea ce citi dimineata la cafelutza.

Dana ce mai faceti? Cum e vremea pe la voi? Sper ca s-a mai incalzit ca pe la noi...aici e tare frumos, lumea a iesit ca mustele la soare . Azi au fost 23 de grade si toti scandinavii veritabili erau in slapi, maieuri si pantaloni treisferturi. Desigur nu noi . Ce mai face Andrei?

Azi a fost nebunie cu copiii la noi acasa. Diana avenit cu 2 colege prietene ca erau curioase sa vada unde ne-am mutat si cum e casa. Au stat si s-au jucat vreo 2 ore. Inainte sa plecam dupa Silvia suna la usa o "pruncutza" care e colega cu Silvia la camin(probabil s-au mutat si ei de curand aici) care sta nu chiar in grupul nostru de case dar foarte aproape si o cauta pe Silvia. I-am spus ca mergem sa o aducem acasa si fetita a asteptat in curte cu Diana(colegele ei plecasera). S-au jucat aici vreo ora, noi a trebuit sa plecam cu mama la aeroport si fetita a cerut sa o las pe Silvia cand venim inapoi,, pana la ea acasa. Asa ca s-a dus cu Diana si a stat acolo aproape o ora, a venit taticul fetitei cu ele si a adus-o pe Silvia acasa. Silvia a inceput sa planga dupa ce a plecat fetita ca ea mai vrea sa se joace cu ea si a stat bosumflata o vreme...ei ca sa vedeti ce activitate e pe aici. Plus am vazut ca in vecini sunt cativa copilasi mai mici, chiar si de varsta Silviei, cred ca o sa fie o gashca faina dupa ce mai cresc si se imprietenesc.

Hai ca va pup, am scris cat pentru o saptamana...sa aveti o sambata frumoasa.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Noa tot io ca n-am somn...ma uitam la poze si voiam sa adaug ca masa si scaunele din bucatarie sunt de fapt pentru terasa(sunt din plastic). Nu am gasit masa visurilor noastre si am facut compromisul asta pana facem primul gratar in curte, poate pana atunci apare si masa cu scaunele pe care le vrem noi. Dormitorul nu e gata inca, nu avem veioze, tablouri pe pereti,perdele in geam...perdele n-am nici la bucatarie si living...iar in camera fetelor troneaza in poze patul rabatabil pe care a dormit mama. Nici in camera fetelor nu am terminat de mobilat. In sufragerie/living asteptam marti masa cu scaunele, mai avem si acolo ceva corpuri de mobila de luat. Iar in partea de living avem doar TV-ul care sta pe jos saracu' . Nici covoare nu am nicaieri in afara de bucatarie...dar sper sa intelegeti voi cum e cu inceputurile astea...si mai am camera Dianei care e plina de plase si fara nici o mobila...

gata, acu' chiar ca merg la nani .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput