Copii din 1995-1998(19)
Raspunsuri - Pagina 17

Sanca spune:
Agho hai ca am postat deodata, pana cand m-am balbait eu...
Da, eu cu Elliot ne luam mereu in coarne, e chiar comic de la ce incepem noi scandalul... Si copilul meu vrea sa domine si sa fie sef... ca asa l-a facut masa' CEO din nastere...
S-a notat ca eram gravide toate 4 deodata, M , MqqM si cu tine.
Reclama m-a exasperat si pe mine...

agho spune:
Sanca, sa ai zi buna azi! Eu ma pregatesc s-o inchei.
Dupa ce ca aveam de mers la medic azi pt. analizele care se fac anual printr-un program al Min. Sanatatii, in loc sa ma trezesc la 6.30, m-am trezit de pe la 4 fara un sfert. Si cum am ajuns acasa la ora 21, iti dai seama cum e dupa o zi plina, dar simpatica totusi. La medic a mers totul shnur, peste o sapt. ma duc sa-mi fac si analizele.
Ma bucur ca esti azi muult mai bine! Sper totusi sa n-aiba probl. de sanatate soacra ta. Mai bn sa-i stim sanatosi pe toti.
Ai mare dreptate cu festivalul. Pt. doua replici, nici ca se merita sa te zbati. Dar poate ca tot e bn sa fii pe scena pt un minut, decat spectator toata seara! Ufff! Sincer, si eu am suferit cand am avut impresia ca nu sunt valorizati din punctul meu de vedere copiii mei, incat te inteleg perfect.
Uite, chiar si ieri-alaltaieri, Ana mi-a spus ca d-na invat. nu-i da si ei sa faca ceva anume pt. clasa (ca ei tot taie, decupeaza, amenajeaza pe un perete in spatele clasei, diverse creatii de-ale lor etc) si-avea "mica" de ea, asa un regret!!! Si-am intrebat-o de ce crede asta si s-a gandt ca altadata n-a decupat prea bine...si asta sa fie motivul...

flower-power spune:
Miha ,merci de tip ,si tie mQQm de informatie (la voi know -how -ul se plateste
,da am inteles ca la Anca si mai si ...
Ai dreptate ca e un pas inainte catre independenta ,Anca,depinde si de momentul in care vine ...Sincer ,eu eram la un momentdat mai linistita sa-l stiu pe TB singur acasa decat cu bunica-sa,desi poate parea incredibil
Reclama cred ca a exasperat pe toata lumea ,parca a aparut si subiect la tehnic...
The most beautiful thing in life is LIFE itself

agho spune:
Corect, Sanca, toate patru deodata, dar si cu Alma, ca ea a nascut dupa tine, in februarie!...
Iar acum va avea ce citi Mihaela care pregateste clatitele. Bine ca nu citesc copiii mei!
Azi au mancat cireshe si le-a placut ff mult. Chiar erau duuulci si gustoase.

katy spune:
Intai ma revolt si eu cu reclama...ieri ma-m chinuit sa o fac sa dispara cum luam mouse-ul de acolo cum aparea.
Eu am facut doar cumparaturi n-am zis ca plec maine.Plec in iunie si ma intorc in iulie la sfarsit cu mici variatiuni de program.
Sanca la voi s-a indreptat vremea?Asa zici tu la 100F si peste?Noi ne coacem de-a dreptul aici asa o sa plecam la ocean sa ne racorim in weekend...Eu ieri probam geci prin magazine(cadouri pentru romania ) si se uita lumea la mine mai ciudat asa...una mi-a zis ca sunt fata desteapta ca imi caut haine de iarna acu' ca sunt reduceri bune
Nu va iau pe rand ca deja curg apele de pe mine si nu dau drumul la aer deocamdata ca ma gandesc poate ajuta sa nu avem recorduri la temperaturi si anul asta.Merg afara sa ma racoresc bate un vant asa ca de desert..
edit ca am uitat:sanca nu fi invidioasa ca n-am luat deal mai bun ca tine.1420 biletul si cica reduc si limita la bagaje.
katy

mihaela_s spune:
Asaaaa in timp ce eu invarteam clatite, voi invarteati povesti.... Foarte bine, tare imi place cand citesc despre voi.
Sanca, trebuie sa o puneti si pe Ana Maria pe lista de gravidutze de '95/'96, alaturi de voi 4 si Alma.
Si eu ma iau de manutza cu Andra. Apropo, n-am inteles eu bine cred...acum duminica va fi "motul" lui Edy? Cum se mai simt copiii?
agho, te primesc cu mare placere . Am inteles de unde lipseau
si
.
Cu Diana au inceput meciurile mai de o vreme...dar parca in ultimele saptamani(numai ca am fost si eu prea stresata, ocupata cu toate si am zis ca oi fi si eu de vina) s-a agravat. Azi am incercat sa fiu mai calma, mai rabdatoare si sa nu o reped ci sa-i spun frumos ce nu-mi place. Parca a mers mai bine...poate a simtit si ea stresul meu, grijile si oboseala. Ca altfel e fata buna, nu zic ca nu are "piticii" ei, dar cine nu ii are?
Mara, cu mare placere!
mQQm, mai am scoala pana in 30 mai. Astept saptamana viitoare rezultatul de la examenele de ieri si alaltaieri. Mai facem cursuri, ca nu prea au legatura cu examenele. E vorba de cuvinte, gramatica, acum lucram mai mult individual. Avem insa si alte activitati. Azi am vazut un film suedez, dupa cartile lui Astrid Lindgren. Pe langa celebra Pippi Långstrump(ciorap lung) a scris si despre Emil, un copilas tare nazbatios dar si simpatic in acelasi timp. Profa era tare incantata de film, ne-a spus ca sunt filmele(e o serie cu Emil) copilariei ei. Fiind si productie suedeza, a trebuit sa fim atenti si la ce vorbeau, putin mai greu ca aveau accent diferit de ce stim noi. Am inteles cate ceva insa...
Marti vom face o excursie pe insula "lui Bergman" cu toata scoala.
Iar peste 2 saptamani suntem invitati clasa noastra la profa acasa. Ea sta la vreo 10 km de Visby, la tara cum se spune . Asa ca nu ne plictisim!
katy, la ocean spui...ce frumos! La noi inca se mentin 10 grade...sambata si duminica am avut recorduri de 26 de grade dar luni deja batea vantul rece si nu mai erau decat 12 grade. Azi a fost innorat si a plouat, era nevoie deja ca nu am mai vazut ploaie de vreo 3 saptamani, poate mai mult. Sunt toti pomii infloriti, liliacul acum infloreste, e plin de flori peste tot, e tare frumos.
Diana merge maine la ziua unei colege, sambata are concurs la Orientare in padure, participa intr-o echipa cu 2 colegi ai ei.
Saptamana viitoare au program de "practica". Fiecare copil trebuie sa-si aleaga un loc unde sa mearga o zi si sa vada cum se lucreaza, sa participe si el cum poate. Diana initial s-a gandit la spital, apoi a aflat ca vor merge in ultima saptamana de scoala in vizita cu clasa la parintii celor care lucreaza la spital(sunt cativa medici si cateva asistente) asa ca s-a razgandit pentru camin. Maine vrea sa mearga sa vorbeasca cu una din educatoarele Silviei sa vada daca e OK si daca da, sa cada de acord asupra zilei.
Va pup, pe maine!
vorbe de copil...
Hobby

Sanca spune:
Katy, ce bine ca mi-ai adus aminte, ca tie vroiam sa-ti scriu de bagaje. Nu v-am zis ca la 3-4 zile dupa ce am cumparat biletul lui Elliot, am gasit unul cu 200 mai ieftin cu NW / KLM.... Trebuie sa te uiti cu mare atentie la ce-ti dau voie ca de un an s-au schimbat multe. Limita la greutate e 50 Lbs, si pe zborurile domestice pentru a doua valiza, iti mai cer 25 de dollari... Am inceput sa vizitez site-uri cum ar fi www.onebag.com" target="_blank">acesta, dar fiind vara nu ma agit prea tare ca nu prea au volum mare hainele... Si pe Elliot il trimit cu o pereche de adidasi si o pereche de sandale.
Bafta la cumparaturi.
La noi temperatura se ridica de la 75F la 85F adica de pe la 24C la 30C, dar numa peste week-end, ca parca vad ca de saptamana viitoare intram iara la normal....
Fetelor ce ideie buna mi-ati dat cu clatilele.
Mi-au plecat musafirii si cainele meu e deprimat. Are o fata pleostita, sta trist si retras in patul lui. Cand intru in casa, se ridica bucuros, si cand ma vede, numa ca nu ma injura, ca sant eu si nu Frank... Trebuie sa-l scot la o plimbare mai lunga si sa-l bag in seama mai mult, ca altfel ajung cu el la psiholog
(editez ptr Katy: You can check one bag per passenger free of charge when traveling in the U. S., the U.S. Virgin Islands, and Puerto Rico. If traveling outside the U.S. you can check two bags free of charge. Each bag must:
Weigh 50 pounds (22.5 kg) or less.
Not exceed 62 inches when you total length plus width plus height.)

katy spune:
Sanca mersi asta stiam si eu cu 50 lb dar ma gandesc sa nu o micsoreze...Am vrut zbor cu o singura oprire cu mai multe gaseam mai usor.Si apoi stiu ca dupa ce iei bilete intodeauna gasesti pret mai bun de aia nici nu m-am agitat sa ma mai uit.L-am luat si gata!Mie imi e si de bagajul de mana ca Ana vrea sa care dupa ea toate prostiile sa vad cum o conving sa mai taiem din lista.
Mihaela ce dragut.. Pippi Longstocking (Swedish Pippi Långstrump) am "cunoscut-o " si noi prin clasa a doua
Noi azi ne-am "luptat" cu 102F(39C) Unde sunt turistii care mor de frig in San Francisco?Acu' e de vizitat.Sanca daca suferiti de frig suflu putin mai tare sa vina si la voi aer mai cald.
agho voi aveti probleme cu decupatul?Fii serioasa! Probabil i s-a parut Anei, vorbeste cu ea si nu o lasa sa creada prostii.Ea ce face cand ceilalti taie?poate ar fi bine sa ii spuna doamnei ca ar vrea si ea sa lucreze cu ceilalti copii.Aici e mult mai apreciat dialogul copil-profesor decat cel dinttre parinte si profesor.Intr-un fel e bine dar cum Ana mea nu prea e vorbareata la scoala (nu ca acasa ar avea aceeasi problema,)de multe ori mai schimb emailuri cu profesoara daca am nelamuriri.Si am vazut ca cel putin anul asta forma asta de comunicare e apreciata ,mai putina pierdere de timp din ambele parti.
katy

mhldvrc spune:
Mihaela, asa eram si eu cu Tina cu ceva ani in urma, iar acum suntem prietene bune. Ai sa vezi peste 2-3 ani ce bine o sa va-ntelegeti, n-o sa crezi.
Fitze de adolescent, si eu am probleme cu Mihai, numai ca nu reusesc deloc, deloc s-o scoatem cumva la capat . Crede ca totul i se cuvine lui si numai lui, are numai drepturi, obligatii ioc. Daca acum nu rezolv nimic, ce v-a fi mai tarziu nici nu vreau sa-mi imaginez
. Mara, Agho, Anca voi cum va descurcati?
Cine ma poate lamuri, poate mQQm fiindca are mai multa experienta decat noi. Mr.P este de varsta Tatianei
Mihaela(25.04.1962) Tatiana(20.09.1991)
Mihai(1.08.1995)
mhldvrc

ralualexandrei spune:
Mihaela_s ai inteles bine sambata are Edy motzul si eu am niste emotii cat casa mai ales ca imi doresc sa se simta toata lumea bine,acum nu stiu cum o sa fac sa fie asa ca vine soacra socru',cumnatii cumnatele,prietena mea,nasii cu ai lor copii si noi asa ca per total vreo 21 de persoane si din pacate unii dintre noi nu ii suporta pe altii dar o sa incerc sa dau dovada de maximul de diplomatie de care sunt in stare si sa inabus pe cat posibil vreun eventual conflict.
Am hotarat sa-l facem la restaurantcaci acasa oi avea eu 4 camere dar sunt camere ca la bloc asa ca nu e loc.
Va pup fetele si ma iertati ca nu va iau pe rand dar ma grabesc sa ma apuc de smotru ca nu stiu care vine maine pe la noi.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3