Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

domnica, te rog , daca poti , ne transmiti si noua link-ul de unde putem descarca cartea ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

livsy , sa stii ca mi-ai dat o idee buna ... io le ascultam acatistele la munca , cu cascutele pe urechi .. si dupa Paste nu am apucat sa le ascult , asa ca uite ca asta voi face

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

georgia_c uite link:
http://www.crestinortodox.ro/CARAREA_IMPARATIEI-c150-new.html

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_wanted spune:

Hristos a inviat!
va pup pe toate,
as vrea sa stiu daca e ok ca ascult acatistul "Bunei Vestiri", in loc sa-l citesc.un calugar mi-a recomandat acest acatist cand am fost la manastiri de Pasti, am pus si acatist de 40 zile la manastirea Varatec,cu toata listuta, pe care am scris-o cu mana mea.
sper sa ajungem curand cu toate la odisee
Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele,

Ioana, chiar daca stiu in mare povestea ta, o astept cu mare interes. Iti urez acelasi lucru ca Georgia : sa ii calci pe urme finutei tale in curand !
Cami, multumesc de intrebare. Deocamdata nu mai pot face IA pentru ca nu mai pot pleca de la serviciu. Vom mai incerca natural o luna, doua, trei si facem a doua IA cu siguranta ! Insa vreau sa scap putin de obsesia asta pe care am facut pentru bb. Am credinta ca voi reusi, cand se va indura Bunul Dumnezeu ! Nu pot in ruptul capului sa accept ideea ca nu voi avea copilul meu !!!
Cu siguranta va veni la momentul cel mai potrivit !
Va pup pe toate

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/0;0;30/st/20080426/l/27/k/1860/ttc.png

"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

Adevarat a Inviat!!!

Fetele noastre dragi,cum lipsim cateva zile,cum gasim numai surprize frumoase!!!Si pentru asta multumim bunului Dumnezeu ca ne are in paza pe toate si aici gasim o oaza de liniste si credinta!!!

In primul rand,Anadomnica,mare minune povestea ta,se vede ca Dumnezeu te binecuvanteaza cu bunatatea sa si nu stiu de ce simt acest lucru,proababil pentru ca faci exact munca lui Cleo,ai acelasi suflet bun si cald si cate un cuvant pentru fiecare,asa ca vei fi urmatoarea pe lista .Bineinteles,alaturi de toate celelalte fete,ca nici una nu va ramane la aspirante!!!Dar cred eu ca nu mai ajungi la medic,sa faci tot felul de investigatii,ca vine Darul de la Dumnezeu.
Asa am taraganat si eu investigatiile,o singura data am fost la un simplu control la prof.Marinescu si ramasese sa ma programez la urmatorul cm pt o salpingografie,sa-mi vada singura trompa,daca e functioanala.Ce mi-a pus Dumnezeu in cap,avand in vedere ca era vara si cald???Lasa,ma voi duce dupa pelerinajul din Grecia!!!Dupa cum bine ai scris,a venit minunea si nu a mai fost nevoie.Acolo unde din punct de vedere medical se poate,trebuie sa avem toata increderea ca Dumnezeu ne va salva de tot supliciul medicilor si spitalelor,iar acolo unde nu se poate,sa credem ca Dumnezeu va lucra prin mana medicilor.De altfel, sa ne rugam si pentru ei!!!

Livsy,tare bine zici!!!Nu-i nici o "lupta" in a primi Darul vietii,poate cu noi insine,de a avea rabdarea si credinta ca bunul Dumnezeu va ingadui sa primim fiecare Darul.Aceasta este singura"lupta"si cred ca pentru ea ar trebui sa multumim lui Dumnezeu,desi pare total eronat.Pai,daca am fi primit asa usor Darul,l-am mai fi considerat minune???L-am iubi atat de mult pe Dumnezeu fara aceste incercari???Am sti cat de mult valoreaza un copil???Noi abia acum multumim lui Dumnezeu ca nu ne-a dat copilul dupa voia noastra,cand eram intr-o totala ceata,desi mai avem de lucrat mult si acum pentru curatenia si credinta noastra!!!Asa ca bine zici,sa vedem in acesta asteptare,iubirea lui Dumnezeu,care ne pregateste mai intai pentru a primi minunea!!!

Montytaiana,ne bucuram ca esti bineeee!!!Se simte asta si la cat esti de ambitioasa si puternica stiu ca nu vei renunta sa crezi ca vei primi Darul mult asteptat!!!

Georgia,neincredere avem fiecare,la orice pas,ca asa e omul slab si fara Dumnezeu nu am putea face nimic.Asa ca roaga-l sa te ajute,sa inlature orice piedica,sa te curatesti prin taina spovedaniei si ai sa vezi pe urma minune!!!Orice acatist al Maicii Domnului iti va intari credinta si va inlatura ispita,dar pentru mine,pansament este Paraclisul Maicii Domnului!!!

Multumim pentru toate acatistele si rugaciunile fetelor care au ajuns la Sf.Manastiri si biserici,sa va rasplateasca Dumnezeu efortul cu bebelusi sanatosi.

Ne e dor de toate fetele,poate mai intra pe la noi,sa ne dea macar o veste ca si de mamicile noastre binecuvantate,Cleo,Aditi,Adela,sa ne povesteasca despre minunile lor!!!

Noi speram sa mai stam cumintele ca nu avem decat 34 saptamani si sa putem sa mai vorbim pana la marea intalnire,cand va vom da de stire.Nu plec la Odisee fara voi,nici nu m-am inscris,desi mi-ar fi de folos ceva sfaturi,insa vom face "Odiseea minunilor"!!! Va pupam si-l rugam pe bunul Dumnezeu sa ne aiba pe toate in paza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

ainigriv - unsa la suflet de cuvintele tale. Multumesc! Din spatele cuvintelor... se simte sufletul tau minunat, graviduta noastra minunata care vii constant si ne incurajezi. Ma gandeam si la celelalte gravidute care de mult nu si-au mai adus aminte de noi... Mult mi-as dori sa se mareasca exponential lista de si sa facem toate o "Odisee a minunii" dupa cum frumos ai numit-o. Sa ne ajute Dumnezeu.
Cate un pup pe burtica la fiecare - am auzit ca se ia, si cate un pe frunte la fiecare aspiranta... si pt. toata lumea!!! Bucurie pt. toata lumea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

HRISTOS A INVIAT!
Bun gasit dragele mele!
Va scriu cu timiditate , deoarece sunt noua pe forum , cu toate ca l-am descoperit in 2006.
M-am bucurat din suflet cand sa deschis acest subiect , am gasit aici persoane care gandeau si simteau ca mine iar multe dintre ele au fost deja mangaiate de Bunul Dumnezeu.Claudia,draga mea , Maicuta Domnului sa aibe grija de familia ta frumoasa si ma alatur fetelor care iti multumesc ,ca acest subiect exista.
Cu mult drag , am lasat lista cu fetele care asteapta un copilas la biserici si manastiri rugand-o pe Maicuta Preasfanta sa ne asculte rugaciunea.
Daca se poate sa ma treceti si pe mine pe listuta , va multumesc.
Numele meu de botez este Iuliana.Va imbratisez pe toate cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragele mele prietene de suflet,
sunt aici cu voi la rugaciune,doar ca ma limitez numai la citit, nu stiu de ce cand vreau sa va scriu cuvintele mi se fac mici, mici in fata postarilor voastre pline de har si de invataturi.Va multumesc din suflet pentru tot ce face-ti aici.
Despre mine ca sa zic, il rog pe Bunul Dumnezeu sa-mi arate calea cea dreapta si cu ajutorul lui ma indrept spre IA care sper sa aiba loc luna asta.
Eu is mai mutulica asa, imi place mai mult sa stau in umbra sa ma rog pentru noi in tacere din tot sufletul.
Va multumesc ca existati

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Si eu sunt aici, dragele mele, va citesc in fiecare ora aproape si ma bucur tare mult cand vad ca scrieti atat de frumos.

despre mine nu am mai scris pt ca nu prea am ce povesti, nu s-a mai intamplat nimic extraordinar ref. la bebe. Sapt trecuta, pe 2 mai am fost la Manastirea Tismana, este superba, iar apoi la Tg.Jiu, Rm. Valcea si la Manastirea Dintr-un lemn - fffff frumoasa - impresionanta, m-a topit, mi-a placut mult fiindca seamana tare cu Manastirile din Moldova care-mi plac tare mult.

In rest, am vrut sa facem Inseminarea luna asta dar dra mea m-a rugat sa mai astept o luna, daca pot, fiindca tocmai atunci era si ea libera. si am asteptat fiindca e o draguta. acum am planificat concediul, peste o luna plecam in Grecia - abia astept!!!!

Va pup pe toate toate si va urez o primavara plina de surprize placute!

Mara

quote:
Originally posted by anadomnica

georgia_c uite link:
http://www.crestinortodox.ro/CARAREA_IMPARATIEI-c150-new.html

http://tt.lilypie.com/ayXqp3.png

Mergi la inceput