Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

Joi 8 mai,2008 la ora 6.09 am a venit pe lume printesa noastra Alysia Maria. A cantarit 3.684 si 51 de cm.
Nasterea a fost f usoara, totul a durat 2 ore si am impins decat odata f usor si hop a iesit. M-am recuperat f repede, adica pot sa spun ca nici nu simt ca am nascut.

Am avut in schimb probleme cu alaptatul, din cauza mea ca nu stiam sa o pun la san. Am angajat o asitenta privata ca mi-a aratat azi ce si cum si bineeeeeeeee e. Am avut niste rani groaznice dar nu m-am lasat pt ca ea este fun alaptat. Adora sa suga si eu sunt mandra nevoie mare, mai ales ca pe Nicole nu am reusit sa o alaptez.

Nicole a reactionat tare bine, la fel ca si Sofia. O pupa mereu, o iubeste de nu mai poate.
Asa Cami ca avem fete tare iubitoare.

Am pus si ceva poze aici:
http://picasaweb.google.co.uk/necdiana/AlysiaPrintesaNoastraNr2

Felicitari Abrinutza.

Si va doresc numai bine, sa avetzi petrecerzi frumoase pt cirese si ciresei.

Diana de Alysia Maria (8 mai,2008)si Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari DIANA-Sa va traiasca printzesa Alysia Maria si safie sanatoasa si papacioasa!
Bafta multa si sa va bucuratzi de comorile voastre!

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Incep cu sarbatoritii: Sara, Kailan si Natalita, va uram cu mult drag, speram ca ati petrecut de minune alaturi de familie si prieteni!

Diana79, felicitari si ma bucur ca acum ai reusit sa alaptezi!
Cami, cred ca pot sa banuiesc cat de greu iti este, insa ce mamica fericita trebuie sa fii!! Je si Alec va (ne)lipicios Pe toate fetili
Virgi, ce dragut ca mai pui poze, uite asa o vedem si noi pe mica Luana, e un copil frumos rau si arata normal, oare nu te panichezi prea repede, ca si mine, si din orice? Sa-ti spun drept, si eu as fi ingrijorata ca si tine, daca Alec nu ar manca prea mult..n-o sa ma schimb niciodata, asta-s eu... for instance, de cand si-a spart musiu dintele, merg cu el afara numai mana in manuta... iar tatsu e si mai paranoic, inca il scoate cu hamul la plimbare
Azi am fost la stomatolog, i-a pus nus' ce la dinte ca sa-i grabeasca necrozarea, bineinteles ca acel gips sau ce-o fi fost i-a cazut, mergem iar peste o saptamana, iar o sa-i puna chestia aia, iar o sa urle ca apucatul, si uite asa ne chinuim la nesfarsit.
La servici merg in sila, lucrez mult mai mult timp decat am negociat si nu am incotro, de fapt ma cam asteptam la asta
Nu ma plang decat de faptul ca nu am timp suficient ca sa ma ocup de Alec..trebuie sa-l duc la gradi, dar cand sa-i fac coproparazitologicul, coprocultura, exudatul faringian fara de care nu mi-l primesc acolo? cand sa-i fac analizele, ar trebui luna asta, caci si asa singura data cand m-am incumetat sa-i fac o hemo au iesit toate rezultatele proaste? asta-i oful meu de fapt.
adriana, ce neurolog? bine ca nu te-ai dus.
Sincer, m-am convins ca Alec nu are chef sa vorbeasca. Daca ar vrea EL, ar vorbi vrute si nevrute. Eu si sotul il surprindem zicand si facand anumite lucruri, iar daca isi da seama ca-l vedem, se rusineaza si inceteaza. Azi, la cina, cand nu-l vedeam, se tragea de urechi in sus si se maimutarea...cand s-a uitat tatsu la el s-a oprit si s-a inrosit brusc..sa-i fi vazut fata
Dolcebaby, ce mare a crescut Teo..am ramas cu gura cascata vazand pozele, caci eu o vedeam tot bebelus, cu okii mintii.. stii, poza aia cu castile pe urechi mi-a ramas pe retina
Daca acum nu catadicsesc sa pun niste poze mai noi pe site-ul lui Moaca, deja abandonat, de ziua lui sigur o sa fac un efort!
Pe curand!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Buna fetelor!

Luni, la 4,30 l-am nascut pe Mihai-Bogdan, deci inca un ciresel la noi in casa.Deocamdata e bine, incercam sa ne acomodam si sa ne ordonam.

La multi ani tuturor sarbatoritilor!

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/?saved=1" target="_blank">poze

Eheee, numa' baieti te-ai decis sa faci! Felicitari,sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Ei bine, am incarcat cateva poze pe minisite www.freewebs.com/alexandruflorinborza/poze2008.htm" target="_blank"> Pozeeee!
Din pacate cel mai frumoase, de Pasti facute, pe Cozia, sunt indisponibile acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!
Irina Maria
Hora Lucia

Sa cresteti mari, frumoase si sanatoase!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

LYLY, ti-am vazut baiatul, are figura de rusinel.. hihi, si i-am vazut si dintocu, pai e bine ca i-a mai ramas ceva, nu arata chiar rau.

Diana79, mai, dar tu esti boboc dupa nastere, nu tu oboseala, nu tu cearcane, nimica... sunteti tare mumoase, sa fiti sanatosi

Cami, deci se pare ca big sis s-a adaptat rolului, vai ce draguti sunt astia mici.. A mea e foarte geloasa, nu imparte jucariile, daca i le ia vreunul are o sireenaaaaaa, vai de mine.. Nu stiu de unde, cum a ajuns ea asa, ca avand mai multi copii in jur ar trebui sa fie mai de gashca...
(sper sa nu fie de la faptul ca o giugiulesc in fiecare minut, stie terorista ca nu mai pot dupa falcutele ei)

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Noi suntem iar bolnaviori, de aia nu am mai intrat pe aici ca sunt moarta de nesomn. Ca de vineri nu a mai dormit piticul meu cum trebuie. Si azi nu a mai tinut si l-am dus la doctor. Are, logic, puteam noi sa scapam, alta otita, amigdalita ( ca nici nu manca nimic).Ce e enervant ca ziua e bine , sara incepe criza cu febra mica si tuse si sufocat.... Asa ca alt antibiotic..

La Multi Ani!!!!
NICHITA (Magda)
SARA MARIA (Irina - angelica_g)
KAILAN (Ramona)
NATALITA ELENA (Doroti)
ALESSIA (Alisia)
IRINA MARIA (Bogdana)
HORA LUCIA (Luana)

Am vazut pozele cu Luana(Virgi ) . Am ramas impresionata de masina aia plina cu pesti!!!! Si de carliontii Luanei....Pai cum altfel.
dolcebaby Uau ce a crescut fetita ta. Si ce frumusica e. Eu mi-o aduceam amainte mica de tot si cu niste falcute mari....
Acum s-a inaltat si arata de vreo 3 ani.
Diana79, pai chiar asa, arati super in poza de imediat dupa nastere. Si bebele mic, iti vine sa o mananci.Si mai si suge !!!!Superb.
Lacri pai chiar ca nu se vede mare lucru la dinte. Bine ca nu-l mai doare. Asa sper. Si incearca sa te odihnesti sa nu ajungi ca mine.Ca nu mai avem 25 de ani.
abibrinzace bine ca ai nascut la termen si ca suge.
Dianasuperbe pozele.

Ne-am cumparat si noi olita. In prima zi a ajuns pe masa, plina cu jucarii.
Nu l-am pus inca pe ea. Suntem la faza cand facem caca si apoi anuntam. Deci pe drumul cel bun.

Despre mancat. Nici noi nu prea ne laudam cu ce mananca acasa. oricum de 2 zile refuza si laptele. Ca avea dureri in gat.
Dar la gradi manaca destul de bine. Dar eu nu am dreptul sa ma plang. azi la doctor la cantarit incaltat si avea, se pare, mai mult de 15 kg. Asa ca are de unde da jos. Chiar daca nu e grasut, dar e inalt. ii depaseste pe cei de 3 ani in inaltime.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Am alergat si astazi sa pun la punct ultimele detalii pentru ziua Luanei. Am niste emotii de nu va pot explica. Am primit confirmare la toate inviitatiile. Partea mai putin placuta e ca unele mamici vor veni si cu fratiorii mai mari sau mai mici, si gradinita detine fix 20 de scaunele. Le-am luat coifuri cu 'Happy birthday", iar sotul in seara asta va printa si lipi pe ele numele fiecarui copil. Sut suparata ca nu vrea nimeni sa-mi faca tort ornat cu numele ei. Am sa-i pun doar lumanari cu Happy Birthday. Am comdandat 3 torturi ca nu mi s-au parut prea mari, si asta o alta nebunie, cica nu-mi pot face un tort mare, ca n-au ambalaj petru el.
I-am luat si rochita 100% korean style, dar mi-a lacut mult.
Mai am de comadat pizza si sa cumpar fructele si sunt all set.

Gata, trebuia sa ma plang cuiva

Diana79 - ti-am vazut printesele, ai doua papusi superbe. Sa fie sanatoase! Sunteti o familie frumoasa.

Lyly - multumesc! Recuosc ca pentru Luana am devenit o persoana foarte stresata. Imi sare inima din orice, ma culc suparata in zilele cand nu papa si ma trezesc gandindu-ma la ce-s putea sa-i gatesc nou, sa-i placa.
De 3 zile i-am scos laptele noaptea. A fost groaznic, urla cat o tinea gura, dar a meritat. Gata, am si eu un copil normal, care se culca la 9 si se trezeste dimineata, insa noi nu ne-am revenit inca, ne trezim din 3 in 3 ore.
Am vazut pozele cu Alec. Acelasi Alec cu zambetul pe buze mereu. Se vede ca-i un copil tare fericit!

Mihaela - imi pare rau ca iar sunteti bolnaviori. Sa se ia de mana cu fica-mea, si sa faca grupul " OTITEI". Noi azi am scapat de antibiotic, adica sper, ca dupa-amiaza mergem la control.
Si mie mi-a placut masina acvariu, era intr-adevar superba si pana aici n-am mai vazut.
Insa din calatoria noatra de weekend am venit mai mult decat socati de un alt eveniment si anume de hotelul in care am stat. Am plecat fara sa ne facem vreo rezervare, nici prin cap nu ne-a trecut ca in ditamai orasul nu vom gasi unde sa stam. Cum totul era fully booked am ales sa stam intr-un "love motel", singurul pe care l-am gasit de altfel. Platim la receptie din masina si suntem bagati direct intr-un lift ( cu tot cu masina) si urcati la etajul 8, unde am coborat direct in camera. Nu era vorba sub nicio forma despre un hotel de lux, ci despre un love motel cu protectie maxima ( sa nu-ti fie vazuta fata). Camera o nebunie, numai inimioare, pat rosu in forma de inimioara, dispotitive cu fisa pentru prezervative in camera, parfum afrodisiac si tot ce-ar mai fi avut nevoie un cuplu indragostit ( nu era azul nostru). Totul parea curat, dar n-am avut curajul sa ma fac comoda peste noapte, motiv pentru care am dormit toti imbracati. Cum s-a luminat de ziua, am plecat cu viteza luminii. Si cum se spune " am facut-o si pe asta", sper sa nu mai ajung in veci in astfel de locuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani!!!
IRINA MARIA (Bogdana)
HORA LUCIA (Luana)
MIHNEA ALEXANDRU (Carmina)
DAVID (Nikolett)

Oana 35+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput