Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)
Raspunsuri - Pagina 17
OanaRusu spune:
Roxana, vacanta placuta la mare Paul e cam tot asa la "dimensiuni" si mi se pare ca e cam "desirat" - a scazut bine de tot in greutate de cand umblam f mult pe-afara, de lungit s-a lungit un pic acuma - de obicei nu remarcam, da' acuma daca a slabit parca imi pare mai evident... Ii place mult sa mearga pe jos - tare suntem norocosi cu asta - seamana cu tata
Mihaela, bafta la noul job
Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
andruskandu spune:
Si, pentru ca maine prestez la munca,
LA MULTI ANI!
ELIZA - Carmencita
Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006
OanaRusu spune:
La multi ani, Ilinca de Ralucis!!!
Sa cresti mare, sanatoasa si voioasa
Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
CamiM spune:
Salut ciresime!!!
La multi anisori Ilincuta si Eliza!!
Arabela e fain la muzeu ca au amenajate niste sali de joaca pentru copii, sunt super mai ales cum afara este foarte cald si nu mai putem merge in parc decat foarte devreme dimineata si chiar si atunci e totul cald. Pe langa muzeu mai avem si un space center ( super interesant mai ales pentru copii un pic mai maricei- rachete, sala de film, simulatoare de zbor, teren lunar cu masinute pe care le pot manevra copii( asta ii place cel mai tare Sofiei) si mai mergem si acolo.
Andruska multa sanatate lui Andrei.
Roxana distractie placuta in concediu!!
Adib sa va traiasca Ralucutza blondina si frumusica.. ce mare s-a facut, gata e domnisoara deja..
Miki tinem pumnii la job-ul nou!! Mult succes.
livada!!
Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ralucis spune:
Buna! Multumesc foaret mult pt urari, din pacate eu sunt tare in urma cu ce mai e pe aici, acum am apucat sa citesc putintel din capitolul asta, sper sa mai scriu maine ceva mai mult. Nu-mi vine sa cred ca Ilincuta mea are 2 ani, parca ieri eram la prima eco si asteptam sa vedem ca bebe e bine. Am sarbatorit ziua ei, de doua ori chiar, a fost f incantata, atat de cadouri, cat si de tort si cantat. Am pus niste poze aici
http://www.flickr.com/photos/20241237@N00
si cu ea, si cu Sabinuta nazdravana, care merge de la 6 luni si o sapt de-a busilea si tot zice baba si mama, pe 18 face 7 luni. va pup pe toate, am apucat sa vad doar pozele de la petrecerea reusita a Luanei, si maine mai scriu despre noi. Noapte buna
LYLY809 spune:
La multi ani, Ilinca! Ralucis, sa va traiasca, cea mica este haiaosa foc, nu ma pot abtine sa nu-ti spun(scriu).
Adib, ce surprindere mare, abia o mai recunosc pe Raluca, e o frumoasa mica domnisoara. Deci, ti-ai luat C4? Sa o stapanesti sanatos..eu am C4 din 2005. Ultima problema a fost pierderea numarului din fata, fiind amplasat foarte jos, insa, norocoasa de mine, l-am gasit...desi in ziua aia fusesem in multe locuri, m-am dus prima oara taman in locul cu pricina.
Virgi, poza e pusa pe shutterfly..nu stiu de ce tot da eroare. Iar pe site-ul lui Alec nu pot pune poze de pe laptop, numai de pe computerul mare, pe care il deschid foarte rar. Zici ca abia astepti sa o auzi pe Luana conversand cu un copil roman..eu am pretentii mai mici. Astept doar sa-mi vorbeasca, in orice limba. Si in maiasa, numa' sa-mi vorbeasca.
Am gasit un cabinet stomatologic pentru copii chiar peste drum de mine, maine il programez pe Alec ca nu se mai poate, tremura de durere in fiecare searacand il spal la dintele spart. M-am saturat sa-mi traumatizez zilnic copilul de mai bine de 3 luni incoace. Stiati ca orice trauma, fizica sau psihica, franeaza dezvoltarea copilului? IAr eu ma mir de ce Alec nu comunica cu noi...
Nu vom mai achizitiona imasul despre care va povesteam, din cauza ca nu este lamurita partea juridica. Nu vrem sa riscam nimic, asa ca, renuntam. Proprietara se grabeste sa vanda si nu vrea sa remedieze situatia, ca sa fie legala.
Va dorim toate cele bune.
andruskandu spune:
LA MULTI ANI!
NICHITA - Magghyc
SARA MARIA - AngelicaG
andruskandu spune:
Buna, Livada!
Andreiutzu e bine, mai tuseste, nu mai face febra, e vioi...
Toate bune si frumoase, numai ca nu mananca mai nimika... parca traieste cu aer. Nu stiu ce sa ma fac cu el, ca era slabut si inainte, dar acum mi se pare un fulg.
Avea acum 2 saptamani 11,5 - 12 kg, acum nu cred ca are 11 kg.
Si nici lichide nu prea bea... mai are si o usoara diaree de la antibiotice (2-3 scaune usor mai moi). Si inainte avea 2 scaune zilnic (sau aproape zilnic), dar acum are dupa ce mananca. Cu forta nu pot sa-i dau sa bea...
Sa speram ca va trece si perioada asta, si va reincepe sa manance...
OanaRusu spune:
Andreea, sanatate la Andreiutz - tare-i rau cu pui bolnav....
sa se faca bine si sa pape mai mult
Oana 39+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)