Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada!!!

Eh iar ma dadui la fund dar revin eu.. nu scapa asa usor livada de uscaturi..hihi!!!
Am inceput sa mergem cu fetele la joaca la muzeu si stam o groaza asa ca imi cam da programul peste cap, si acum incerc sa imi var undeva intre toate cele si cateva minute( a se citi ore ) de bantuit pe forum si alte cele pe la calculator.
Sofia si Sabina sunt bine, prima face traznai cat cuprinde iar a doua o cauta cu privirea pe surioara asa de mult e obisnuita si cred ca ii place vocea ei. In rest incercam sa ne pregatim de botez care va fi probabil la inceputul lunii august si sa vedeti ce "tara arde si babase piaptana" sunt cel mai mult ma ingrijoreaza kg in plus care par sa se agate cu incapatanare de corpul meu de silfida..... e vina lor(a kg) evident nu a mea...

Eii dar ma iau cu vorba si uit sa urez:
La multi ani sarbatoritilor:Matei, Mara ,Elena, Alexandru, Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia, Ana-Maria, Catalin Andrei, Radu Gabriel !! Sa ne traiti cirese si ciresei!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Va enerveaza si pe voi la fel de tare reclama asta cu pampers??? ca pe mine ma scoate din minti!!!

Andruska multa sanatate lui Andreiut, sper ca i-a trecut raceala. Altminteri felicitari pentru asa baiat bun si istet!!

Lacraaaaa tot nu se vad pozele...

Miti multa sanatate si tie si lui Alex si bine ai revenit in livada!! Vrem si noi poze mai noi cu Alex.

Neda ce intamplare neplacuta cea cu usa.. si eu de cate ori ies cu fetele pe terasa ma tem sa nu ne incuiem singure pe afara mai ales ca Sofia tot asa butoneaza la incuietori si nu stiu niciodata cum sunt puse. In general iau celularul cu mine ca nu se stie..
Cat despre problemele cu vorbitul va tinem pumnii sa fie numai o faza si sa treaca repede peste ea Mihaita.

Virgi trimitem noi muult soare imediat.. vrem la schimb frig si ploaie!!! Claudiei.. asa fata isteata!!!! jos palaria. Si Soficu ma zapaceste cu intrebarile, numai ea nu stie sa le formuleze in propozitii si ma tacaie cu cate un cuvant sau doua sa ii explic ce si cum. De carti si noi suntem foarte pasionati si cu desenele, si cu muzica; Sofia imi da tonul si inceputul unui cantec si eu trebuie sa cant restul... de multe ori de cate 6-7-8 ori. Tinem pumnii sa nu luati virusul care bantuie si multa sanatate sotului tau.

Arleena nu se vede filmuletul... Felicitari lui Alex micul inotator!!
Distractie placuta la nunta si sa va traiasca finii!!Asteptam povesti si poze mai ales cu nashul cel mititel!!

Ok, as mai face o strigare Doroti, DianaR , Amonar si restul copaceilor... mai treceti si pe la noi!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

La multi ani Matei, Mara, Elena, Alexandru,Petru, Natalia, Marc Adrian, Sofia, Ana-Maria, Catalin-Andrei si Radu-Gabriel!

Arleena, sa va traiasca finii!

Neda, si eu am ramas pe afara cu Victor, dar noi avem administratia langa noi si luam o dublura.Bine ca ai avut ce geam sa spargi, la noi trebuie sa escaladezi balconul.

Cami, fain ca mergeti la muzeu.

Virgi, vacanta placuta si fara boli!

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

LA MULTI ANI!

MARA - Nicopuscasu
ELENA - Cocutica
ALEXANDRU - Monnica
PETRU - Luc2
NATALIA - Andira
MARC ADRIAN - Mikiion
SOFIA - IRA TRG
ANA-MARIA - Anamea
CATALIN ANDREI - Roxana Claudia
RADU GABRIEL - Irinaghita

Sa cresteti mari si sanatosi!

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Noi suntem spre binisor, se putea mai bine.
Tusim, avem mucisori (folosim de zor batista bebelului- cu urletele aferente). Si ne confruntam cu lipsa totala a poftei de mancare...

Mergi la inceput

Daaa.... cand vine vorba de mancare, copilul meu zice: "Acuma papa mama" orice i-as da...nu-i intru cu nimic in voie.

Neda, cand mai iesi din casa, fii cu ochii in patru, ca de-acuma nu mai merge! Ti-o spune Stan patitul!

Ca la mine au venit pompierii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Multumim frumos Arabela de urari! Nu v-am uitat cirese dragi, si vizitam constant topicul...Ziua lui Cata am petrecut-o la curte cu bunicii si fratiorul mic Robert. Catalin e istet ficsi intelege absolut orice desi inca are un vocabular sarac (vreo 10 cuvinte). Are aproape 13 kile si 90 cm, destul de slabut dupa parerea mea . Insa e vioi nevoie mare. Deocamdata sta ziua la bunici, pt ca eu nu ma descurc singura cu 2 copii mici, insa din toamna urmeaza sa mearga la gradi particulara, la program scurt.
Pe 16 iunie plecam cu totii la mare, in Bulgaria, Albena, la fel ca si anul trecut. Va uram la toate ciresele "LA MULTI ANI" va pupam si va transmitem muuuulta sanatate si voie buna.

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Multumim pt. urari. Si cele de aici si cele de pe privat. Am sa incerc sa va scriu cat de curand.
Profit cat mai pot de un pitic mic si obraznicut. Ca de miercuri o sa ma duc la un job temporar pt. 15 saptamani. Si apoi din septembrie il voi continua inca o luna la timp partial in paralel cu scoala. Deci timp de Marc nu stiu cand o sa mai am....Eu deja imi facusem alte planuri pt. el. Ceva gen vacanta frumoasa. O sa negociez cu sotul sa stea el mai mult pe acasa cu el. Macar o zi pe saptamana, ca sa mearga doar 4 zile la gradi, ca si pana acum.

Un La Multi Ani si un pupic pt. toti copilasii care vor implini doi ani.
Nu stiu cat o sa mai am timp si acces sa vin pe la voi. Ca jobul e intr-un minister si aici au mari restrictii la intrarea pe net. Daca am noroc si ma lasa sa intru pe site, atunci o sa fiu chiar mai activa......
Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata

http://good-times.webshots.com/photo/2028663250084821661otILfo

si LA MULTI ANI!!! TUTUROR CIRESELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Buna dimineatza Raluca

La multi ani!!!
MARC (MIKIION)
ANA-MARIA (ANAMEA)
CATALIN ANDREI (ROXANA CLAUDIA)

Sa cresteti mari-mari si sanatosi!

Oana 38+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput