Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut livada!! Cam slabuta activitatea pe aici.., ati fugit toate dupa cirese ai???

La multi ani:ANDA ALEXANDRA,ANDREI,OCTAVIAN RADU,ERIK,ANA, si Daria!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Liniste mare in livada. Cami cred ca lumea se gandeste deja la concediu. Asta-i motivul pentru care n-am mai avut timp sa scriu. Am pierdut o saptamana tot cautand sa-mi rezerv vacanta in Romania. Si sa stii ca n-am reusit, drept urmare daca nu suntem primiti la noi in tara, am ales sa plecam pe alte meleaguri.Mi-am dorit tare mult sa stam in romania, sa vizitam romania, insa turismul romanesc lasa mult de dorit. Pe langa conditiile precare si preturile uriase, n-am gasit niciun hotel care sa ne accepte o rezervare cu email sau cu un telefon. Daca eu care scriu si vorbesc romaneste n-am reusit, ma tot gandesc cum reusesc strainii care vor sa viziteze romania.
NU mi-a raspuns nimeni la niciun email, la telefon am fost invitata la agentie, ca de, altfel ei nu discuta.
Hotelul Majestic m-a tinut incurcata o saptamana, singurul care mi-a dat o speranta, ca in final cand le-am cerut sa-mi trimita factura si contul, n-au mai raspuns.
In final, am platit totul pe internet pentru Paris si Londra, fara sa-mi fac nervi.

Gata m-am descarcat

Noi suntem bine. Luana este o scumpa. Ma paraste la tati cum prinde ocazia. Daca face boacane, da vina pe mine. "Mami a spart, mami a facut"
Cand pleca la gradinita, imi zice " bye mami, ai grija de tine,sa te joci frumos si sa fii cuminte"

Arleena - am ramas cu gura cascata, cand am vazut filmuletul cu Alex la piscina. E super tare!!!!!!

Adriana -

Cami - mi-ai dat mari sperante. Deci se poate. Ma bucur sa aud ca sunteti fericiti in format de 4. Uite, ca a venit vremea sa te invidiez.

Fug acum s-o aduc de la gradi si revin sper cand ma intorc.

Mergi la inceput

Steluta - felicitari pentru baietel. Ce bine le-ai potrivit!. Visul oricarui tatic posesor de una bucata fetita. Am dreptate?

Adriana - m-ai intrebat de unde am adunat atitia copiii blonzi. Inca n-ai vazut tot. De la ziua Luanei au lipsit echiba de Norvegieni, care vor lipsi mereu, intruct pe 17 mai e ziua nationala a Norvegiei.

Mihaela - ce mai faci? S-a insanatosit Marc. Ieri am primit pozele facute la gradi, deocamdata sunt in format electronic, iar dimensiunea pozelor este mica. Astazi, o sa aleg ce-mi place si sper sa le am cat de curand printate. O sa-ti dau pe PM link-ul care l-am primit de la fotograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

In primul rand La Multi Ani !!!! pentru toti copiii care si-au serbat ziua.
Eu trec printr-o faza proasta, in care nu am chef de nimic, nici sa ma apropii de calculator. Cred ca oboseala de peste an isi pune cuvantul. Plus ca tot am trecut prin stresul unor interviuri pt. un job temporar pt. vara. Si nici nu am inca vreun raspuns pozitiv.asa vca nu am mai scris pe aici.

Virgi am vazut pozele . Si eu remarc cantitatea «imensa» de par blond pe metru patrat. Si mereu ma minunez ce frumoasa e gradinita si cat spatiu au copiii acolo.
Mi-au placut pozele pt. ca sunt niste instantanee nu sunt aranjate. si sunt foarte naturale.

Imi pare rau ca nu ai gasit loc in Romania in vacanta. Ce nu am inteles eu, nu mai te duci deloc? Sau doar faci o escala in familie? Cred ca puteai rezolva numai daca facea cineva din Romania pt. tine. si chiar si asa puteai sa iei plasa, sa fie proasta cazarea. Oricum, si unde o sa te duci va fi grozav.

Cami
mi-e jena de tine. Tu cu doi copii mai apuci sa treci pe aici si eu cu unul....... Dar al meu face cat trei . e asa de activ....

In rest, inca ii curge nasul. Dar tuseste tot mai putin. Am fost vineri la pediatru si ne-a zis ca e in regula. M-am plans ca nu vorbeste. Si m-a intrebat daca intelege. Cand i-am zis ca intelege 2 limbi. A zis sa nu-mi fac probleme.
Noi stam mult afara. Incercam sa profitam de scurta vara de aici.
Am un filmulet simpatic, nou.
www.dropshots.com/mikiion2008#date/2007-05-24/17:42:46" target="_blank">Marc si balta

si altul la o sarbatoare populara.
www.dropshots.com/mikiion2008#date/2007-05-26/11:21:06" target="_blank">Marc danseaza

Au iesit si la noi florile, si mergem des in gradina Botanica
www.dropshots.com/mikiion#date/2008-05-24/18:26:28" target="_blank">flori

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Salutare livada!

E clar ca ciresele noastre au plecat in vacanta. Nu stiu cum e la voi, dar la noi a venit vara asa peste noapte. Insuportabil de cald. In masina mea, aerul conditionat nu mai face fata.

Mihaela - am admirat pozele din gradina botanica. Ce flori frumoase, fain ca aveti asa un loc unde sa va plimbati. Vrem si noi. Poate vom ajunge si prin Canada intr-o buna zi pentru o vacanta,
Dansatorul Marc e tare haios. Muzica pare sa fie una din pasiuile lui, nu-i asa? Luana nu prea mai danseaza, insa ne canta toata ziua.

Venim in romania, ca ne-am cumparat deja biletele, insa vom sta doar cateva zile acolo,apoi plecam in vacanta asa cum ti-am spus, ne intoarcem iarasi in romania pentru inca cateva zile sa ne luam ramas bun si cam atat. Tot planul nostru s-a dat peste cap, nici acum nu-mi vine sa cred ca nu vom sta sa enjoy in romania, asa cum mi-am dorit. Poate vom sta mai mult de Craciun.

Da, pozele mi-au placut si mie tare mult. Din pacate foarte scumpe, si n-am ales decat vreo 4 in format mai maricel sa le facem bunicilor cadou.Le vom primi foarte tarziu, cam in 2 saptamani. In format electronic, nu vrea sa mi le dea, iar site-ul care ti l-am dat va mai fi accesibil o scurta perioada.

Lyly - tu nu mai spui nimic? Ce mai face Alec?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buuuuuna ziua
inca de la inceput vreau sa cer scuze pentru absenta.
multumim pt urari si le returnam din toata inima.
pentru absenta avem scuze. probleme cu sanatatea lui bunicu'
de saptamina trecuta am fost la cresa. pina ieri cind am venit acasa cu nasul plin si cu temperatura. deci mami, care a inceput lucrul de ieri, azi e in concediu medical.
la cresa a fost bine. am vrea sa stam acolo tot timpul. singura problema a fost trezirea.

LA MULTI ANI!!! tuturor cireselor si celor din jurul lor.
sa fim sanatosi.

numai bine va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Adib, insanatosire cat mai grabnica
Mikiion, l-am vazut pe MArc, e tare haios cum danseaza, asa face si fii-mea la balti..
Virgi, nu-mi trimiti si mie poze? Parca stii adresa mea

Lacri, pe unde esti? la servici... ce mai face Alec?
De Angelica mai stie cineva ceva? Ce raspuns a primit din Franta?

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna livada,
In primul rind va multumesc pt felicitari.Vrem sa uram si cu intirziere La multi ani!!!!1 tuturor cireselor care au facut 2 anisori.

Cami, Diana79,Abibrinza -felicitari pt bbei!Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!

Noi suntem bine. Very busy house.Sotul o numeste Crazy house.Si are dreptate.Tot timpul in alerta...dar rezistam.
Mihai vorbeste si canta ff mult.Stie deja multe cintecele si poezioare.Ma gindesc sa il dau citeva ore la gradi.Incer sa il mai invat citeceva in engleza.Stie doar numerele, literele si animalele in limba engelza.El cinta si in engleza, dar nu stie ce spune.Am incercat intr-o zi sa il invat sa imi raspunda in engleza la intrebarile "cum te cheama? "si "ce mai faci?".La ambele imi raspunde Fine .Thank you!
Nicole e bine.Papa binisor.Ce bine e sa nu iti faca copilul probleme la papat.Doamne cit stres am cu Mihai.Are 10.600kg si 86cm.tot pitic e.Am sa revin cu poze cind am ceva timp.Nicole a inceput sa se rostogoleasca.E la faza in care nu mai vrea sa stea culcata dar e si prea devreme sa o punem in fund sau in premargator si uite asa tre sa o tinem in brate..
Mihai ar sta numai afara tot timpul.desi avem curte ingradita nu pot sa profit din plin de ea.El nu sta afara singur si tre sa stam si noi cu el si nu prea avem timp.Ieri am stat toata ziua afara , pin aseara la 6 si am intrat incasa cu plinsete si urlete.Tot nu i-a ajuns.Asa ca tot timplu la noi intratul in casa e un circ.
Mi-e si groaza sa il scot afara cind stiu ce m-a asteapta la intoarcere.

Pupici tuturor cireseor

Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Buna seara. Eu sunt in aceeasi "galeata" cu mihaela(mikiion), adica extrem de obosita si fara chef. De 2 luni de cand am inceput lucrul a inceput cosmarul vietii mele. Lucrarile contabile in urma, audit care se face pentru 2 ani, oameni noi pe care i-am angajat, 3 programe de contabilitate diferite ( unul folosit la 2006, unul la 2007 si un al treilea in 2008), deci o situatie de nedescris. Contabila care a lucrat in 2007 naste maine-poimaine, ce-a facut pe acolo dreak stie, casiera are probleme cu sarcina si sta acasa, deci
Am lucrat si noptile luna asta.
Ajung acasa lesinata de oboseala, cu mintea "tandari" si ma uit la Alec si nu stiu ce sa fac cu el. O data pe saptamana merg cu el la stomatolog. Inca ii tot pune doctorul acolo pansament dupa pansament, poate ii moare nervul ala o data ca sa plombam dintele.
Tot nu vrea sa vorbeasca, tot nu se cere la olita, il doare la "basca" de tot si de toti. Ii ies toti dintii si maselele deodata.

Vroiam sa urez cireselor noastre "La multi ani fericiti", nu sunt in stare sa nominalizez insa m-am gandit la fiecare in parte cu drag.

Virgi, suna-ma totusi cand ajungi in Romania. Poate reusesc sa-mi fac timp sa ne intalnim cu voi. Iti trimit numarul pe PM.
Adriana, multumesc pentru intrebare, da, ai vazut ca ai ghicit, serviciul e de vina, altminteri nu absentam atat de mult. Nu bag mana in foc ca o sa fiu ultimul mohican din livada asta, dar voi fi printre ultimii, cu siguranta...
OanaRusu, seapropie termenul, nastere usoara!
Steluta, felicitari, inteleg ca mai astepti un baietel, nu am citit preamult in urma, mi-am dat seama din postarea lui Virgi.
Adib, salutari si voua, ce dragut din partea ta ca mai treci pe aici.
Cami, am mancat cirese si eu si Alec de ne dor burticile mai tot timpul. Pana acum o saptamana am gasit doar grecesti, aum sunt si romanesti pe piata.

In rest...suntem bine, ne preocupa viitoarea criza a petroluluine gandim cat o sa fie barilu' cand Moaca o fi de varsta majoratului

Daca maine nu scap de auditori ma duc la balamuc. Am planuit sa stau cu Moaca de joi pana duminica. Ori stam acasa, facem vreo 2 torturi bengoase si alte bunatati si invitam cateva gagici de cca 2 ani la noi, fie o tulim la Barlad, la ai mei. Fara husband! Numai eu si Alec. Uite-asa.
Va salutam si va dorim sa fiti sanatosi! Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, daca e sa fugiti din oras, zicem la Alec La multi ani de pe acuma sa nu cumva sa ne scape

La multi ani si pentru
ANDREI (Camelia.t)
OCTAVIAN RADU (Adriella)
ERIK (OanaS)
ANA (Liana - shoricutza)
sa cresteti mari si sanatosi plini de energie

Noi asa mai telegrafic salutam livada - iar sunt in lipsa cu somnul din pacate si nu intrevad vremuri mai "somnoroase" pentru anul acesta

Am vazut ieri bebica la echo - Paul a fost f incantat si striga "bebe-bebe" sa vedem ce incantare va fi cand o sa ajungem acasa cu ea in brate

livada

Oana 37+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput