Livada in sarbatoare: cirese de mai-iun06(68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Lacri, te inteleg perfect !!! Cam asa ma simt si eu de cand am inceput servciul !!! Oameni noi, de cand am plecat eu s-au mai perindat vreo 2 serii, cei vechi au iesit la pensie, cei mai noi s-au mutat de colo colo, s-a mutat si sediul si multe documente s-au pierdut pt ca nu mai erau oamenii care le facusera ca sa stie de ele ... Toate sunt varza si nimeni nu mai stie de nimic !!! Nu pot decat sa-ti urez succes si nervi tari !!!

Boghi

poze Gongutza
www.arta-goblenul.forumgratis.ro" target="_blank">hai sa discutam despre goblenuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

iata-ma!! salut!!
Intre doua masini de haine la spalat si doua pupeze de pus la nani de pranz mai bag un oki si pe forum ..

La multi ani fericiti si sanatosi: LAVINIA ILEANA,MARIA ALEXANDRA,EDUARD CRISTIAN,MIRCEA ANDREI,RARES,TEODORA IOANA si nu in ultimul rand pentru Razacila al nostru frumos-FLORIN ALEXANDRU!!!!!!

Virgi super concediu faceti.. imi pare rau ca nu ai reusit sa faci rezervare si in tara.. ehh..oricum noi va invidiem ca ajungeti sa mergeti in concediu, pe noi ne sare si vara asta..
Cat priveste bebe 2 pai apucati-va de treaba..sa vezi ce incantata o sa fie Claudia; Sofia e topita dupa baby a ei( e a ei si noi nici sa o pupacim pe baby nu mai avem voie..). Da-ne si noua link la poze cu Claudia pleease!!

Miki uite dulce de la noi sa iti revii!! Nu iti fie jena ca de multe ori sunt cu Sabina in brate si tastez cu un deget la calc(care sta pe scaun sau un pat langa noi) timp in care Sofia( daca nu doarme) topaie ca un cangur. Sa fiu sincera forumul si taclalele la tel cu cateva prietene sunt chestii de care ma agat ca altfel cad in lumea bebeilor definitiv( dat fiind ca stau mai mult in casa si nu am timp de vizite acum cele mai multe conversatii sunt cu Sofia..) o sa treaca si asta dar deocamdata cu doua bebe mi-e greu sa plec singura asa ca la plimbare iesim dupa masa cand vine si tati acasa.
pentru Marc dansatorul..

Adib multa sanatate Ralucutzei!! Pai treci asa si nici macar o poza cu mumoasa blondina,eeeee?

Neda merci!! Mi-a placut faza cu crazy house.. cam asa si la noi.. Felicitari lui Mihaita vorbaretul!!

Lacra uite si tie de la noi si urari de petrecere frumoasa cu Razacila!! si da-ne si noua o felie de tort virtuala.. De faza cu petrolul ce sa zic in una din zile tocmai am vazut in jurnalul Sofiei cat era benzina acum doi ani.. si am hotarat ca in ritmul asta la 16 ani Sofia primeste .. o trotineta!!!!

Oana felicitari pentru bebelina si trage acu' repede un pui de soomn.. cat mai e loc!!!

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare livada!

Hei, lume noua la noi in livada. Chiar ma intrebam unde a disparut Adib. Multumim ca ne-ai dat vesti despre Raluca. Va doresc insanatosire grabnica si sa va intoarceti voiosi la cresa.

Lyly - stiu ca esti fata puternica, dar sincer nu mi-as dori sa fiu in locul tau, cu asa multa bataie de cap la job. Eu sper sa ai macar satisfactia financiara pentru tot chinul asta.
Sigur, cum planurile noastre s-au schimbat intre timp, speram sa petrecem cateva zile in bucuresti, dupa 8 iulie. Daca timpul si momentul ne permite, sun din timp si poate aranjam o intalnire. Daca nu, poate macar ne auzim la un telefon.

Neda - nu fi asa sigura ce Mihai nu intelege engleza. Luana are momente, mai ales in weekened cand vorbeste numai romaneste, si momente cand vorbeste numai engleza. Eu ma bucur ca nu le mai amesteca foarte tare. Oricum, engleza vorbeste mai bine decat romaneste. Sper in concediul asta, sa-si revina si cu limba romana.
Si am descoperit de curand ( spun localnicii) ca intelege si vorbeste si putina koreana, desi dupa parerea mea nu prea a avut de unde s-o invete. Au mai vorbiti vecinii cu ea, a mai auzit in parc, la market. Sunt incredibili de receptivi la varsta asta.
pentru Mihai cel istet.

Trebuie sa plec acum, revin dupa-amiaza.

Mergi la inceput

La multi Ani Alec! Sa fii fericit si sa zambesti asa frumos toata viata. Sigur, mami Lyly a pregatit cel mai frumos si delicios tort.

Cami - eheiii, m-as apuca eu de treaba si maine, daca n-as fi asa de stresta. Cred ca trebuie sa iau niste cursuri inainte, deocamata nu ma simt pregatita. Poate dupa concediu.
Sa stii ca te apreciezi mult, pentru curajul care l-ai avut. Oricum, nimic nu poate fi mai frumos decat sa ai langa tine doua printese.

Noi am avut astazi o problema care mi-a pus capac. Luana a cazut de pe tobogan (1,5m) . S-a lovit la cap si la spate. Am dus-o de urgenta la spital. X-ray, tomofragie, se pare ca n-are nimic. O tin sub supraveghere. Sper sa scapam cu bine. Mi-am invatat lectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

La multi ani cu intarziere pt
DAVID MIHAI STEFAN CRISTIAN ANDREI ERIK ANA MARIA ALEXANDRA EDUARD CRISTIAN Daniel a lui Irinel

sarbatoritului de azi
RARES

si mai marelui imasului ALEXANRU pt maine,a carui mamica cred ca se invarte in jurul unui tortulet simpatic pe care abea astept sa-l vad.

Sa cresteti mari,sanatosi,voinici si sa fiti o mare bucurie pt parintii vostrii.

La multi ani Amis zipMulta fericire si multe impliniri!

Noi am inceput operatiunea olita si ma bucur ca face la olita daca-l pun regulat,chiar s-a cerut de 2 ori la bij,adica pipi,in schimb cand face kk se ascunde,face doar in pampers,chilotei.Cu sanatatea suntem mai bine,ii curge putin nasul,dar nu a mai avut in ultimul timp episoade urate decat mai usoare,acum ne gandim si la vaccinul de un an,poate il facem luna viitoare.

Miki,imi pare rau pt tine ca nu scapati de probleme,sper ca e bine Marc,imi pare rau si de fetele stresate la serbici,Lyly,Bogdanai......si cred ca mai sunt.

Virgi,ce frumos ca vorbeste 2 limbi si intelege si koreana,imi pare rau ca nu v-a iesit concediu in Ro,dar o sa fie multt mai bine in Paris cu siguranta,mai invata si franceza poate.Of,nasol cu cazaturile astea.Si Erik a cazut in ultimul timp de 2 ori,odata din scaunul de masa pe spate si a dat cu capul de gresie,altadata in magazin a cazut pe spate si a dat cu capul,asta la cateva zile distanta.

Cami,tu esti supermami,o sa vezi mai incolo cand o sa priceapa Sabina mai multe cum o sa-si adore surioara,o sa fie raiul pe pamant,desi sunt momente cand iti vine sa fugi,la mine parca sunt tot mai rare momentele astea si incerc sa ma bucur din plin de ei,parca nu vreau sa mai creasca barbatelul asta mic ca Rut e marisoara deja.....si inca mai visez la bebei.

Neda,multa putere cu piticii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

La multi ani Andreea Mai vino pe aici povesteste despre Petra

Virgi.... cum s-a intamplat... E bine? Doamne fereste.. era la gradinita? Oricum nu mai conteaza, conteaza sa fie bine Luana.. Aici e in fiecare parcuri un fel de cauciuc moale pe jos, foarte bun la cazaturi, ca nu face cucuie... Acolo aveti ceva asemanator?
Sa ne spui cum mai e

Lyly, inteleg cum e cu serviciul... de aceea ma linistesc uneori cand imi mai pierd rabdarea si intelegerea cu copiii mei, ma gandesc ca mai bine sa-i am pe ei sefi decat pe altcineva... Spor la treaba, sper sa termini cu bine totul

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Virgivai saracuta. Daca doctorii spun ca e bine asta e important.

La noi e nisip sub tobogan. Asa e legislatia aici. E obligatoriu se pare. De cazut nu ne-a cazut. Dar ne scoate par alb pt. ca se urca la cele de copii mari 5+, si nu pe scara cu trepte, ci pe scara din bare..... Dar stau mereu dupa el. Macar nu mai are ideea sa sara in gol, cum avea pe la 19 luni. Nu era constient ca pune piciorul in gol. Si cand i se pare ca e cam periculos el se da pe burta.
Lui Marc iar ii curge nasul, si tuseste. dar nu in asa hal incat sa-l scot de la gradinita. Trec din nou pe sirop de ceapa cu miere....

Am inceput cumparaturile pt. ziua lui. I-am luat treptat mai multe chestii: o masuta cu bancheta, un sevalet cu tabla de scris www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2725636&cp=2664112.2664114.2664114&parentPage=family" target="_blank">aici. Mai vreau sa-i iau un dulapior sa-si aranjeze animalele. De fapt asta e pt. mama, ca e nebunie deja la mine in salon. www.toysrus.ca/product/index.jsp?productId=2688388&cp=2567307.2582723.2582723&parentPage=family" target="_blank">dulapior.
Am descoperit ca incepe sa-i placa sa se joace cu masinile. Si incepm sa-i colectionam din alea mici de metal de buna calitate. Cum nu mai baga nimic in gura, am inceput sa-i iau si jucarii recomandate peste 3 ani.
Si am mai descoperit un joc nou, pe care nu-l intelegeam pana acum:
www.toysrus.ca/product/index.jsp?parentPage=search&productId=2685130&f=Taxonomy%2FTRUSCA%2F2510384&origkw=patate&kw=patate&locale=en_CA" target="_blank">Mme. Cartof
De fapt e o sfera in care se introduc, un nas, ochii, limba urechile, mustata, maini, picioare. Nu e ceva scump, e sub 10 dolari. Eu nu vazusem asa ceva pana am venit aici. Lui i-a placut ca putea sa puna si ochelari. Si cum el ( din fericire) e singurul care nu poarta ochelari, a fost fericit cand a avut si el o pereche.

La Multi Ani!!!!! tuturor copilasilor care sunt sarbatoriti zilele astea.

Adriana nici nu mai stiu ce am scris mai sus. Poate ma repet. Am intrebat pediatrul meu daca e o problema cu Marc ca nu prea vorbeste. Si mi-a spus ca deocamdata nu . M-a intrebat daca intelege. Eu i-am spus ca intelege 2 limbi minimum. Si a zis ca e OK.
Si avem 94 de cm. Mai e cineva asa mare ca noi? Dupa cum manaca acum( de speriat) cred ca revine rapid la cele 15 kg ale lui.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Adriana nici nu mai stiu ce am scris mai sus. Poate ma repet. Am intrebat pediatrul meu daca e o problema cu Marc ca nu prea vorbeste. Si mi-a spus ca deocamdata nu . M-a intrebat daca intelege. Eu i-am spus ca intelege 2 limbi minimum. Si a zis ca e OK.
Si avem 94 de cm. Mai e cineva asa mare ca noi? Dupa cum manaca acum( de speriat) cred ca revine rapid la cele 15 kg ale lui.

Mihaela

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

Virsta Marc

Miki, da am vazut raspunsul, scuze. La noi stau asa lucrurile: a inceput sa vorbeasca, spune cateva cuvinte corect, majoritatea pocite, DAR ce ma supara pe mine e ca se pare ca engleza e pe primul loc la ea, adica stie mai multe cuvinte in engl... Imi explic doar prin faptul ca ceilalti fratiori vorbesc mult cu ea si se joaca in engl. plus ca desenele sunt in engleza, are un joculet in masina care o invata sa deseneze, tot in engleza. Doar eu si tati ce-i mai vorbim numai in romaneste.. Asta e, macar sa inceapa sa vorbeasca. Cred ca cele 2 limbi au confuzat-o... sau e mai lenesa, ca fratele ei..
Cu antrenamentul la olita stagnam, o pun in chilotei dimineata si toata ziua schimb la ei.. ASta pentru ca am cam zapacito, pentru ca atunci cnd plec cu ea afara ii mai pun pampers, ca nu pot peste tot sa ma opresc s-o pun pe olita, sau sa-i schimb chilotelul... E drept ca e un progres, da drumul putin pe ea si vine repede si-mi spune, o pun pe olita si face restul. Sper ca pana la 2 ani sa fie gata antrenamentul.. oricum, nu ma grabesc, n-o fortez..

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Saluare!

Acum pot sa vorbesc, aseara eram ravasita rau dupa evenimentul neplacut. Luana pare sa fie ok. A plecat cu tati la gradinita.

Da, sub tobogan este un cauciuc, insa nu pare deloc a fi unul moale. Oricum, fara el, nu stiu ce s-ar fi putut intampla. S-a dezechilibrat si s-a dus pe spate.

Nu va pot explica ce-a fost in sufletul meu pana am primit rezultatul de la spital, in conditiile in care ea gemea continuu, se tinea cu mana de cap si avea o privire in gol.

La spital, s-au miscat repede insa au chinuit-o destul de tare. I-au facut initial x-Ray la gat, maini, coloana, apoi ne-au transferat la tomograf, si va marturisesc ca n-am fost in stare s-o tin. S-a miscat mai tot timpul, iar filmul facut n-a fost conludent, drept urmare ne-au intors iarasi la X-Ray si i-au facut acolo 6 filme la cap. Filmele au fost vazute de o intrega echipa de medici, care mi-au spus care n-are nimic, dar in cazul in care vomita sau acuza dureri de cap, sa vin de urgenta inapoi.

De astazi inainte, daca vom mai merge in parc, ma voi urca si eu cu ea pe tobogan, n-o mai las nicio secunda singura.

Lya - si eu am gresie acasa in Romania, nu ne-am gandit nicio secunda ca ar putea fi un pericol. O sa vorbesc cu ei mei sa cumpere un covor s-o acopere, cat vom sta cu Luana acolo.

Dragul de Erik. Nici nu vreau sa-mi imaginez, cum e sa cazi cu capul pe gresie. Mi s-a facut rau numai cat am citit ce-ai scris. Sa nu mai avem parte de astfel de incindente.

Eu aici unde stau e totul cat se poate de sigur. Nu am gresie deloc, nu are pe ce se catara, pe jos am linoleum. Singurul obiect pe care se poate urca este canapeaua din living, care nu e foarte inalta. Scaunele din bucatarie, abia le pot misca eu, sunt foate grele, ea n-are nicio sansa sa le mute.

Adriana - multumesc! N-am cuvinte sa-ti spun ce-am simtit. Ai langa tine tot ce-si poate dori un om pe lumea asta sa fie fericit.

Mihaela - unde-i faci ziua lui Marc? Mi-a placut mult "dulapiorul". Eu as avea nevoie de niste containere, sa pot strange tot. Oricum sunt pe punctul de a-i dona o parte din jucarii,ca nu mai am unde sa ma misc. Infara de Thomas nu-i mai cumpar nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

LA MULTI ANI!ANDREI ,OCTAVIAN RADU , ERIK ,ANA ,LAVINIA ILEANA ,MARIA ALEXANDRA, EDUARD CRISTIAN ,MIRCEA ANDREI ,RARES ,TEODORA IOANA ,FLORIN ALEXANDRUsa cresteti mari!!

va pupam

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput