LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

magda nu cred ca esti defecta prob e ca ....copii difera de la unu la altu.pe edy de cand l-am pus pe olita la 7 luni a inceput sa faca kk dimineata si eventual maiface si dupamasa.dimi face mai tot timpul la olita ( azi dimi mi-a tras tapa) sau poate dupamasa se nimereste sa il pun la olita si face si kk. el de mic facea dimi kk.asa ca i-am facut un program de kk-at in sensul ca stiu ca dimi face sigur kk. sper sa intelegi ce zic!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Eliana stai linistita ca eu nu tip la soata dar tot isterica sunt si tot am ceva cu el. Si daca tot am recomandare (de la sot) sa ma duc la psiholog poate merjem impreuna sa ne tratam. Ce zici? te bagi?

Mergi la inceput

Biky si Vladut cam tot asa doarme, ba chiar mai putin. Eu acum sunt multumita, ca pana de curand al meu dormea cam 6 ore pe noapte sau chiar mai putin, plus 3 ore ziua, deci ne apropiam de 9 ore.

Mergi la inceput

Laura Oana inteleg ce zici. Este drept ca pana acum nici nu m-am chinuit sa-l pun constant pe olita. Eu inca ma mai stresez cu faptul ca socrul meu fumeaza cu copilul in camera si nu-i da sa manance suficient si nici nu-l scoate afara la plimbare...si alte nici-uri....si, pe tema asta am discutii cu sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

biky sa-ti treaca inervarea...lasa draga ca ii cresc zulufii la loc si atunci nu il mia tund.si nu am vrut cu 1 sau2 am vrut ZEROOOOO.

Edy doarme asa : de la 20.30 pana dimi la 6.30-7.00, apoi mai baga un somn pe la 10-10.30 pana pe la 12 altadat si la 13.si eventual mai baga 1 ora jumate de somn dupamasa. eu consier ca suntem in normal.a avut de 2 ori niste faze de am ras cu lacrimi a adormit la 18 si pe la ora 21 NU PUTEAM sa il trezim , l-am ciupit, l-am tras de obraji, am aprns becu, el s-a intors cu kuru in sus si nici ca ii pasa, l-am pus in kur si dormea asa cu capul lasat in jos, am tras de el pana s-a trezit ca imi era frica ca nu mai doarme la noapte, ei da de unde la ora 22.30 a bagat sticla de lapte(350 ml) si somn pana la 7. cand baga iar o sticla de lapte.

pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata...iunia sunt alaturi de tine si sa stii ca sunt sigura ca iarina nu are nimik!

marta pupam victoras bolnavior!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Multa sanatate , Iarina.

Si noi raportam o raceala- nas infundat, secretii la greu si tuse cu expectoratii

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Iunia fata draga tin pumnii pt Iarina si o sa fie totul bine pt ca TREBUIE!

Martutza multa putere si sa se faca Victoras bine repejor!

Ioana rabdare si tutun ai sa gasesti ceva mai bun,ptiu ce poeta sunt!

Magda Eliana,welcome in the club,si eu :isterica,am ceva cu el,tzip,bla bla bla........ei si ,m-a vazut cand m-a luat,acu' ce vrea?

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ROXANICI- esti o draguta ca ne inviti special de 1 Iunie. In principiu venim dar cum nu pot promite sigur nu m-am inscris pe lista.

CARMENFR- pai chiar v-a fost f bine in Bulgaria. se vedea si din poze dar dupa restul detaliilor m-ai convins sa mergem acolo cu prima ocazie.
Temperatura in casa: 22 grade ziua si 20-21 noaptea. Mie mi se pare ok. Doar dupa ce-i fac baie Mariei dau drumul la aerul conditionat pe 22 de grade pana adoarme. Oricum ea e imbracata in pijama si o pun intr-un sac de dormit de bumbac. E subtirel dar tot tine si el ceva. O mai invelesc cu o paturica uneori(cand mi-e mie frig) dar ea se dezveleste repede deci tot sacul e de baza.

ELYANNE,PAXELA- felicitari pentru copilasii sanatosi. Sa inteleg ca ati facut ceva cursuri pentru mamici? Ii hraniti mai sanatos?
Glumesc. stiti,nu?

IUNITA- ce ati facut la spital? Sunteti bine? La Victor Gomoiu a fost o prietena cu fetita ei de 2 ani si a fost ok. Acum nu stiu detalii legate de bani, medici dar sigur va fi bine si la voi. Am citit mesajul Martei si vad ca ii faci gazei analizele pe care le-am refuzat eu la Maria. De ce? A patit ceva Iarina?

Victoras multa sanatate!

LAURA-OANA- Maria nu cere niciodata la olita. O pun eu asa cand consider.

PAXELA- Felicitari pentru cei 4 ani de casnicie. Multa sanatate si sa fiti tot timpul fericiti unul cu celalalt.

BIKY- cred ca doarme suficient matza ta. Sunt care dorm mai mult dar aia sunt copii cuminiti , grasuti si vor sa se odihneasca mai mult. Fetele noastre nu au voie sa doarma mai mult ca ne plictisim noi sau avem timp sa ne facem toata treaba.

Legat de tipat etc. Ieri iesind afara am vazut 2 mamici care-si bateau copilasii(erau cam ca Maria) si tipau rau de tot la ei fara sa fi facut ceva iesit din comun (adica se asezasera in 4 labe pe troutuar sau bagau ceva in gurita). Cred ca erau f stresate si obosite asa cum incep sa fiu si eu (motivele aceleasi- mesele Mariei) Ce sa fac sa nu ajung in situatia lor? De tipat am mai tipat si eu la Maria, i-am dat o data peste manute ca nu reuseam sa o fac nicicum sa renunte la scormonitul in ghiveci dar nu vreau sa ajung sa o zgudui sau sa o bat pentru ca sunt eu stresata si obosita. Nu e drept fata de ea. In principiu am destula minte si putere sa nu fac asa ceva dar m-au marcat cele 2 mame. daca si ele credeau ca nu vor face asta si totusi le-am vazut cum nu se mai puteau controla? Am luat-o pe aratura asa-i?

va pup si va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Iuniahai, tinem pumnii sa fie totul bine.
Martava pupam, sa-si revina mai repede Victor si sa nu dati in alte alea
Avem si noi, mai nou o tuse bogata,ceva muci in nas si maraieli.
AlexaLa multi multi ani fericiti!!
Olita Pai am pus-o o data in joaca. Sa scape de raceala si o sa fiu mai perseverenta

Karlada, ca sa iei din tara, tre' sa ai piciul pe pasaport.3 poze tip 2.5/3.5cm sau la sediul mare la pasapoarte si v-o face pe loc.Inconvenientul e ca poate copilul doarme...
Buna alegere cu hotelul asta, io as vrea la anu' sa-i iau si p-ai mei in calatorii...sa vedem ce-o iesi.Daca mai vrei amanunte, da-mi PM, si-asa am facut la reclama...

Mergi la inceput