LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata!
Am venit la apel cu cafeluta dupa mine.
Carmenefr sa raspund si eu intrebarii tale. La noi este cald pentru ca avem centrala si inca nu am inchis-o. Eu sunt mai friguroasa de felul meu, asa ca la noi in casa sunt 25 de grade.

Mergi la inceput

Paxela vad ca pe mine nu m-ai trecut in listuta si am zis de ieri ca vreau si eu la intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

iunia- si fi tare, asa cum te stiu eu....totul o sa fie bine, iar noi suntem alaturi de tine, cu gandurile noastre bune si te sustinem cu toata ardoarea....

laura- bai, ce m-ai inervat ca l-ai tuns pe Edy, de numa'! Masina aia mergea numai pe 0?....nu avea 1-2? L-ai chelit de tot!
E fromos, si asa Kojac, ca-i frumos el, de la mama natura Laura.... dar nu inteleg ce ti-a casunat sa-l chelesti de tot! Chiar nu inteleg!
Si noi facem la olita de la 7-8 luni........ De obicei, o pun dimineata, la pranz si seara.....dar mai face si in scutec si nu cere la oala de cate ori vrea sa faca kk....daca vede oala cere, daca nu, face in scutec! Asta e...dar sa ne bucuram, totusi, ca fac la oala si ca accepta oala!

Martuza- sanatate maxima lui Victoras!

Radcarmen- frumos leaganul...vreau si eu....nu-l trimiti pe Steli sa-mi faca si mie unul? Ma terimini cu fotografiile tale....cam cate i-ai facut pana acum lui Vlad 1 milion-2? Nu vii sa-i faci si Caterinei vreo 100 macar?

Roxanici- acu, ce sa zic, io am gresit ca nu te-am sunat dupa-amiaza ca sa ne intalnim in Copou.... dar tu sa treci prin fata casei mele si sa nu opresti!!!!!! Fetele se intalnesc la Paris si noi in tara nu reusim... rusinica!

Cat dorm copii vostrii cumulat zi si noapte? Caterina doarme in jur de 11 ore noaptea si un somn de 1 1/2-2 ore ziua, deci in total cam 13 ore, e suficient la varsta lor?

Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by magdalena76

Paxela vad ca pe mine nu m-ai trecut in listuta si am zis de ieri ca vreau si eu la intalnire

Magda si Vladut (31.03.2007)

gata am rectificat, scuze

daca mai sunt mamici sarite tipati ca vad ca vederea imi joaca feste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

nici pe mine alexaaaa si am zis si io ca incerc sa ajung ....

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by ane2200

Ellyane - dar bilet la loto iti iei?

NU

Crina tin minte... da' stai asa ca nu degaba zic la 30 de ani... mai am ceva de terminat la facultatea de contabilitate... ca doar n-am dat banii degeaba Si pe urma ma apuc de nr. 2

iunita ne gandim la voi. O sa fie totul bine. Sa nu ne tii in spuspans, dai raportu cum scapati.
Io zic sa te bagi la alea cu capu... e prea grea pediatria... noi nu pricepem ce vor ai nostri... da' altii...

Paxela mie-mi convine de dimineata (11 noi...ca suntem putori.. si dorm pana la pranz...)

Laura ai mei nu fac deloc, ca nu ii pun pe oala

biky si ai mei tot asa dorm...

Gata, ma pun pe butonat incontinuare... iar am de lucru fara numar... si de facut curat... si iar ma divortez cu soata... sa vedem pana cand... am niste nervi cand ne ciondanim... Asa ca ma pun pe facu curat si p'orma ies in parc sa imi aerisesc neuronii... poate imi trec nervii... Cica sunt isterica si tip mereu... si am ceva cu el... Tip recunosc, da' la toata lumea Acu n-oi avea ceva cu toti, nu???

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Iunia si Iarina va pupacim dulce si va tinem pumnii si fie totul bine si sa va intoarceti acasa cat mai repede.

Mergi la inceput

Marta pupici multi si insanatosire grabnica lui Victoras ca sa putem sa va scoatem la o plimbarica(la agatat gagici. Pazea Iarina ca venim sa te curtam!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Iunia, draga mea, stim cu toate ca totul e bine si o sa treaca repede, dar pe de alta parte stiu prin ce treci si nu te invidiez deloc! Pupam dulcic de tot Iarina sa nu planga!
Suntem cu gandul la voi!

Pupam si Victorasul sa se faca bine repede!

Multi ani frumosi inainte Carmen (scuze de intarziere) si Alexa!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Laura Oana eu cred ca sunt o mama defecta, ca eu pana acum nu l-am pus decat in joaca pe Vladut pe olita, adica nu-l pun in fiecare zi. Daca ii dau cu foehnul la putza face pipi instant insa cu kk e alta problema. Intrucat Vladut nu face la ora fixa il vad doar cand se inroseste la fata de cat se screme sa faca kk si pana vin cu olitza kk este deja in pampers.

Mergi la inceput