LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

olita: nu sta nici daca il pici cu ceara. Nici nu mai insist, o veni si vremea ei, doar nu s-o duce la scoala cu scutece.

tipat: mai de tipat nu tip, dar am mai ridicat vocea la cupil si dat peste miini la greu, dar degeaba cu nu intelege nici cum sa nu mai puna mina in gunoi, ca pe noi asta ne roade. La faza cu bagat in gura fel de fel de chestii de pe jos .... am renuntat sa ii mai zic ceva, sunt doar atenta sa vad ce duce si incerc pe cit e posibil sa ajung cu o secunda inainte ca obiectul sa intre in gura.

somn: noaptea 10 - max 12 ore, cu o trezire pe la 6-7 dimineata pentru lapte si apoi mai adoarme sau nu, iar peste zi 2 reprize a cite 1,5 - 2 ore. Deci la capitolul somn .... sta exceptional!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

buuuna

Multumesc fetelor pt mesaje, telefoane si sms-uri! am avut noroc si am scapat pe ziua de azi, ne-au lasat acasa. trebuie sa duce maine de dim o copro si o proba de urina si luni si marti mergem ptt tranzitul baritat.

rezultatul zilei de azi: o ecografie care a iesit ok, 2 vene sparte, mainile varza, sper sa nu afca vanatai. initial i-au pus branula dar nu au reusit sa recolteze nimic. Iarina era mult prea speriata si tipa incontinuu asha ca nexam sange. in final i-au pus un ac mare si au apasat pe vena sa curga sangele pic, pic , pic -2 eprubete. apoi asistenta a scapat o eprubeta si..iar pic pic....
i-au descoperit o fisura anala se intinde de la pasarica pana la anus. spalat cu apa si sapun dupa fiecare scaun si la fiecare scutec , uns cu cutaden in and out.

alte sfaturi: fara morcov, fara orez, fara cereale, multe lichide, multe verdeturi, legume si fructe proaspete, ceai, siropele -lass baby, lactulose, humana milkezucker, debridat (nu toate odata .. ) dar date pe termen lung 6-12 luni.

daca nu face 1 zi seara sa ii pun supozitor.

a plans de m-a speriat, a stat nemancata pana la ora 11 ceea ce s-a constituit intr-o mare problema mai ales ca toti picii din jur mancau covrigi - ea nu mai are voie deloc covrigi...

sunt aiurita, nus tiu daca am zis tot.. dar mai zic pe parcurs. acu ma duc sa ii schimb bandajele la manutze si iesim afara poate mai doarme putin.

va pup si inca o data mii d emultumiri!

o sa mai avem nevoie d evoi si luni si amrti asha ca gata, puneti la rece rugaciunile, sa fie proaspete atunci!

aaa.hai am sa o si laud. iarina stie sa numere pana la trei
adica stie asha: ..teiiiiiiiiiiii GAta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'bonjur' la domnite, doamne si domnisori! prosapata intoarsa din vacanta ma declar invinsa la puncte(iarasi), ca nu pot tine pasul cu domniile voastre...am reusit sa citesc dinainte de paste incoa', de scris mai greu..
da' un lucru n am inteles eu, totusi. pai daca fata mea a fost racita, are si acum bronsiolita, se joaca in nisip( ca la noi, pe plaja asa este, nisip, da? -asta ca am fost si eu trasa de urechi pe aici- si chiar daca l colinda cainii, voi nu tot pe nisipul asta va plajiti cand veniti la mare?), trage matza de coada, a mancat si sunca de curca(ca si cu asta am luat o peste bot, ca dau mezele la copila), e spalata pe maini si fata atunci cand trebuie, nu stearsa din 2 in 2 cu servetelul cu cloramina ca sa se decontamineze, si daca eu n am pus poze si filme cu ce stie ea sa faca si etc etc etc., pai, daca toate astea, eu de ce am aflat abia in capitolul 82 ca 'mneavoastra aveti gasca pe mess si ne barfiti pe astea care nu s in clan? ca m am infuriat taaare. si acu', ca m am si descarcat, va rog frumos sa nu ma mai admonestati cand povestesc si eu de una, alta. bine? sau nu mai are cine?

dau si eu un scurt bilant, macar asa, ptr a regasi mai tarziu coordonatele brontozauresei mici. la 1 an si 2 luni, tanara se prezinta cu 83 cm si 11 kg, 4 masele, 4 dinti(candva 6, pirduti 2, ramasi 4) si 2 incisivi in crestere pe gingia superioara. joaca la greu si nazdravanii, mai multa indemanare si atractie catre jocuri care implica indemanarea, manifesta tandrete ptr orice maimutoi de plus, imbratisat, pupat, leganat si tot tacamu'. azi, la joaca, o mama de baietel zicea ca mai dragute sint fetitele. m am uitat la balaura si ma umflat rasul, delicata mea fetita tocmai se tavalea in praf si desena cu o creanga pe jos...

atat azi, revin in forta! pupim pe toate!

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

o, da, si daca tot am facut un bilant, cu cuvintele ne jucam mai greu. mama, tata, papa, baba, teti, am-am(asta i cainele)...cam putin...ia sa va vad, cu ce va intreceti?
asta a fost intrebarea nr. 1 si nr 2 ar fi: dupa ce ati tuns comorile, care a fost diferenta? se merita investitia sau las copilu' n pace?

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by florin-a

Fetele sarumana pentru raspunsuri si incurajari.Eu sunt convinsa ca ma intelegeti ca as vrea sa imi vad si eu mai repede albinuta pe piciorusele ei,,,visez de copil la imaginea asta in care sa chem copil la mine si sa vina ca un robotel,,,o sa ziceti ca am innebunit!
De maritat in 4 labe nu o so marit dar...
1 iunie ..ce as veni si eu..macar sa va cunosc..poate facem si noi mamicile de Cta ceva..ia sa dau eu sfoara in tara
Pupici multi multi multi
Irinuca si Paul-Cristian
PS.cum fac sa imi apare si mie la varsta Ana text in loc de link??

http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png

cum ramane cu sfoara aia? ca si la noi vine 1 iunie. facem si noi ceva local si pe urma schimbam impresii cu capitala [big smile]. m?

mama de Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput