LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 18
karla32 spune:
Buna dimineata!
Iunia, o sa fie bine. ptr tine si un mareee ptr Irina. Dar de ce ii faci copilului investigatii? ce te-a pus pe ganduri? adevarul este ca si eu am inima cam cat un purice. Nu vreau sa fiu paranoica, dar Luca nu imi ia in greutate de mai bine de doua luni si nu-mi plac deloc scaunele lui... Iar de mancat, nu ma pot plange, ca e in regula. Deci...se intampla ceva!
Roxana, te manca pielea? Ok, o sa vin la intalneala sa te bumbacesc la greu! asa, sa ma tii minte!
Carmen, bune detaliile tale si ptr mine. Am luat bilete la Kaliakra din 9 august asa ca imi prind bine informatiile! aaaa, vroiam sa te intreb, copilul l-ai trecut pe pasaport?
Marta, pupa mama baiat cu ochi albastri sa ii treaca mai repede! CA asa trebe la baieti frumosi!
Ioana, vezi sa nu gasesti ca viitoare sefa vreo mama Omida! si succes!
N-am putut vedea poze ca nu am intrat acasa iar la serv nu ma lasa zgarciogii astia! asa ca nu pot zice nimic...pana nu vaz cu ochii mei minunile!!!!
Iar tu Eliana, ai surplus de energie? Bravo, bravo si tot inainte!
Va pup si o zi buna!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
karla32 spune:
Revin ptr Laura! ce olita, femeie? Fuge cand vreau sa il asez pe ea de zici ca il arde! Si daca reusesc sa il asez sta ce sta, pleaca de-a busilea si tot in pampers face! Adevarul e ca in ultimul timp, la cat de des a facut si de alandala,insemna sa il tin pe olita non-stop! Nici nu il mai stresez si nici eu nu ma mai ambalez! Va reusi el si performanta asta!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
laura_oana spune:
karla Edy face la olita de la 7-8 luni. adik io il pun si el face , sta acolo ii dau jucarii se joaca face trebile si apoi se ridik....de mi-a umplut o data baia de kk ca a vrut sa arunce el la wc continutu olitei si bleaga de mine fugisem repede repede 1 minut sa iau pantalonosii lui din camera, si odata pisu pe covoru din sufragerie, s-a ridicat si a tras si olita dupa el.deci Edy sta pe olita ii place ...se duce la baie, ia olita si zice " caca" stie pt ce este, doar ca nu se cere.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
ioanaradu spune:
buna dimineata!
vad ca n-a facut nimeni cafeaua, asa ca poftiti!
iunia curaj gaina!
laura uoelcom bac! lasa baiatul in pace. or stii ei si cand sa anunte ca vor sa faca la olita. oricum sunt prea mici.
karla pupam luca!
elyanna stai soro in banca ta. auzi la ea: stomatologie!!! ce sa-ti zic? succes!!!
marta ce-ai facut draga de-a facut copilul iar bronsita? ntz ... ntz ... ntz. vezi cu grija pt copil, ca daca nu, sesizam protectia copilului!
[magda cat curaj pe voi!!
in legatura cu incapatanarea unora dintre barbati: nene ... parca sunt drogati cu NU. nu se poate ... nu ... nu.
hai ca ma apuc de treaba, ca atata tupeu am de stau pe net la serviciu! vai ... vai ...
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
laura_oana spune:
ioanaaaa...facui io cafeaua pe pagina din spate...
pup si promit sa las cupilu in pace
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
radcarmen spune:
Iunia draga, sunt cu sufletul si cu alaturi de voi. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa scapati repede de stat in spital. Eu sunt absolut convinsa ca Iarina cea isteata e 100% sanatoasa, dar pentru linistea ta e mai bine sa faci aceste investigatii. Va pupam cu drag si asteptam repede vesti excelente, ok?
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
radcarmen spune:
Marta pupam ochisorii albastri ai lui Victoras si ne rugam sa scapati cat mai repede de bronsita. Te rog sa fii tare mami ptr puiul tau si vei vedea ca totul va trece usor si repede.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
gabi78 spune:
pentru Iarina. Cred ca din cauza ca ai stresat-o cu invatatul a facut ceva la stomac ... e pe sistem nervos, categoric. Se streseaza copila ca nu stie sa calculeze citi ml de lapte trebuie sa bea.
Sanatate maxima pentru Victoras.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
paxela spune:
iunia sa iasa totul bine sa aflati motivele, si o rezolvare
multa sanatate micului Victoras
noi suntem in distractii azi , aniversam 4 ani de casatorie , ca de cuplu le uitaram numaru ca sarii cu ceva de 10
ehee maine se aniverseaza si ultimul bondarel din stup
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
paxela spune:
1 iunie
locatia?
Herastrau? la intrarea mare de la TVR
listuta cu doritori
Roxanici
Carmenefr
Ioanaradu
Paxela
Eliana
Iunia
Marta
Ralualexandrei
Mada
Loradin
Magdalena76
Crina-mio?
haideti fetele mai e loc , parcul e mareee, hai mai vreauuu , mai multeee, feteleeee, cine mai vine
ora intalnirii????? 10-11? sau astept propuneri
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu