LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 12
ioanaradu spune:
buna dimineata!
poftiti la cafea!!
crina nu ti-as spune bine ai venit in club. totusi !
eu am fooooarte multe zile, chiar majoritatea in timpul saptamanii, doar pentru mine. adica sunt io, cu mine si cu cucii!
asa ca cine simte nevoia, va astept la o petrecere in pijama.
Marto denaturato ... deja il inveti pe fii-tu baietas de cartier?
fetele din strainataturi ... pai vedem ce si cum si mai bagam o intalneala si in iulie.
Andra pe tine nici nu te primim decat cu gasca din dotare!
hai ca va pup ca ma apuc de trebi!!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
hei!! se raceste cafeaua!
Varsta lui Matei
paxela spune:
1 iunie
locatia?
Herastrau? la intrarea mare de la TVR
listuta cu doritori
Roxanici
Carmenefr
Ioanaradu
Paxela
Eliana
Iunia
Marta
Ralualexandrei
Crina-mio?
haideti fetele astept lista lunga
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
karla32 spune:
'Neatza!
Mie imi place cafeaua rece! Dar cred ca nicio galeata nu ma scoate din oboseala...
Ioana, dar ce-ai facut cu serviciul??? Ai renuntat?
N-am noutati. Tot kk-ciosi, nervosi si plangaciosi. desi copilul meu e la regim destul de drastic face kk de 5-6 ori pe zi. I-or mai fi dand ceva dinti ca e numai cu mainile in gura...
Dar chiar asa Iunia, ai gasit bona?
Pe 1 iunie sper sa ajungem si noi! Nu is sigura ca sunt in Bucuresti ca pe 25 mai ma duc la munte (adica la casa mea de la tzara ) sa-i iau motzul lui Luca si s-ar putea sa imi prelungesc concediul inca o saptamana ca m-am saturat de Bucuresti! dar nu stiu ce sa fac cu motanul ...ca il gasesc prea ciufulit daca il las atata timp singur!
O zi buna!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
ioanaradu spune:
cu scarbiciul ... deocamdata tot pe-aci sunt. incerc sa fiu cal-ma ... cal-ma ... numar de sute de ori pana la 10. inspir ... expir ... nu-mi reuseste tot timpul, dar macar incerc. si in tot timpul asta astept un raspuns!! care tare se mai lasa asteptat!! sper sa merite asteptarea!
Varsta lui Matei
Mihaelaaa spune:
Ptiuuuu...ce ciuda mi-e!!!...si io vreau la intalnire..
Vin si eu cu David in Romania (Sibiu) ..plecam in 28 iunie si stam pana in 12 iulie...Dar......si de ati organiza o intalnire si in iulie nu cred ca ajung io in Bucuresti...asa ca ma ling pe bot si de data asta!...
Mihaela de DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
anaalina spune:
Buna dimi!!! Poftesc si eu o cafea? Aruncati si la mine.....
In rest ce sa va zic , adun lucrurile in saci , de fapt ar trebui sa le arunc ca am o multime de lucruri care nu imi mai vin , umblu cu o
pereche de blugi tociti si am sifonierul plin de pantaloni mult prea mici pt fundul meu mullt prea mareeeeee.
Ce as veni si eu la I IUNIE dar atunci am termen de eliberat casa , daca reusim sa strangem tot , promit ca las totul balta si duminica dimineata imi pun fundu in masina si vin la intalnire.
Dar o intalneala mai pe aproape asa nu se poate pt astea de provincie??? Galatiu , Braila, Bacau ??? voi unde va adunati???Nu veniti la Focsani sa ma ajutati la carat mobila???
Asa , vorbeati de timp doar pt voi, ei bine am dus vineri seara copilu la mama si am petrecut ca tembelii cu gasca pana la ora 2 dimineata . Din nefericire nu am putut lenevi sambata pana mai tarziu ca a trebuit sa ne apucam de carat molozu si nici denu am avut parte ca se azesa domnu pe o parte si pana sa ma schimb si eu el deja sforaia cu cine sa ma cert?
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
coolutz spune:
AMMA- daca faci escala in mures sper sa o punem de o intalneala
....din pacate de 1 iunie nu avem cum sa ajungem in herastrau
,
andrea si andrei(6april2007)
mada_rozz spune:
Maaaaaaaaaaai,venim si noi pe 1 iunieeee.
Va pupamonos,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png
radcarmen spune:
Salutare!
Ce frumos ca incepeti intalnirile. Eu de aici de la cucurigu din nord nu am cum ajunge ever la vreo intalnire. Si, din pacate, nu am nici o fata mai aproape p'acilea. Deci imi ramane doar sa va admir pozele de la intalniri.
Sa aveti o zi faina!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani