LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 11
Crina_mio spune:
Gabi – mercic pentru postarea tratamentului homeopat pe care I l-a prescris lui Tudor domnisorul tunsulici. Am aftal ca si in Pitesti vine un medic homeopat pediatru, care spun alte mamici e si foarte buna si poate o sa-I fac o programare. Deocamdata sper ca aerul de munte sa-I faca pofta de mancare. De astazi am intrat si eu in clubul deschis de Ioana al mamicilor care nu-si vad puii in fiecare zi caci am lasat-o la Rucar. Am plans toata dupa amiaza si m-am uitat la pozele si filmuletele ei. Ma simt ... de fapt nu stiu prea bine cum ma simt, dar parca as fi pe jumatate moarta, casa-I enorm de mare si de pustie. Am sunat-o pe mama cred ca de 100 de ori si de fiecare data o auzeam razand sau batand la bilutele de la xilofon. Am vazut-o putin si pe camera web. Acum sa vedem cum se comporta in noaptea asta cand s-o trezi ca vrea tzitzi si tzitzi nu e. Sper sa nu tipe prea tare si sa vrea biberonul cu lapte, la mine mi-l arunca si-mi ridica tricoul si zicea ie-te-te sau uiteeeeeeee. Mi-e un dor nebun de ea si au trecut doar cateva ore de cand am lasat-o, nu-mi vine nici sa ma duc la somn.
Intalneala?!?!? Vreau si io!!!! Ma primiti??? Sper sa poata sa ne aduca tati in Bucuresti ca desteapta de mine nu mi-am luat permis . Asa-mi trebie acu sa stau la mana barbatului!!!
Noapte buna langa puiutzii vostri (e corect cu un i sau cu 2, ca mi-am lasat si gramatica la Rucar) eu ma duc sa dorm cu body pe care l-a purtat puiutz noaptea trecuta
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
Crina_mio spune:
La multi ani Paul Cristian si
Irina Giulia
Sa fiti fericiti si norocosi!!!
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
Amma23 spune:
Si iooooo vin la intalneala, dar tot in iulie :-))
Avoogt ne intalnim si mergem peste ele.Tu ramai in Bucuresti sau o iei catre Ardeal, ca facem escala la Tg Mures si la Brasov :-p ? Ce zici?
Acum pe bune, sper ca va mai intalniti si in iulie o data, tot cam pe 1, ca atunci arivam si noi.
Puuuup
Ama si Lucas 12 Martie 2007
iunita spune:
1 iunie si nooooi!!!
Crina te pup si te foarte imbratishez! hai, curaj gaina.... e aproape marti... ce mai e..miercuri joi si vineri seara vjjjj zbori l amatzuca ta!
oooof... greu ii ma cu astia mici...
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
elyanne spune:
La multi ani Irinelor, La multi ani Paul Cristian!
Si noi ne bagam la intalneala pe 1 iunie in Herastrau!
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
AVoogt spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Si iooooo vin la intalneala, dar tot in iulie :-))
Avoogt ne intalnim si mergem peste ele.Tu ramai in Bucuresti sau o iei catre Ardeal, ca facem escala la Tg Mures si la Brasov :-p ? Ce zici?
Acum pe bune, sper ca va mai intalniti si in iulie o data, tot cam pe 1, ca atunci arivam si noi.
Puuuup
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Ar fi frumos sa ne intalnim cu piticii in iuloe dar nu pe 1...ca noi ajungem pe 6
http://alina-vachim.magix.net
AVoogt
martutza spune:
Buna seara
eu ma bag pe 3 liste
-una cu mame care vor 1 zi doar pentru ele
-una cu mame care vor sa cumpere un pic de rabdare
-si a 3a cu 1 Iunie.
solicit expres aprobarea celor trei cereri
intre timp va pup si va imbratisez pe toate dar pe Crina si pe Magdalena in special
eu am inceput de azi munca la stilul smuls...adica aproape toata ziua far apui si fuu tareeee aiurea si greu...de pe 15 incep si la celalt job,pentru cele care-si amintesc din odisee cel in recrutare,asa ca-mi mai vad puiul noaptea cand doarme...bine si asa ce sa mai zic
fimiu are una portie de muci fara febra sau alte alea asa ca bag instilatii si tras muci la greu ca mamaie nu vrea sa-i traga cu aspiratorul ca zice ca terorizez gupilu...dar sta cu el si ii face tot ceea ce ii faceam si eu motiv pentru care fimiu a gratulat-o ieri cand ii schimba pampersu cu un clar si raspicat "PUSA"...adica in traducere libera "uite putza "...jur ca eu nu l-am invatat prostii dar ii explic mereu ce fac si ce ii fac cand il schimb,il spal sau mergem oriunde si el retine ca deh..cica asa trebe si daca ii musaiapoi asta e..
sa nu uit
Iunioooo ai bona au ba?
Arisa pe mine ma abordat un nene in parc care cica zicea ca e doctor si ca se observa la fimiu ca are distrofie dupa curbura picioarelor si ma sfatuit sa bag calciu,vigantol si soareee. iti zic asta ca ti-am admirat frumusetea dar mi sa parut ca are piciorusele cam ca Victor.sa nu mi-o iei in nume de rau daca n-am vazut bine,da?acum vezi si tu ce zice tanti doctora voastra.Va pup frumoaselor
Eu de emotie ca m-ati laudat m-am dus sa dau forma la par si tanti coafeza a luat cam mult...asa ca nu pun poze sa nu va dezamagesc..dar imi revin pana pe 1 Iunie.
Gabi mersi dar am fost undercover sa nu-mi eclipsez baiatu ...acum nu ma mai deghizez..umblam impreuna... el dupa fete si eu dupa baieti...ca asa e modelu.
acu gata ca stau pana maine sa scriu....va pup
noapte buna si zile senine.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
ralualexandrei spune:
1Iunie si eu dar vin cu toti puradeii.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
florin-a spune:
Fetele sarumana pentru raspunsuri si incurajari.Eu sunt convinsa ca ma intelegeti ca as vrea sa imi vad si eu mai repede albinuta pe piciorusele ei,,,visez de copil la imaginea asta in care sa chem copil la mine si sa vina ca un robotel,,,o sa ziceti ca am innebunit!
De maritat in 4 labe nu o so marit dar...
1 iunie ..ce as veni si eu..macar sa va cunosc..poate facem si noi mamicile de Cta ceva..ia sa dau eu sfoara in tara
Pupici multi multi multi
Irinuca si Paul-Cristian
PS.cum fac sa imi apare si mie la varsta Ana text in loc de link??
http://b2.lilypie.com/DyTFp3.png
ralualexandrei spune:
Florin_a scrii fara pauze[ url = " linkul " ]varsta Ana[ / url ]
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3