Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Vio, te intalnesti cu mine peste doi ani la Odisee . Si bine zici tu acolo : si eu mor de dorul cupchilului dimineata ( nu conteaza ca ne mai vedem noaptea la "cantina", ca atunci nu pot sa rontzai la ea ). Sa ne vezi dupa-amiaza, cand vine si tatal de copil acasa, ce bataie dam pe Ioana . Si eu pierd intotdeauna, ca doar" stau toata ziua cu ea" . Pupam frumusete de bebeSean !

Si le multumesc si eu si celorlalte responsabile cu listoaka: Clau, Ali, Stela si Gecko !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am facut pe prima pagina sa dispara link_ urile alea lungi, sper ca nu te superi NATY dar macar asta sa fac si eu dupa ce te-ai chinuit de una singura pt prima pagina ..
Nicoleta am modificat pe prima pagina
Claudia , tuchita am pus pozele voastre
Acum ma duc sa-i dau sa pape si dupa ce adoarme mai revin sa vad ce mai pot face la paginuta

Violete multumim

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

olgutzika am inteles, nu era vb de tine! oricum...destul de nashpa faza cu prietenii tai!

avea dreptate tuchita cand le spunea fetelor "de peste balta" ca bine au facut ca au plecat din tara asta...eu tot sper ca poate s-o indrepta...dar nu stiu cand!

ce-o face luny??? eu sper ca e bine si ea si bb Mufa zambaret

noi am fost prin parc un pic, in moghioros, si prin plaza...i-am mai cumparat si eu copilului niste pijamale ca nu mai avea. si i le-am luat prea mari! pana acum ii luam pt 3-6 luni sii ii veneau perfect! in astea innoata de-a dreptul! nu i-am gasit bentite de care vroiam eu...dar mai caut. daca aveti idee unde pot gasi, spuneti-mi si mie! azi am tinut-o si eu in capul gol! si i-a placut!

maine mergem la gratar la tzaranoaia la ai mei...parca ad tot satul strans la noi in curte sa-mi vada mandretea de fata! dar nu-i las! le dau o poza sa se uite!

fetelor mi-e o pofta de de mor! sa vazic ce am facut azi...sau ma rog incercam si eu ceva cu sotzul dupa o luuuuuuuuuuuuuuuuuuunga perioada de lipsa, cand se opreste brusc si imi zice ca i s-a pus un carcel si nu se poate misca! eu ca dobitoaca aminceput sa rad si sa fac mishto de el, dar el chiar suferea saracul! si acum il mai doare!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Gata am terminat pe prima pagina, acum chiar ca ii este foame, adineauri scartia un pic dar Bianca ia bagat repede suzeta in gura si a adormit la loc
Ma duc repede ca incepe a plange...

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Gata a terminat de papat si acum doarme
Dar voi unde sunte-ti?
Mai fetelor mie mi-e c-am frica , pt ca inca ma doare jos la ovare si am mai sesizat ca atunci cand ma spal, simt la atingere in partea dreapta la fofo ceva tare, ca o punga de puroi, mi-e tare frica sa nu fie ceva vreo infectie, doar ma chiuretat dar eu stiu de la ce o fi???!!! Nu am sunat-o pe dr sa-i zic ca mi-e frica sa nu ma chiureteze iar, brrrrr.....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

De cand ma chinui si eu sa scriu mesajul...il aud pe bebe in interfon si fac ture pana in dormitor ca isi scapa zuzela. Apropo, Vlad ii zice "zuzezila" lu' frati-su.

Am dormit, bineinteles si acum il astept pe sot sa vina cu niste shaorme de la Dristor

Ali, multumesc de intrebare, eu sunt bine, relaxata, piticul nu plange de colici doar de frichineala sau cand se mai screme la un kk si ca acum cand isi scapa zuza.

Astept cu nerabdare sa cada firul ala de la taietura!

Olgutza, pai aveam in cap sa stau juma de ora afara. Am dat o tura mare de bloc, bebe inca nu dormea, statea cu ochii beliti, dar cuminte si cand am ajuns in fata blocului a adormit si adia putin vantul si era tare bine si cald si m-am asezat pe bancuta. Si am stat asa inca o ora!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

am pus poze de la Botez...
Botez Samuel

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

bubu tu alaptezi? nu de alta..dar m-as baga si eu la o shaorma de la dristor, dar mi-e frica sa nu caraie asta mica dupa aia...

pozici

Mergi la inceput

simo, frumoase boze la botez! si ce bb cuminte! am si eu cateva nelamuriri dak poti sa ma ajuti...
1.coroana de la cristelnitaati cumparat-o voi?
2. ii taie parut lui bb la botez?
3.clerul preotesc va e prieten ca i-am vaz si l-a restaurant?

pozici

Mergi la inceput

simo am vazut poze de la botez, dar tare cuminte a fost, imi place poza aia unde Samuel rade asa cu foc(cu fratiorul si verisorul din cate am inteles)...Sa-ti traiasca flacaii iar preotul e neam cu voi nu? din cate am inteles e unchiul lui bebe???

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput