Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Eeee, bine v-am gasit la scutecele!!

Noi am iesit pt. prima data afara si bebe a fost super, a adormit si am stat vreo 2 ore jumate din prima, era cald si bine si mi-era mila sa-l duc in casa si sa se scoale. Vladut s-a jucat pe langa noi, tare bine a fost!

Bitzulina, botezul il facem la Restaurantul "Casa Nica", are si site, scris totul legat. Meniul este aprox 130 ron, fara bauturi, fructe si tort(adica aperitiv, peste si friptura- insa foarte sofisticate si prezentate super de tot). Este pe Str, Alunisului, la Brancoveanu.

Luny, stai ma linistita si lasa spitalele, ce-ti veni? Si bebe al meu are bubite mici pe fata si o sa-l dau cu violet.

Mihutza, multumesc! ce sa fac, mama, asa sunt eu, trebuie sa fac ceva ca altfel nu pot! Dupa ce a plecat Vladut afara cu tantiLica, m-am dus repede mi-am facut dus si am spalat baia rapid, apoi s-a trezit bebe, a papat si am iesit afara

Clau, dar ce face Rebe, plange si acum de colicei?

Revin, sa citesc tot!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gecko, tare frumos ai scris! Si super faza cu soferul si autobuzul. Asa m-am minunat si eu cand am mers in Barcelona.

Alice, am ras cu lacrimi, pe cuvantul meu!!!!!!! auzi, are parul sculat de frig n-am mai auzit asa ceva...si soacra-mea mi-a zis in prima zi sa-i pun dupa baie o caciulita si doar m-am uitat la ea si n-a mai zis nimic! Abia azi i-am pus afara un fes, nici pe ala nu-mi venea, dar mai adia vantul.

Ioana, cel mai bine e sa faci un control. eu am miopie, mica, si vad in ceata la distanta, nu disting fetele oamenilor

Olgutza, m-ai dat gata cu sterilizatorul tau ciumeg Nici eu nu l-am folosit pe-al meu, dar avem timp.

Elara, si noi vom avea tort la botez si asa am vazut peste tot pe unde am fost.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bubu, nu mai plangem de colicei, sa speram ca am scapat! Desi luam picaturile constiincios! Dar Rebecca plangea tare mult afara de nu mai stiam ce sa fac...Ieseam afara cu groaza! Vad ca de vreo 3 zile este ok si am stat si noi cate 2 ore in parc.

Si eu am lasat-o cu caputul gol afara zilele astea. Desi plecam cu fesuletul pe cap, il dadeam jos cand vedeam ce cald este. Si ea e de-a dreptul fericita cu capul gol!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

yupiiiii scutece...sa ne fie numai bine...
Fetelor si fetita mea are bubite, dar apar si dispar, nu i-am dat cu nimic si nici nu cred ca ii dau si de scos laptele afara si a mea uneori vomita in jet, dar cu siguranta e din cauza ca nu reusesc mereu sa scot tot aerul.
Imi pica capul de somn, sotul e plecat de 2 zile si sunt singura, singura si tocmai acum Mara tine concerte cate 3 ore pe noapte, nu o linistesc cu nimic...si deodata tace brusc si adoarme...ce-o mai fi...tot colicii?

Ana cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia
Marutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bubule, zi si tu de mine, nu-s tare?!? Mi-am cumparat de toate, ce daca nu am nevoie?! Dam am zis ca o sa ii sterilizez biberoanele cat o suge din ele, sa nu zic ca am aruncat 350ron . Mi se pare super ok pretul tacamului, felicitari! Si sa stii ca nici eu nu am scos copilul treptat afara.

Alice, chiar ca foarte misto explicatia parului zbarlit .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Gata am venit si noi de afara, bine a mai fost, numai ca mi-a rupt mainile, inca nu mi-am cumparat carut...
BUBU tu ce mai faci?
Si noua ne-a iesit bubite mici pe fata, dar cred ca toti copii mici faca asa ceva, si Bianca a avut asa si ia trecut(cica se curata si ei si de asta fac bubite)

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

salutare! Tot pe fuga sunt, am citit repede ce-ati scris, nu stiu daca pot raspunde civilizat!
In primul rand Gudinde autoarea articolului( poate mi-l trimiti si mie de curiozitate!) este o PROASTA! spun asta pentru ca eu prestez in aceeasi institutie cu ea si o cunosc personal! asa ca nu mai fi supi! si cand apuc o sa te intreb ceva in particular!
Luny nasol prin ce-ai trecut! Nu stiu exact de ce te-au ingrijorat bubitele! Poate ca am ratat eu un mesaj?!
Multumesc lui Dumnezeu ca n-am avut probleme serioase cu copii, ca de cate ori Ilinca a fost bolnava am stiut sa ii pun un diagnostic corect si sa ii dau un tratament bun si ca n-a trebuit sa ajung la vreo camera de garda intr-un sistem medical infect! Bravo fetelor care au plecat! Eu n-am curajul asta!
Delphin si eu ma gandeam ca s-ar putea sa vomite asa mult de la amestecul de lapte! Despre preturile de sterilizator vad ca au comentat deja fetele! Eu vreau sa-mi iau unul de la Tefal, 200 ron( l-am vazut pe net, sa vad ce gasesc si im magazine!) si nu neaparat ca mi-e greu sa fierb biberoane ci pentru ca nu stiu ce fac cand plec la mare! am vazut un Seb super tare ( auzi, dar lui i-a placut sau nu?!)
Naty cred ca se reface dupa munca de ieri! Eu astept Pm cu stii tu ce!
Stela pe mine ma intriga laptele fara lactoza1 asta se da in loc de formula obisnuita, cand alaptezi exclusiv artificial, in caz de diaree! Dar, ma rog, nu sunt pediatru si nu stiu ce-o fi fost in minte dr! poate totusi intrebi si tu..ca laptele fara lactoza nu e prea grozav la gust, si e lapte de soia!
Trimit mesajul si daca mai apuc mai comentez eu ceva!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo mi-e o pofta de-un gratar de nu pot sa-ti spun!
Noi am fost in Herastrau unde Teatrul masca avea un spectacol, copilul mare a fost extrem de incantat, copilul mic a dormit si suzetat in carut!
Mimonix sper ca sunteti bine si s-a dus febra!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Bine v-am gasit la "scutece"!!!Ce emotie!!!
Naty, Zoze, Ali Bia, Gecko, Clauclau, si toate cele care de-a lungul Odiseei si la inceput de nou drum "in scutece" si-au rapit din timpul lor ca sa aiba grija de listute, capitole, stafete, MULTUMIM MULT!

Nicoleta, vazut pozici de bebe scump Matei
Luny, urata experienta cu spitalele! Ii urez multa sanatate lui Mufa, sa dea Domnul sa nu mai fie nevoie niciodata sa mergi cu el la spital!

Adriuta, ce ai vrut sa spui aici "peste 4 ani sa fim tot impreuna la urmatoarea odisee"? Ca eu vreau sa fiu la urmatoarea Odisee in maxim 2 ani! Hai, nu te grabesti si tu putin?

Delphin, am vazut poze cu un mic soldatel curajos!

Gecko, m-ai emotionat...

Dana_Singh, tinem pumnii sa vina barza repede!
HAI DANA, HAI JASMINE !!!

Simo, nu am apucat sa te felicit pentru crestinarea Barosanelului! Felicitari si Domnul sa-i poarte mereu de grija!

Butucica, intelegem daca o sa vii mai rarut, dar totusi sa ne dai de stire din cand in cand.

Olgutzika, si eu am avut un astfel de necaz in familie, tot cu un unchi, cand eram in Ro. Inteleg atat de bine ce simti....

Ioana, si eu am citit ca in timpul sarcinii si/sau dupa nastere naturala e posibil sa apara probleme cu vederea, dar asta numai daca aveai miopie dinainte.

Kitzy, bine ai venit acasa!

Aliceionescu, am zis ca MOR DE RAS la faza cu soacra si parul sculat in cap de frig

Ali Bia, am vazut niste falcute dulci de Alexandra la 2 saptamani!

Gudinde, sper ca ti-a priit plimbarea in parc...

Clauclau, pai cu 2 copii e de inteles sa nu ai timp, si eu mai vreau un bebe mic, dar cand ma gandesc ce ma asteapta .... Si lasa parul, ca il tii strans si nu se vede. Eu cand ies afara imi pun repede o sapca

Varuna, 3 ore de plans mie imi suna a colici

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Fetelor, eu nu mai pot de dragul lui bebe. Cand ma trezesc dimineata mi-e asa de dor de el, imi vine sa-l mananc! parca orele de peste noapte au fost zile! Cand imi zambeste ma topesc toata!
Mi-am dat seama ca orice ai realiza pe lumea asta, NIMIC nu se compara cu a da nastere unui copil. Poti sa fii cel mai destept om, cel mai bogat, cel mai frumos sau cel mai celebru si poti sa descoperi America! Nimic nu e mai maret decat sa DAI VIATA! Asa cred eu.

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Mergi la inceput