Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchita, si mie imi pare tare rau ca am ratat ultimul capitol si de asemenea , predarea stafetei. Ce sa fac, asta e! Cu 2 copii, timpul se dilata rau . Uite, ma chinui de dimineata sa ma pieptan si eu, iar acum ca am o faramita de timp, prefer sa stau aici ca mi-era dor de randunicile mele dragi si de crenguta noastra! Las' ca poate rausesc maine sa descurc parul!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Calu, multumes frumos ed raspuns.

Ioana, ti-am trimis pe mess datele de contact ale dr. Culcer. Da, are cabinet particular, este o dr. f buna si care iubeste copii dar costa 200 ron consultatia. Eu nu am asteptat mult sa intru.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

delphin mersi. M-am lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Andreea si o mare-mare imbratisare! Sunt multi medici insensibili, e multa mizerie in sistemul medical, dar cata vreme exista acolo oameni ca Naty, Catalina, Gecko, sau ca oamenii pe care i-am intalnit eu in maternitate, speranta exista. Nu uita ca sunt cretini peste tot, ca lumea e plina de ei, dar sunt si oameni competenti, ca bunatatea inca exista...Priveste partea plina a paharului, si nu iti pierde nici o clipa speranta! Du-te in parc, plimba-te, plangi, razi, fa ce vrei tu, dar pastreaza-ti increderea in oameni ( exista si medici oameni, parol )!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

numeioana m-am tot uitat prin carti...nu gasesc nimic concret legat de nastere si vaz. mergi si tu la control cu David.

gudinde ani lumina este sistemul medical romanesc fata de cele cu adevarat civilizate. iar respectul fata de problemele pacientului....

aliceionescu stai linistita ca nu ma tine mult dorul de gropile romanesti. e usor sa te obisnuiesti cu binele si sa ti se pare absolut firesc si sa te intrebi cum de ai putut trai fara el.
Azi am fost la shopping. pana la shopping center trebuie sa iau 2 autobuze asa ca e chiar aventura sa plec cu bebe cu carut la drum. la intoarcere am nimerit chiar ora de varf cand vin oamenii de la servici iar unul din autobuzele mele e chiar pe linia ce vine de la universitate asa ca e tot timpul aglomerat. eram cat pe ce sa renunt in a ma urca in el pe motiv ca nu aveam unde sa incap cand il aud pe sofer strigand in autobuz si mutand tot puhoiul de oameni mai in spate ca sa se faca loc pentru femeia cu carutul ce trebuie sa urce. plus ca nu a lasat pe nimeni sa urce in autobuz inaintea mea chit ca eu nu ma infiintasem prima la usa, plus ca si-a cerut scuze ca nu a coborat rampa de la autobuz ca a vazut carutul dupa ce deja deschisese usile (iar rampa se intinde inainte), plus ca a fost super incantat cand la coborare i-am mai multumit inca odata si i-am dorit o seara minunata. e usor sa te obisnuiesti cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

clau mersi mult, al meu e de la chico, nu stiu ce scrie pe instructiuni ca mi la dat matusa mea, nou nout, nu la folosit niciodata.
ma duc si eu afara, pupici

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Clau, MUSAI tre' sa ne vedem!!! Cu Ioana am rezolvat-o , insa o mai urmaresc si pe Naty , si mai am eu cateva "cliente". Numai sa ma intorc din calatorie, si va scot pe sus in parcuri, ca in urbea mea e saracie mare...Apropos de botez, noi doar ducem familia la carciuma, deci va fi ceva EXTREM de restrans. Nu am avut chef deloc sa organizez petrecere insemnata, stiti toate ca usor nu e, si am preferat ( Giani ) sa las grijile astea pentru timp mai mult si mai in parametri cu Ioana.

Giani, tu cand te intorci la serv? Si Liviuta se intoarce devreme...si eu...mi se face un MARE gol in stomac gandindu-ma . Mai trebuie sa caut si bona ....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Gecko, super tare! Rampa??!?! Scuzele soferului!?!? Multumire ca i-ai urat o seara buna?!! Bai, la noi lipseste in primul rand bunul simt, ma...elementarul bun-simt in relatiile cu oamenii! Ca e vorba de sistem medical, ca e vorba de vatman, ca e vorba de tzaranul din piata. Asta este! Felicitari pentru decizia de a pleca. Merita tot dorul de casa, Mihutzo, zau!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Mamici de Puiuti de Randunici,cum sarbatoriti 1 mai?! noi am iesit in curte ,la un gratar cu bebel,copil,bunici,catel si fini...gasca mare...

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

M-am pus si eu putin in pat langa fetita si m-a luat somnul, na! Am dormitat pana acum, dar ce bine a fost mai frate! Musai sa repet experienta si maine!

Olgutz, si eu abia astept sa ne intalnim cu bebeii! Tocmai s-a mai cumintit si Rebe putin pe-afara!

Apropo, Giani, cand ne vedem in IOR?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput