Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA AUZIM DOAR DE BINE!!

Draga Naty,ai impresionat si mama mamicimii cu asa frumoasa incheiere a minunatei noastre odisee.Inca o data te felicit pentru puterea ta de a face atat de multe lucruri frumoase si utile si multumesc in numele randunimii.Sa ai asa putere totdeauna.voua.
Si,asa e,Naty,a nascut SilviaPop (Carmina).Am aflat si eu ieri si am felicitat-o prin sms.Felicitari ei pt grasun!
Zoze,bine ai aparut!!Sanatate multa si pupici voua!
Delph,am vazut ca ai cris ca David regurgita mult la san si bibe.Si a mea,de cand am trecut la completare,a inceput sa regurgiteze f mult,ca nu-0mi dau seama daca varsa sau regurgiteaza.Ce nasol!Zici ca ai ramas doar pe praf?
Luny,imi pare rau sa aud ca ati avut o seara nashpa.Sanatate multa micutului!
gecko si multe multumiri!mersi Olgutza,Ali si LA MULTI ANI si Alexandrei!
Cuscra,LA MULTI ANI pt gineremeu scump!!Sa ne traiasca!
Ioana, LA MULTI ANI pt bb David!
LA MULTI ANI pt bb Natalia!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Am si eu o intrebare:
e prea mica bebelina mea ca sa o pun in port-bebe??
multumesc
stela

_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

mussara, Pt. noi nu se pune problema, suntem amandoi cetateni francezi, copii implicit.
si daca unul din parinti e fr. ajunge, copilul e fr.
Noi copii nu i-am declarat inca la ambasada ro, doar casatoria am declarat-o. Mai ne gandim...oricum au nume si romanesti

Gudine, sincer i-mi pare rau de aceasta dif de pret. Crede-ma nu le pun ca sa-ti fac sange rau sSi aici, in magazine e mai scump de cat pe net. Ex. sterilizatorul pe care il am eu, l-am cump. cu 30 cand l-am oferit prietenei mele, care la randul ei mi l-a cedat mie, dar fara bibe, mi-a luat bibe separat pe care eu acum le-am vandut pe ebay caci lui David nui plac avent.

Stela, sieu si da am ramas doar pe bibe, pt. moralul meu a fost cea mai buna solutie. Sa nu spun ca azinoapte am dormit de la 12h30 cu o mica trezire la 4, pana la 7. Randunoiul a prestat bibe de la 4

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Ali , daca port bebe are suport pt capushor , nu e prea mic. eu l-am pus cind avea 1,5 luni, deci....., la mine problema este greutatea lui ca ma rupt de shale

Plec cu Bb la plimbare , vin acasa diseara , si cu voi mai vb maine dim.
pupicei si aevti grijas de voi

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Buna ziua, drageeeloooor

Hi-hi-hi.....de cand nu v-am mai vizitat era sa nu mai gasesc crengutza...
CE EMOTZIONAAAANT!!!! Ne-am mutat la clubul scutecelor

S.O.S
Am si eu o nelamurire si va rog frumos sa ma luminatzi, ca eu nu am mai fost al nici un botez:

Se obisnuieste si la botez sa se taie tort la sfarsit sau nu? Ca nu stim daca e un "must have" au ba...
Nu vrem sa ne facem de ras...

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ALEXANDRA 2 SAPTAMANI

Saru'mana giani
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bunnnn, am venit si noi din parc, se pare ca micuta in sfarsit s-a mai obisnuit pe afara. De 3 zile incoace nu am mai avut scandal mare! Mai micut, dar e bine oricum!

Naty, mi-a placut foarte mult cum ai predat stafeta , foarte emotionanta povestirea odiseei noastre!

Elara, si noi avem botezul sambata viitoare si luam si tort. Eu stiu ca este nevoie de el, dar nu stiu daca obligatoriu sau doar asa...

Luny, tare rau imi pare ca ai trecut prin asta cu Muffa. Sanatate maxima!

Fug ca maraie Rebecca.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ali, sa-ti traiasca falcoasa!!!

Roxana, spre norocul meu, nu eu am patit ce am povestit, ci niste prieteni de-ai mei...ma rog, asta nu schimba mare lucru, dar...bine ca acum copilul e bine! Ceea ce ii dorim si lui Matty!

Alice, multumesc mult de tot!

Hai ca cu sterilizatorul eu sunt campioana: e drept ca l-am luat la pret relativ ok, de la BabyExpo, cu 350RON, dar l-am folosit o singura data, cand am sterilizat suzetele . Deci?!?! Am avut nevoie de el?!! NU! Dar am cel mai ciumeg sterilizator cu aburi de pe piata! Si da, in Romania cred ca sunt cele mai mari preturi la chestii de copii: incepand de la biberoane si terminand cu carucioare, trecand pe la medicamente. Asta este...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Delphinas,

Stai linistita. Tu esti o scumpa.
Diferenta de pret asta e.

Fetelor,

Eu pe ziua de azi cred ca v-am putat si plec in Herastrau sa ma inveselesc caci in acest moment sunt tare trista.
M-a pus si-am citit un articol scris de Dr. Psih. Mariana Costea, care se pare ca este dr in psihologie medicala nici mai mult nici mai putin decat la Paulescu.
Mi s-a parut un articol atat de nedrept, de rece, de inuman si de ... sa nu zic mai multe ... fata de o persoana care are probleme cu insulina indiferent cat de mari sau mici ar fi ele incat m-a bufnit plasul. Suntem la ani lumina de suportul psihologic si intelegerea din strainatate.
Imi aduc aminte de o faimoasa strigare (cu ambii plamani asa sa se auda pana pe stadion) a unei asistente pe un hol de la Giulesti: "infertilele la camera ..."
Plec sa nu zic mai mult.
V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am culcat-o pe Rebecca, stau putin cu voi, de fapt o sa incerc sa citesc cate ceva din urma.

Gudinde, si sa-ti priasca plimbarea.E tare placut acum in parc.

Ali, eu am pus-o pe Rebe de la 2 luni in port bebe. De fapt, asa scrie pe instructiunile lui( este Brevi ) ca este bun de la 2 la 8 luni. Desi, si mie imi este greu pentru ca Rebecca s-a ingreunat binisor si ma desala!

Marti mergem si noi la vaccin, facem Pentaxim si Euvax, sper sa fie in regula.
Sambata viitoare avem botez ( ca si Ioana si bineinteles Olgutza, nu? ). Olgutz, la noi coincidentele curg garla, abia astept sa ne si vedem si de asemnenea, fetele noastre!

Mai am atatea de facut pana la botez si sincer, nu stiu cum o sa reusesc! Trebuie sa-mi iau ceva de imbracat, de asemenea pentru Razvanel... Sa merg la coafor, sa comand tort si multe alte maruntisuri care mananca timp! Nu stiu de ce, dar nu ma mai descurc cu timpul asta care nu-mi ajunge nici sa mor! In momentele astea mi-e dor de burtica si de odiseea noastra caci puteam sta la taclale ore intregi si aveam timp berechet! Dar si cand imi privesc printesa, sunt cea mai fericita mamica!

Fug sa recuperez cate ceva...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput