Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 5
Ali_bia spune:
'neata...
Scriu si eu primul mesaj aici la "scutece", doamne nu-mi vine a crede ce repede a trecut timpul....
Spun si eu LA MULTI ANI PUIUTILOR , azi facem si noi 2 saptamani
NATY multumim de predarea stafetei, f emotionant imi pare rau ca nu te-am ajutat, dar sa stii ca tu ai inspiratie, eu sunt "plop si plopul in aer"
zoze
si la toate mamicile fara exceptie...
_
Mami fericita de Bianca si acum de Alexandra
Pozele mele
aliceionescu spune:
Buna dimineata pe noua ramurica! Sa fie plina numai cu vesti bune, numai cu radunici vesele si numai cu bebelusi razaciosi!
Naty, Zoze, multumim!!
Zoze, bine ai revenit, imi era chiar dor de tine! Pupa falcutele blondului-dependent-de aspirator din partea mea!
Naty, eu cand ies cu Thea afara si vreau sa ii iau papa, iau bibe cu apa in el si laptele praf separat. Asta pt. ca, din cate stiu eu, laptele Nan nu se tine preparat mai mult de 30. min. Recipientul pt. lapte praf (stiu ca fetele ti-au dat link-uri spre recipiente din farmacii) eu l-am "produs" simplu: un tub de pastile pe care l-am sterilizat bine. Mai voiam sa-ti spun ca am citit ca laptele Nan nu trebuie preparat in apa fierbinte pt. ca isi pierde multe dintre proprietati. Pup o Iulie cu cracii drepti-drepti!
Naty, Zoze, unde trimit poza cu Thea?
Ioana, m-ai distrat cu faza cu soacra si cu infasatul!:)))) La capitolul Soacra le stie pe toate, ca un om mare, pe primele pozitii se situeaza a mea, care imi tot spune ca bble are parul "sculat" (motivul real este ca se increteste) din cauza ca nu-i dau caciula in casa,cica lucru "nemaiauzit pana acum": "Cum sa tii copilul fara caciulita??? I s-a sculat parul de frig!" Drept pt. care, de cate ori pune mana pe bb, mai-mai ca i-ar face freza cu un pic de scuipat, numai sa stea parul lins!:)))) David e un bb cat se poate de dragut si de cu cracii "in grafic", ca si cu greutatea, din cate am aflat. Si a facut invidioase o gramada de randunici cu body-ul ala cu Steaua!
Olgutzika, ce m-a impresionat povestea ta cu intalnirea dintre "merveille" si unchiul bolnav...F. frumos ai zis, doua mame, o viata care incepe, una care se stinge...Iti doresc putere sa treci peste momentul asta si pup bebita cocheta si pe mami a ei!
Delphin, multumesc pt raspunsul cu cantitatea de lapte praf, Thea inca e la 120 ml, are rare momente in care baga 150, iar noaptea nu vrea decat 70-90...Dar mananca mai des decat David. Cum a fost tortul? Inca nu m-am hotarat cine era mai apetisant, David sau prajitura. Iar despre Seb...il declar dragostea mea, ce pacat ca-s batrana si nu pot aspira la mana lui! Offf, cum a trecut el toate probele, ca un adevarat barbat!
Luny, imi pare asa rau pt experienta ta cu spitalul!! Te inteleg perfect, eu numai experiente nasoale am avut in spitale, dar inca n-am trecut niciun hop cu Thea, cred ca, asa cu spui tu, nu m-as mai putea opri din plans. Eu cred ca Mufa e ok, altfel n-am mai fi asa frumos si razacios! Asa ca incearca sa nu mai fii trista, optimismul ajuta mult, intotdeauna! (Cand am mers la materninate, in noaptea in care am nascut, mi-au tot facut injectii cu no-spa si alte tampenii, poate-poate nasc dimineata, sa nu fie nevoie sa trezeasca medicul de garda. Din fericire, a venit dr. meu si la 3 dimineata bebita mea baga primul urlet!
bitza037 spune:
Neata si de la noi!!!!
Am intrat sa scriu si eu un mesaj la primul capitol din Clubul Scutecelor, ca pe ultimul de la Odisee l-am ratat.
Multumesc si eu NAty pentru efortul depus de a construi acest capitol!!!
Zoze bine ai venit cu forte proaspete sa o ajuti pe NAty!!!!
Butucel foarte frumoasa poezia
Ioana imi pare rau pentru David......sa se faca bine cat mai repede(si buburuza mea avea o secretie destul de nasola la un ochisor.....dar nu avea canalul lacrimal infundat) si eu am vinedecat-o cu lapte de la mine.Poti incerca si tu pana ce ajungi din nou la control.
Nu stiu ce se intampla cu copii astia....ca si a mea de cateva zile regurgiteaza destul de des????(eu credeam ca vomita dar dr. a zis ca regurgiteaza, ca sa vomite trebuie sa fie cu jet mai puternic)
De dr. Culcer stiu ca are cabinet la Obor si costa in jur de 2 milioane consultatia(asa mi-a zis Elara ca este dr. fetitei ei).O sa intru pe mess si am sa o rog sa-mi dea datele de contact sau sa intre ea pe forum sa ti le dea.
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
gudinde spune:
Naty,
Chapaux bas pt toata munca depusa. Se vede cat de bibilita este prima pagina, iar de munca de dispecer din timpul nasterilor ... sa nu mai vorbesc. Numai tu sti cum ai avut grija de Iulia, de listuta de pe forum si ai terminat si pt servici lucrarea.
Zoze,
Ma bucur din suflet ca te vad mai des pe aici si reincepi sa te implici in goblenarea listutei. De fiecare data cand iti vad ID-ul ma gandesc: "Ehhh, Doamne ajuta! Zoze e un pic mai bine!"
Delphinas,
Mi-a stat inima cand ti-am vazur postarea. Mai precis linkul cu sterilizatorul.
Sa ma exprim:
24 EURO????????
24 EURO sterilizatorul avent cu 6 biberoane???????
Pai, sterilizatorul Avent cu aburi cu 6 biberoane pe care l-am luat costa aici peste 400 RON. In unele locuri se apropie de 500 RON.
E adevarat ca e cu abur, nu pt microunde. Dar chiar si asa. Tipul tau de sterilizator Avent pt microunde costa aici 140 RON (deci aproape dublu: dovada: www. t r e i u r s u l e t i.ro/sterilizatoare-copii/sterilizator-pentru-cuptor-cu-microunde-si-2-biberoane-920/ ) si este doar cu 2 biberoane.
amira_roxana spune:
si iata ca am intrat si in clubul scutecelor! sa speram ca o sa avem numai vesti bune si motive de lauda cu puiutii nostri!
luny, imi pare tare rau de ce vi se intampla cu muffa zambaretul! chiar ma gandeam ca poate trebuia sa te fi dus si la medlife, ca au camera de garda la pediatrie! ma gandeam ca din moment ce tu ai ales o clinica privata sa nasti, oi fi stiind tu ceva despre sistemul sanitar de stat (fara a face o generalizare absoluta!)! dar apoi am vazut ce a patit olgutzika, si mi s-a mai zdruncinat un pic incrderea in ei! eu sunt sigura ca o sa fie bine cat de curand!
numeioana, nu stiu cum ai nascut exact, parca natural din cate stiu eu! ideea este ca stiu ca daca ai miopie se recomanda cezariana, tocmai pt a nu se agrava miopia! acum nu stiu daca tu aveai asa ceva inainte! poate te lamuresc mai bine doctoressele noastre, ca nu vreau sa ma bag prea mult unde nu sunt 100% sigura! ce-ti spun e din auzite!
alice chiar ca soacra ta le intrece pe toate! auzi ...i s-a sculat parul in cap de frig! am ras de ma doare burta!
mai fetelor....eu ma cam ingrijorez un pic...dak radem noi acum si ne-om pierde si noi neuronii mai tarziu si cand om fi bunici, soacre etc debitam si noi asa ceva de ramane lumea crucita!??
zoze, butu foarte frumoase versuri!
nu stiu voi ce planuri aveti azi, dar eu ma duc sa-i caut bentite copilului, ca ne-am saturat de caciuli, si sunt tare curioasa sa o vad pe soacra-mea ce fata face cand o vedea copilul fara caciula!
va pup!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
aliceionescu spune:
Si mai aveam de spus cate ceva:
Mama celui mai frumos din orasul acesta, alias gecko, ce tare m-ai distrat cu dorul gropilor din asfaltul made in Romania! E bine ca nu te tine mult asa un dor, eu am inceput sa merg cu carutul printre masini, un adevarat slalom, sa nu-mi mai vad copilul zdruncinat din toate incheieturile pe minusculul trotuar plin de cratere (nu ca pe strada ar fi mai bine, dar este spatiu si poti ocoli groapa)...si visez la lumea in care gropile ar fi doar un vis urat...dar ce urat!!!
Citindu-va, am facut urmatoarea constatare, oarecum paradoxala: indiferent cate kg a luat fiecare in sarcina, ca-s 10, ca-s 20, vechea garderoba e doar asa, sa ne mandrim cum aratam inainte... Exact cu spune adriuta, 90% din haine pot fi incadrate la capitolul "Nu se stie, poate...vreodata... Eheee, "ce timpuri, ce moravuri!"
amira, asa e, si noi o sa fim soacre...da' eu sper sa avem atunci Clubul soacrelor-randunici si, cand vreo una din noi mai bate campii, celelalte ii vor spune, frumos, ca nu-i cazul!
bitza037 spune:
Bubu la ce restaurant ai zis ca faci botezul????si cat costa un meniu???
eu sunt dezorientat rau din punctul asta de vedere.
As vrea sa fac la o terasa dar mi-e frica sa nu ploua......in privinta restaurantului nu stiu care ar fi cel mai bun servicii/pret.
Care dintre voi mai aveti vreo idee de restaurant ...astept raspunsuri!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antoniasufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/?saved=1
delphin spune:
gudine, eu am pus ce am eu, cred ca voi l-ati luat pe acesta :
http://www.cmonpremier.com/sterilisateur-electrique-avent-711_prd.htm
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
mussara2000 spune:
delphin - am o intrebare la tine, in Franta cum se procedeaza cu certificatul de nastere a copilului? primeste cetatenie sau ii faceti certificat romanesc?
gudinde spune:
quote:
Originally posted by delphin
gudine, eu am pus ce am eu, cred ca voi l-ati luat pe acesta :
http://www.cmonpremier.com/sterilisateur-electrique-avent-711_prd.htm
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Delphinas,
Asta-i!
Da tot imi vine sa urlu. Pai ... 69.9 EUR
La cursul BNR de azi de 3.67 RON/EUR inseamna 256.53 RON. Pana la peste 400 RON cat e la noi ... mai cumperi un sterilizator de diferenta ...