Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
ursuleata spune:
Bai frate, daca se mai ia cineva de mine ca nu pun caciula in cap la copil fac crize de nervi!!!
Afara mori de cald si ele vor sa ii pun caciula!! Doamne sfinte...ca sa nu va zic ca mai era o fetita de 16 zile in parc cu 2 caciuli!
eu nu mai rezist!!
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
http://b1.lilypie.com/P27rp3.png
Mami de ursulet
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Roxana:
1)coronita de la cristelnita am cumparat-o noi
2)da,il tunde pe bebe la botez si ti se dau firele de par sa le pastrezi
3) da,
Ali:da,o familie mare de preoti
-sa nu va speriati!!!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Ali_bia spune:
ursule dar cine se ia mama de tine? ce treaba au cu tine?
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)_
_
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
amira_roxana spune:
mai fetelor...om fi noi de pe forum mai destupate sau mai curajoase de lasam copiii necaciulati!
am si eu o intrebare: voi ii dati cu crema cu protectie solara la bbic pe fata cand il scoateti afara?
si dak da, ce fel de crema?
simo
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
MissParker spune:
Dragi mamici de scutecele mici,
Va multumim pentru predarea stafetei, pentru ca ne tineti pumnii sa fie si la noi totul bine si sa avem nasteri usoare si bebei sanatosi.
Va urez si eu voua din toata inima cat mai multa fericire si bucurii nelimitate alaturi de puiutii vostri, sa fie sanatosi, mancaciosi, sa aveti parte de noi minuni zi de zi langa sufletelele carora le-ati dat viata!
V-am mai urmarit din cand in cand si-mi sunteti toate simpatice
Toate cele bune de la mamicile de mai-iunie, care abia asteapta sa va urmeze la Clubul Scutecelor!
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
mihutza11 spune:
hello!
din inertie am intrat tot la Odisee Samuel, David, Natalia Elena si Teodora!
am vazut si eu pozele de la botez! ff frumos!!fug ca maraie...
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
VALENTINA C spune:
Yupyyyyy!!!!!!!!!
De cand asteptam momentul asta!!! Suntem mamici deja!!! Mai sunt momente cand inca nu-mi vine sa cred!!!!
E primul meu mesaj la scutece!!
Sunt fericita ca Matei doarme din momentul cand iesim afara vreo 2-3 ore, fara sa se miste prea mult! Apropo de iconita, ieri mi s-a facut o pofta de bereeee! Si am baut un pahat de bere fara alcool.
Naty, te admir ca ai timp sa te ocupi de Iulia, sa ne dai noua sfaturi si sa te ocupi si de capitolele noastre.
Fetelor, bebelusii vostri dorm in patutul lor sau in al vostru? Matei doarme noaptea cu mine, ca mi-e si mie mai usor, si lui. Ziua incerc sa-l pun in al lui, si uneori am succes, uneori nu. Incep sa cred ca e bandit si ma fraiereste, fiindca atunci cand il pun in patutul lui incepe sa planga de mama-mama!! Cand chiar am treaba , il las sa planga putin, dar se linisteste singur cand vede ca n-are incotro. Doar cand plange neconsolat il iau in bate si se linisteste imediat.
Valentina si MAtei ( 10.04.2008)
http://community.webshots.com/photo/2856140360103382524VCKipV
amira_roxana spune:
valentina, same here! adik noaptea cu noi, de imi zice tat-su ca mai bine luam unpat mai mare cu banii pe care i-am dat pe patutul piticei, pe care il folosim ca loc de depozitare! mi-e mult mai usor noaptea, si asa o vad oricand ce face! stiu ca nu e tocmai bine, dar pana la urma e riscul meu sa nu o mai scot din patul nostru! i-am zis lu' tat-su: " daca vrei sa o pun in patut sa doarma noaptea, mi-o aduci in pat de cate ori scartaie si o duci inapoi!" nu cred ca i-a convenit, intru-cat o lasa sa doarma cu noi in pat!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
mihutza11 spune:
Valentina si gaza mea dormea cu noi, dar si asta mai mult ca asa voia tati, dar l-am dezvatat ... doarme in patul ei noaptea, singura chestie la mine ca pe la 6 a.m. cum se face ziua gata nu mai doarme si eu efectiv nu ma pot trezi asa devreme asa ca atunci o mai iau cumine in pat si mai bagam vre-o 2 ore de somn... cateodata merge cateodata nu am ce face si trebuie sa fac program de divertisment.... iar ziua ff rar se mai intampla sa dormim impreuna... de obicei tot la ea baga somnicul..
Mihaela mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
Simo27 spune:
Valentina,Barosanelul doarme in patutul lui noaptea,dar pe la 6-7 dimineata il iau langa mine in pat ca,daca ma simte langa el doarme mai mult.in timpul zilei doarme si pe canapea,si in patul nostru ,si in al lui David si in al lui,doarme pe unde apuca
,si nu il trezesc ca sa il pun in patut!
Roxana ,eu nu il dau cu nici o crema de protectie...nici pe David nu l-am dat !
Mihutza
Pustiu de tot pe crenguta
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!