Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 4
gbutucica spune:
Buna dimineatza , bun gasit in noua casa!!!!
Ma bucur ca am reusit sa schimbam apartamentul cu o vila!!!
Ieri am scris un mesaj de suflet pt ultimul capitol dar a cazut netu
Vreau si eu sa multumesc Voua tuturor si in special Naty si Ela, pt treaba extraordinara, nemaipomenita si nemaintalnita care au prestat-o .Va multumesc pt ca m-ati primit , m-ati acceptat, si acum nu ma pot desparti de voi . Imi aduc aminte primele mele mesaje si cit eram de disperata ca nu stiam eu ce e cu moderarea, dar nu a durat mult si n-am mai putut sa ma dezlipesc de voi. Asa am ajuns sa VA IUBESC si sa-mi fie dor de voi!!
Sa ne fie de bine , sa ne traiasca puiutii , sa nu mai avem probleme de nici o natura si sa dea domnul sa ne vedem la Brasov , pt inceput.
Giani .. Mamica de ANDREI ,....
andreiul meu
tuchita spune:
buna dimineata! sa fie intr-un ceas bun trecerea la scutece si sa mamicim cu succes!
Clau chiar de tine vroiam sa intreb! Ca am inteles ca tu ai deschis odiseea si nu pricepeam de ce nu esti la inchidere!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Olgutzika spune:
Suntem in casa noua !!!
Luny, in primul rand, iti multumesc mult de tot pentru simpatie, nu ai idee cat de mult conteaza un cuvant bun primit la nevoie! Asemenea, va multumesc frumos si celorlalte fete dragi Cris, Tuchita, Sovi, Stela si Andreea ! Ce vreau sa iti povestesc si eu despre mizeria din spitalele de copii: se da un bebe de doua luni, care de doua zile nu baga nimic in gura. Deci nu se alimenteaza! Se duce una bucata copil epuizat de atata plans la Medlife: copilul e bine, are numai colici, schimbati Sabsimplex cu numaistiuce si daca puteti, faceti rost din strainatate de Infacol. Trece si a treia zi de chin, copilul dus la drum de seara la Grigore Alexandrescu: aceleasi indicatii, trimis acasa. Parintii se incapataneaza si il duc si la camera de garda de la Budimex: acelasi diagnostic. De dimineata, insa, ajung la unul din medicii de la Budimex, trimisi de o cunostint: copilul avea o stomatita nasoala, care s-a vindecat cu nistatin. Nu a vazut NIMENI, cu toate ca bietul copil urla, ca in gura lui sunt numai afte. Trei medici s-au uitat DEGEABA la el! Finalul: copilul este internat la Budimex pentru a fi hranit cu sonda, fiind el si ff deshidratat, fapt ce a initiat o serie de internari pentru cinci saptamani: din spital, a luat enterocolita, a scapat de ea, ca sa faca bronsiolita...Deci ceva banal a generat o tragedie, pana la urma, pentru ca poti avea ghinionul sa dai peste cine nu te poate ajuta. Cauta-ti musai pediatrul tau, in care ai incredere!!! Ii doresc multa multa sanatate bietului Matty si multa rabdare si perseverenta tie !
Naty, felicitari pentru predarea stafetei si pentru listutza! Si pentru "amorsarea" de Zoze ! Si asa este: voi ati fost sufletul Odiseei noastre!!! Propunere: nu punem si capitolele de la Odisee in listuta de Scutece?
Delph, vazut pozici de Legionar, super-super tare ! Cred ca stiu cine si-a gasit vocatia .
De Cory nu mai stim nimic?!?
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
numeioana spune:
Naty, ma alatur si eu fetelor si iti multumesc din tot sufletul pentru cat timp si efort ai depus pentru listute si pentru predarea stafetei!!
Zoze, ma bucur ca in sfarsit ai revenit! Sper sa nu mai pleci!!
Multumim pt urari! Sincer, am si uitat ca David are astazi 2 luni! Woow, ce repede a trecut timpul... Si ca sa vedeti ce mama dusa sunt pt ca acum zile ma plangeam ca n-a luat in greutate...Ei bine, se pare ca a recuperat pe ultima suta de metri, asa ca in ultimile 8 zile a luat 400 gr!! Offf, ce ma impacientez eu fara sa fie nevoie!! Trebuie sa ma duc sa cumpar Infanrix Hexa, caci luni facem vaccinul de 2 luni. Ce emotii am!!
Luny, imi pare tare rau pentru ce ai patit!! E ingrozitor sa te duci cu bebele la doctor si sa nu rezolvi nimic...si mai ales sa te plimbi din spital in spital...
Noi am fost ieri la oftalmolog, caci lui David ii tot curge un ochisor de la nastere si acum supura... si ne-a dat picaturi (al treilea fel!!) si mi-a aratat cum sa-i fac masaj ca sa se desfunde canalul lacrimal, caci asta e problema, e infundat! A zis ca daca nu se desfunda ma trimite la Bucuresti sa-i faca o interventie...dar presupune anestezie si nu e cea mai fericita alegere! Offf, acum chiar ca sunt ingrijorata.
As vrea sa ma duc cu David la un consult la Dr. Culcer, am inteles ca e cea mai buna dr. pt copii. Vreau sa se uite si ea la cele doua cucuie care i-au ramas dupa ce s-a tras cefalhematomul pe care l-a facut la nastere... Stiti cumva cum o gasesc? Are cabinet particular? Se asteapta mult? Un nr. de tel aveti? Multumesc!
In ultimul rand (ca doar pe mine ma las la urma acum, mai important e copilul), am observat ca de cand am nascut nu mai vad la fel de bine la departare... Mi se intampla sa nu disting figura cuiva care e mai departe de mine si imi face cu mana...in conditiile in care vedeam fff bine inainte si puteam sa citesc nr unei masini aflate la 100 de m de mine... Am pus-o pe sema oboselii, dar mi se intampla si cand sunt odihnita, deci trebuie sa fac neaparat un control oftalmologic. M-am programat sambata dimineata. A mai patit cineva asa??
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Ioana, sa iti traiasca Davidelul , sa creasca mare! Si sa se vindece ochisorul ca prin minune!!! Da, mie mi s-a accentuat miopia in timpul sarcinii...si nu am nascut natural ( asta pentru ca miopia stiu ca poate fi indicatie de cezariana ).
Stela, sa creasca maaare Teodora !!! Si sa pape mult mult laptic de la mami !
Edit: Elara se duce la Dr. Culcer!
Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
gbutucica spune:
Iulia de naty, pt ieri
Sebastian de tuchita, tot pt ieri
Samuel de Simo27
David de Ioana
Ela si ine ai revenit in forta , traiasca aspiratorul!!!!!
Delphin nu vrut mama sa te faca s aplingi da daca asta am simtit,
Receptie, Iasule , auzi , rRECEPTIE!!!!!!!!
Am vazut niste pozici de puiuti de Sovi , Delfhin, Criss, Ela,Dea( arati bine), si mai era u ............si
andreiul meu
kitzy spune:
Helllaaauuuu!!!!
Am ajuns si noi ieri acasa, suntem bine, papam bine, dar nu prea dormim
Cu toate astea, e o fetita perfecta si sanatoasa si o iubim mult.
Laptic am, dar deocamdata ma mulg si ii dau asa pt ca am facut niste ragade urate si mi s-a interzis alaptarea directa pana ma vindec, mi-am luat garmastan si deja e mai bine.
In rest totul ok, obosita dar fericita cu puiul langa mine.
Inca n-am apucat sa citesc din urma, sunt cam solicitata de Diana, dar va multumesc mult la toate pt tot si pt c-ati fost alaturi de mine la toata odiseea si sa dea D-zeu sa fim toate impreuna aici la clubul scutecelor.
Felicitari proaspetelor mamici care au nascut intre timp!!!!!!!!!
O sa pun poze si un filmulet zilele astea, sa vad cum am timp.
Va pup pe toate!
40 cu Diana
Ellenuta spune:
dragi randunici si pui de randunici,
sunt o mamica de ianuarie-februarie 2008 si tin sa va urez bine ati venit la clubul scutecelor!!! sa fiti sanatoase si voi si puii vostri scumpi!
sa auzim numai de bine!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
tuchita spune:
De o ora ma chinui sa scriu un mesaj! M-a capiat Ilinca!
Va pupacesc pe toate si plec in parc ca NU MAI POOOT!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
gbutucica spune:
Valei! io acu m-am dizmeticit , Ma simt privilegiata sa vad poezia pe prima pagina!!!! sarumina!!!!!!
Kitzy bine ai venit acasa, si tu si bb ,mic
Tuchitza , nu mai fi suparata las ca trece si perioada asta grea, si vine alta io fata .
Eu cred ca voi fi din ce in ce mai absenta pe aici deoarece Andreiul meu necesita din ce in ce mai multa atentie, si avind in vedere ca in curind voi merge la lucru nu vreau sa ratez aceste momente unice.Dar voi stiti ca va iubesc mult.
andreiul meu