Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am revenit...mai greu decat preconizasem, ca a fost socrela pe la mine...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchita - ai dreptate, asa e in Ardeal, dar eu mi-s moldoveanca si gatesc ca la mama acasa, adica borsul nu lipseste din casa. La pita am renuntat demult, dar salatele nu le pot suporta ca am tinut in tinerete o cura de slabit numai pe salate si de-atunci urasc legumele crude!!!

Delphin - multumesc de incurajari. Asta astept si eu, sa treaca anul asta cat mai repede , chiar ieri ii ziceam la sot ca abia astept sa vina primavara (viitoare)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty eu doar ca studenta am prestat prin SUUB- lucram cu Dr. Benea! Si mie mi se pare omu' lu' Sovi cunoscut!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ai lucrat cu "Mamicule", Tuchita?! Ce draguuutz! Pai de-aia te-oi sti...ca io-s mai batrana...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Bubu, , la multe saptamani si voua!
Am si eu o intrebare rapida ca bebe e infometata. De azi tre' sa-i dau Vigantolul si gluconat de calciu. Vigantolul i l-am dat, 2 pic. direct in gurita, dar gluconatul cum i-l dau? Pur si simplu, cu lingurita? Si cand, inainte sau dupa masa? Sau nu conteaza?

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ia uite unde mai era o moldoveanca! Ce greu l-am dat eu pe sotul pe brazda cu ciorba acrita cu bors!!Si acum mai comenteaza!
Da, Naty! am facut si cardio si respirator cu el! Ma iubea tare mult! Mi-a dat si un medicament pentru acnee, ramas de la fi-sa!!Nu stiu de ce pe mine ma cam tine minte lumea pe unde am fost! si nu-s de aia bagacioasa si nici o fata prea speciala nu mi se pare ca am!
scuze fetelor de off topic!
Seb al meu a fost cam agitat azi!Nu i-am dat Debridat de doua zile si nici apa de colici ca m-am gandit sa vad cum merge! cred ca prost!
Tre' sa ma apuc de bucatarit ca maine imi vin neamurile si trebuie sa ii hranesc!
sper sa apuc sa ma si epilez ca sa nu arat a maimutica la botez!
Am emotii!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ptiu, ptiu, sa nu ma deochi! m-a apucat harnicia si am calcat hainute multe de copii, multe se mai strand de la doi! Si mor de dragul lor!

Naty, super pozica cu Iulia "concentrata"!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

ai are cineva bebei care nu vor sa doarma ziua? mai bine zis cred ca vor dar nu prea pot mai mult de 40 de min maxim...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida

Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)

POZE

POZE BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cris, nu conteaza dar ca principiu nimic nu trebuie dat imediat DUPA masa, cand poate regurgita, varsa, etc. Eu ii dau gluconatul cu seringa, la coltul guritei iar Vigantolul cu lingurita. Dar cred ca poti da si gluconatul cu lingurita.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Salut toate proaspetele mamici! Am intrat la subiect pt ca mi-era dor de discutii despre puiuti mici mici
Naty, am vazut ca tu spuneai de un site din Germania care vinde Humana (printre alte produse); daca e asta http://www.flaschenmilch.de/catalog/index.php?language=en&ad=go-eu atunci e absolut super site-ul. Eu am cumparat de aici laptic Humana 1+ (imbogatit cu LC-PUFA), laptic care nu se importa in Romania si sunt f f incantata. Pe langa faptul ca am comandat luni si vineri aveam pachetul, laptele este de 2 ori mai dens. Adica 800 g de ala face cat 1600 g de Humana de la noi. Masura e de 2 ori mai mica, desi dozajele de pe cutie ( ma refer la cantitatea de apa in ml) sunt exact aceleasi. Nu iti spun ce surpriza a fost asta pt mine si ce tare m-am infuriat; pana atunci cumparasem Humana 1 de la depozitul Vavian, cu 20 RON cutia de 300g si tot m-am simtit pacalita.
Eu am comandat cand avea pitica 3 luni si jumatate si am luat si 2 baxuri de cereale (si alea mult mai ieftine ca la noi) si am si acum laptic si cereale.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007

Mergi la inceput