Revin ca sa urez multa sanatate si crestere usoara bebicilor! Si sa nu va suparati pe mine ca mi-am cam bagat nasul pe aici!
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
gluconatul pentru ce e?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
Maria, baiatul a crescut!...Important e sa doarma noaptea, ziua daca are reprize de-astea de 40 min e super-ok, asa face a mea, n-are niciodata un somn legat mai mare de o ora. Bine, asta cu conditia sa nu-l mai scoli noaptea sa manance! (dar sper ca ti-a trecut)
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Multumesc mult, Oana 8188! Asa mi s-au parut si mie, ff seriosi! Si prefer sa tratez cu o firma germana mai bine decat cu 1000 de romani "cinstiti".
Maria, pt calciu.
Gata, avansam:
CAPITOL NOU!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
naty , a inceput el sa se trezeasca noaptea...se foieste si maraie si dupa papa doarme dus...ieri si alaltaieri a dormit si ziua pe motiv de febra de la vaccin...sa vad la noapte cum se comporta...
intrebare: voi cum puneti bebeii ca sa dea aerul afara?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
Si mie mi se pare OMU lu" Sovi cunoscut
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!