Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 19
deeapui spune:
Fetelor, ce drag imi e sa vad intalnesc la Scutece!! Eu am numai amintiri placute din inceputurile de scuteceala cu Alex, si abia astept sa retraiesc perioada impreuna cu voi. Pana va fi pe bune, ma mai suportati putin chiar daca sunt inca 2 in 1 .
Naty si Zoze, prima pagina este SUPERBA!!!
Ieri am fost la niste prieteni la un gratar, a de 1 mai, si imediat o sa va arat dovada ca Biei i-a placut mult de tot..cum am ajuns acasa a inceput sa faca scandal, ca mai vrea . ma duc sa incarc filmuletzul cu sportiva in burta si pun imediat link-ul.
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
deeapui spune:
Gata..luati de priviti sportiva..nu mai poate taica-sau de drag.
http://picasaweb.google.com/deea.no1mum/Bebe202/photo#5195774449276588882
Deea37+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
CristinaGoji spune:
Ce burtica saltareata, Deea
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
delphin spune:
Ce scumpi sunt, tuchita puii tai!
Cristina, nu ne lua in seama...sincer de multe ori si eu i-mi fac sange rau citind unele postari de kg si de burti pierdute imediat. Cred ca depinde de fiecare cum se percepe in oglinda. Si mai cred ca niciodata nu vom fii multumite cum aratam.
Cred ca Monti sau WW ti-ar prinde bine, la fel si Clau.Eu sper sa reusesc sa ma lansez intr-o combinatie de ele doua.
Despre puiutii tai adorabili, nu pot de cat sa ma inclin in fatza curajului tau de a avea copii de varste asa apropiate. Mi-am dorit mereu 2 baieti dar nu am avut curajul de ai face de varste asa apropiate.
Cunosc persoane care au copii asa si sincer, cand vor fii mai maricei spre 1 anisor al Dariei ai sa boieresti, ei jucanduse impreuna, iar tu doar supraveghezi.
Naty, n-ai uitat un zero pe la pretul laptelui. Eu am vazut site-ul, 50de euro 4 cutii cu taxe cu tot.
Clau, e adevarat ca e super bine ca papa se ocupa mult de Seb, dar fac sii multe trasnai impreuna si eu fac pe politaiul.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
clauclau spune:
Tuchita, dar ce seamana puiutii tai! Sunt foarte frumosi, sa-ti traiasca!
Deea, chiar asa, ce burtica saltareata!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
bubu05 spune:
Gata somnicul, cam putin...dar ma duc sa mai lenevesc in pat. bebe a papat si Vlad inca doarme.
Am vazut si eu poze superbe de Tuchita, Clau, Deea, Delphinas. Sper ca n-am sarit pe nimeni, dar am vizionat tot!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Toate pozele cu mine sunt vechi! Cea mai recenta e aia cu burtoiul! Iar pozele in care sunt cu un bb in bratze sunt de la botezul finutzului meu!Asta ca ma plang degeaba!
Cristina cat despre legume...tare prost mai mancati voi in ardeal!Cand ii zic socrellei sa mai bage o salata ea zice ca fara slana si pita nu poate sa lucre!
Delphin si asa e..niciodata n-o sa fim multumite!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
tuchita spune:
Multumim pentru aprecieri!
Deea eu n-am reusit sa-mi filmez niciodata burtica! Bravo voua!
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Simo27 spune:
eu sunt tare somnoroasa azi...in bv ploua,e intunecat...timp bun de dormit!
Am vazut bebelusi frumosi: David si Seb,Rebecca,Iulia,Sebastian si Ilinca,Matei si Stefan....sa va traiasca ,Mamicilor!
a,si burticuta mandra de Deea
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Cristina, ai dreptate. Diferenta e mica, dar tot mai ieftin e direct de pe site-ul german si stiu sigur ca e de la mama lui de acasa.
Tuchita, eu sigur te stiu de undeva (ma rog, din "lumea noastra"! ). Asa cum randunoiul, vazand pozele lui Sovi, jura ca-l stie sigur pe Omu ei de undeva. ???
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea