Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 16
aliceionescu spune:
Salutare, mamici-randunici!
ursuleato, lasa gura lumii in pace, pe mine m-ai cucerit definitiv cu un bb super-relaxat in parc, cu capul descoperit si care pare f. multumit. Si o mami tare draguta!
Simo, ce mai botez! Sunteti toti niste frumosi!
clauclau, frumoasa Rebecca ai tu acolo! Si un fratior tare grijuliu!
gecko, da' bine mai arati, mami! Si ce bun e de rontatit cel mai frumos din orasul acesta!
Noi ne pregatim sa iesim afara, asta daca nu va ploua, este cam innorat... Avem si cateva poze noi:
http://good-times.webshots.com/photo/2345860690103304986cjLlbT
luny spune:
Va multumesc tuturor pt gandurile bune pentru baiatul meu, au avut efect..bubitele dispar, varsaturile nu mai sunt parca asa rele, mai mult regurgitari cu lapte mai putin.Eu oi fi fost de vina pt toate astea, pt ca am mancat de Paste numai tampenii..sa sper ca o sa fie si mai bine!
olgutza draguta, multumesc pentru suport! am citit pe nerasuflate povestirea ta, banuiesc ca este vorba de altcineva, nu de Sofia ta...doamne fereste de asa ceva!..ma gandeam sa merg cu el la Medlife, dar nu stiam daca au urgenta la copii...dak stiam cred ca acolo as fi mers..o sa aflu!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
salutare, salutare!
domle' ce-nseamna sa nu intri cateva zile pe forum....ratezi intrarea in clubul scutecelor! asta e! promit solemn sa fiu mai activa de acum incolo!
hai sa ne traiasca puiutii tuturor!
ps: ma duc sa fac un biberon si revin...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
ariel_7000 spune:
ziua buna fete dragi! v-am cautat:))) macar am citit si eu de la odisee, caci de ...nu mai stiu cate zile nu am mai deschis calculatorul...
imi pare rau ca am ratat ultima zi de odisee, am citit povestea lui naty si dau apa la soricei....obeserv cu uimire ca am devenit tare sensibiloasa:)))
am lipsit pt ca pana ieri am fost mama 100% de doi berbecuti autentici. am avut-o pe alex la mine, scartaita, fonfanita, gelozica si neastamparata, dar cu toate astea dulce foc:))) si un un bb teo care mi-a cam dat batai de cap cu constipatia (am vazut ca si sanziana a avut ceva probleme...), cu vomatul (aici e plin de bbei vomitaciosi...) si ce ma ingrijoreaza cel mai tare, ca si pe stela, este ca nu am lapte suficient...teo suferea de foame si eu nu imi dadeam seama!!!...m-am simtit super fraiera la faza asta si inca nu stiu ce am de facut. pediatra ne-a dat completare cu nan1, eu ii dau dupa unele sedinte de supt, cand il vad agitat, numai ca mai mult de jumate il varsa...il varsa cand il ragai sau dupa si in timp ce mananca, mult lapte curge pe langa...problema e ca nu a luat in greutate!!! are acum greutatea de la nastere, adica 4.600 kg, in conditiile in care a iesit din maternitate cu 4.400 kg, adica ar insemna numai 200 gr luate in 3 saptamani, ceea ce e teribil de putin! pediatra a zis sa mergem pe completare, ca-l vede luni la cabinet, ca e posibil sa fi crescut in lungime si d-aia a luat putin in greutate sau sa fi raportat cei de la spital o scadere de greutate mai mica....nu m-ar mira!! numai ca eu nu mai vad falcutele alea grasute, cu care a venit acasa!!! HELP!!!am fost epuizata, iar am adormit pe buda:))) intr-una din nopti!
am achizitionat si batista bb-lusului, care mi se pare excelenta!!! bun este si aspiratorul nazal prin care trage mami, dar nu se compara. pe acela il vom pastra pt voiaj!
colici nu prea are sau daca are, nu se compara cu ce am trait la alex...nu stiu daca de la remdiile homeopate sau ca am bb rezistent, dar este calm!
trimit mesajul si plec cu teo afara...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Ali_bia spune:
'Neata
Am vazut si eu de dimineata poze foarte frumoase cu bebei care mai de care superbi si dolofanei
Luny bine ca nu e nimic cu Mufa
clau si tie sa stii ca deocamdata nu mi-e greu, pt ca am o fetita super cuminte, ptiu-ptiu sa n-o deochi,vedem mai incolo
S stiti ca mrge asa cum mi-ati zis voi, o fac sa ragaie si pe urma mai papa si restul de laptic
la toate
_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)__
Alexandra(17.04.2008)
Pozele mele
ariel_7000 spune:
hmmmm, bate vantul cam tare...cred ca aman plimabrea pe dupa amiaza. acum ma duc intr-o mini plimbare pana la farmacie si inapoi, ca sa iau debridat pt "big chief", caruia i-am pus supozitor si nimic, apoi termimetru si nimic (asta dupa 3 zile de no caca...), pana la urma am renuntat si i-am schimbat pampersul....si urmarea a fost:"big caca!!"
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ccris_ccris spune:
mamici-randunici,
Neata pe la pranz si de la noi!
Ce vreme urata! Si eu care vroiam sa ies cu bebe mai mult afara azi...
Vad ca la masa de 12, fata mea n-a supt decat 5 minute si a adormit, dupa o criza de colicei. Cred c-o sa se scoale peste vreo ora sa manance.
La voi cat dureaza o sedinta de alaptat? Ii puneti pe bebei sa ragaie si in timpul suptului?
Ma bucur ca nu mi-a mai vomat, o tin si un pic mai sus acum pe o pernita. Din cauza sanilor prea mari, nu pot s-o alaptez decat culcata pe pat. Problema e ca se chinuie la san mai bine de 5 minute sa se mufeze si pe urma oboseste si adoarme. Sunt tare curioasa cat a luat in greutate, dar nu am cantar deocamdata.
Fetele care ati nascut la Medlife, dupa cat timp a venit pediatra acasa sa-l vada pe bebe?
Si cele care ati comandat carusel la Quelle, dupa cat timp v-a venit comanda? Eu am facut comanda acum o luna si nu mi-a venit nici acum
AM vazut bebici pufosi si frumosi de Simo, Clau, Naty, Gecko, Alice, sa va traiasca!
Ariel, bine ai revenit!
Ursulico, am incercat sa-ti ajut iepurasul, dar imi zice ca trisez!
Kya, unde esti? Am ramas datoare sa-ti multumesc pentru sugestia de papa.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
luny spune:
am vazut absolut toate pozele cu cei mai scumpi copilasi!!botez frumos, petreceri de 1 mai reusite, scremete de movalinda, si restul pozelor noi! sunteti toate asa frumoase si bebeii la fel, si toti sunteti asa fericiti!! ma bucur mult de tot pt voi toate!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ccris_ccris spune:
Luny, ti-ai mai revenit? Bebe Mufa e mai bine?
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
ariel_7000 spune:
am gasit asta pe net:
"Termenul de "regurgitatie" este folosit in mod obisnuit atunci cand continutul stomacului se varsa in gura copilului, de obicei in cantitati mici. Orice miscare poate cauza regurgitarea: zvapaiala, strangerea prea tare, lasarea copilului jos sau pur si simplu miscarile stomacului insusi. Majoritatea copiiilor regurgiteaza destul de mult in timpul primelor luni si, de obicei, acest lucru nu inseamna nimic. La majoritatea copiiilor tendinta de a regurgita este foarte mare in primele saptamani si luni si descreste pe masura ce cresc... Acest obicei este urat si creeaza inconveniente, dar nu este important deoarece copilul castiga in greutate normal, nu este deranjat de tuse sau de gangaveala si este fericit.
Cuvantul "varsatura" este folosit atunci cand continutul stomacului este ejectat cu destula forta pentru a-l propulsa la cativa centimetri de cavitatea bucala. Acest lucru ii alarmeaza pe niste proaspeti parinti cand primul lor copil vomita o cantitate mare de lapte. Dar acest lucru nu este grav in cazul in care copilul pare fericit si sanatos si nu se intampla prea frecvent. Din cand in cand valva dintre esofag si stomac nu este la fel de puternica la unii copii fata de altii. Un astfel de copil ar putea sa regurgiteze frecvent (si mai putin obisnuit sa vomite) daca il intindeti pe spate imediat dupa masa, pentru ca laptele se scurge din stomac inapoi in esofac (reflux gastro-esofagian sau RGE). Un bebelus care incepe sa vomite toate mesele imediat dupa nastere trebuie supravegheat cu atentie de medic. De obicei este de vina mucusul din stomac si se opreste in cateva zile, dar la intervale foarte mari este foarte grav, mai ales daca este si bila verde in el si necesita tratament medical sau chirurgical imediat.
O forma neobisnuita de varsaturi poate aparea probabil cand copilul are cateva saptamani. Se numeste stenoza pilorica. In acest caz valva care se gaseste intre stomac si esofag nu se deschide satisfacator de mult pentru a lasa hrana sa patrunda. Aceasta problema apare mai des la baieti. Hrana este varsata cu o forta atat de mare (varsaturi in "jet") incat sare la ceva distanta de cavitatea bucala a copilului. Varsaturile pot aparea in timpul sau la putin timp dupa masa. Cand copilul dumneavoastra are astfel de "varsaturi in jet" asta nu inseamna ca are aceasta boala. Dar daca prezinta astfel de varsaturi mai mult de 2 ori pe zi, chemat imedicul pentru control. Daca diagnosticul este definitiv, probabil ca va fi necesara o operatie simpla."
Preluare din "Ingrijirea sugarului si a copilului" - de dr. Benjamin Spock si dr. Steven J. Parker
POZE
povestea lui TEO