Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Si acum, trebuie sa ma laud neaparat si eu cu pufoasa Rebecca! Poze noi in albumul Primavara 2008.

http://community.webshots.com/album/563279760dBxCnB

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Clau, am vazut! . Ce priviri galese arunca mititica si ce curioasa isi studiaza fratiorul! Si vad ca Razvanelul deja se descurca binisor sa o tina in brate pe surioara! Ajutor de nadejde, de parca nu stiam!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Da, Naty, e toata ziua pe langa ea, ce mai, iubire mare! Nu a vrut sa plece saptamana asta sa stea la mamaie pentru ca nu o avea acolo si pe Rebecca! Si imi cere sa o pupe mereu pe capsor!
Pana acum Razvanel voia sa se casatoreasca cu mine, acum vrea cu Rebecca!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

clau astept raspunsul privitor la crema , sa nu ne uiti!! frumoasa foc rebeccuta si pufosica, tocmai buna de rontait!

bubu, am retinut: varianta light la shaorma! sa-ti fie de bine!

bai fetelor, ce o fi cu luny? naty, nu mai stii nimik?

va las, ma pregatesc de plecat la tzaranoaia!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici

Mergi la inceput

Nu, Roxana, nu stiu nimic...ne va anunta ea, dar nu cred sa fie ceva rau!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Fetelor, . Dupa ce am avut toata sarcina un par rezistent si sanatos, de vreo 2 sapt imi cade INGROZITOR! Please, stie cineva un remediu??? Sunt tunsa f scurt acum, ce-i drept, dar nu vreau nici sa ma prefac in Sinead O'Connor!

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Naty, e normal sa cada mai mult acum...asa se intampla dupa fiecare sarcina. Cade si cel care in mod normal ar fii trebuit sa cada in timplul sarcinii.Orice remediu ai utiliza, e frectie la picior de lemn...

Clau, merci.Papa e mandru el, dar sa o vezi pe mamasa.
Tuchita, Seb adora astfel de activitati si in orice caz, refuzam sa obligam copilul sa faca ceva ce nu-i place. Papa e tot timpul disponibil pt. orice activitate ar vrea Seb, prin urmare Seb vrea sa faca ca si papa.
Ma bucur ca ai reusit cu bibeMerci pt.raspunsul cu glicemia de noapte. Acum inteleg mai bine!

Vazut pufosi frumosi foc si neconstipati. Pup pe ei si pe mamicile lor.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

...sunt in butoi rau, probleme in neam...bebe e bine...sper sa-mi revin, sa ma calmez, sa nu se intample vreo nefacuta...cu lapticul meu..va pup, recuperez din spate si va citesc, chiar daca nu scriu...

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Luny, ramai pe val, nu te lasa "la fund", noi suntem aici la nevoie...un umar de plans, un sfat...o vorba de incurajare.

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

E frumos Clau cu 2 copii, intr-adevar, sunt momente tare faine, dar e si foarte greu, cel putin mie asa mi-i. De multe ori urla amandoi odata si nu stiu la care sa fug mai repede, Vladut inca nu e foarte stabil la mers, se impiedica si cade foarte des, iar eu, cu tot cu bebe in brate, fug dupa el sa-l ridic, il iau si pe el in brate sa-l linistesc, ca e si el inca mic, noaptea trebuie sa fac tot posibilul sa nu-l trezeasca bebitza pe Vlad, ca dupa aia adoarme foarte greu si plange mult , la baita si dupa e ca la nebuni in casa la noi, la fel e si cand trebuie sa plecam undeva, nu stiu pe care sa iau primul la imbracat, schimbat...parca am gemeni, serios daca nu...iar ajutor - doar sotul, cand nu lucreaza. Greu, in orice caz...La amiaza pe cand sa-l culc pe unul se trezeste celalalt, asa ca nu poate fi vorba sa ma culc si eu putin peste zi. Noaptea apuc 2 ore de somn, dupa aia 2 ore de plimbat fetita sa nu planga sa nu trezeasca pe baietel, si dupa aia mai dorm vreo 2-3 ore pana la 6, cand se trezeste Vlad. Astept vremurile mai bune.

Inca nu m-am uitat la pozele voastre ca nu-mi doarme Vlad si vreau sa le savurez bine, nu asa pe fuga, ca dupa aia nu mai tin minte ce am vazut.

Luny - sa treaca norii negri cat mai repede si sa rasara soarele!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput