Puiuti de Randunici 2008!! (1)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
Simo27 spune:
Gecko,chiar ca are sunculite Patrick...ajunge imediat Barosanelul
Cristina,Daria e frumusica, fratele cel mare (asa-i zic eu lui David
) Vlad se vede in poze ca e foarte incantat de faptul ca are o surioara...si ce cuminte sta la baie!
Eu azi imi duc Copilul la Biserica,la impartasit!abia astept!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CristinaGoji spune:
Simo - mersi Nu stiu daca e incantat sau nu Vlad de surioara, in sensul ca nu cred sa constientizeze prea bine cine-i si cum a aparut, dar ma emotioneaza tare momentele in care interactioneaza cu ea - ieri s-a cerut la ea in cosulet, s-a culcat langa ea si i-a dat 2 pupici, azi a mangaiat-o pe cap, toate astea fara sa-i spun eu s-o faca
. Si eu l-as impartasi pe Vlad, dar mi-s sa nu refuze sa manance din lingurita...nici nu stiu cum sa fac...ultima data am stat tare mult in fata preotului pana a acceptat sa ia impartasania, si era mai mic.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Cum am petrecut 1Mai!
http://community.webshots.com/album/563264605nexIhz?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=563264605&security=nexIhz
Uf, a inceput sa maraie, revin mai tarziu, randuniceala!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
Nicoleta spune:
Salut.
Mai am si eu cateva poze noi... la semnatura. Timp tot nu am... sper sa imi revin.
Edit: aici http://good-times.webshots.com/photo/2589108400103379982KviVPV
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78
natynic spune:
Buna dimineata!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Violeta, ai dreptate, si eu sunt inebunita dupa Rebecca, nu stiu unde incape atata iubire pentru amandoi copiii mei. Este un sentiment asa de minunat!
Olgutzika , Vio si alte mamici la bebe 1, ce va invidiez ca o sa mai treceti printr-o odisee!!! A fost asa de frumos...
Ali, pentru ca lucrezi la listuta si ai 2 copii acasa! Stiu ce greu e...
Simo, se vede din poze ca ati avut un botez frumos! Sa-i fie de bine micului crestin!
Ursuleata, nu mai lua in seama toate vorbele astea, o sa mai auzi o gramada! Tu faci cum crezi ca e mai bine pentru puiul tau. Si eu am scos-o pe Rebe tot fara caciulita, mi s-a parut prea cald.
Amira, nu am dat-o cu crema pe piticuta pentru ca nu am tinut-o deloc in soare, dar cred ca trebuie sa folosim zilnic de-acum incolo ca tot a venit caldura. Nici eu nu stiu inca ce sa folosesc, dar o sa ma interesez. Marti mergem la vaccin la pediatru si o s-o intreb, asa ca te tin la curent.
Mihutza, si eu tot la odisee intru initial!
Valentina, Rebecca doarme noaptea in patutul ei, iar ziua , vorba lui Simo, pe unde apuca. Doarme in pat, in scoica, in leganut, in carucior...Dar noaptea, e lege, patutul ei si atat!
Mihutza, noi facem baita la ora 9 , pe la 9.30-10 mananca si se culca in jur de 10.30. Am incercat sa fie si mai devreme si mai tarziu ( pe la 10) , dar mi se pare cel mai bine pentru ea ora asta, asa ca ramanem pentru 9.
Ali, asa cred si eu, trebuie sa-i scoti aerul si apoi o sa pape linistita! Si la mine face asa la san si dupa ce o pun sa ragaie, mai mananca o gramada!
Fug ca maraie printesa...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Asaaa, mai departe...
Gecko, felicitari pentru evolutia lui bebe. Cred ca esti o mami mandra si ai si de ce!
Cristina, cum este cu 2 copii? Mai greu, dar ingrozitor de frumos, nu???
Naty, ce faci acolo?
Simo, si noi l-am impartasit pe Razvanel, m-am bucurat tare mult!
Nicoleta, e tare greu cu timpul, intr-adevar! Nici eu nu ma prea descurc la capitolul asta...
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Gata, am reusit sa vad si pozele.
Cristina, sunt superbi copilasii tai. Si se vede ce mult o iubeste Vladut pe surioara lui. E numai pe langa ea!
Vio, sunt super filmuletele cu Sean! Am si eu cu Rebe, dar nu stiu daca pot sa le pun, s-ar putea sa fie cam mari.
Nicoleta, am vazut poze frumoase cu puii tai!
Delphin, mai dar ce fain ati petrecut, foarte frumoase pozele si sigur papa e mandru de baiatul lui !
POZE
POVESTEA NASTERII
natynic spune:
Numai poze frumoase am vazut de dimineata...
Iata si de la noi, de azi, dovada ca nu mai suntem constipate: http://good-times.webshots.com/photo/2542179740102301335kVuqMm
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
clauclau spune:
Naty, am dovada!!!! Bravo Iulia!
POZE
POVESTEA NASTERII