Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Gecko,chiar ca are sunculite Patrick...ajunge imediat Barosanelul
Cristina,Daria e frumusica, fratele cel mare (asa-i zic eu lui David) Vlad se vede in poze ca e foarte incantat de faptul ca are o surioara...si ce cuminte sta la baie!
Eu azi imi duc Copilul la Biserica,la impartasit!abia astept!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Simo - mersi Nu stiu daca e incantat sau nu Vlad de surioara, in sensul ca nu cred sa constientizeze prea bine cine-i si cum a aparut, dar ma emotioneaza tare momentele in care interactioneaza cu ea - ieri s-a cerut la ea in cosulet, s-a culcat langa ea si i-a dat 2 pupici, azi a mangaiat-o pe cap, toate astea fara sa-i spun eu s-o faca . Si eu l-as impartasi pe Vlad, dar mi-s sa nu refuze sa manance din lingurita...nici nu stiu cum sa fac...ultima data am stat tare mult in fata preotului pana a acceptat sa ia impartasania, si era mai mic.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cum am petrecut 1Mai!

http://community.webshots.com/album/563264605nexIhz?vhost=community&action=refreshPhotos&albumID=563264605&security=nexIhz

Uf, a inceput sa maraie, revin mai tarziu, randuniceala!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Mai am si eu cateva poze noi... la semnatura. Timp tot nu am... sper sa imi revin.

Edit: aici http://good-times.webshots.com/photo/2589108400103379982KviVPV

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Violeta, ai dreptate, si eu sunt inebunita dupa Rebecca, nu stiu unde incape atata iubire pentru amandoi copiii mei. Este un sentiment asa de minunat!

Olgutzika , Vio si alte mamici la bebe 1, ce va invidiez ca o sa mai treceti printr-o odisee!!! A fost asa de frumos...

Ali, pentru ca lucrezi la listuta si ai 2 copii acasa! Stiu ce greu e...

Simo, se vede din poze ca ati avut un botez frumos! Sa-i fie de bine micului crestin!

Ursuleata, nu mai lua in seama toate vorbele astea, o sa mai auzi o gramada! Tu faci cum crezi ca e mai bine pentru puiul tau. Si eu am scos-o pe Rebe tot fara caciulita, mi s-a parut prea cald.

Amira, nu am dat-o cu crema pe piticuta pentru ca nu am tinut-o deloc in soare, dar cred ca trebuie sa folosim zilnic de-acum incolo ca tot a venit caldura. Nici eu nu stiu inca ce sa folosesc, dar o sa ma interesez. Marti mergem la vaccin la pediatru si o s-o intreb, asa ca te tin la curent.

Mihutza, si eu tot la odisee intru initial!

Valentina, Rebecca doarme noaptea in patutul ei, iar ziua , vorba lui Simo, pe unde apuca. Doarme in pat, in scoica, in leganut, in carucior...Dar noaptea, e lege, patutul ei si atat!

Mihutza, noi facem baita la ora 9 , pe la 9.30-10 mananca si se culca in jur de 10.30. Am incercat sa fie si mai devreme si mai tarziu ( pe la 10) , dar mi se pare cel mai bine pentru ea ora asta, asa ca ramanem pentru 9.

Ali, asa cred si eu, trebuie sa-i scoti aerul si apoi o sa pape linistita! Si la mine face asa la san si dupa ce o pun sa ragaie, mai mananca o gramada!

Fug ca maraie printesa...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Asaaa, mai departe...

Gecko, felicitari pentru evolutia lui bebe. Cred ca esti o mami mandra si ai si de ce!

Cristina, cum este cu 2 copii? Mai greu, dar ingrozitor de frumos, nu???

Naty, ce faci acolo?

Simo, si noi l-am impartasit pe Razvanel, m-am bucurat tare mult!

Nicoleta, e tare greu cu timpul, intr-adevar! Nici eu nu ma prea descurc la capitolul asta...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Gata, am reusit sa vad si pozele.

Cristina, sunt superbi copilasii tai. Si se vede ce mult o iubeste Vladut pe surioara lui. E numai pe langa ea!

Vio, sunt super filmuletele cu Sean! Am si eu cu Rebe, dar nu stiu daca pot sa le pun, s-ar putea sa fie cam mari.

Nicoleta, am vazut poze frumoase cu puii tai!

Delphin, mai dar ce fain ati petrecut, foarte frumoase pozele si sigur papa e mandru de baiatul lui !

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Numai poze frumoase am vazut de dimineata...
Iata si de la noi, de azi, dovada ca nu mai suntem constipate: http://good-times.webshots.com/photo/2542179740102301335kVuqMm

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Naty, am dovada!!!! Bravo Iulia!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput