Puiuti de Randunici 2008!! (1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

m-am bagat dupa canapea sa vad ce e bun!
Gecko mama ce sunculite are baiatul!
Cristina ce copii frumosi ai! Si cum fac ei baie impreuna!Cat despre cum te descurci cu ei ma recunosc pe mine!
si Ilinca mea e mai mare ! am noroc ca dimineata ma mai ajuta bona, insa dupa amiaza si in weekend e dezastru! Vestea buna e ca dupa doua luni incepi sa te obisnuiesti! Eu nici acum nu am cum sa dorm ziua,
bine ca macar noaptea e liniste ( teoretic, ca de multe ori se trezeste Ilinca cu diverse pretexte!Oricum suntem in plina campanie de invatat control sfincterian noaptea si trebuie pusa pe olita!)
Delphin baietii i-am mai admirat io, da' tu esti slaba rau! Ce crap de invidie!
Nicoleta sa-ti traiasca flacaii!
Naty BRAVO IULIA! N-am avut aparatul langa mine ca a tras si Seb un screamat de zile mari! ( cu consecinte corespunzatoare!)
Despre par si eu zic cum a zis Delphin! Si mie imi cade dar stiu ca o sa treaca!deja prin dreptul fruntii a inceput sa-mi creasca par nou!

Luny nu te scufunda, dragutza ! Intinde mana sa te tragem afara!
Ariel ce bine ca mai auzim si de tine! faza cu pampersul proaspat schimbat e clasica, draga! si cu voma pe hainele tocmai puse!Sa fiti papaciosi si sa va revina falcutele!
Ccris nu o lasa sa adoarma! o ciupesti de picioare, o tragi de nas! e mai greu la inceput dar o sa mearga!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Clau ce a crescut Rebbecutza! Din ce in ce mai frumoasa!
ariel bune informatiile cu regurgitatul si varsaturile! desi as zice ca noi, mamicile,evaluam prea repede o varsatura banala ca fiind" in jet" si de aceea ne panicam mai mult decat ar trebui!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Fetelor care dati formula bbeilor (si nu numai), voi dati "Baby drink" copiilor? Ca am vazut ca are in compozitie menta si, cum bebelusii alimentati artificial au tendinta sa se constipe (e si cazul mandrei mele), nu stiu daca sa ii dau sau nu...

Multumesc!

Mergi la inceput

Alice eu nu am dat deloc Baby drink pe motiv ca nu imi place ca are zahar! Eu ii dau doar Milupa de musetel!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

tuchita, multumesc! Am scris gresit, abia cand mi-ai raspuns mi-am dat seama! Este vb. de "Baby calm"...Acum i-am facut si eu un ceai de musetel, dar am o cutie de "Babi calm" si ma gandeam ca as putea sa ii fac si de asta, ca imi place mult cum miroase. Dar are menta in compozitie si mi-e frica sa nu se constipe mai rau bebitza. "Baby drink" nu i-am dat nici eu, niciodata, dar mi-a ramas in minte denumirea. Dar tu nu indulcesti ceaiul? Si dc nu, il bea asa? Oricum, eu ii dau f. rar, in general sa-i potolesc vreun sugit, dar pun si zahar (o lingurita rasa la 100ml apa si un pliculet de ceai de tei, lasat 1 minut).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Auziti madam tuchitza, dvs. faceti misto de mine cu slabatura si invidia?!
Acum serios vorbind...eu cand te-am vazut pe tine in poze mai ca mi-am muscat degetele de invidie...tu arati bine rau asa ca....eu pe langa tine sunt mic copil.
Curaj in procesul cu olitza si Ilinca! eu zic sa o iei usurel...deja daca e curata ziua, la varsta ei e o realizare. Parerea mea e ca e putin micutza, dar e doar parerea mea

Alice eu nu-i dau de cat apa si pt. reglarea tranzitului de cand cu bibe, ii dau suc de prune amestecat cu apa, dar ai zis ca nu este in ro.
De curiozitate, cat costa debridadul in Ro?

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia99 spune:

Noi bem ceai de noapte de la humana, se face repede si este foarte bun

mamica de Bogdan Alexandru 2 luni
http://www.flickr.com/photos/organize/?start_tab=sets

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna fetelor!

Noi ne pregatim de nani, adica eu cu Vlad, bebe mic doarme deja de o ora, sper sa apuc si eu ora mea de somn.

Am fost dimineata prin Mall cu sotul, copilasii au stat acasa cu soacra si i-am luat micutului doua salopetele dragute d ela Piciul, pt. iesit afara si o paturica subtire de bumbac, frumoasa foc.

Crisulina, azi facem 2 saptamani, si noi si voi!
Eu m-am cantarit cu bebe in brate si imi apare ca ar avea el 4 kg, si abia astept marti sa merg cu el la cantar, ca nu pot de nerabdare.
Bebele meu suge cam 10 min la un san apoi il tin sa ragaie, max 5 min, apoi iar papa tot de la acelasi san inca vreo 5-10 min si apoi iar la ragaiala. Cateodata e de ajuns si il pun in pat si se culca, alteori il schimb(face kk intre timp) si il mai pun si la celalalt san tot 5-10 min, pana il scoate singur din gura si apoi e sigur nani.

Revin pe inserat!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

si inca un caca:))) si iar s-a facut ca mananca...cred ca 10 minute a supt si a adormit. iar teo cand doarme, doarme, nu glumeste! pot sa tai lemne pe el! ce tras de nas, ciupit de picior! n-are nicio greata! doarme dus si cu asta basta! si am mai stricat inca un biberon cu lapte praf, ca am zis ca nu suge ca nu are ce....si m-am ales cu un biberon cu lapte (bleah!!!) si cu sanii plini! eu nu prea pricep faza cu completarea, pt ca eu am sanii plini cu lapte! de ce sa-i dau lapte praf??? acum mi-am bagat nasul pe aici:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24479&whichpage=1

poate mai e vreo fata interesata....am gasit o gramada de sfaturi interesante!
am incercat sa mananc eu mai consistent, dar nu-mi iese! tot salate cu lactate! cand dau de carne imi vine sa

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ariel, intai de toate -ca ti-am dus dorul, ca si lui Coooryyyy...Bai, nici eu nu inteleg faza asta cu sanii plini de lapte dar trebuie completare...Si nici nu e de mirare ca nu vrea. Prietena mea neonato mi-a confirmat ca laptele nan are gust de vitamine, de medicament-cum sa se compare cu laptele de mama? Mai urmareste-l pe Teo si daca tot varsa Nan vorbeste cu pediatra, ori i-l scoate ori i-l schimba; ca vezi bine ca eu am ajuns cu Iulia la spital din cauza lui! L-am inlocuit si nu mai are nici pe naiba si a recuperat si greutatea.
Tot legat de laptele praf: Claudia99, ce distribuitor direct de Humana ziceai ca ai mama, ca eu m-am uitat pe anuntul de aici de pe forum si mi s-a raspuns ca se vinde importat direct din Germania la 51 ron cutia de 800 g, cand eu am gasit un site german, care livreaza in toate tarile UE, si cu tot cu costul transportului, revine tot la 51 ron pt 4 cutii de 800 g! Pai, scuza-ma nene, prefer sa astept zece zile si comand de acolo!
Luny, fruntea sus, suntem toate langa tine!
Alice, ce grasulina frumoasa s-a putut face Thea! ptiu-ptiu!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput