Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Felicia, eu nu mai pot sta fara tampoane, ma scap pe mine una-doua. Mai ales de cand e bebe cu capul in jos, tot ma duc si fac cateva picaturi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
dflavia spune:
salutare fete si mamici de pitici,
mda, se vede ca e 1 mai si e frumos afara, toata lumea la plimbareala
si noi am fost un picut si am mancat si niste mititei ca nu se putea altfel
noi suntem bine, de saptamana trecuta cand am eliminat un pic din dop nu s-a mai intamplat nimic numai ca am luat-o si eu mai usor cu miscarea, vreau ca bebelina sa mai stea macar 2 saptamani.
cleo si burtoiul meu cam tot asa de mare e (vezi poze) si din ce in ce mai greu la plimbari ca trebe pauze dese....
hai si niste majorete pt tine din partea noastra numai bine si sa ai o nastere cat mai usoara.
am vazut burtici simpatice si bebei mici si dragalasi....doamne ajuta nu mai avem si noi mult
Poze
Flavia 37+ Stefania
iulia83 spune:
missParker nu m-am dat cu creme anti vergeturi. de la inceputul sarcinii pana acum, numai cu ulei gel Johnson's de bebe. e singurul caruia ii suport mirosul (cel galben) restul, ma termina. nu mai suport miros de parfum si alte alea. cat despre vergeturi, se pare ca am avut noroc de data asta. nici urma. am inschimb vreo 3-4 pe sanul stang jos si 2 pe dreptul..tot sub san. asta e..riscul meseriei.
cat despre abs zilnice, eu de mai bine de un an nu mai pot trai fara ele. mai ales de cand cu secretiile astea neserioase. de scapat, nu m-am scapat decat de vreo 2 ori pe mine putin ca m-a facut sotul sa rad..mi-a fost o rusineeeee... ca a si ras de mine neseriosul. si de atunci ma tot tachineaza..imi zice numai mitritza tzalcaita . in rest, n-am probleme. daca nu iau furosemid, merg numai ziua mai des..noaptea, doar un pit-stop la wc si atat. de obicei ora fixa..intre 3-4 dimineata.
melly se vede ca esti din Baia Mare. de obicei prin partea aia se poceste perfectul simplu. am terminat facultatea in Sb si numai eu stiu cati am auzit pocind verbele...
simpatica foc..parca imi aduci aminte de o colega de-a mea zapacita de la Campeni...dulci amintiri...
Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”
dordia2000 spune:
Salut fetele...
Am vizionat poze....Iulia esti o dulce si ai o burtica....mama mama!!
Gabitza...Stefan al meu stia de bebe, il iubea si il pupa(adica pupa de zor burtica) si nu lasa pe nimeni sa puna mana pe burta mea. Sunt asa dulci...
Cleo...dar esti micutza...ce inaltime ai???Burtica e o dulce, o bilutza de fetitza. Iar pisica...nu mai zic!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
iulia83 spune:
melly, asteptam poze cu noua coafura!
eu una n-am mai fost de o luna la coafor. cat despre manichiura-pedichiura, se ocupa sotul meu saracul. aseara mi-a facut ghearele la picioare. am asa un noroc...ca stie sa mi le faca, e meticulos. si ma mai si penseaza...hehe..sunt o norocoasa. sa nu vada ca v-am spus si ca l-am laudat ca ii e rusine si nu mai mai face ... ssssstttttt... ramane intre noi hihihi
Poze 33 (ne apropiem )
monik16 spune:
Buna, fetelor!
Cam putine suntem...Au iesit burticile la soare .
Eu am fost azi in ikea, am plecat la 12 si ne-am intors la 5 si de atunci pana am ajuns acasa nu am fost la baie...ca sa ma laud ce rezistenta am. Am avut o perioada pe la jumatatea sarcinii cand mergeam des si pt, cateva picaturi, dar vad ca mi-am revenit.
Am umblat prin ikea cateva ore si mi-am luat diverse maruntisuri pt. casa...dar avand in vedere ca inca se lucreaza la mine in apartament stau in pungi ca nu am loc de ele deocamdata.
Miss, cat mi-as dori si eu sa pot incepe sa fac curatenie...dar la mine in apartament s-a inceput peste tot si nu s-a terminat nicaieri, deci ar fi in zadar...
Iulia, hai ca si in valcea avem parc frumos, nu fi rea, mie imi place Zavoiul...Am amintiri frumoase legate de parcul ala prin care ma plimbam acum 10 ani cu sotul meu (atunci prieten).
E demential cand infloresc teii...
Gabitza, ce frumoase sunt pozele...m faci sa imi para rau ca nu m-am mai dus azi in parc...M-a intrebat sotul meu, dar l-am vazut ca era cam obosit si am zis sa il las...acum doarme .L-a obosit mersul la cumparaturi parca el e gravida. Poate iesim maine...
35+ Sara-Maria
monik16 spune:
Pe mine m-a cam speriat povestea getutei...cu nasterea...Eu cred ca o sa cer cezariana desi nu am motive f. intemeiate. Poate par lasa si fricoasa dar nu stiu daca sunt in stare sa trec prin astfel de momente...Pe de alta parte stiu ca nici cezariana nu e roz...dar macar stiu ca pe copil il scoate repede si nu sufera si el...se elimina niste riscuri...Nici eu nu mai stiu ce vreau...
Le admir tare pe fetele care au ales sa nasca natural!
Eu numai cand ma gandesc la varianta asta imi vin in minte niste scanarii demne de filmele de groaza...
35+ Sara-Maria
cenia spune:
Fetele multumesc foarte mult pt felicitari.
Va sustin pe cele care nu ati nascut, cu curaj iniante ca au nascut toate femeile din lumea asta si pina l aurma s-au descurcat.
si eu intimpin greutati si doar au trecut 3 ani de la prima nastere. l aimbracat ma inebunesc ca e as ade mica si delicata si plinge ca nu ii place si nu stiu cum sa ma misc mai rapid ca nu pot sta decit intinsa ca ma doare undeva! sa nu spuneti niciodata ca te doare in fund ca e jale! iaca ce am patit eu!
cine spunea c anu a vazut pozele? sunt pe contul comun si mai sunt si aici:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/NaomiSBirthday
va las, toate bune va urez si sper sa fiti ok
iulia83 spune:
monik, Zavoiul nici nu se compara cu ce e in Buc dupa parerea mea, nici nu se poate numi parc. mai ales vara, cand e plin de tarabe cu mici si bere. fum de mici si lemne peste tot, ciuciu aer curat. s-a transformat intr-o adevarata tiganie! in schimb, au facut foarte frumos in mogaldeatza de parc Mircea cel Batran din centru. e mic, dar respiri nene aer curat cand stai pe banca, nu inhalezi miros de carne
Poze 33 (ne apropiem )
YLARI spune:
Buna fetelor!
Permiteti sa raportez: Eu tot 2 in 1
Cleo, rromii au mancat lebedele, maica, alea le placeu lor, doar n-au innebunit sa treaca la berze acum!
Mihaser, merci de incurajari. Maine merg la tanti doctoritza: m-a chemat la spital ca e de garda. Poate am noroc si combinam si noi o nastere, ceva, ca eu una... nu mai pot.
Simonix, pupam bebe mic sa se faca bine repede!
Cenia, felicitari si tie, pupici si la bb!!! Cat despre sfatul legat de momentul epiduralei... din pacate nu prea avem noi niciun cuvant de spus aici. Eu ultima data cand am fost la doctor am luat-o tare pe tanti doctora: "Doamna doctor, sa nu ma pacaliti, imi faceti epidurala, da?" "Sigur, insa trebuie indeplinite 2 conditii: dilatatie 4mm si contractii regulate". Asa ca... pot doar sa sper ca nu voi naste in dureri prea mari...
Pupici la fete!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq