Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

se vede treaba ca e 1 mai. lumea e la gratarele si plimbarici! eu mor de plictiseala! e cineva pe aici?
aloooo
nimeni?....

ok. pun niste poze cu ultima ecografie a bebelunei mele si unele care la-am facut azi prin casa in plictiseala mea. am luat si eu exemplul lui MissParker cu oglinda. sper sa nu-si ceara dreptul de autor!
ah! si daca se intreaba cineva de ce am 2 burice..ei bine, cel de deasupra e "hand made by me" (bine, nu de mine personal..ci de oameni calificati ) in tineretile mele cand mi-a venit desteapta idee de a-mi pune cercel in buric ... idee pe care uite, acum o regret apropos! MissParker, tie vad ca nu ti-a iesit buricul afara! foarte misto! cum ai facut?

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

mda...ce tuta sunt! am uitat sa pun link-ul

http://good-times.webshots.com/photo/2980301900103319776bEmFHW

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Noi am fost in parc in Herastrau din nou, ca tare e frumoasa vremea. In parc era ca la defilarea de 1 Mai O multime de bebelusi si carucioare. Erau si ceva spectacole pe acolo, ca se auzea muzica, dar nu ne-am bagat la inghesuiala. Am pus niste poze www.dropshots.com/gabitzam3#date/2008-05-01" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Iulia, ce burticuta simpatica ai

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

multumesc, multumesc! doar creste o simpatica in ea, nu???
misto de voi ca aveti parcuri superbe unde sa va plimbati. aici, lipsa. deh. frumoase poze gabitza. prichindelul tau ce parere are de faptul ca va avea un fratior?
vad ca ai acelasi DPN ca si mine. ma gandeam ca raman singura pe forum daca nasteti toate eu raman ultima

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Iulia, nu ne mutam la scutece pina nu naste toata trupa, tu ce credeai? O sa dam si noi stafeta mai departe pe 30 iunie, sper ca o sa fim toate nascute pina atunci

Andrei nu stiu cat intelege ca o sa mai aiba un fratior. Zice "bebe" cand se uita la burtica, stie el ceva, nu cred ca s-a prins ca bebe mai si trebuie sa iasa de acolo si sa stea cu noi in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyname spune:

fac si eu prezenta..sunt aici...mor de plictiseala, vreau si eu plimbarica...dar nu e voie.

Iulia...super...ce burticutza ascutita ai si tu!!!! asa sunt si eu si lumea spune ca fac baiat, dar nu si nu..eu fac fata, da!!!! nebunia cu cercel in buric ...si eu...si se vede asa urat acum..de tineretea

Gabitza..sunteti o familie frumoasa...ce bine ca ati iesit la plimbare. eu mi-am trimis fetita la plimbare cu sora mea..de mami tre sa stea cuminte.

Miss...doamne ce viespe..chiar in patul tau...imi pare rau, sper sa fii bine.

Cleo mai bagam niste

Melly felicitari pt bebe grasun...sa fie sanatos.

iulia 37s cu ALEXIA NICOLE+ DELIA BIANCA(21.06.02)
AMR 15 zile
http://www.flickr.com/photos/25977491@N05/?saved=1

Mergi la inceput

dragul de Andrei. lasa ca o sa realizeze el ca e mai bine sa aiba un fratior, ca va avea cu cine sa se joace. noi, ne-am hotarat sa ramanem la un copil deocamdata. eu as face 20 numa ca in zilele astea, e mai greu. deocamdata ajunge unul. oricum va fi o rasfatata.

iubita mea mica

babyname sa stii ca mie multa lume mi-a zis ca voi avea baiat dupa cum am burta de ascutita. ma opreste lumea pe strada sau in magazine..de cate ori mi s-a intamplat..ohooooo!!! chiar intrasem si eu la dubii la un moment dat. de-aia am hotarat totusi sa aman cumparatul caruciorului dar, nu! stiu eu sigur. am fata! fataaaa! taica-meu inca nu crede, nici bunica-mea. zice ca isi ascunde el putzulica sa n-o vad eu sa ne faca o surpriza. dar mai vine si intuitia mea de mamica. daca io zic k e fata, atunci e fata si gata! hehehe. i-am si vazut gogosica la ecograf .. iubita mea

cat despre nebunia cu buricul...eheeee...asta sper sa fie un motiv ca fata mea sa nu faca asa ceva. nu-i interzic, dar ii voi spune asa: "uita-te la buricul meu cat de urat e fiindca am avut si eu teribilismul asta si daca iti place, fa si tu atunci" sigur n-o sa mai vrea

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

hello!!!venisi si eu!!!am fost la cosmetica, manichiura ,coafor!!!ma facusi frumoasa ca sa nu se sperie bb de mine pe cand vine!!!vorba cuiva!!!
iulia foarte faine poze!!!
cleo fara numar

cred ca voi iesi si eu umpicut!!!prin parc!!!dar nu-i sigur!!!sa vad cat chef are si barbatelul meu!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Gata suntem si noi cu "Curatenia Show - Part I". Saracul Bogdan e rupt, dar mi-a facut o mare bucurie, mi-a luat o greutate de pe inima.

Iulia83, ti-am vazut pozicile. Esti o dulcica si chiar ca ai burtica aia tipica pt. baieti, cum se zice... Nu am vazut buricul, dar sa stii ca la mine inca nu a iesit din cauza de rezerve de grasime , am avut destul tesut moale la burtica, din cauza ingrasatului si slabitului de-a lungul anilor ma obisnuisem sa-mi sug permanent burta si am o musculatura beton, probabil ca daca as fi fost f. supla si cu pielea intinsa as fi facut si eu vergeturi si s-ar fi intins pielea mai mult. Dar oricum, eu am mai mult de asteptat ca tine, sper numai sa nu ma lase pielea pe ultima suta de metri. Tu te dai cu ulei/crema speciala anti-vergeturi? Eu ma dau cu Weleda, e scumpa dar face banii.

Cat despre nastere, bine ca ti-a raspuns gabitzam, stam aici pana naste ultima dintre noi (si eu sper sa nu fiu eu aia), abia dupa aceea ne mutam la Scutece.

gabitzam, ce poze frumoase!

Mai, eu va admir pe toate care mai rezistati sa iesiti la plimbari. Pe mine ma sparge vezica daca stau 10 minute in picioare, nu mai spun ca in continuu simt ca trebuie sa fac pipi, deci cum sa ma duc sa ma mai si plimb? Mi-ar trebui o cabina din aia de WC portabila, s-o tarasc dupa mine si sa intru la fiecare sfert de ora acolo, altfel nu mai merge... Asa ca stau in casa si pendulez toaleta-PC-toaleta-TV si tot asa.

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput