Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
Am vazut si eu poze frumoase cu burtici(iulia, cleo), mamici (cenia)si copilasi (gabitza) !!

Nu am reusit sa citesc din urma decat ffff putin, pt ca ati scris destul de mult.....si nu prea mai am stare sa stau la calculator...
Dar am vazut ca azi nu au mai fost nasteri.

Am reusit si eu sa fac poze la camera Sarei si le-am pus in contul meu de poze (link-ul de jos). Suntem asa multumiti de cum a iesit camera mobilata!!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 8 zile!!

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by cenia

Fetele multumesc foarte mult pt felicitari.

Va sustin pe cele care nu ati nascut, cu curaj iniante ca au nascut toate femeile din lumea asta si pina l aurma s-au descurcat.

si eu intimpin greutati si doar au trecut 3 ani de la prima nastere. l aimbracat ma inebunesc ca e as ade mica si delicata si plinge ca nu ii place si nu stiu cum sa ma misc mai rapid ca nu pot sta decit intinsa ca ma doare undeva! sa nu spuneti niciodata ca te doare in fund ca e jale! iaca ce am patit eu!

cine spunea c anu a vazut pozele? sunt pe contul comun si mai sunt si aici:
http://picasaweb.google.com/cristpopa/NaomiSBirthday

va las, toate bune va urez si sper sa fiti ok

mai Cenia, ma uit la pozele tale si zic ca eu te cunosc de undeva!!!
Ori semeni cu cineva cunoscut, nu stiuu ce sa zic, neuronul nu ma ajuta...

P.S. vad ca esti din iasi. Si io am facut fack. acolo... poa de acolo de pe undeva? Io am gatat fack. in 2001 - poli - si am fo copilu nimanui- am stat la camin.

Oricum, puiul tau e mic mic si scump scump scump. M-am topit. Cum te desccurci cu 2?

39sapt+6 zile asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dflavia

salutare fete si mamici de pitici,

mda, se vede ca e 1 mai si e frumos afara, toata lumea la plimbareala
si noi am fost un picut si am mancat si niste mititei ca nu se putea altfel

noi suntem bine, de saptamana trecuta cand am eliminat un pic din dop nu s-a mai intamplat nimic numai ca am luat-o si eu mai usor cu miscarea, vreau ca bebelina sa mai stea macar 2 saptamani.

cleo si burtoiul meu cam tot asa de mare e (vezi poze) si din ce in ce mai greu la plimbari ca trebe pauze dese....
hai si niste majorete pt tine din partea noastra numai bine si sa ai o nastere cat mai usoara.

am vazut burtici simpatice si bebei mici si dragalasi....doamne ajuta nu mai avem si noi mult

Poze
Flavia 37+ Stefania

Am vazut poze cu o burticuta tare frumoasa!! Foarte reusite pozele facute azi, mai ales cea cu fantana arteziana in spate.

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monik16

Buna, fetelor!

Cam putine suntem...Au iesit burticile la soare .
Eu am fost azi in ikea, am plecat la 12 si ne-am intors la 5 si de atunci pana am ajuns acasa nu am fost la baie...ca sa ma laud ce rezistenta am. Am avut o perioada pe la jumatatea sarcinii cand mergeam des si pt, cateva picaturi, dar vad ca mi-am revenit.
Am umblat prin ikea cateva ore si mi-am luat diverse maruntisuri pt. casa...dar avand in vedere ca inca se lucreaza la mine in apartament stau in pungi ca nu am loc de ele deocamdata.

35+ Sara-Maria

Ce curaj ai avut sa mergi azi la ikea...cred ca era balamuc acolo, nu? Si mai ales sa te plimbi 5 ore!!! Fara pauza de ppi..... Eu nu mai rezist nici 1 ora de plimbare fara sa ma apuce nevoia de ppi.
Dar cand terminati de renovat? Sper ca o sa te ajute cineva la curatenia de dupa..
Pup

Alina 37+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by monik16

Pe mine m-a cam speriat povestea getutei...cu nasterea...Eu cred ca o sa cer cezariana desi nu am motive f. intemeiate. Poate par lasa si fricoasa dar nu stiu daca sunt in stare sa trec prin astfel de momente...Pe de alta parte stiu ca nici cezariana nu e roz...dar macar stiu ca pe copil il scoate repede si nu sufera si el...se elimina niste riscuri...Nici eu nu mai stiu ce vreau...
Le admir tare pe fetele care au ales sa nasca natural!
Eu numai cand ma gandesc la varianta asta imi vin in minte niste scanarii demne de filmele de groaza...

35+ Sara-Maria

pe mine ma ingrozeste scenariul cezarienei de pe acuma inca!!

eu am nascut natural si dupa ce am nascut am zis ca asa as mai naste si maine (am avut epidurala). tati zicea de mine ca am fost foarte curajoasa - eu cred ca odata intrata in evenimente nu iti mai pui problema daca "rezisti" sau nu ci te lasi dusa cu valul.
fruntea sus! oricum ar fi bb ala tot iese de acolo intr-ul fel sau altul (citat din ginecoloaga mea)

intrasem sa vad daca a nascut cleo si sa ii spun ca statistic prima nastere cica vine la o saptamana intarziere ...

a, pentru cele care au probleme cu "scapatul" - si eu ma scapam cand stranutam hihi, eu am fost dupa nastere la kinezist si am facut exercitii pentru perineu. strangi, dai drumul si tot asa. si apoi strangi in etape si eliberezi in etape. cica sa strangi ca si cum ai avea ceva inauntru si nu vreai sa lasi afara. no comment.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by alina_anto

Buna fetele!
Am vazut si eu poze frumoase cu burtici(iulia, cleo), mamici (cenia)si copilasi (gabitza) !!

Nu am reusit sa citesc din urma decat ffff putin, pt ca ati scris destul de mult.....si nu prea mai am stare sa stau la calculator...
Dar am vazut ca azi nu au mai fost nasteri.

Am reusit si eu sa fac poze la camera Sarei si le-am pus in contul meu de poze (link-ul de jos). Suntem asa multumiti de cum a iesit camera mobilata!!

Alina 37+ SARA-MARIA

Cuscro, da-mi voie sa te felicit!!!Superba arata camera Sarei!!FOarte,foarte mult imi place!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, ce-ti mai face maseaua?

Alina, e superb in camera Sarei. Pe mine m-ai terminat cu dulapiorul si cum sunt aranjate

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

Andreea, ce-ti mai face maseaua?

Alina, e superb in camera Sarei. Pe mine m-ai terminat cu dulapiorul si cum sunt aranjate

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Gabitzule merci de intrebare,numai seara si dimineata ma mai supara ,dar nu asa tare ca zilele trecute!Acum pot sa zic ca e bine!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

buna seara fetelor...
Vad ca nu se mai baga niciuna ...Ati preferat sa stati pe afar azi nu??/ cred si eu...Eu astept prima vizita a pediatrei sa-mi spuna cind pot inaugura si eu carutul...D'abia astept, cred ca nici nu mai stiu sa merg pe afara in aer liber...

Matei a dormit toata ziua azi, sunt curioasa ce-mi va face la noapte...Acum deja nu prea mai am lapte....ooof, tare mi-e teama ca o sa ajungem la completare...Nu stiu, inca nu am fososit nici pompa aia de muls, dar cred ca degeaba as folosi-o si cind ar vrea bb tzitzi n-as avea...

Alina_anto, m-ai terminat cu camera Sarei, dar cel mai tare imi place dulapul cu haine, o adevarata donsoara cocheta va fi, sunt convinsa...Ca si mami de altfel.

Gabitzam, frumoasa plimbare ati facut voi, burtica ta a mai crescut, iar fiu-tu tot cuminte a ramas ...sa nu-l deochi

Cenia, frumosi copilasi ai!

Iulia, cleo, vazut si burticile voastre de fetitze cu codite

Ylari, succes miine, sa fie cum vrei tu...macar bag-o si pe Cleo in afacere, sa rezolvam si cu ea...cred si eu ca nu mai poate astepta fata...

Alra, si eu dupa prima nastere am zis ca as mai naste oricind...facusem epidurala, acum insa dupa a doua....sincera sa fiu n-am scris povestea nasterii pt ca n-am vrut sa va spun cit m-am aolit si cit am cerut anestezia aia...pina in ultima clipa cind impingeam sa iasa cupilul...Asta e, mi-am vazut adevaratele puteri

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Alina, m-ai terminat cu dulapiorul si cum ai aranjat toate hainutele inauntru, pe umerase, cu botoseii ordonati!!

Ma simt vinovata, la noi totul arata neschimbat cu exceptia unor cutii cu chestii pt. bebe in viitoarea camera a lui bebe... noi nici macar masa de infasat nu am montat-o... Bine, tu mai ai foarte putin pana nasti, dar totusi...

In orice caz, felicitari, camera e superba!!

Fetele care sunteti la prima nastere ... nu stiu ... simtiti si voi uneori ca parca totul este ireal, ca nu ni se intampla noua chestia asta cu bebele? Nu stiu, la mine cu Bogdan e ciudat, noi inca parca nu ne vedem concret cu bebemic, nu realizam inca foarte tare ca in curand totul va fi altfel in viata noastra... nu stiu... poate e o metoda de "aparare" a psihicului care inca nu s-a obisnuit cu ideea... habar nu am... Cred ca suntem niste ciudati...

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput