Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
gabitzam spune:
Felicia, sa stii ca si la al doilea si eu simt tot asa ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
MissParker spune:
gabitza
atunci m-ai linistit!
Felicia
32+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
iulia83 spune:
Alina superba camera Sarei. imi place ca nu ai folosit numai banalul roz! bravo. combinatii reusite ! superb! deja mi-e ciuda ca nu avem posibilitatea sa-i amenajam si noi o camaruta numai a ei 
Poze
33 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

inais spune:
Buna seara!
Scriu si eu seara de acs! Uraaa!
Intai de toate FELICITARI mamicilor noi: Cenia, Alysh, SilviaPop !!

Naty super predarea stachetei...m-a emotionat foarte tare relatarea ta! 
Vazut camera superba de fetitza...Alina bravo! Superba si foarte luminoasa!
Noi azi am fost prin Herastrau...de pe la 2 pana pe la 6...mai mult nu am rezistat! Marea majoritate a timpului am stat pe banca...am facut un mic tur, insa s-a intarit burtik si ne-am asezat rapid pe o alta banca! Ca o babutza...catinel, catinel! ![]()
Cand va aud cu maini/picioare umflate sau mers la pishu des ma fac mica, mititica: eu nu am probleme din astea. Noaptea dorm 8 ore minim fara sa ma trezesc! In fine...nu-i timpul pierdut nici la mine, nu?! ![]()
Getutza am citit pe nerasuflate povestea nasterii lui Bogdanel, am ras si plans...am retinut ce tati dragutza cum si-a asteptat el comorile cu flori in toata casa si mai ales cum ti-a indeplinit dorinta cu inelul! Bravo pentru tati!
Bogdanel e un dulce si oricum ar fi, oricat de greu a fost, eu zic ca peste cativa ani o sa te incumeti sa o iei iarasi de la capat...Doar scria in semnatura ta maaaare: Getutza, iubitoare de copii! 
In final, daca tot am avut timp azi, am pus si eu poze cu hainutzele lui bb aici
Camera mai avem pana o amenajam...asa ca ne multumim cu admiratul camerelor altora, momentan.
pana ne vom strange in brate
...adica
lui mami si a lui tati
alina_anto spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pt complimente! Nu ma putea bucura altceva mai mult...In ceea ce priveste hainutele, ordonate in dulapior, vreau sa va spun ca si pe ale mele si ale sotului le aranjez la fel de frumos. Doar ca nu rezista mult timp fara sa le mai aruncam anapoda... Vreau sa o invat si pe Sara ordonata si cocheta.. Ce zici Andreea? Apropo, ma bucur ca nu te mai necajeste maseluta.
Eu toata ziua fac ce fac si ma mai uit in dulapior, mai iau o rochita si imi imaginez ca Sara mea va fi brunetica (ca mine) si ii va sta foarte bine imbracata in culori deschise (roz, galben, alb).
Simona Tu esti mamica experimentata, cred ca stii mai bine decat mine, dar nu exista nimic care sa te ajute cu lapticul? Ceaiuri, solutii naturiste, ceva??.. Daca nu ai folosit inca pompa, inseamna ca Matei are putere sa suga, dar nu prea mai ai tu laptic, asa e? Te intreb pentru ca eu am de gand sa alaptez minim 6 luni (ce optimista sunt!!) si as vrea sa stiu ce sa fac inainte sa pierd lapticul...Eu iti tin pumnii sa reusesti sa-l alaptezi fara sa fie nevoie de suplimente.
MissParker
Sa stii ca si eu ma sint putin ciudat..mai am 8 zile si o sa-mi tin fetitza in brate, dar sincer nu ma prea vad in peisaj....Dar stiu ca acest sentiment dispare odata ce iti vezi puiul la tine in brate. Si vorba Gabitzei, nici la al doilea copil nu iti dispare sentimentul asta ciudat..
Sunt intr-o stare putin melancolica, asa ca o sa citesc maine povestea Getutzei...Pentru ca am inteles de la voi ca e tare emotionanta...

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 8 zile!!
Alina
37+
SARA-MARIA
Jackie spune:
quote:
gabitzam;Felicia, sa stii ca si la al doilea si eu simt tot asa
Mi-ai luat vorba din gura. Chiar ii povesteam mai devreme unei prietene ca am senzatia ca e un fel de joc si o sa se termine. Eu am o fata deja marisoara, avem un mod de viata bine stabilit si nu-mi vine sa cred ca in curind totul se va schimba. Am facut pregatirile pt. bebe 2, operatia e programata pt. saptamina viitoare, dar nu-mi vine sa cred ca de mine e vorba
.In alta ordine de idei, vroiam sa le spun celor care se pregatesc de nastere naturala sa nu se descurajeze. Povestea Getutzei (adevarata mama-eroina) este rascolitoare si recunosc multe din senzatiile traite, dar trebuie sa fiti optimiste; n-or fi peste tot animale precum cele care au "asistat-o" pe ea
. Se poate trece prin asta, cu sau fara anestezie, dar macar sa ai alaturi niste persoane care sa te trateze ca pe un om.De data asta dr mi-a recomandat cezariana si n-am avut curajul sa-l contrazic, dar m-am tot intrebat daca nu era mai bine sa incerc natural. In fine, acum e tirziu...
Jackie
37+
iulia83 spune:
noapte buna plimbaretelor! 

ma bag in pat sa vad daca ma ia somnul. daca nu, revin
la toate sa nu incepeti cap nou fara mine, ca azi aproape numai eu am fost prezenta...hmmmm
Poze
33 (ne apropiem
) astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

alina_anto spune:
Iulia
Inais Ce de hainute frumoase!!!! Facem schimb?
Si eu tot ca tine merg prin parc: incet, incet, foarte incet.. Cand vad ca ma depasesc si babele cu bastoane...iti dai seama... Dar daca grabesc putin pasul mi se inatreste burtica de nu mai pot. Mie mi se intareste burta si cand ma ridic de pe canapea sau de pe wc, asa ca...o las mai moale si cu plimbatul saptamana asta.
Alina
37+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
Si eu ma retrag la somnic. Noapte buna!
Alina
37+
SARA-MARIA
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inais
Buna seara!
Scriu si eu seara de acs! Uraaa!
Intai de toate FELICITARI mamicilor noi: Cenia, Alysh, SilviaPop !!
Naty super predarea stachetei...m-a emotionat foarte tare relatarea ta!
Vazut camera superba de fetitza...Alina bravo! Superba si foarte luminoasa!
Noi azi am fost prin Herastrau...de pe la 2 pana pe la 6...mai mult nu am rezistat! Marea majoritate a timpului am stat pe banca...am facut un mic tur, insa s-a intarit burtik si ne-am asezat rapid pe o alta banca! Ca o babutza...catinel, catinel!
Cand va aud cu maini/picioare umflate sau mers la pishu des ma fac mica, mititica: eu nu am probleme din astea. Noaptea dorm 8 ore minim fara sa ma trezesc! In fine...nu-i timpul pierdut nici la mine, nu?!
Getutza am citit pe nerasuflate povestea nasterii lui Bogdanel, am ras si plans...am retinut ce tati dragutza cum si-a asteptat el comorile cu flori in toata casa si mai ales cum ti-a indeplinit dorinta cu inelul! Bravo pentru tati!Bogdanel e un dulce si oricum ar fi, oricat de greu a fost, eu zic ca peste cativa ani o sa te incumeti sa o iei iarasi de la capat...Doar scria in semnatura ta maaaare: Getutza, iubitoare de copii!
In final, daca tot am avut timp azi, am pus si eu poze cu hainutzele lui bb aici
Camera mai avem pana o amenajam...asa ca ne multumim cu admiratul camerelor altora, momentan.
pana ne vom strange in brate...adica
lui mami si a lui tati
ehe, voi mai aveti timp de aranjat camera - numai io m-am panicat in luna 7-8 sa gat totul. Dar hainutsele...sunt bestiale. Ce bine imi pare ca e fifitsa cu coditse
Cat despre pishu, uite ca de 2 zile mi-am revenit subit!!! adica dorm legat 4-5 ore noaptea, apoi merg la un pishu, beau o cana cu lapte cald si miere (calmeaza arsurile care le resimt doar noaptea,deci sunt neseminficative), inca un pishu, si mai bag un somnic.
Iar picioarele...s-au desumflat aproape complet. De la masajul lui tati, evident, nu ca am scos toata sarea din alimentatie...cam greu ca acu beau un pic de cafea/un pic de ness in lapte, sa iumi ridic tensiunea, ca altfel sunt blegu'.
Uneori ma gandesc ca bb s-a suit putin, si nu mai apasa asha rau pe vezica.
Depinde si de musculatura fiecarei burtici, eu cred ca daca muschii abdominali au o conditie mai buna, sustin mai bine burtica. Aici depinde si de conformatia osoasa...o pers. mai lata are alta baza de sustinere, una mai filiforma...are burtica mai ieshita.
Ma intreba cineva ce inaltime am. 1.62m, cu 1 si 10 in craci. (hahaha, ash vrea io, astea is picioarele manechinelor, dar imi placea replica asta acu ceva ani.... ). Mai degraba va pot zice ca am trecut de 110cm in circumferintsa buricului.
39sapt+6 zile asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!