Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Cleo...eu intrebam de inaltime...,ms mult.

AlinaAnto...superba camera. Si ce hainute aranjate....suuuper.

Acum va poop ca tb sa culc baiatul cel mare, apoi baita lui bb mic si apoi baita lui mami si nani...deci program incarcat nu gluma...

Multi la toate fetele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik16 spune:

alina_anto, nu era aglomerat la ikea, era ok. Si traficul mi s-a parut lejer ca in alta zi la 17 pe linia tramvaiului 41 ar fi fost nebunie...
De renovat nu stiu cand terminam, e marea mea problema... Am inceput la 23 martie si au zis ca dureaza 3 sapt. si jumatate. Ma gandeam si eu ca pana la Paste mai erau 5 sapt. si credeam ca nu au cum sa nu termine...Si uite ca n-au terminat. Sper ca in 2 sapt. vor fi gata, ca nu vreau sa nasc cu ei in casa...Am plans, am urlat la ei, i-am si rugat frumos...nimic! Ei au o singura viteza, asa ca nu ma mai stresez degeaba. Pana nasc or termina ei... De curatenie nu stiu ce voi face, cred ca eu si sotul...
Imi place mult camera Sarei, e super!

alra, eu stiu ca oricum ar fi bb ala tot iese de acolo intr-ul fel sau altul, dar mai conteaza si care sunt urmarile. Cunosc 2 persoane care au ramas cu consecinte serioase dupa nastere datorita rupturilor si taieturii de perineu (una are o problema cu muschii din jurul anusului, cealalta scapari de urina). Ambele au avut copii mari la nastere si s-au chinuit destul de tare... Mai sunt si norocoase care nu au nevoie de taietura si nici nu se rup, dar eu de unde sa stiu din care categorie voi face parte?
De-asta mi-e teama...

Cleo, tu ce faci? Vine sau un vine?

35+ Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

nu pot sa dorm. of

Poze 33 (ne apropiem )
astept gogosica infuriata, dar nu mai devreme de 15 iunie

Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!!”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine v-am regasit fetelor! dupa vreo cinci zile pline de peripetii, cele mai frumoase si cele mai grele din viata mea !
Nu am timp sa va citesc din urma, numai am intrat sa va spun ca am nascut marti, 29 aprilie un baietel de 1.900 kg, prematur, doctorii au considerat ca prima eco era cea corecta si desi e marisor, l-au declarat nascut la 32 de saptamani. Am sa intru mai pe seara sa va povestesc Odisseea mea, deocamdata vreau numai sa va anunt ca Patrick e bine, e sanatos, chiar daca e atat de mic!!!!! E la spital, mie mi-au dat drumul acasa, ca nu te lasa sa stai acolo cu el cat vrei. Pe el il mai tin inca 4 saptamani timp in care eu voi merge in fiecare zi la spital, sa il vad.
Deocamdata e bine, am avut timp si am facut imediat injectii pentru maturarea plamanilor, deci chiar pe seara (s-a nascut la 7 dimineata) a inceput sa respire fara tub. Mai are putin nevoie de oxigen, dar nu e intubat. Mananca bineinteles prin tub, de aceea nu poti sa-l iei acasa, pana nu invata sa se hraneasca singur. Ma rog la Dumnezeu sa am mult laptic, ma tot mulg, dar nu prea iese mult, asta e cel mai important pentru el.
Este ingrijit insa tare bine, sunt o gramada de doctori si asistente in jurul lui, are o mie de aparate conectate care ii masoara toate semnele vitale.
E greu tare, nu va zic cat am putut sa plang si mai plang in continuare, mai ales azi cand am venit acasa singurica si fara burtica. Dar sunt si tragedii mai mari, asa ca nu ne pierdem speranta!
va pup, mai citesc din urma si mai revin, felicitari noilor mamici si bafta burticutelor, sa tineti puii cat mai mult la caldurica pentru ca tare e important!
A, de nascut am nascut natural, cu epidurala, a fost cumplit de greu pana am ajuns la nastere, dar asta va povestesc mai apoi
Va pup!

Doloress si minunea mea Patrick, un baietel grabit tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor.
Am intrat sa vad daca e ceva nou... si sa va salut... si sa va zic ca mor de frica ptr maine... Eh, cum o vrea Dumnezeu. As vrea si sa trec cat mai repede peste acest moment si sa imi tin iubitzica in brate, dar mi-e si o fricaaaaa...
simonacip, merci de incurajari.
alina_anto, superba camera Sarei!!! Absolut superba. Eu nu am posibilitatea unei camere ptr piticutza mea, dar are coltzishorul ei in dormitorul nostru. Si mai departe, om vedea, ne-o ajuta si pe noi Dumnezeu sa avem casutza noastra...

Va pup pe toate si Doamne ajuta!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Doloress sa dea Dumnezeu sa fie bine bebele, sa ai laptic si sa vina mai repejor acasa curaj! totusi..ce s-a intamplat de ai nascut prematur?

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Doloress

Bine v-am regasit fetelor! dupa vreo cinci zile pline de peripetii, cele mai frumoase si cele mai grele din viata mea !
Nu am timp sa va citesc din urma, numai am intrat sa va spun ca am nascut marti, 29 aprilie un baietel de 1.900 kg, prematur, doctorii au considerat ca prima eco era cea corecta si desi e marisor, l-au declarat nascut la 32 de saptamani. Am sa intru mai pe seara sa va povestesc Odisseea mea, deocamdata vreau numai sa va anunt ca Patrick e bine, e sanatos, chiar daca e atat de mic!!!!! E la spital, mie mi-au dat drumul acasa, ca nu te lasa sa stai acolo cu el cat vrei. Pe el il mai tin inca 4 saptamani timp in care eu voi merge in fiecare zi la spital, sa il vad.
Deocamdata e bine, am avut timp si am facut imediat injectii pentru maturarea plamanilor, deci chiar pe seara (s-a nascut la 7 dimineata) a inceput sa respire fara tub. Mai are putin nevoie de oxigen, dar nu e intubat. Mananca bineinteles prin tub, de aceea nu poti sa-l iei acasa, pana nu invata sa se hraneasca singur. Ma rog la Dumnezeu sa am mult laptic, ma tot mulg, dar nu prea iese mult, asta e cel mai important pentru el.
Este ingrijit insa tare bine, sunt o gramada de doctori si asistente in jurul lui, are o mie de aparate conectate care ii masoara toate semnele vitale.
E greu tare, nu va zic cat am putut sa plang si mai plang in continuare, mai ales azi cand am venit acasa singurica si fara burtica. Dar sunt si tragedii mai mari, asa ca nu ne pierdem speranta!
va pup, mai citesc din urma si mai revin, felicitari noilor mamici si bafta burticutelor, sa tineti puii cat mai mult la caldurica pentru ca tare e important!
A, de nascut am nascut natural, cu epidurala, a fost cumplit de greu pana am ajuns la nastere, dar asta va povestesc mai apoi
Va pup!

Doloress si minunea mea Patrick, un baietel grabit tare

Of, of, dupa ce am postat am vazut si mesajul tau, dragutza!!! Pupic dulce si tie si lui Patrick Imi imaginez numai ce greu trebuie sa iti fie sa il lasi acolo in fiecare zi...
Ma rog pentru voi sa vina repede si sanatos acasa.

YLARI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara fetelor.
Am intrat sa vad daca e ceva nou... si sa va salut... si sa va zic ca mor de frica ptr maine... Eh, cum o vrea Dumnezeu. As vrea si sa trec cat mai repede peste acest moment si sa imi tin iubitzica in brate, dar mi-e si o fricaaaaa...
alina_anto, superba camera Sarei!!! Absolut superba. Eu nu am posibilitatea unei camere ptr piticutza mea, dar are coltzishorul ei in dormitorul nostru. Si mai departe, om vedea, ne-o ajuta si pe noi Dumnezeu sa avem casutza noastra...

YLARI

multa bafta maine! si curaj!

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia83

quote:
Originally posted by YLARI

Buna seara fetelor.

YLARI

multa bafta maine! si curaj!

Poze 33 (ne apropiem )

Curaj gaina, ca te tai!!!!

Sarumana de incurajari. Si de majorete...

YLARI

Mergi la inceput

am reusit si eu in sfarsit sa citesc povestea Getutei. abia astept sa imi scriu si eu povestea ... sa-i arat peste ani mogaldetzei mele cum a copt-o mami in burtica si cum a scos-o de acolo.

gata! ma dor ochii. acu chiar ma bag in pat

va noapte buna, fara vizite dese la si neintrerupt.

Poze 33 (ne apropiem )

Mergi la inceput