Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Simonix si Dolores, imi inchipui ce este in sufletul vostru sa va lasati puiutii acolo. ma gandesc la voi si ma rog ca totul sa se termine cu bine si cat mai repede.

alina_anto, mi-a placut tare mult camera bebelinei tale. se vede ca ati aranjat-o cu multa dragoste si nerabdare sa va vedeti papusa.

se pare ca in seara astga au ajuns si la noi nesuferitii de colici. asa se chinuie printesa mea... mi se rupe sufletul. sper sa nu fie toata noapte asa.

fetele, in sfarsit am pus si eu ceva poze. cate cinci, cate cinci, si pana la urma am pus o gramada. puteti sa ne vedeti aici:

http://picasaweb.google.com/daniela.hanea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Doloress felicitari ptr baietel! Sunt convinsa ca o sa fie bine...Si la cealalta odisee s-a nascut o fetita tot in Canada la 32 de saptamani si acum e mare si frumoasa de 15 kg. Nu mai plange ca nu-ti face bine deloc. E bine ca e acolo si este foarte bine ingrijit. Ai incredere in Dumnezeu si in micutul tau...o sa vezi ca totul va fi bine!

Ylari bafta maine! Sa nu iti fie frica!

monik16 esti sigura ca vrei cezariana? eu am trecut prin asta si cand vad cum povestesc fetele de nasterea cu epidurala nu ti-as recomanda sa iti faci o taietura! Gandeste-te bine ce vrei!
Fetele in niciun caz sa nu cereti cezariana daca bebe e angajat...sunt riscuri foarte mari...Am o prietena care a facut prostia asta si fetita a facut hemoragie la creier...de cand s-a nascut o are sub tratament...Nu cred ca va doriti asa ceva...Chiar pe Culcer am auzit-o spunand ca si ea a cerut cezariana cand a nascut, dar cand i-au spus ca e copilul angajat sa se nasca natural a renuntat imediat la idee ptr ca stia ce riscuri sunt.

Am vazut poze cu bebe de Cenia, cu hainute si cu frumoasa camera alba...abia astept si eu barza.

Cleo maine e musai sa nasti...acum ca te-ai si desumflat gata...ca obosesc majoretele astea...le-am epuizat saracele!
ptr Cleo!

Felicia sper ca ai trecut cu bine de muscatura de viespe! Stiu ca e tare nasol...bine ca nu esti alergica!

Va pup pe toate! Noapte buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Papam...e a doua oara cind m-a trezit in seara asta....

Doloress, oof, tare nasoala treaba asta cu prematuritatea, in inconstienta mea nu ma gindeam ce inseamna cu adevarat o treaba de genul asta: tuburi, perfuzii pentru bb, etc...eu si sis suntem nascute prematur la 6 luni si 3 saptamini si imi spuneam:" e, ce, noi nu ne-am nascut mai devreme, basca ca mata de mine a stat si la incubator vreo 2 sapt"...dar uite cita suferinta...Pentru bb sa se recupereze repejor...Povesteste-ne cind ai timp cum mai stau lucrurile

Ylari, curaj gaina, ca va fi bine, ai sa vezi

DanaH, e superba printesuca ta cu okii aia mari si negri...asa-mi inchipui ca vor fi....Ma uitam ca-i faci baita cu burticul necazut...Si eu i-am facut in fiecare zi, e drept ca la chiuveta deocamdata...dar vad ca nu-i o problema...I-a cazut buricutul? Daca da...In a cita zi?

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Fetele multumesc pt complimente. Nu enumar numele ca sa nu uit pe cineva si sa se supere!

DanaH: ce frumoasa fata ai!!!! are o fetisoara angelica! sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea. seamana cu fratiorul ei foarte bine!

Cleo: pina nasti sa te mai tin de vorba. e posibil sa ne fi cunoscut in Iasi, eu m-am nascut, trait si invatat acolo. (maritat, nascut etc) eu am terminat facultatea in 98 la Petre Andrei. cine stie pe unde ne-am intilnit?

Simona am trimis mesaj privat sa ajunga mai repede la tine, scriu si aici. nu -fi fie frica sa te mulgi, ii dai atunci cind ii este foame sinul si daca nu s-a saturat, ii dai supliment de laptele tau muls cu lingurita (de silicon) sau cu seringa cum stii mai bine. dupa citeva etape de muls va creste productia de lapte( nu creste brusc).
incearca bere slab alcoolizata sau fara alcool.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Doloress felicitari!!! O sa vezi ca bebe va creste mare si sanatos. Am si eu o prietena care a nascut tot la 32 de sapt si este totul bine. acum are aproape 2 ani. Curaj si multa sanatate.

Am gasit mesaj de la CAMIM asa ca-l postez si aici.
Salut fetelor!!

Astazi 1 mai la 7:40 am ora americii s-a nascut Sabina Adriana, are 3,867kg si 50cm, e cumintica si mancacioasa!!!
Multumesc tare mult pentru suport!!Incurajarile voastre inseamna mult pentru noi!!

Bine ai venit pe lume Sabina. Felicitari mamico, si refacere rapida.

39+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata, fetele!
Vad ca sunteti active.
Ma duc sa citesc si eu din urma.

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burtici!! Aparem si noi ceva cam obositi dar ok, Sabina este cuminte foc si mancacioasa( pana acum..).

Diana79 merci ca ai pus mesajul meu.

Cleo nu fi suparata ca barza s-a cam incurcat pe aici dar acum am trimis-o rapid la tine!!

Tocmai a venit asistenta pentru control.. revin mai tarziu sper.

Cami mami de Sofia - 8 mai 2006 & Sabina - 1 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cami M, Doloress, felicitari pentru Sabina si Patrick!!!
Sa va traiasca, sa fie cuminti si sa se faca mari si ascultatori!!
Am vazut pozici frumoase cu burtici - dflavia, Gabitza intre flori, in parc , cu bebelasi, Dana H si Cenia frumoase bombonelele voastre!, Cu hainutele lui Inais si cu camera Sarei. Alina_anto, e superba camera si dulapiorul cu haine pe umeras.... m-a terminat!
Deocamdata nici noi nu avem decat un coltisor in dormitorul nostru, dar nu-i nimic, bine ca a vine bb si o sa-i facem noi si camera in cativa anisori! Sper nu multi!
Ylari, bafta maine la doctor!
Babyname, te sustinem sa tii fetitza cat mai mult la caldurica.
Monik, intre 12-17:00 am fost si eu la IKEA
Nu ne-om fi vazut pe acolo?? Am fost si in Mall Baneasa care mi se pare suuuper. Prea mare pentru psibilitatile mele reduse de miscare.
Mi-am luat o bluzica de voal de la Promod pe care o pot purta si dupa ce nasc, dar si acum, in sarcina. cam scumpica, dar imi trebuia pentru cununia civila a finilor, daca o apuc, pe 10 mai.
Nu pun poze acum ca o sa pun atunci, daca o fi cazul.

Laurita 38, , Mircea
AMR: 3 sapt

http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Sis esti treaza?
Cami, sa-ti traiasca cumintica...si tie recuperare usoara iti dorim
Inais, am vazut si eu multimea de hainute ale lui bb.Am recunosscut niste bodyuri de la kidex, am luat si eu unul la fel

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Cami cum a reactionat Sofia cand a vazut-o pe Sabina?? Eu sunt tare curioasa cum o sa reactioneze Nicole.

Fetelor nu mai pot am contractzii mereu, dar mai ales dureri de mijloc, si nu mai nasc. Ma gandeam ca bb2 vine mai repede, dar m-am inselat. Acum cand va veni sa vina sanatoasa.

Numai bine

39 sapt si 4zile Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput