Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
Diana79 spune:
DANA.H am vazut pozele cu Teodora. E tare dulce si scumpa. si ce frate grijuliu are. Ce ii pregateste el apa pt baitza...e un scump.
Sa va bucuratzi de amandoi. Multa sanatate si numai bine.
39 sapt si 4zile
Alysia Maria si
de
Nicole Evelyn(13 Iunie 2006)
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by CamiM
Salut burtici!! Aparem si noi ceva cam obositi dar ok, Sabina este cuminte foc si mancacioasa( pana acum..).
Diana79 mercica ai pus mesajul meu.
Cleo nu fi suparata ca barza s-a cam incurcat pe aici dar acum am trimis-o rapid la tine!!![]()
Tocmai a venit asistenta pentru control.. revin mai tarziu sper.
Cami mami deSofia - 8 mai 2006 &
Sabina - 1 mai 2008
niatsa fetele.
In primul radn sa laud noile mamici: Cenia+Doloress, sa le felicit, sa le urez traditionala sanatate si "mult succes in urmatorii 20 de ani", bebici cuminti, papapcioshi si fara colici, si tot ce isi doresc parintii in prima perioada de viatsa. Doloress, hai curaj, bb e pe maiini bune, va creshte repede si va recupera ceea ce te sperie acum.
In 2 ore ma duc la doftor. Am.,.40 sapt incheiate, si mi se pare ca bb mishca din ce in ce mai rar si mai greu (de unde sa aiba si loc..nu stiu!!)
40sapt asteapta o
potoroasa
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
mihaser spune:
Neata!
CamiM sa-ti traiasca printesa grasunica! Bine i venit pe lume puiuta Sabina Adriana 
Incredibil...ieri te-ai operat si azi esti deja pe forum! Recuperare rapida! 
Dana H am vazut si eu pozele cu printesina frumusica foc si fratiorul iubitor...chiar e fain ca-l implicati si pe el! Ce norocoase sunt printesele noastre cu big brother-i...Ma uitam si la Cenia, si la voi...
Diana si Cleo va tin pumnii sa vina barza aia ca o fi la Bucuresti Mall la cumparaturi daca tot zice Laura ca e super pe acolo...sau o fi avut si ea liber de 1 Mai? O fi prin Vama?

Ne
in continuare ptr bebe Robert si bebe Patrick sa fie totul ok si sa se insanatoseasca rapid!
M-am uitat aseara la meci...cum a pierdu Fiorentina la lovituri...off grea e viata!
Sotul mi-a prezis ca nasc pana in 15 mai! Am contractii usoare si el e foarte speriat.
Va pup!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2
gabitzam spune:
Ia uite ca au mai aparut doi bebici! ![]()
Doloress, o sa creasca mare si voinic bebe Patrick, sunt convinsa ca este bine ingrijit si totul o sa fie bine! Te felicit si te imbratisez cu drag ![]()

CamiM, felicitari si toate urarile de bine si noroc pentru Sabinuca! 

Mariti numarul fifitselor ![]()
Cred ca asta asteapta si potoroasa lui Cleo, sa fie mai multe fete, ce sa faca ea intre atatia baieti? ![]()
Trecem la lista bebeii imediat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andreap spune:
Fetelor,din pacate nu mai pot tine deloc pasul cu voi
..asta e!Si de pe 12 Mai va fi si mai rau....ma consolez numai cu faptul ca suntti bine,sper si BBlusii sa fie OK
felicitari Alysh,Cenia si Silvia!Sa va traiasca comorile,sa creasca mari,sanatoase si norocoase
Cleo......
Eu fug acum sa incerc sa mai recuperez putin cu cititul..cine stie.Poate ma lasa sefii in pace
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
gabitzam spune:
DanaH, am vazut pozele cu Teodora, ai o fetita superba, cu ochii frumosi si degete delicate de pianista! Nu stiu cu care din parinti sa zic ca seamana, dar cu fratiorul seamana sigurr!
alina_anto spune:
Doloress, CamiM Felicitari mamicilor! Va doresc sanatate si recuperare rapida! Iar bebeii vostri sa fie sanatosi, mancaciosi si sa se faca mari si frumosi!
Doloress, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.. Abia am putut sa citesc ce ai scris pt ca m-am emotionat
..Trebuie sa fii optimista, asa il ajuti si pe Patrick.
DanaH M-am topit cand am vazut pozele cu familia ta! Felicitari! Teodora este o minune de fetitza!!
Ylari, Cleo Mult succes azi la doctor!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 8 zile!!
Alina
37+
SARA-MARIA
alina_anto spune:
Eu am ramas singurica acasa, sotul meu are putina treaba pana dupa pranz si simt ca deja m-am plictisit...
Am un chef nebun de plimbare, mai ales ca a amintit Laura de Baneasa mall...vreau si eu sa vad cum e acolo. Dar nu ma asculta nici picioarele, nici vezica...ce sa mai zic de contractii..?? Asa ca cel mai probabil voi sta acasa, cumintzica, sa-l astept pe tati..Poate calc ceva haine si asa mai trece timpul...
Va doresc o zi frumoasa!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 7 zile!!
Alina
37+
SARA-MARIA
gabitzam spune:
Alina, e foarte mare Mall-ul de la Baneasa, nu cred ca mai esti in stare sa-l strabati pe tot, e pe doua nivele, si doua culoare lungi cu magazine pe ambele parti. Iti ia macar doua ore, doar sa treci destul de rapid prin magazine, nu pe indelete.
Andree27 spune:
Neatza dragelor,
In primul rand Felicitari Cami M si Dolloress!!!Sa aveti parte de bebei sanatosi!!Dolloress suntem alaturi de tine si stai linistita ca bebe va creste repede!!
Acuma m-am trezit si trebuie sa merg dupa prenatal la dr de familie sa-l duc la servici,ca de nu asa as mai fi dormit!!
Alina, multumesc de griji,cum i-am scris si ieri la Gabitza,numai seara si dimineata ma mai jeneaza maseluta,dar nu asa tare ca la inceput,acum pot spune ca e ok,ca nu am nimic!!Si eu abia astept sa imi termine odata de facut patutl sa ma pot apuca de amenajat camera lui Eric,ca asa pofta mi-ai facut!!!
Cleo eu am 1,63m.HIHI Iti tin pumnii da de se incumeta barza asta sa apara odata si la tine!
Am plecat sa ma imbrac ca iar prind o aglomeratie de batranei la cabinet si trebe sa stau 5 ceasuri!!
Va pupicesc!!
Poze
Andreea
35+in asteptare de un ingeras:
Eric
AMR: 5 saptamani!!!

Sofia - 8 mai 2006 &