Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
anasol spune:
nici io nu am nici un somn, dar asa adorm de obicei in ultima vreme, astept sa inceapa inima de tigan, ca tot timpul adorm in timpul lui......
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 39+ si david-andrei(06.01.2006)
Simonix spune:
Fetelor dragi
Doar sa va spun ca au gasit stafilococ auriu la bb mic... responsabil de infectiile la ochisor si buric. Asta inseamna inca 10 zile la neonatologie pe antibiotice. Bebe e relativ ok, are colici si sufera cam mult, mi se rupe inima seara cand plec si il las singur. Din fericire asistentele sunt foarte dragutze, m-au vazut mai ingrijorata si se poarta cu Robertzel parca ar fi o comoara :) Uneori cand le vad cum ii vorbesc si cum il ating, am impresia ca ele sunt mamica lui hihi Eu sunt mai neindemanatica :) Chiar azi cand am plecat l-am lasat pe bebe in bratele unei asistente care mi-a promis ca va avea grija de el ca si de bebele ei. Oricum, e monitorizat la greu, tot felul de senzori etc ... Exista si camera pusa direct pe patutzul lui; astfel, la cel mai mic semn, dau buzna o gramada de oameni in camera :D
Noi suntem izolati, nu avem voie sa socializam, pentru a nu da infectia celorlalti bebici din sectie. Daca ati vedea, sunt mici mici, unii au 1 600 grame... tot felul de tuburi etc... Noi insa stam intr-o camera fara ferestre toata ziua si asta contribuie si mai mult la depresia mea. Mi s-a spus ca am avut un super reflex sa vin cu el la urgente luni seara, caci daca mai asteptam o zi putea fi foarte grav. Bebele meu este mic si f fragil si o asemenea infectie putea fi f serioasa. Asa ca mi-au zis ca am instincte bune :)
Desi nu am citit, stiu ca sunteti alaturi de mine si va pup cu drag :) Va urez sa faceti bebitzi SANATOSI, caci frumosi oricum sunt ;)
Hmmm nu a nascut Cleo ?? (ma uitai pe prima pagina si ... nimic ...) Ah, si felicitari proaspetelor mamici !!! Sa va bucurati de bebei
Hai ca ma duc la nani... mi-e asa dor de bebele meu ... numai cand ma gandesc la ochisorii lui scumpi, la fetzele pe care le tot face cand ne iubim noi doi ... of of tare greu este ... Mai sunt 6 ore :)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
cenia spune:
am postat la capitolul trecut, dau un copy paste
Vroiam doar sa va anunt cu bucurie ca Naomi s-a nascut luni la ora 13:15 dupa un travaliu de 2 ore si are 6lbs, 3 oz, asta ar cam fi 2,800 kg. Marti ne-a externat, totul e bine, doar suspecta de icter, mai asteptam sa vedem ce se intimpla. trebuie sa o hidratez si sa o tin sub fereastra cu soare.
nu am citit in urma, sper ca totul e ok.
pe scurt, am mers la spital la ora 8, pina m-a internat s-a facut 9, dr. a controlat din nou la cabinet un pic cam dur ca sa declanseze singerarea, am ajuns la spital (intr-un minut ca e aceeasi cladire)si am stat putin pt formalitati si apoi mi-au luat singe, am semnat un vraf intreg de hirtii, mi-au pus perfuzia, apoi pitocinul, apoi mi-a rupt membranele, apoi s-au instalat contractiile(aici am simtit ca mor,sfat: faceti intii epidurala si apoi ruptul membranelor!) si apoi a venit epidurala care m-a smuls din infern si m-a dus in rai, puteam chiar sa si dorm in timp ce sotul urmarea contractiille pe monitor. montarea epiduralei a fost cam pe la 11 si la 13:30 parca... am nascut ca in filme: m-a intrebat daca sa mi-l puna pe burta, am zis ca da , au pus-o acolo si a inceput sa urle ca din gura de sarpe! era plina de acea grasime alba si avea un par negru si mare de ziceai ca a fost la coafor. nu-mi venea sa cred ca micuta aceea galagioasa e a mea si ca am simtit-o 9 luni in interiorul meu!
au inceput sa o stearga acolo pe burta la mine, tati a taiat cordonul si a spus ca a depus un real efort fiind ca un cartilagiu. eu nu sunt ok fiindca m-am rupt si am facut si hemoroizi. ma deplasez cocosata din cauza lor, citeam aici si nu intelegeam ce dureri is astea!
deci am sa revin cu amanunte, ma chinui sa scriu mesajul de dimineata, am uitat cum e sa ai un bebe care necesita toata aatentia, mai ales ca nu prea suge, nici lapte nu am inca, doar colostru. am trimis sa imi cumpere pompa ca singura nu ma pot desfunda.
minunea mea e atit de mica incit toate hainele stau ca pe gard.pantalonii is pina sub brat. nu e mincacioasa ci o lenesa.eu eram obisnuita cu david care era flaminzila. prima noapte acasa a fost obositoare pentru toti, azi am dormit ca apucatii, nu prea i-a placut regimul si a mariit aproape toata noaptea.
o sa pun niste poze la contul comun sa incerc....(intre timp am pus)
cine a nascut ii urez recuperare usoara, cine nu, fugiti si vorbiti de epidurala cu dr. eu pot face comparatie si nu se merita sa incerci contractiile naturale cind poti face doar "o simpla plimbare prin parc" i-a zis sotul meu caci a asistat la manifestarile mele de durere.
eu o vad ca cea mai frumoasa din lume (normal ca e puiul cioarei) si vad ca fetitele s-au nascut mai greu anul asta.
fetele curaj, cind am avut contractii am zis: "cum am putut sa le uit?" asa suntem facute sa uitam durerile si sa ne amintim doar bucuriile. asa de calma eram dupa nastere, de senina, ma puteti vedea in poze, la primul eram extenuata la 7 dimineata desi durase doar 3 h travaliul.
va las, toate bune va urez
simonacip spune:
35 de zile din perioada de gratie! nu stiam ca am asa ceva la ne-plata netului...bine ca au sistemul asta de a anunta cind deschid calculatorul care e situaia, deci ramin cu voi
nu prea am avut parte de somn in seara asta...nu m-am culcat odata cu bb si ne-am desincronizat: cind sa dorm, el sa pape si tot asa...
Miss, cum Dumnezeu sa te trezesti cu viespea asta???ooofff, o fi fost in buchetul de flori de dimineata uritania...oof, stai linistita oricum, sunt sigura ca nu se infecteaza si vei fi ok la trezire
Simonix, bietul Robertel, macar stai cu sufletul impacat ca acolo e bine ingrijit si ca depaseste mai usor perioada asta mai dificila pe miinile unor profesionisti...Dar stafilococul asta nu cumva l-a luat tot din spital? ca de regula asa se intimpla.... mamica si baietel micut dar puternic.
Si pe mine m-a impresionat stafeta predata de rindunici...Dragele de ele, le cunoastem si pe ele binisor din postarile lor, ca deh, cred ca toate le-am mai citit si urmarit cu sufletul la gura cind au mai fost problemute...Naty, sa dea Dumnezeu sa creasca repede Iulia ta, sa fie sanatoasa si sa va bucure...La fel luny, zozela, fetele care ne-au scris.
Andre27, sper ca ai adormit pana la urma...
Merg si eu la nani ca bb a terminat de papat...Ptiu, ce fericire pe mine ca cel mai bine papa pe scaun la calculator si adorame beton...
Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Diana79 spune:
Cenia bine ati venit acasa!!! sa va traiasca printesa Naomi. E o dulce, am vazut pozele.
Tie refacere usoara si multa sanatate.
39+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)
cleo78 spune:
niatsaaa
39sapt+6 zile asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by Simonix
Fetelor dragi
Doar sa va spun ca au gasit stafilococ auriu la bb mic... responsabil de infectiile la ochisor si buric. Asta inseamna inca 10 zile la neonatologie pe antibiotice. Bebe e relativ ok, are colici si sufera cam mult, mi se rupe inima seara cand plec si il las singur. Din fericire asistentele sunt foarte dragutze, m-au vazut mai ingrijorata si se poarta cu Robertzel parca ar fi o comoara :) Uneori cand le vad cum ii vorbesc si cum il ating, am impresia ca ele sunt mamica lui hihi Eu sunt mai neindemanatica :) Chiar azi cand am plecat l-am lasat pe bebe in bratele unei asistente care mi-a promis ca va avea grija de el ca si de bebele ei. Oricum, e monitorizat la greu, tot felul de senzori etc ... Exista si camera pusa direct pe patutzul lui; astfel, la cel mai mic semn, dau buzna o gramada de oameni in camera :D
Noi suntem izolati, nu avem voie sa socializam, pentru a nu da infectia celorlalti bebici din sectie. Daca ati vedea, sunt mici mici, unii au 1 600 grame... tot felul de tuburi etc... Noi insa stam intr-o camera fara ferestre toata ziua si asta contribuie si mai mult la depresia mea. Mi s-a spus ca am avut un super reflex sa vin cu el la urgente luni seara, caci daca mai asteptam o zi putea fi foarte grav. Bebele meu este mic si f fragil si o asemenea infectie putea fi f serioasa. Asa ca mi-au zis ca am instincte bune :)
Desi nu am citit, stiu ca sunteti alaturi de mine si va pup cu drag :) Va urez sa faceti bebitzi SANATOSI, caci frumosi oricum sunt ;)
Hmmm nu a nascut Cleo ?? (ma uitai pe prima pagina si ... nimic ...) Ah, si felicitari proaspetelor mamici !!! Sa va bucurati de bebei
Hai ca ma duc la nani... mi-e asa dor de bebele meu ... numai cand ma gandesc la ochisorii lui scumpi, la fetzele pe care le tot face cand ne iubim noi doi ... of of tare greu este ... Mai sunt 6 ore :)
Simona cu
http://bd.lilypie.com/C2Qrp2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
buna dim. Imi pare rau ca s-a intamplat asta, dar sa fim pozitivi, faptul ca esti intr-un spital cu personal nemaipomenit - iti da o shansa in plus de vindecare mai repede. Sa ne rugam la Doamne Doamne sa se faca puiul repede bine. Si intre timp tu incearca sa dormi putin, sa te odihnesti, sa iti revii, ca apoi sa iti intri in drepturi depline de mamica. .
Cenia , felicitari pt puiul mic Naomi, spor la adaptare si alaptare, si multa multa sanatate la amandoi puii. E greu cu unul..d-apoi cu 2.
mi_bebelina spune:
Neatza si de la mine!
Felicia, la multi fericiti ani impreuna cu sotul tau, sa va bucurati de bebe, sa fie sanatos si papacios. Cat despre momentele mai putin placute......iti doresc sa treci cu bine peste ele.Eu cred ca n-are sa se intample nimic de la viespe. Gandeste pozitiv.
Felicitari mamicilor pentru noii bebei!
Simonix, capul sus, ai sa vezi ca totul va fi bine in final. Important e sa gandesti pozitiv si sa nu transmiti bebelului starea ta de acum. O sa fie bine!
Adidana, iti trimit si eu PM in speranta ca ma vei lumina in ce priveste scorurile la nastere......avand in vedere ca avem acelasi doctor.
cleo78 spune:
MIssParker , zic la fel ca de la o viespe nu ai ce pati. Doar daca esti alergica. In rest..se umfla, ustura si cu gheatsa da inapoi. Nu pricep ce cauta viespea aia in patul conjugal,in zi aniversara. E invidioasa? , sau a simtit o caldura imensa (sufleteasca, bineinteles...)
cleo78 spune:
citesc din urma povestile nasterii la fete, si ma sperii. Ma ia cu emotii... cand ma gandesc ca peste 2 ore ash putea fi eu. Sau peste 2 zile. Nu stiu cum ash reactiona...aici depinde enorm de calm, de psihic...