Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Am revenit!Nu pot sa dorm!!!
Am uitat sa o felicit pe MISS Parker!!!

Miss Parker iti doresc din suflet multa sanatate si fericire alaturi de Bogdan si multi,multi ...multi ani fericiti impreuna si un bebe sanatos si voios!!

Poze
Andreea 34+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 6 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

no bun dragelor!!!
plec si eu si va las sa mai susotiti pe aici, merg la somnic , maine e zi mare , mergem la ecograf sa vedem ce mai face bebelina noastra!!iar apoi merg sa-mi scot unghiutele de gel care le-am pus la nunta ca o sa vina bb si nu cred ca o sa-i placa!!la urma urmei nici mie nu-mi plac!!!va doresc o noapte linistita cu picut de umblat la baie!!!sper sa pot dormi si eu ceva mai bine!!!
va pupic!!!

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adidana13 spune:

Dragele mele burtici si mamici,

Va multumesc din suflet pentru urarile facute. Bebe Vladi a dat buzna in viata mea mai devreme decat l-am asteptat, dar a ales zi mare - Sf. Gheorghe. A fost o nastere fara probleme, cu greutatile de rigoare ale unei cezariene, inca nu m-am refacut complet, dar totul este foarte bine. Ma misc bine, iar bebe imi umple viata (si timpul mi-l ocupa, de aceea nu am avut timp sa mai intru pe la voi).
Dupa cum a spus Reallaura, am avut marele noroc sa fiu colega de camera cu Simonacip (pe care o pup si mai ales pe galuscuta de Matei).
Simonacip : Daca apuci sa citesti mesajul, astept un mesaj din partea ta cu id de messenger - daca ai timp!!!
Va doresc tot binele din lume si fug spre bebe, sa-l sorb din priviri!
Cu drag,

Adidana 38+

http://bd.lilypie.com/frYQp3.png

Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ultima zi de net , sper sa nu-l opreasca miine si sa apuce sotul sa-l prelungeasca...
Adidanati-am dat pm....

Sis, nu trebuia sa citesti povestea Getutzei, dar cam asa e..nu-ti mai pasa de nimic. Eu am suferit cu adevarat contractiile mari doar vreo 2 ore, dar tot m-am vaitat si am cerut din toti rarunchii epidurala...cusatura m-a durut si ea, desi mi-a injectat xilina, cred ca a fost si maricica (deh, bb de 4200gr)...
Eu care am testat ambele nasteri si cu epidurala si fara...o recomand clar pe cea cu...Si eu am fost una dintre fericitele care a suferit doar 2 ore (e adevarat a fost a doua nastere, la prima am avut 6 ore de travaliu, din care ultimele 2 cu epidurala)...totusi durerile sunt destul de mari ca sa dai orice sa scapi odata....

merg la culcare...sper miine sa am net..

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by melly23

no bun dragelor!!!
plec si eu si va las sa mai susotiti pe aici, merg la somnic , maine e zi mare , mergem la ecograf sa vedem ce mai face bebelina noastra!!iar apoi merg sa-mi scot unghiutele de gel care le-am pus la nunta ca o sa vina bb si nu cred ca o sa-i placa!!la urma urmei nici mie nu-mi plac!!!va doresc o noapte linistita cu picut de umblat la baie!!!sper sa pot dormi si eu ceva mai bine!!!
va pupic!!!

35+ Amelia Gabriela

te-am trecut! gata. Iarta-ma ca te-ams capat la salvat pe prima pajina, uneori ma bazez ca face gabitzam asta.
Daca cineva mai are obs. pt prima pajina, trageti-ma de maneca, uneori se pare ca cetesc in diagonala.
Va pup, npoapte buna.

39sapt+5 zile asteapta o potoroasa soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu pot sa dorm!!!!!Nu stiu unde s-a pus bebe acuma,dar abia pot sa respir si ma tot invart prin casa!!!!

Poze
Andreea 35+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 5 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

M-a impresionat stafeta predata de natynic.

Fetelor, va scriu la o ora la care eu de obicei dorm deja...

Ziua asta a aniversarii casniciei noastre pare ca nu a fost sa se termine cu bine. Pe la 22:30 vrem noi sa ne bagam in pat, Bogdan scutura paturile, eu ma strecor la mine sub patura si ... zbang ... simt in genunchi o intepatura usoara (am crezut ca e vreun nerv prins de miscarea piciorului), incerc sa misc piciorul si sa ma scarpin si ... zbang ... o noua intepatura in acelasi loc, dar foarte dureroasa... in secunda aia mi-a beculit ca e ceva sub patura care m-a muscat (in prima clipa m-am gandit la un paianjen)...

Dau patura la o parte, intr-o panica de zile mari, vad o umbra care se misca intre cearceaf si perna mea de alaptat, ma trag spre marginea patului tipand ca o apucata si abia dupa aceea imi dau seama ce era: o viespe!

Fetelor, m-a intepat o viespe in genunchiul drept chiar in patul meu! Ce parere aveti voi de asta?

Am dat din nou drumul la PC, da-i si citeste pe internet ce e de facut in asemenea cazuri. Noroc ca nu stiu sa fiu alergica la asa ceva, desi nu am fost niciodata intepata de viespi sau albine in viata mea...

Am dat cu dezinfectant (am citit ca viespile, spre deosebire de albine, se infig si pe la gunoaie, pe cadavre de animale etc. si pericolul unei infectii nu e de neglijat), apoi am dat cu lamaie si mi-am pus o punga cu gheata pe care o am si acum. S-a umflat bine locul respectiv pe genunchi, dar vad ca deocamdata reactia a ramas doar la atat (se pare ca la alergici mai intervin sincope in respiratie, transpiratie, lesin, ameteli etc.). Doamne-ajuta, deocamdata vad ca sunt ok.

Si cum e norocul meu, maine e sarbatoare si abia vineri as putea sa merg la doctorul meu de familie... Sau sa vad, ca - oare ce "coincidenta" sa fie azi - tocmai azi la pranz am lasat pe masa ziarul local deschis la pagina cu medicii de urgenta pt. perioada 30 aprilie - 5 mai... Si stiu ca m-am si gandit in secunda cand l-am lasat asa "Sper sa nu am eu cumva nevoie de vreun doctor zilele astea"...

Cred ca de doua zile ma urmareste o piaza rea, caci tocmai ieri si azi ne-a cautat din nou nenorocita mea de cumnata (dupa o pauza de cateva luni), ea tot incearca de peste doi ani sa reia legatura cu noi si nu pricepe ca nu mai vrem sa avem de-a face cu ea. Stiu sigur ca ma uraste de moarte, fiindca ea se minte ca eu as sta intre ea si "fratiorul ei multiubit" (pe care in realitate ea l-a escrocat si exploatat la sange, pana cand s-a saturat si el de magariile ei).

Bogdan i-a inchis telefonul in nas, ea l-a pus dupa aceea pe actualul ei prieten sa sune din nou, sa ne lase mesaj pe robot ca ea vrea neaparat sa vorbeasca cu noi... un circ de prost gust, ce mai!! Dar zau ca parca e o piaza rea...

Fetelor, va rog din suflet sa-mi tineti pumnii sa nu fac vreo infectie din cauza viespii!!!!

Va pup mult si noapte buna la toate, sa va odihniti cat puteti de bine

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Felicia, saraca de tine. Uite aici existe o crema after bite ii spune este f bune previne infectziile. Mergi la farmacie si intreaba acolo trebuie sa existe ceva.

Eu zic ca nu e nimic de ce trebuie sa te ingrijorezi. Ai grija de tine si somn usor.
Aniversare placuta si de la noi cu toate ca un pic mai tarzior.

39+ Alysia Maria si deNicole Evelyn(13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Scumpe viitoare si actuale mamici, va doresc din tot sufletul sa fiti la fel de unite si apropiate cum suntem noi, randunicile! Sa aveti parte de nasteri ca fulgul de nea de usoare, mult noroc si copilasi sanatosi!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

missparker- ce ghinion pe tine, cum o fi ajuns in pat? hmmmmmm...... multa sanatate, sa fie bine........
Diana- tie cand iti e sorocul?

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 39+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput