Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Ai dreptate Cleo, dar tre sa fim tari pentru bebelinele noastre, sa lasam emotiile la o parte. Si mie mi-e o teama......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Ai dreptate Cleo, dar tre sa fim tari pentru bebelinele noastre, sa lasam emotiile la o parte. Si mie mi-e o teama......

crezi ca o sa pot? numai cand mangai burtica si ma emotionez..d-apoi sa ma vaz in spital, urland de durere & fericire.
Pana la urma ma incurajez cu replica : "s-au descurcat toate dudele..eu nu ma descurc??", ma mint ca suport bine durerea si ca nu mai e mult, si ca trece totul, si ca urmatorii 20 de ani sunt grei.

39sapt+6 zile asteapta o potoroasa
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3.... sper ca nu asha de mult!!

Mergi la inceput

Uofffffff.......asa gandesc si eu...acum....ca atunci nu stiu ce-o fi.
Si eu citesc povestile nasterilor si ma gandesc.....ce putin a durat chinul, apoi tot eu zic......ce usor e sa vorbesc eu acum.....in fine. Hai sa lasm temerile la o parte, nu de alta, dar se trezesc fetele si in loc sa inceapa o zi "muncitoreasca" buna......maresc randurile fricoaselor.

Mergi la inceput

quote:

Uofffffff.......asa gandesc si eu...acum....ca atunci nu stiu ce-o fi.
Si eu citesc povestile nasterilor si ma gandesc.....ce putin a durat chinul, apoi tot eu zic......ce usor e sa vorbesc eu acum.....in fine. Hai sa lasm temerile la o parte, nu de alta, dar se trezesc fetele si in loc sa inceapa o zi "muncitoreasca" buna......maresc randurile fricoaselor.

sincer acu, marea mea frica e ca tsiganii au mancat barza!!!
Si ca am cea mai punctuala fata!! Miine va vrea sa se nasca.

Si ca sa ma laud, sa le fac la toate fetele in ciuda, nu mai ma pish des noaptea, nu ma mai dor miinile si piicoarele asha tare, picioarele s-au dezumflat partial, am scazut 1kg la greutate, nu mai am arsuri, si pot sa dorm si pe dreapta, ca m-am obisnuit cu durerea de ficat, si pe stanga, ca oricum fifitsa da din coditse non stop pe partea asta. Ashadar...deja imi ie normala partea asta a sarcinii!!!

Aaaaa...sa nu ziceti lui tati, io il pacalesc mereu sa ma maseze ba pe spate, pe coloana, ba la picioare - desi ma acuza uneori ca imi trosnesc singura dejetele la picioare (cum, nu stiu, ca nici pedichiura nu mi-am facut de muuuullt timp). A, si nici coloana nu ma mai doare.

Or fi plimbarile din parcuri atat de benefice??? Io ii zic lui tati ca masajul lui e bestial, uite ca se vad din nou picioarele mai normale, si mai au shi vene! , uite ca intru si in shlapii mei, nu numai in aia 43 ai lui tati...

Mergi la inceput

Ei..atunci esti pe drumul cel bun cred.....daca-i asa, la mine cred ca mai dureaza(da Doamne). Pe ceaiul Picioare usoare scrie ca-i de gravide?Imi luasem si eu asta-vara si imi placea la gust.....dar nu-mi amintesc sa fi scris asa ceva pe cutie. De la Fares, nu? Cu frunzele de zmeur ce faci?Eu beau numai ceai de tei...o singura data am baut de menta, dar cica da contractii........asa ca am reglat scaunul si.....l-am indesat mai bine in dulap.
Stai fara grija.......nu spunem nimic lui tati.Spre deosebire de tine.....eu nu suport sa fiu masata.......adica nu acum......la picioare niciodata, ma gadil foarte rau........abia reuseste tati sa imi puna sosetele.

Mergi la inceput

quote:

Ei..atunci esti pe drumul cel bun cred.....daca-i asa, la mine cred ca mai dureaza(da Doamne). Pe ceaiul Picioare usoare scrie ca-i de gravide?Imi luasem si eu asta-vara si imi placea la gust.....dar nu-mi amintesc sa fi scris asa ceva pe cutie. De la Fares, nu? Cu frunzele de zmeur ce faci?Eu beau numai ceai de tei...o singura data am baut de menta, dar cica da contractii........asa ca am reglat scaunul si.....l-am indesat mai bine in dulap.
Stai fara grija.......nu spunem nimic lui tati.Spre deosebire de tine.....eu nu suport sa fiu masata.......adica nu acum......la picioare niciodata, ma gadil foarte rau........abia reuseste tati sa imi puna sosetele.

da, ceaiul Picioare usoare este pentru gravide. Ceaiul de frunze de zmeur sta in dulap, de acolo isi va induce telepatic efectul asupra mea, sa nasc usor si cat mai la termen ; ceaiul de tei este f. bun -relaxeaza si dormi mai bine. Si cu cat mai multe lichide, cu atat mai bine. De menta, nu stiu ce sa zic - doar ca constipa - asta poate da contractii? . Ash vrea io..... am baut o perioada buna numai ceai de menta.

Aaa...tu eshti gadilici. Eu nu am nicio trteaba, din contra, cand eram mici ma gadilau fratelo+ verisoarele, cu ce gaseau: pene, paie, iarba. Si nimik! iar io cand ma faceam la ei ca vin sa ii gadil... mureau de ras numai cand ma vedeau!! (am io o moaca funny, dar nici asha!!)
Si, da, acum imi pun singura sosetele!! A fo o perioada cu dureri de coloana cand imi punea tati...cum putea si el. Ii tot aduc aminte: hai ca tre sa te antrenez pt bb, sa o imbraci, sa o masezi si tu etc. Si ca nu nasc...dau vina tot pe el: ca nu e suficient de convingator pt bb, ca nu ii vb suficient . Saracul. Stie el ca glumesc...dar cred ca s-a saturat de sarcina mea. Si SUNT SIGURA ca nu mai vrea 3 copii .

Aaaa...o faza funny. Ieri, cand ne intorceam acasa, realizez ca sunt cam ..uda. Si zic lui tati: "auzi, cred ca mi s-a rupt apa, ca nu ma pish pe mine si sa nu imi dau seama" . Ajunsa acasa, imi dau seama ca 'ipopotamu' Cleo doar a transpirat intre picioare, de eram uda coapsele acolo unde se freaca.
In concluzie, nu pricep cum unele pers. se suporta..cu un gabarit depashit, si nu incearca sa sdlabeasca cat de cat, ca taaaare greu e cu tonaj mare si caldurile... (ce bine ca nasc in mai!!)

Mergi la inceput

Cleo, te superi daca ma mai duc nitel in pat.....nu de alta, dar daca nu o fac acum....toata ziua o sa-mi fie rau si iar o sa.
Da....ce bine ca nu ne prind caldurile alea mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

buna dimineata tuturor!!!in sfarsit avusi si eu o noapte cat de cat acceptabila!!!am putut dormi!!!
Miss sarele ei de albinuta!!!nu io fost rusine!!??lasa ca vb eu cu ea!!!
Cleo vad ca , cauti ceva ptr a naste!!!ceaiuri ....!!!poate o sa para putin deplasat dar la cursul de gravide la care am fost eu ni s-a spus ca ar putea provoca nasterea!!!acu io nu stiu cum stai cu partea asta si sincer daca am gresit spunandu-ti chestia asta sau am jignit imi cer mi de scuze!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melly23

buna dimineata tuturor!!!in sfarsit avusi si eu o noapte cat de cat acceptabila!!!am putut dormi!!!
Miss sarele ei de albinuta!!!nu io fost rusine!!??lasa ca vb eu cu ea!!!
Cleo vad ca , cauti ceva ptr a naste!!!ceaiuri ....!!!poate o sa para putin deplasat dar la cursul de gravide la care am fost eu ni s-a spus ca ar putea provoca nasterea!!!acu io nu stiu cum stai cu partea asta si sincer daca am gresit spunandu-ti chestia asta sau am jignit imi cer mi de scuze!!!

http://melly2seby.piczo.com/?cr=3&rfm=y

35+ Amelia Gabriela

ehe, la pot afirma "pierdut libidou. Declar NULL". Stii si tu cum e sa te invarti in pat cu minge in brate? Nicio shansa.....Poate si de aceea astept sa nasc, sa treaca si perioada de lehuza..si sa imi revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

offfffffff libidou asta!!!!!!io inca nu mi l-am pierdut dar cred ca nici mult nu mai este!!!oricum era doar un sfat in rest ce mai stiu eu e baia fierbinte care poate sa iti provoace contractii!!!altcevanu prea mai stiu!!!

35+ Amelia Gabriela

Mergi la inceput