Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

MissParker,la munca..da...am decat 33 sapt..dar din 12 gata,oficial declar concediu.
Azi merg la eco,la 15.30.E ultima 4D asa ca abia astept.s-ar putea sa o iau si pe Mariuca,sunt curioasa cum reactioneaza.AL meu sot nu a vrut..el e mai putin 'sensibil',asta sa nu spun nesimtitor..el pierde,zic eu.
Mai,cine vorbea de ceaiul ala miraculos ptr.picoare de macara,ca ale mele??de unde il luati???

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, va multumesc tuturor pt aprecirile la adresa printesei mele si a familiei mele. da, suntem fericiti si sper ca Domnul sa ne tina si sanatosi!

Teodora este in continaure o cumintitca, aseara cirza de colici (daca o fi fost colici) a tinut foarte putin. peste noapte s-a trezit din nou la fiecare trei ore, ca de obicei.

numai eu nu sunt prea bine. de ieri dimienata mi-a aparut o eruptie pe piele. a inceput pe fata, prin par, apoi s-a extins si acum este cam pe tot corpul. am incercat sa ma gandesc daca am amncat ceva suspect, si crec ca mi se trage de la doua felii de pizza de acum doua zile. numai ca din acea pizza au mancat toti din casa, si numai eu am probleme. chiar asa sensibila sa fi devenit?

oricum, ieri am suant-o pe moasa sa o intreb daca trebuie sa ma alearmez, sa opresc alaptatul, si mi-a zis ca daca nu fac febra nu e nici o problema. azi vine oricum sa ma vada. abia astept, pt ca acum am ochii ptin umflati (mi-au aparut bube si pe pleoape). trebuia sa fac si eu ceva, nu? ca prea erau toate frumoase.

aaa, si in plus am avut si niste arsuri la stomac groaznice. nu am avut toata sarcina si am acum. asa sunt eu, mai cu fundul in sus.

fetelor, de la tanti asta care vine sa ma ajute in casa aflu tot felul de chestii faine. de ex, azi dimienata mi-a zis ca nu are nici un rost sa cumpar sterilizator, ca cea mai buna sterilizare se face cu apa rece, dupa care poti sa bagi biberoanele in masina de spalat vase, sau sa le speli cu detergent de vase, apoi sa la limpezesti cu apa rece, din nou. iar de pastrat, cica cel mai bine se pastreaza intr-un scutec, in frigider. uite ca pana acum nu mai auzisem de chestiile astea. dar cica ar fi noi, si se pare ca este la curent cu noile rezultate ale cercetarii in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Alina, m-ai terminat cu dulapiorul si cum ai aranjat toate hainutele inauntru, pe umerase, cu botoseii ordonati!!

Ma simt vinovata, la noi totul arata neschimbat cu exceptia unor cutii cu chestii pt. bebe in viitoarea camera a lui bebe... noi nici macar masa de infasat nu am montat-o... Bine, tu mai ai foarte putin pana nasti, dar totusi...

In orice caz, felicitari, camera e superba!!

Fetele care sunteti la prima nastere ... nu stiu ... simtiti si voi uneori ca parca totul este ireal, ca nu ni se intampla noua chestia asta cu bebele? Nu stiu, la mine cu Bogdan e ciudat, noi inca parca nu ne vedem concret cu bebemic, nu realizam inca foarte tare ca in curand totul va fi altfel in viata noastra... nu stiu... poate e o metoda de "aparare" a psihicului care inca nu s-a obisnuit cu ideea... habar nu am... Cred ca suntem niste ciudati...

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Felcia, noi nici acum nu neam obisnuit cu ideea, cred ca niciodata nu voi realiza ce mi se intampla, nici pe perioada sarcinii, exact cum ai zis tu de voi... la fel si noi eram, la fel suntem si acuma, tot mai ne "jucam", "hi, uite baby cei acolo ?? ce nea lasat iepurasul, ce e ala ??? un bebica ??? ce facem cu el ???"....... deci noi suntem mai ciudati, ma declar !

===============

Geta mami de Bogdan Silviu

Mergi la inceput

Iulia, Cleo, gravidute ca si mine, slab ute, micute doar burticile de noi ! adica de voi acuma... trebuie sami fac si eu o poza cu "burtica de acuma", toata lumea ma lauda !

Cenia, fara cuvinte ce draguti sunteti toti, sa va traiasca comorile !

Plange Bogdanel, e madarit tare, cum il pun in patut cum caraie, dar il doare si burtica si mie mila de el de numa, noptile abea dormim cateva ore 3-4 pe noapte, asa tare il dare, si ziua suntem madariti, ne place in brate la mami sa simta tzitzi !!! Ma duc sal iau si revin...

===============

Mergi la inceput

Alina, camera micutei Sara e superba ! Felicitari pt parintii cu idei excelente !

===============

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inais

Getutza am citit pe nerasuflate povestea nasterii lui Bogdanel, am ras si plans...am retinut ce tati dragutza cum si-a asteptat el comorile cu flori in toata casa si mai ales cum ti-a indeplinit dorinta cu inelul! Bravo pentru tati! Bogdanel e un dulce si oricum ar fi, oricat de greu a fost, eu zic ca peste cativa ani o sa te incumeti sa o iei iarasi de la capat...Doar scria in semnatura ta maaaare: Getutza, iubitoare de copii!

In final, daca tot am avut timp azi, am pus si eu poze cu hainutzele lui bb aici

Camera mai avem pana o amenajam...asa ca ne multumim cu admiratul camerelor altora, momentan.

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Intradevar, tati a fost un dragut, ne iubeste mult !!!! sa e, iubesc copii enorm de mult, si eu inainte sa nasc, faceam planuri ca mai vreau o fetita la putin timp, sa nu fie mai mult de 2 anisori intre ei, e mai frumos... acuma nu stiu ce o sa gandesc mai incolo, cert e ca acum miar fi frica si nu stiu daca as mai vrea, acum in momentul asta... Foarte frumoase hainute, in toate culorile, nu numai roz, mai zicea cineva...

===============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

felicitari noilor mamici, doloress si camim!!! sa fiti fericite alaturi de puiutii vostri
am vazut mamici frumoase, copilasi si mai si si lucrusoare pregatite cu drag de parinti nerabdatori
eu mi-am luat inima in dinti si mi-am facut aseara bagajul. nu ma indurasem pana acum, ma tem tare de ce va urma (sa mor daca stiu de cand sunt asa de fricoasa ) si am refuzat sa-l fac, ca si cum bebe nici nu vine daca n-am eu bagajul facut ... din cauza asta n-am dormit toata noaptea . mai nou, ma tem ca ma apuca noaptea si imi doresc tare mult sa se faca dimineata mai repede. si de cand se lumineaza dorm si eu ...
se apropie : maine facem 38 de saptamani si vom sarbatori cu o vizita la medic si o intalnire cu gogoasa la echograf ...

andreap, de ceai vorbeam si eu si cleo. eu am luat ceai diuretic pentru gravide (asa e denumirea de pe cutie), produs de fares. eu beau 3 cani pe zi si ma simt muuuult mai bine: picioarele si mainile mi s-au mai desumflat, iar incheieturile nu ma mai dor asa de tare. si nu ma mai simt asa greoaie. iar cleo a luat ceai picioare usoare.

o zi buna va doresc si ceva pentru orice eventualitate

37+6, viitoare mami de gogoasa balerina

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/wHR7p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Ziua buna fetelor,

Felicitari Socrate, Cenia, Doloress, Alysh, SilviaPop, CamiM.
Sa aveti refacere usoara si fericire maxima alaturi de familie si noul ei membru.

Copilutzilor Edvin Sebastian, Naomi
Patrick, Vlad, Robert Daniel, Sabina Adriana,
Bine ati venit in lumea aceasta, sa va bucurati de ea in fiecare minut, zambetele voastre sa faca pe toata lumea sa zambeasca,
sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si plini de dragoste!

Doloress mult curaj. Totul va fi bine!!!

Ieri am povestit cu Simonix Robertzel era mai bine si la fel era si Simonix, iar Bobo al ei e totul timpul acolo sa ii ajute asa ca totul merge spre
bine. Abia astept sa ne vedem!!!

DanaH superba Teodora !!! Si voi toti dealtfel!!! Sa fiti mereu fericiti!!! Sper sa iti treaca eruptia si sa nu fie nimic grav.

Felicia sunt aici si va citesc cand mai apuc. Te pup mult pentru ca te gandesti la mine!!! Eu sper ca o sa ne vedem la un moment dat!

Alra ma bucur tare mutl ca te tot vad pe aici, ne vedem la vara?

Fetele din Baia-Mare, pe langa intalnirea pe care o veti face oricum ce faceti in septembrie? Sunteti pe langa oras? Ca vreau musai sa ne vedem cu tot cu copilutzi!

La munca, mult de lucru, acasa nu prea am chef de net, prefer sa ma joc . Noi suntem bine, marti mergem
pentru controlul secretiei, voi fi la sf de saptamana 36. In casa noastra inca nu e totul pus la punct in dormitoare insa se vede cu claritate
maxima luminitza de la capatul tunelului. Cred ca ar trbeui sa ma apuc sa imi fac bagajul impricinat dar nu am chef deloc de el. Am terminat insa
de produs textul pentru cardul lui Lorelei (in olandeza, romana si engleza) si am remarcat ca pe langa cele 60 initial stabilite si cumparate mai
trebuie inca 20. Am terminat si de impachetat bombonelele pentru vizitatori.

Despre sterilizare...iarasi injinerul cercetator din mine - ala care lucreaza si cu chestii sterile prin sali de operatii.
Nu se poate compara sterilizarea pentru
operatii - dentare sau interne, cu cea pentru mancat.
Sterilizarea aia din spitale se face si pe la 240C in plasma mai ales in cazul operatiilor ortopedice si pana nu pune
chirurgul mana pe scula sterila, nu o atinge nimeni! Daca eventual nu stiati cel mai steril mediu intr-o sala de operatii e cel
din salile de ortopedie, de ce, fiindca eventualele infectii osoase sunt cele mai grave si dificil de tratat.
In salile de neurochirurgie de exemplu se poate intra cu papucii de strada (nu e c asi cum ajungi cu aia pe masa) iar chirurgii au
echipamentul normal de chirurg, in cele de ortopedie sunt imbracati ca astronautii, cu masca cu ventilare pe cap, nici macar de respirat aerul din sala
nu il respira.
Pe de alta parte sterilizarea in sterilizator e la temperatura mai inalta decat cea in apa prin fierbere. Nu apa se circula
prin sticle in sterilizator ci aburul care are temperatura cu vreo 20-30 de grade peste cea a apei care fierbe, care dupa cum stim e doar 100C (la 101 e abur).
E de la sine inteles insa ca in sterilizator se pun sticle spalate! Nu sticle cu lapte si alte chestii prin ele.
Cat despre noua tehnica de sterilizare, ca deobicei fiecare poate sa aleaga, eu nu sunt deloc deacord cu ea. Nu exista sterilizare in apa rece, doar spalare si limpezire.
In apa bacteriile traiesc bine mersi iar stersul sticlelor limpezite in apa rece cu orice....face doar sa mute bacterii dintr-o parte in alta. Dupa care tinutul lor in frigider
le ofera un mediu perfect pentru inmultire mai ales daca sticla face condens (si face). O mare parte din bacterii incep sa moara la rece la temperaturi sub -18C. Acu' e foarte
adevarat ca nu trebuie sa ajungem paranoice cu sterilizarea si bacteriile. Sunt o gramada de animalute din astea de care chiar are nevoie flora noastra stomacala si intestinala.
Si o alta gramada care ne sunt complect inofensive, asa ca fiecare isi poate alege sistemul care ii convine cel mai mult.

Gata, ma retrag la joc Ce ma joc? Heroes of Might and Magic V Ii bat pe aia de nu se vad...hihihi...

O zi buna,

Esme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Cleo...eu intrebam de inaltime...,ms mult.

AlinaAnto...superba camera. Si ce hainute aranjate....suuuper.

Acum va poop ca tb sa culc baiatul cel mare, apoi baita lui bb mic si apoi baita lui mami si nani...deci program incarcat nu gluma...

Multi la toate fetele!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Voua va picat buricutul ? cum sunteti cu colicii ? doarme piticul noaptea ? dar ziua ? cu lptele cum stai ? scuze, dar nu mai retin toate astea....

===============

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Ce faceti, fetelor?
Mamaaaa, am dormit 2 ore neintoarsa, cum m-am asezat in pat, asa m-am trezit... Eram rupta, noaptea trecuta nu prea am pus geana pe geana...
Va multumesc ptr incurajari... e cam frustrant sa mergi acolo (la doctor) si sa te trimita acasa... cu toate ca sunt si ei oameni... n-au de unde sa le ghiceasca pe toate... Bine ca au trecut sarbatorile si 1 Mai... sunt mai linistita acum.

Miss Parker... daca tu asa zici, ca urmez zilele astea... ia sa vedem! Te pup tare, tare!!! Cat despre irealitate... si cand mi-or da fata in brate cred ca o sa mi se para ca eu sunt din alt film... O sa ma aduca ea la realitate cand o sa inceapa sa urle.

Soacramea ma enerveaza in continuare. Cica nasc peste 12 zile. Iuby a intrebat-o daca a anuntat la Stiri treaba asta...

Va pup!!!!!!!

Mamaaaa ce foame imi e!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput