Mamici de mladite si mugurasi de mai-iunie 08 (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:
Originally posted by leeloo2004

babyname - chiar ca super faza cu dialogul despre epidurala... Plus ca mi-a placut de tine ca ai pregatit deja plicurile!!

Ylari - din cite stiu eu garda dureaza 24 de ore...Sa inteleg ca scoatem pentru tine?

Gabriela 36+ cu AMR apx. 3 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Pai nu stiu, leeloo... Majoretele astea saracele de cate ori si-au luat tzeapa... As fii preferat... dar Doamne Doamne stie mai bine. Cand o fii, o fii... Va anuntz!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Lasa mai, ca asta e scopul lor - sa se agite si sa faca galerie...Nu fii suparata, vine bebica cind e pregatita!! (asta zic eu, desi in fiecare seara ii zic sotului ca nu mai pot si ca vreau sa se termine odata...)

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Buna de dimineata!...

Ei uite ca au mai aparut 2 bebei...o pereche!
Felicitari Doloress! Patrick sa cresti mare, mare repejor, sa ajungi acasa si sa papi laptic de la mami tau!

Felicitari CamiM! Chiar ma intrebam ce-i cu tine...ce frumos Sabina s-a nascut cu cateva zile inainte de a implini Sofia 2 ani! Bravo voua! Sa fie sanatoasa, voioasa si sa va aduca numai bucurii!

Multumesc Alina_Anto, Cleo, Reallaura si Simonacip pentru aprecierile legate de hainutze! Simona, nu stiu ce body-uri ti-au semanat tie cu cele de la Kidex...poate cele de la RomBaby?!

DanaH aproape am lacrimat cand ti-am vazut printesa...Doamne ce minune sunt bebeii astia! Nici nu-ti vine sa crezi ca porti asa ceva in burtik! Este o dulce!

Cleo iti tin pumnii la doctor...tin si telefonul aproape!

Noi suntem la job...saptamana viitoare mai vin si apoi acasa!
Azi mi-am strans calabalacul (am profitat sa vin cu masina pentru ca e foarte liber prin Bucuresti zilele astea).
Abia astept ziua de vineri...ce-o sa ma fac eu acasa dupa 7 ani jumate de job non-stop nu stiu...dar cred ca o sa ma ajute o mogaldeatza mica sa uit de orice cand ma uit in ochisorii ei !

Va pup!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Felicitari mamicilor celor mai noi, Cami si Doloress Sa va traiasca copilasii si sa fiti mereu in al noualea cer alaturi de ei!!!

Dana am vazut Teodora mica si frumoasa foc ! Sa-ti traiasca!
Ylari, Cleo astept vesti despre doua fetite cu codite !

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Buna dimineatza!

Felicitari noilor mamici: Cenia, Alysh, SilviaPop, Doloress, CamiM!

pentru bebe Robert si Patrick sa creasca repede repede mari si sanatosi.

Alina si mie imi place foarte mult cum ati amenajat camera bebelusei.

M-am gandit sa va spun si eu cateva lucruri pe care le-am aflat sau patzit la prima nastere si care mi-au prins tare bine.

La cursurile de mamici ne-au spus sa ne masam sanii cu prosopul dupa fiecare dus - inainte de nastere, asta ca sa se formeze sfarcurile si bebe sa aiba de ce apuca. Foarte buna pentru sani este crema Garmastan (aceasta se poate folosi si inainte de nastere - tot asa pentru a pregati mameloanele, pentru a le face mai elastice dar si dupa nastere in tratamentul regadelor - folosita dupa fiecare alaptat). Poate fi folosita si in tratamentul aergiilor usoare de la funduletzul bebelusului.

Tot inainte de nastere se poate incepe cu ceai de frunze de zmeur - 2 cani pe zi. Acesta stimuleaza lactatia si usureaza travaliul. Eu am baut si zic ca a avut efect.

Acum pentru bebe si colici - este foarte important ca dupa masa acesta sa elimine tot aerul inghitit. Deci trebuie tinut la vericala (pe umar) chiar si o jumatate de ora pana cand eructeaza (adica "ragaie"). Daca voi nu va simtiti destul de in "putere", poate e amator tati; la noi era in primele zile aproape in exclusivitate sarcina lui. Ceaiul de colici poate fi administrat si mamei si eu zic ca are efect (bineinteles, in cazul alaptatului natural). Eu beam si cate 1l de ceai de colici cand am alaptat, mai ales ca stiam ca are in compozitie si plante care stimuleaza lactatia.

Si inca ceva: in spital o moasa m-a invatat sa-mi desfund canalele pentru ca bebe sa nu se chinuie prea tare in primele zile de supt. Mi-a adus o seringa mare cu capatul in care se pune acul retezat astfel incat sa incapa prin aceasta parte acel piston mobil al seringii. Apoi, fixand pe san cele 2 "aripioare" ale seringii, a tras in mod repetat (pana la limita la care am putut suporta) pana cand lapticul a inceput sa tasneasca prin mai multe canale. In mod normal lapticul trebuie sa tasneasca prin canale, nu doar sa picure incetisor cand suge bebe (bineinteles ca eu nu stiam acest lucru). Operatiunea se poate repeta de mai multe ori in primele zile si cred ca se obtin rezultate mai bune decat cu pompitele. Foarte important in primele zile este si sa nu lasati in nici un caz sanii sau doar zone ale acestora sa se intareasca: faceti-le masaje, dusuri mai caldutze, scoateti laptic cand simtiti ca se intaresc si se incalzesc prea tare.

Nasteri usoare va doresc! Si bebelusi mancaciosi si sanatosi!

33+ si mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
burtica
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lili, ssta voiam sa-ti zic si eu, ca Andreea, sa faci o prelungire de abonament pe 1 an cred (sau 2?) si poti lua telefoane la preturi bune, si de la orange si de la vodafone, sau pe punctele de fidelitate. Noi asa am facut recent si ne-am schimbat telefoanele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Inais nu am reusit sa ne gasim ieri, mare si Herastraul asta! Eu am mai cumparat un set pentru bebe pentru maternitate (o caciulita fix cat pumnul meu) din pavilionul H si apoi am plecat la mall ca ne stransem multi si ni s-a facut fomica (unora dintre noi ) Sa ai o zi usoara la job!

Lori 35+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Doloress, CamiM –

Felicitari din inima, dragele mele, sa va traiasca bebelusa si bebelusul cei scumpi si dragi, toate cele bune pentru voi!!

Patrick si Sabina, bine-ati venit pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de bucurii in familiile voastre!

Of, Doamne, ce ne facem cu baieteii astia tot mai grabiti?

Doloress, scumpica, oare din cauza diabetului s-o fi grabit bebe Patrick sa vina pe lume? Abia astept detalii despre cum a fost nasterea. Oricum, avand in vedere ca si tu esti mititica, eu cred ca si bebe se va dezvolta bine chiar daca s-a nascut prematur. Bine ca e pe maini bune acolo la spital... Fii optimista! Chiar daca te termina sa mergi seara acasa fara el, macar stii ca e ingrijit si monitorizat si se ocupa niste oameni capabili de el. Tinem pumnii pt. vesti bune in continuare!

Cleo, eu te consideram mica, dar eu am 1,61 si sunt deci si mai mica, hehehe... dar in schimb sunt mai voinica la kilograme Hai ca azi ai termenul, e si vineri (ziua lui Venus), trebuie sa iasa si potoroasa ta la lumina

DanaH – am vazut poze tare frumoase cu Teodora, ce scumpica si dulce e, nu ma mai saturam! Doamne, asa va fi si la noi in curand?

simonacip, hai ca incet-incet se regleaza ritmul de alaptare, in plus e excelent daca bebe Matei te trezeste doar de doua ori pe noapte, nu?

Ylari, presimt eu ca tu urmezi totusi azi sau maine. Nu stiu de ce, am eu asa un feeling...

Hai, sa-ti bag si tie

Diana79, daca ai facut un deal avantajos cu barza, s-ar putea sa vina totusi mai intai la tine (contractiile si durerile de mijloc sunt un semn clar), asa ca bagam si la tine:

andreap, tu inca esti la munca, mai omule? Ia-ti si tu concediu daca poti, menajeaza-te, stai acasa sa poti bantui in liniste pe forum...

leeloo, bine ai revenit, sper ca ti-a priit concediul! Menajeaza-te cat poti, mai ales daca ai probleme cu caldura... Si eu ma ingrozesc la gandul ca se va face cald afara si eu mai am teoretic vreo 7 saptamani de asteptat. Chiar, fetelor, sa ne bucuram ca nu vom naste pe caldurile alea toride de vara, ce-or face fetele de iulie-august, vai de ele...

inais, o sa te obisnuiesti repede acasa, ai sa vezi! Asa mi-a fost si mie dupa 15 ani de munca... Las-o naibii, ca acum prioritatile s-au schimbat! Si cu forumul deschis si cu degetul pe F5, nici o sansa sa te plictisesti acasa

daniela_sb, multumim pentru sfaturile din experienta ta. Eu una nu ma masez deloc, ca am si-asa niste sfarcuri proeminente de numa-numa, sper ca asta sa-l ajute si pe bebe sa suga bine. Bogdan e deja invidios pe bebe In rest, vom vedea pe parcurs, ce se intampla in spital, ce zic si moasele de pe acolo. Doamne-ajuta sa fie bine!

Eu am dormit cam agitat azi-noapte, dar doar cu 3 intreruperi pana la 8 dimineata, tot e ceva... La noi e soare si frumos, azi o sa ies si eu pe balcon sa citesc la soare...

Felicia 32+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, cred ca eu sunt singura fara probleme cu trezitul noaptea?? E drept ca ma trezesc ca sa ma intorc de pe o parte pe alta (si e ceva operatiune de facut...), dar in rest toata sarcina nu m-am trezit nici pentru pipi, nici de altceva... La sarcina cu Stefan imi amintesc ca cel putin in ultima luna, ma sculam o data pe noapte sa merg la pipi...

Acum am vazut si eu ca bb de Doloress s-a grabit sa vina pe lume...Doloress, ai incredere ca totul va fi bine pina la urma - bebe nu e cchiar asa de mic si este pe miini bune, sunt convinsa!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by simonacip
DanaH, e superba printesuca ta cu okii aia mari si negri...asa-mi inchipui ca vor fi....Ma uitam ca-i faci baita cu burticul necazut...Si eu i-am facut in fiecare zi, e drept ca la chiuveta deocamdata...dar vad ca nu-i o problema...I-a cazut buricutul? Daca da...In a cita zi?

Simona cu David (10 nov 2004) si
Matei (24 aprilie 2008)
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

multumesc Simona pt complimente!

buricul i-a cazut abia ieri, deci in a opta zi. dar nu s-a pus problema sa nu ii facem baie. si la alexandru a fost la fel, i-am facut baie in fiecare zi, incepand cu prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

...iata ca am resuit sa mai citesc cate ceva..
CamiM,sa-ti traiasca printzesa..asteptam poze
Doloress,ai incredere ca totul va fi bine.Sanatate si putere multa
Alina,superba camera Sarei..sa speram ca d-ra va mosteni rabdarea in asezarea hainelor de la tine.
Eu am avut ieri familionul la mine;mama,soacra+ una femeie la curatenie..casa luceste...ca eu ma simt ca babalena si nu ma incumet sa mai urc pe scaune sa sterg.
Mai citesc..si mai intru

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput