Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

, a iesit soarele ... pt un minut .

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Salut!
Ioanaiub, ce copii frumosi si ce poze reusite! Are Mara niste ochi superbi si niste obrajori rosii si sanatosi numai buni de pupat!
Cafera,chiar ma intrebam unde esti. Ti-am simtit lipsa ! Am vazut pozele voastre si nici nu stiu care mi-a placut mai mult: Ilinca iepuras, Ilinca lalea, Ilinca pestisor, Ilinca la malul marii? Cred ca toate sunt minunate iar fetele sunt de reclama!
Stefania, felicitari! Mai da-ne amanunte despre programul de somn pe care il urmezi cu Catarina.
Fetelor, cine isi face cumparaturile in Cora, ca am si eu nevoie de o informatie despre pretul unui produs.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Ca tot a inceput iarasi sa ploua , mi-am amintit: am vazut pe un pliant de la Praktiker ciupercuta gonflabila. Deci cine n-a apucat sa-si ia si mai doreste, poate sa incerce si aici.

Mi_a, eu ajung relativ des la Cora. Daca stiu, te ajut .

Cafera, ti-am admirat si eu fetele . Frumos ati mai petrecut.

DaviDependenta

www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.

Mergi la inceput

Gabi, iti trimit PM. Mersi mult!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetele, va pupic pe toate si imi pare bine ca v-au placut pozele. Sunt mandra tare ca mi-ati admirat printesele. Au fost de milioane in vacanta asta. O adevarata incantare sa le vezi jucandu-se. Alexia ii explica Ilincai despre locurile noi si era tare preocupata sa-si indrume surioara.

Mergi la inceput

Ioanaiub, uite ca de data asta a mers si am reusit sa-ti vad frumosii. Mara a luat-o din loc, sau suntem tot colege de boiereala?

Mergi la inceput

Mi-a, poza aceea cu vrabiuta e de exceptie. Cum ai reusit sa i-o faci? Voi ce ati facut de Paste?

Nu stiu de ce, dar imi vine sa-i zic ceva acelui individ, stii tu care. Mai, dar imi vin niste vorbeeeeeeeeee, sa ma tina minte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei, vad ca lumea buna s-a plimbat. sa va fie de bine. noi am stat acasa , n-am bantuit pe nicaieri. andrei de 2 zile refuza cu indarjire solidele asa k papa lapte la greu. ma gandesc cu groaza la intzarcat, sincer nu stiu cum o sa fac treaba asta.apropos, mamici alaptatoare, pana la ce varsta intentzionatzi sa le datzi laptic??????????noutati n-avem, ne luptam inca cu mucii, care au devenit grosi si se tot ineaca cu ei iar cand stranuta ii arunca cat colo!!

Mihaela

Mergi la inceput

Cafera, poza e facuta de fratele meu cu un aparat profesional. Noi am petrcut bine de Pasti, adica am fost impreuna cu parintii si fratii mei la tara. Am avut niste sarbatori linistite, alaturi de cei ce ne iubesc. A doua zi de Pasti am avut la masa vreo 30 de persoane, adica toti finii nostri si ai parintilor, zici ca eram la nunta. Binenteles ca totul s-a petrecut afara, intr-un spatiu special amenajat. Cand o sa pun poze de la Pasti ai sa vezi!Pacat ca vremea nu a fost prea buna, dar cel putin nu a plouat!

Editez ca sa-ti spun ca individul respectiv nu merita osteneala sa-i spui nici macar o vorba.

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by mi_a
[ Stefania, felicitari! Mai da-ne amanunte despre programul de somn pe care il urmezi cu Catarina.

Mihai si mami

Multumim de felicitari. Adevarul e ca dupa 8 luni sunt extenuata.
Metoda e descrisa intr-o carte a autorior spanioli Eduard Estival si Sylvia de Bejar. Metoda consta in lucruri
1. rituaur inainte de a adormi (baie, citit povesti, alaptat- totul intr-o camera in care nu doarme coplul)
2. lucruri familiare, priteni de pat- ursuletul suzeta(pune vreo 5 suzete sa le poata gasi usor in pat) si plapiumioara
3. parasit camera inainte sa adoarma copilul
4. dacaincepe sa planga te duci in camera si il linistesti vorbest timp de 10-20 secunde fara a il lua in brate ii spui ca l iubesti si ca trebuie sa invete sa doarma cu ursuletul si suzeta, daca sta in picioare in patut nu incerca sa il pui jos il superi si mai tare
in prima zi daca plange intri in camera prima data dupa 1 minut, a doua dupa 3 minute iar urmatoarele dupa 5 minute.
A doua zi intri in camera dupa 3 minute prima data, 5 minute a dua data iar urmatoarele dupa 7 minute.
A treia zi dupa 5 minute prima data, apoi 7 si 9 minute.
A patra zi 9 min 11 11 min
A cincea zi 9 13 13
A sasea zi 11 13 15
A saptea zi 13 15 17.
Se respecta intervalul de timp ndiferent daca e la 20.00 sau la 4 dimineata. Nu se da apa, ceai noaptea. Daca copilul e peste 6 luni trebuie sa fie pregatit sa petreaca noaptea fara san.
Inainte sa incepi odihnestete ca primele nopti pot fi dure.Am prieteni care au fost in camera copilului de 20 de ori la inceput.
Dar se pare ca da rezultate, cel putin cu noi. E greu sa iti auzi comoara plangand dar in carte explica autorii ca orice actiune are reactie : daca vad ca te repez in camera cand striga din toti plamanii atunci o sa strige. Autorii spun ca nu trebuie sa se simta parasit si sa planga pana adoarme de aia au o tabela cu cate minute sa stepti inainte de a intra in camera.
Am pus-o la culcare si nu a plans aproape deloc. Protesteaza dar se aseaza cu fundul in sus si adoarme.
Multa bafta.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput