Strumfi de iulie-august 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Ioana75 spune:
Salutare! Felicitari tuturor dintosilor si minaciosilor care au aparut in ultimele zile.
Timi. Multumesc ca te gindesti la pozele noastre, o sa pun poze noi pina de Craciun
.
Anto, mai am de sapat pina sa dau de silueta. Tot foarte greu gasesc haine, eu nu inteleg cit mai trebuie sa slabesc ca sa incap in L-urile din orice magazin.
Petra, stiu ca nu citesti, dar iti doresc mult succes.
Monica, multumesc de confirmare ca nici Andreea nu e pasionata de sertare. Si Sma umbla in dulapurile cu jucarii, si la ea si la sora-sa, dar la haine nu.
Luna, multumesc de sfat. E tare Adelicioasa cum recunoaste ea telecomanda veche.
Carla, ma bucur ca ti-au placut torturile. Am mai desoperit ceva absolut demential: niste ciocolatele invelite in rosu care au caramel foarte tare invelit in cioco fina; maninc incontinu, nu ma pot opri. Distractie placuta la mare!
Stefania, felicitari pentru somn.
Azi am asistat la primul pas al lui Sma; e foarte curajoasa, sper sa o tina curajul asta toata viata. Desi ma ia cu fiori cind vad ca ii trebuie cam 3 secunde sa se ridice din scaunul de masa si sa puna si piciorul pe masuta.
Ma cintarisem miercurea trecuta, eram ok, doar citeva sute de grame in plus; insa mama mea a venit cu pastile bune abia joi, deci miercurea asta va fi jale. Si peste o luna jumatate trebuie sa fiu mai slaba, merg la iasi pentru intilnirea de 10 ani de la terminarea facultatii. Cine mai are deadline asa strins cu kg?
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanaiub/ioanaiub.jpg)
ioanaiub spune:
quote:
Originally posted by cafera
Ioanaiub, uite ca de data asta a mers si am reusit sa-ti vad frumosii. Mara a luat-o din loc, sau suntem tot colege de boiereala?
Mamica de printese
Cafera tot colege de boiereala, ma laudam eu daca se intampla minunea ... si nu avem nici dinti
![](icon_smile_disapprove.gif)
ce frumos ca Ilinca a facut cunostinta cu marea ...
Mi_a frumoasa vrabiuta ai
![](pupic.gif)
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristina26/cristina26.jpg)
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Fetelor, o intrebare: prietena mea are bb de 3 saptamani si a descoperit ca i se branzeste laptikul matern. Oare de ce? Am vazut si poza. E disperata saraca. Vreo idee? va pup
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71
Laptele de mama nu se strica daca este tinut in frigider timp de 5-7 zile. Uneori da impresia ca laptele este stricat datorita particolelor de grasime care plutesc prin el.
Poti sa ii sugerezi prietenei tale
1. sa atinga una din particolele ce arata ca branza (compozitia lor este similara cu cea a untului si nu a branzei).
2. sa lase sticluta cu lapte intr-un pahar cu apa fierbinte, pentru un timp mai lung (10 min), dupa un timp va realiza ca "branza" va "disparea".
Deci, ceea ce vede ea in lapte nu este branza este doar grasime.
Am incercat sa iti raspund repede azi dimineata, dar nu cred ca ai fi putut deslusi ce am vrut sa zic. Mesajul respectiv a ajuns limita inferioara din toate punctele de vedere. Imi pare rau. Acum imi e frica si sa mai scriu
![](icon_smile_blush.gif)
Nonna76 iti multumim mult de felicitari.
Noapte buna tuturor!
Ingrid; filmuletul lui Ingrid
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
ioanadara spune:
Multumesc mult de tot Liadorian pentru link.
Laptele de mama si eu stiu ca nu se strica daca este pastrat corespunzator .Poate modul in care il incalzeste nu este cel indicat.
Amethyst spune:
Intru ca s-o felicit si eu, cu intarziere ce-i drept, pe monicabo pentru sarcina, sa fie usoara si bebe sanatos! Esti foarte curajoasa, te admir!
Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine
“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”
cafera spune:
Buna dimineata!
Bine ca mi-a amintit Amethyst, ca iar uitam sa o felicit pe Monica pt bebe2. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de inca o data de un bebe perfect.
cafera spune:
Mi_a, ma bucur sa aud ca Pastele la voi a fost o adevarata serbare campeneasca. Tare frumos trebuie sa fie sa ai asa multi oameni apropiati tie.
Ce face Mihaita?
Pandaaaaaaaaa, pe unde colinzi? Ce mai face dulcea ta Ilincuta?
Daaaaaaaanaaaaaaaaaaaaa, te rog sa raspunzi apelului! Cu poze multe ca sa te iertam ca ai lipsit.
Alina.a, tare mult as vrea sa aflu pe unde v-ati plimbat. Mi-e dor sa mai vad un obrajor dolofan de-al Elisei.
Lavi, ce faci? Pregatesti cafeaua?
ioanadara spune:
Avem doua familii de prieteni in Romania care sunt in aceeasi situatie: pediatrii le-au explicat ca au copilasii lor o deficienta mare de calciu (desi le-au administrat continuu Vigantol) si le-au recomandat sa le vaca Vit D injectabil insa aceste fiole nu se mai fabrica in Romania.Ei acum incearca sa faca rost cumva din afara tarii de aceste fiole.
Este totusi ciudat ca se recomanda asa ceva in conditiile in care a fost stopata fabricarea
cafera spune:
Fetele, dar cuminti mai sunteti. Nu zice nimeni nimic?
O astept pe Luna la interval, poate - poate iese seful afara sa zica macar ea ceva.
aylin_tarcan spune:
fetelor, sunt si eu pe aici, am citit cap asta si va multumesc pentru vizionari si laude. noi suntem raciti cu febra, si alma si, incepand cu azi noapte, si eu. drept urmare nu a mancat nimic nimic in ultimele doua zile. deja incep sa ma obisnuiesc cu situatia. trebuie insa neaparat sa ii fac analize sa vad cum sta.
am incercat sa ii dau borcanas de curcan cu mazare, de curcan cu dovlecel si cu orez, se stramba de parca vrea sa il vomite si nu inghite. lapte in continuare nu bea deloc, apa cateva guri. nici cerealele si nici fructele nu le-a mai vrut zilele astea.
iar noaptea in continuare se scoala de multe ori plangand. si nu se calmeaza decat cu tzatza. cand incerc sa ii dau suzeta imi da peste mana. cum face si la mancare de o imprastiem pe toti peretii si pe noi. dar cred ca ii iese un dintisor, parca am vazut ceva alb pe gingie. ar fi o chestie! ca tot nu aveam noi niciunul! dar nu stiu cum o sa o spal pe dinti cand asta urla si se zbate de la nimic. cand imi arde una peste mana zboara toate la vecini!
aseara i-am dat nurofen si tot s-a sculat tipand de vreo 5 ori!
va pupacesc pe toti si sanatate multa strumfilro bolnavi!
fianna, acelasi dezinteres il are alma fata de mancare!
ioana, multumesc!
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita