Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna fetelor. Netul a mers ingrozitor zilele astea. Nici cu poze n-a fost chip sa ma mai delectez. Sper sa recuperez.
Aylin imi pare rau ca nu papa bebe al tau dar as zice ca dintzisorii sunt de vina. Cand o sa treaca va recupera, stai linistita. Si eu il duc pe Matei azi la medic ca nu am mai fost de 2 luni. Sta numai in picioare in patut de vreo 2 - 3 zile. Si cand il pun la nani, se ridica in 3 secunde, apoi miauna ca de fapt ii este somn dar din picioare nu stie ce sa mai faca. Ramane asa si cere ajutor. Asta noapte a dormit super. S-a trezit doar pe la 4 si a papat lapte biberon. Tzitzi nu prea mai mananca. Se joaca cu ea un minut si gata... cred ca se intzarca singur. Normal ca nemancand nici nu prea mai produc. Ziceam ca daca am il alaptez pana la un an dar in cond astea cred ca nu face 10 luni si vom renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Petra parca nu era de ajuns ca nu manca , acu e si racita! stiu cum e ca si noi abia am scapat de a doua repriza de raceala. daca face febra mai bine un supozitor cu paracetamol, k sa nu te mai chinui sa-i dai pe gura. la capitolul mancare solidarizam cu voi: doar taztza si somn doar la san.
azi am avut un soc: am lasat andreiu in mijlocul sufrageriei si m-am dus la bucatarie. cand am intrat in camera nu mai era unde il lasasem!ups!pe moment am inghetat. el s-a ridicat, a mers de-a lungul canapelei si acu vroia sa se agate de perdea.gata e oficial baiat mare, doar ieri a facut 9 luni!

www.fun.as.ro/funny.php?var1=Click%20si%20asculta&var2=hestekor.swf&cale=amuzante" target="_blank">ceva amuzant

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri si aprecieri!
Sa stiti ca prietena mea cu lapticul branzit e la aldoilea copil. Are deja o fetitza de 3 ani si ceva,imposibil sa nu stie deja diferenta dintre consistenta grasimii si a branzicii. Mi-a trimis poze cu biberonul. Arata exact ca branza calcica. Chiar i-am zis de asta cu grasimea si a zis ca nu a mai patit asa ceva la primul bb. I-a zis/aratat si dr si a ramas aia muta de uimire. A zis ca n-a mai vazut asa ceva si sa nu mai alapteze ca sigur ii face rau bblui. E posibil si sa aiba intoleranta la lactoza (si fetitza a avut), dar chestia cu lapticul ei e separata de asta...
Ma intreba mihaela, sau nonna, cred, cand se branzeste lapticul. Imediat ce il pune la incalzit. A facut asta, ca noi toate si la primul bb, dar n-a avut asemenea problema...
Multumesc mult si va pup!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://community.webshots.com/user/violettan71

Mergi la inceput

violeta eu intrebam de branzit! e foarte ciudat. dar trebuie sa "egziste" o egzplicatzie!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by violetan

Fetelor, multumesc pentru raspunsuri si aprecieri!
Sa stiti ca prietena mea cu lapticul branzit e la aldoilea copil. Are deja o fetitza de 3 ani si ceva,imposibil sa nu stie deja diferenta dintre consistenta grasimii si a branzicii. Mi-a trimis poze cu biberonul. Arata exact ca branza calcica. Chiar i-am zis de asta cu grasimea si a zis ca nu a mai patit asa ceva la primul bb. I-a zis/aratat si dr si a ramas aia muta de uimire. A zis ca n-a mai vazut asa ceva si sa nu mai alapteze ca sigur ii face rau bblui. E posibil si sa aiba intoleranta la lactoza (si fetitza a avut), dar chestia cu lapticul ei e separata de asta...
Ma intreba mihaela, sau nonna, cred, cand se branzeste lapticul. Imediat ce il pune la incalzit. A facut asta, ca noi toate si la primul bb, dar n-a avut asemenea problema...
Multumesc mult si va pup!

Eu sunt la al doilea copil. Stiu exact cum arata laptele pentru ca si mie mi s-a intamplat asta. M-am speriat si eu, dar am vorbit cu lacteticiana de aici. Ea mi-a zis sa incalzesc laptele putin mai mult si voi vedea ca particolele vor disparea pt ca sunt grasime. Spune-i sa incerce sa incalzeasca laptele putin mai mult sa vada ce se intampla.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0%20br%20/" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Mersic, cristina! Am sa-i zic...

Mergi la inceput

aveti idee cum sunt produsele de la BABY CARE???????Scaunele de masina mai exact.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Michidutza nu stiu exact dar eu am fost sfatuita sa nu i-au cu schelet de plastic dur ci cu schelet de aluminiu,... aliaj, ma rog. Noi am luat brevi chiar daca a fost nitel mai scump....4,5 milioane. Face toti banii.... o fi reclama asta? Cert e ca avand dacie, chiar ne-am gandit macar scaunul sa fie super sigur. Sigur sunt fete pe aici care au Baby Care si o sa-ti raspunda mai exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Petra, sanatate Almei! Am admirat-o in poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!

A iesit soarele si la voi?

Mergi la inceput