Strumfi de iulie-august 2007 (78)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata (la amiaza )

Stefania felicitari pentru reusita, eu stiu cat de bine este sa doarma copilul toata noaptea, eu ma bucur de asta de pe la 2 luni, de cand am lasat-o pe Mara sa doarma singura in camera. ea e obisnuita sa doarma singura, acum cand am fost la Sovata am dormit toti intr-o camera si Mara, nefiind obisnuita cu atata lume la culcare in prima seara facea tumbe si se ridica din patul ei sa ne vada, era ceva nou si distractiv pentru ea ... in a doua seara era tare obosita si a adormit imediat ce am pus-o in pat
noi acum avem o alta piatra de incercare, sa-i obisnuim pe copii sa doarma amandoi intr-o camera, poate amanam pana la vara, cand David va fi in vacanta de la gradinita si va avea un program de somn mai flexibil, ca acum nu prea se potriveste cu programul Marei

daca vreti sa vedeti ce nazbatii am facut la Sovata va puteti uita aici

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

quote:
Originally posted by ioanaiub

buna dimineata (la amiaza )

Stefania felicitari pentru reusita, eu stiu cat de bine este sa doarma copilul toata noaptea, eu ma bucur de asta de pe la 2 luni, de cand am lasat-o pe Mara sa doarma singura in camera. ea e obisnuita sa doarma singura, acum cand am fost la Sovata am dormit toti intr-o camera si Mara, nefiind obisnuita cu atata lume la culcare in prima seara facea tumbe si se ridica din patul ei sa ne vada, era ceva nou si distractiv pentru ea ... in a doua seara era tare obosita si a adormit imediat ce am pus-o in pat
noi acum avem o alta piatra de incercare, sa-i obisnuim pe copii sa doarma amandoi intr-o camera, poate amanam pana la vara, cand David va fi in vacanta de la gradinita si va avea un program de somn mai flexibil, ca acum nu prea se potriveste cu programul Marei

daca vreti sa vedeti ce nazbatii am facut la Sovata va puteti uita aici

Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Multumim de felicitari si multa bafta si tie cu noua provocare.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna fetele cocheteleeeeeeeeeeee!

Mi-a fost tare dor de voi. Ma asteptam sa am un roman de citit, dar cand colo......... Oricum, am vazut vrabiute minunate, copii in iarba, baietel facand baie cu fetite, un frumos descult la malul marii si tare mult mi-a placut.

Lavi, doamna mea profesoara, ma bucur ca mi-ai simtit lipsa. Nu am stat pe buturuga, dar am pozat printre lalelele bunicii si am facut cunostinta cu briza marii. Pun poze cat de curand.

Am atatea sa spunnnnnnnn....

Valen, esti?

Ioanaiub
, eu nu am putut vedea pozele.

Revin.

Mergi la inceput

Fetele, stiti ca Ilinca a refuzat 2 zile solidele. Cred ca a avut o problema digestiva, intrucat in ziua in care am plecat in vacanta a avut un numar mare de scaune si mai moi. Speriata, i-am scos laptele o zi si bine am facut ca s-a rezolvat rapid.
In rest, ce sa va spun? A fost o cuminte s-a acomodar atat la bunica, cat si la mare, nici nu am zis ca am avut bebe cu mine.

Ne-am rasfatat toti patru si ne-am bucurat din tot sufletul, ne-am iubit si ne-am rugat lui Dumnezeu sa ne tina asa, pentru ca ne-am simtit cu avedarat ca un intreg.

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAaaaaaa, uitasem sa va spun ca am fost pe o plaja superba, langa Corbu si parca am ramas cu toata imensitatea aia in suflet.

Mergi la inceput

Alina, ce face Elisa?

Karli, ai preluat legatura?

Dana, ce face gingasa Daria? Tot nu vrei sa spui pe ce ai cheltuit banii?

CarlaV, esti tot la mare? Deja mi-e dor de ea. Vrei s-o saluti din partea mea?

Mergi la inceput

Pe unde am hoinarit:
www.flickr.com/photos/22361756@N03/

Mergi la inceput

Panda, ce face frumoasa Ilinca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

quote:
Originally posted by lorinaoo1

Diane mult succes la controlul de 9 luni si pt noul dintisor!

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52208" target="_blank">am jurnal

Multumim mult, Lavi! Sper ca Lorinutei i-a dat intre timp cel de-al cincilea dintisor si sunteti mai linistite.

Am fost la control si raportam 7,500 kg si ceva peste 71 cm (n-a mai masurat-o) la 9 luni. N-a mai zis nimic nici de fontanela mare, nici de injectie cu vitamina D. In schimb, a vrut sa-i faca vaccin antivaricela. Am zis pas, ma mai gandesc.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera, ai dreptate, nu stiu ce am facut cu link-ul

am sa incerc sa-l pun aici , sa vedem daca merge ...

Mergi la inceput