FIV 177

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna ! Fetelor - poate ma ajutati voi cu un raspuns - ca de fiecare dataEu luna asta urmeaza sa fac monitorizare pt ovulatie - dr. a mormait sa il sun in ziua 1 de CM - care este azi - eu dupa mintea mea zic sa refac analizele din ziua 3 (imi e si frica de FSH !!) si sa-l sun luni - ma gandesc ca ma cheama la eco in zilele fertile...oricum, dupa ce s-a intamplat nu mai am aceeasi incredere in el....voi ce spuneti, ati facut altceva in zilele astea? ma refer la investigatii
merci si va pup,
L

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

2bobocei, felicitari si sa ai o sarcina usoara sa fiti sanatosi. Sotul tau are oligospermie? Te intreb pt. ca si al meu are si trebuie si eu sa ma apuc de FIV si am emotii; as vrea mai multe amanunte daca poti. Adica cati gigei, mobilitate, etc..
Mari_lelutza cu cine faci FIV la Giulesti? si eu as vrea tot acolo. Daca stii cum se procedeaza cu programarile pt. FIV ai putea sa-mi dai mai multe amanunte? Trebuie sa ai dosarul cu toate analizele sau poti face programarea si daca nu ai dosarul gata? Intreb asta pentru ca stiu ca analizele sunt valabile cel mult 6 luni si stiu ca dureaza mult programarea la Giulesti si la mine au trecut 6 luni de la ultimele analize.
Poate ma lamuriti si pe mine cele care a-ti mai facut FIV la Giulesti.
Va pup si sunt alaturi de toate fetele care trec prin incercarea asta, sa va aduca DD bebeii mult doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camid spune:

Ioanatugs, as vrea sa vin si eu la intalnirea voastra. Sa ma anunti si pe mine cand stabiliti intalnirea. Sa-ti traiasca fina si finutii, sa va bucurati de ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Seara buna la toate fetele. Am vesti proaste - dupa sapte zile cu menogon si zece cu dipfereline am facut echo astazi si s-au format doar trei foliculi pe partea stanga, ovarul drept nu raspunde la tratament.
Nu stiu daca va mai amintiti, sunt programata pt. FIV la MNL pe 11 mai. Dupa ce ca eram cu moralul la pamant acum sunt terminata.

Dr. m-a intrebat pe mine - ce facem? - Continuam? va dati seama si eu care imi doresc asa de tare sa-mi reuseasca, normal ca o sa continui pt. ca asta vreau.
Marti mai fac un echo si sa vedem, oricum mai multi de trei nu vor fi. Simt ca se prabuseste totul in jurul meu.
Am nimerit si intr-o perioada plina la serviciu, n-am ce face. Plec dimineata fac analizele, dupa amiaza ma duc le iau, apoi la sfarsit de program pe la sapte merg la dr.......
Noroc ca pot sa plec cate putin din timpul programului.
Va si sa aveti o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Camid, iti multumesc. Sotul meu a avut la ultima spermograma 18 mil (analiza a fost facuta la Sanador). Analiza a facut-o in 28.08.07. Valorile difera in functie de clinica. Acum, la FIV, a avut 8 mil (A+B). Eu am facut FIV 3 tot la Giulesti. Analizele ce se cer cred ca sunt postate pe prima pagina. Daca le ai facute si nu sunt mai vechi de 6 luni este bine sa te duci cu ele la consultatie pentru ca astfel vei incepe mai repede procedura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

CAMID--eu incep pe 12 inhibarea si fac FIV cu CEZARA BUCUR la giulesti dar acum merg la cabinetul particular la DMC ,DACA POT SA TE AJUT CU CEVA SPUNEMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Bine ai venit Gabriel! Felicitari Denisa!

2bobocei - Felicitari mamico! Sarcina usoara si bobocel sanatos!
anastacia - Petele maronii pot fi si de la implantare. Uite noi iti tinem pumnii stransi si te asteptam marti cu o valoare cat mai mare!
mari lolutza, adenuti - Bine ati venit dar sa stati cat mai putinel pe aici! Sunt multe fete care au facut FIV la Giulesti si care va vor raspunde bucuroase la orice intrebare.
Ioana - Felicitari pentru finutii tai!
Kitta- Ma bucur ca ai reusit sa-l convingi pe Big M pentru un FIV-ut naturalut! Luni o sa fiu si eu pe la Giulesti cu pumnii stransi! Doamne ajuta sa mearga totul bine!

La mine si-a facut in sfarsit aparitia CM-ul joi dimineata, dupa ce miercuri eram gata sa anulez programarea. La sfatul profesorului cumparasem si un test de sarcina, hotarata sa-l fac a 2-a zi desi cu istoria noastra nu prea aveam sanse sa vad II, pur si simplu.
Asa ca luni dimineata, cu arme si bagaje o sa ma prezint la Giuly pentru internarea regulamentara de 3 zile in vederea clipsarii trompei buclucase.

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

NUSY tauras drag, un sincer si calduros LA MULTI ANI! Iar cel mai frumos cadou pe care sa-l primesti anul acesta, sa fie un bebe la FIV-uletul din toamna! I-ti mai urez multa sanatate, liniste sufleteasca si incredere ca vei reusi sa fii mamica!!
Camid bineinteles ca esti binevenita, o sa te anuntam cand va fi intalnirea! Cat despre programarea la Giulesti, mai bine o faci venind direct la Giulesti, la FIV, pentru ca la telefon greu prinzi fir liber. Cat despre analize daca te intreaba, poti spune ca le ai deja, pentru ca pina vei incepe efectiv FIV-ul ai timp sa le faci.(eu asa am facut si am avut timp berechet sa le fac pe toate). Unele le iau in considerare, chiar daca au trecut 6 luni, iar altele va trebui sa le repeti, daca au trecut lunile respective. I-ti urez multa bafta, sa prinzi o programare cat mai repede, ca sa pot incepe FIV-ul asteptat.
Dariela multumim frumos!
Felicia cred ca va fi spre finele saptamanii care vine, dupa ce face si o ecografie. Sigur ca te vom suna!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

CAMID,eu miine o sa sun la Giulesti pentru programare. O sa intreb cu ce analize sa ma prezint, dar o sa repet hormonalele in z 2 sau 3 si spermograma sotului, care este buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Ioana: Multumesc mult,draga mea,la fel iti doresc si eu sa ti se indeplineasca visul in acest an!!!

Nusy

Mergi la inceput